-
Παραβλέποντας τα πολλά πολλά χαζά που γράφτηκαν, ελπίζω σε δεύτερη προσπάθεια για την συνάντηση, επιμένω ιδανικά θα ήταν κάποιο καφέ /μπυραρία και όχι σε ταβέρνα /εστιατόριο, τουλάχιστον η 1η-2η φορά να είναι έτσι σε πιο χαλαρό mood
-
Παμε σε εναν παιδότοπο, πληρωνει 5€ το ατομο και δεν υπαρχουν και κοφτερά αντικείμενα...
-
@georgemit said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Παμε σε εναν παιδότοπο, πληρωνει 5€ το ατομο και δεν υπαρχουν και κοφτερά αντικείμενα...
Ναι αλλά μην τσακωθούμε για το Club sandwich
-
Φαγητά ο ένας, καφέδες ο άλλος...
... Μου λείπουν οι συνευρέσεις πάρκινγκ σεφ και χαλαρό κυνήγι με στρουμφ μετά για ανταλλαγή στοιχείων. -
Αδιανόητα πράγματα γράφονται στη «συνάντηση γνωριμίας»!
Για επιτυχία χωρίς γκρίνιες και μιζέριες, μπορείτε να κάνετε τη συνάντηση γνωριμίας στα Βόρεια (χωρίς Προάστια)… -
Mετα την πρόταση του elvet να μπείτε 10 άτομα στα 2-3 tesla που αγοράσατε ή περιμένετε και να έρθετε τζάμπα ( ταχυφορτιστές ) Θεσσαλονίκη . Θα κανονίσουμε εμείς το μαγαζί ...
-
Είμαι σίγουρος μετά τα προηγούμενα ,ότι η συνάντηση θα καταλήξει να πλακωνόμαστε για το αιωνιο χάσμα βορρά -νότου ,σουβλάκι η καλαμάκι!
-
Έχω μείνει ένα χρόνο Θεσσαλονίκη ένα χρόνο περιπου καπου στο 2000!Μακαρι να έχουν την ίδια θετική αύρα που ειχαν οι άνθρωποι τότε και που όντως διέφερε από εμάς τους Αθηναίους!
-
@antonakis said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Φαγητά ο ένας, καφέδες ο άλλος...
... Μου λείπουν οι συνευρέσεις πάρκινγκ σεφ και χαλαρό κυνήγι με στρουμφ μετά για ανταλλαγή στοιχείων.Μεγαλώσαμε από τότε...!!! χαχαχα
-
Σε λίγο θα συναντιόμαστε στους φορτιστές να τα λέμε.
-
@monman2 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Mετα την πρόταση του elvet να μπείτε 10 άτομα στα 2-3 tesla που αγοράσατε ή περιμένετε και να έρθετε τζάμπα ( ταχυφορτιστές ) Θεσσαλονίκη . Θα κανονίσουμε εμείς το μαγαζί ...
Μπορουμε να κανονίσουμε να πλακωθούμε στο ενδιάμεσο, κατεβείτε εσεις Λαμια.
-
@georgemit said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Μπορουμε να κανονίσουμε να πλακωθούμε στο ενδιάμεσο, κατεβείτε εσεις Λαμια.
Επιτέλους αναβιώνει ο θεσμός της Πανελλήνιας συνάντησης, ένα όνειρο γενεών φορουμιτών.
-
Τελικά θα πάμε για κουβέντα ?
Θα φτιάξουμε εκεί φαγητό?
Μπουγάτσα με άνθρωπο ? -
Χέστε το!
Πολλή μιζέρια και μεταδοτική. Ξεκίνησε τη μιζέρια ένας και το κάναμε θέμα συζήτησης για μέρες. Δεν αξίζει! -
-
@georgemit : Question is, punk: Are you feeling lucky today?
Και όχι, δεν αναφερόμουν σε σένα, βεβαίως...
-
πάντως γελάσαμε με τα memes
θα βάλω κι εγώ ένα -
@a65 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
πάντως γελάσαμε με τα memes
θα βάλω κι εγώ έναΈλα ρε και είχα απορία αν τελικά βρεθήκατε !!!
Μόλις γύρισα κατάκοπος !
-
Πετυχημένο το μεμε .
Εγώ λέω να βάλουμε μια τελεία και να πάμε παρακάτω.
Στο θέμα της πληρωμής που φεσωθηκε ο φίλος μας και πλήρωσε μερίδιο από τα κοψίδια της παρέας έχει ένα δίκιο,
ΑΛΛΆ Όχι ότι θα πέσουν τα καράβια μας έξω και ίσως ήταν και λίγο άκυρο το timing.Εγώ πάλι επιμένω για νέο ραντεβού σε καφέ χαλαρά και ωραία.
-
@yem said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Πετυχημένο το μεμε .
Εγώ λέω να βάλουμε μια τελεία και να πάμε παρακάτω.
Στο θέμα της πληρωμής που φεσωθηκε ο φίλος μας και πλήρωσε μερίδιο από τα κοψίδια της παρέας έχει ένα δίκιο,
ΑΛΛΆ Όχι ότι θα πέσουν τα καράβια μας έξω και ίσως ήταν και λίγο άκυρο το timing.Εγώ πάλι επιμένω για νέο ραντεβού σε καφέ χαλαρά και ωραία.
Ο καφές γιεμ είναι για τους αργόσχολους.
Συγνώμη για την αιρετική άποψη αλλά αν βγω έξω θα βγω για φαγητό, άντε παγωτό-γλυκό αν είναι κάτι στο μισάωρο.
Καφές ή ποτό ξεροσφύρι είναι για όταν έχεις απλετο χρόνο να διαθέσεις ή όταν ψάχνεις γκομενα.
Ποτε μου δεν κατάλαβα γιατί ο κόσμος κάθεται 3-4 ωρες γύρω από ένα καφέ που συνηθως πίνει στο 10λεπτο (μετά και να έχει περισσέψει είναι σαν σαπουνάδα).
Οριακή εξαίρεση (που πάλι θα κοιτάξω να τη συνδυάσω με φαγητό αν γίνεται) είναι να κάτσεις σε κανα μαγαζί με κορυφαία θέα ή ατελείωτη δροσιά το καλοκαίρι.
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ