-
Πάνω που τελείωσα μια σειρά στο νετφλιξ,αυτή "Η μάζωξη" ήρθε την κατάλληλη στιγμή.
Πολύ αγωνία ρε σεις!
Θα βρεθούν,δεν θα βρεθούν;
Θα πληρώσουν ρεφενε ή σόλο καριέρα;
Το breaking bad βρίσκει νέο αντίπαλο στο escalation!
-
Χαχαχαχαχα
-
Το sequel θα είναι το πώς θα πληρώσουν
-
@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Το prequel αν θα εμφανιστείς..
-
@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
-Θα πληρώσετε μετρητά ή α λα καρτ ?
-Θα πληρώσουμε α λα star trek
-?
-Hold my beer and beem me up)
-
@teo-mak said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Πάνω που τελείωσα μια σειρά στο νετφλιξ,αυτή "Η μάζωξη" ήρθε την κατάλληλη στιγμή.
Πολύ αγωνία ρε σεις!
δυστηχώς δεν το βλέπω. κρίμα....
ακυρο και απο μένα οχι γιατι δεν μπορώ αλλά γιατι ξενέρωσα. Θα πάω ξανα φραουλα θεσσαλονίκη οταν ανέβω , εδώ ουτε μια απλή συνάντηση δεν μπορούμε να κανονίσουμε. Εκεί μετα περνάω και από Βολο να πιουμε κανα τσίπουρο με γνωστούς αγνωστους νετφλιξάκηδες
Καλή συνέχεια σε όλους.
-
Με τον καιρό που κάνει, εκεί πάνω στα ορεινά, μόνο οι βιταραίοι θα μπορούσαν να πάνε και δεν έρχονται...
-
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@teo-mak said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Πολύ αγωνία ρε σεις!
δυστηχώς δεν το βλέπω. κρίμα....
ακυρο και απο μένα οχι γιατι δεν μπορώ αλλά γιατι ξενέρωσα. Θα πάω ξανα φραουλα θεσσαλονίκη οταν ανέβω , εδώ ουτε μια απλή συνάντηση δεν μπορούμε να κανονίσουμε. Εκεί μετα περνάω και από Βολο να πιουμε κανα τσίπουρο με γνωστούς αγνωστους νετφλιξάκηδες
Καλή συνέχεια σε όλους.
Τελικά αυτό δεν είναι μάζωξη.
Ο χαηλαντερ έγινε. "There can be only one"
-
Χαχαχαχαχα
-
Το ξεφτιλίσαμε...
Μου αρέσει που εγώ ήμουν διατεθειμένος να έρθω κατευθείαν από το αεροδρόμιο, σε μια μέρα που θα είχα ξυπνήσει στις 5:30 το πρωί για να πάρω την πρωινή πτήση - γαλατάδικο και να γυρίσω με τη βραδινή πτήση. -
Εχεις μεγάλη καρδιά εσύ...
-
Δεν μπαινετε στα hybrid ,phev,diesel,lpg και να ερθετε Αρτα κερναω την 1η γυρα ποτα
-
@harisma23 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Το ξεφτιλίσαμε...
Μου αρέσει που εγώ ήμουν διατεθειμένος να έρθω κατευθείαν από το αεροδρόμιο, σε μια μέρα που θα είχα ξυπνήσει στις 5:30 το πρωί για να πάρω την πρωινή πτήση - γαλατάδικο και να γυρίσω με τη βραδινή πτήση.εσυ ωραιοτατα τα λες και το εκτιμησα. αλλά οπως βλέπεις δεν τραβηξε, λάκισαν οι περρισσότεροι.....
-
Άκυρο λοιπόν; Κρίμα, χάσατε βόλτα με 2.1" για το 0-100. Εγώ είχα κανονίσει να σας φτιάξω αλλά δε θα το έλεγα, θα ήταν έκπληξη.
-
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Άκυρο λοιπόν; Κρίμα, χάσατε βόλτα με 2.1" για το 0-100. Εγώ είχα κανονίσει να σας φτιάξω αλλά δε θα το έλεγα, θα ήταν έκπληξη.
Φαγητό και μετά 0-100 με πλεηντ ίσον με ραντεβού με ταπετσερη.......
-
Στην αρχή θα γινόταν το νταβαντούρι. Αλλά θα μας κοβόταν η όρεξη.
-
Τόσες και τόσες συναντήσεις έγιναν το παρελθόν, πως περνούσαν μια χαρά? Αγχώθηκα και στεναχωρηθηκα κι εγώ που είμαι μακριά.
Κρίμα -
Το δραματοποιείτε λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου, αν είναι να γίνει θα γίνει απλά και όμορφα.
Το μόνο που θέλει είναι καλό κλίμα και λιγότερη τοξικότητα κάτι που θεωρώ ότι πάσχουμε. Ο @dimsabas που ήρθε σε μια εκδρομούλα από άλλο φόρουμ μπορεί να το επιβεβαιώσει (ή και να διαφωνήσει)
Από Ιούνη το ξαναβλέπουμε
-
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και τώρα θα περνούσαμε ζάχαρη. Από κοντά απαλύνονται όλες οι κόντρες.
-
@andya3 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Zusammen oder getrennt? Θα πληρώσετε μαζί ή χώρια?
Υποχρεωτική ερώτηση του σερβιτόρου στη Γερμανία, όταν κάποια παρέα ζητάει λογαριασμό. Συνήθως οι Γερμανοί πληρώνουν getrennt (χωριστά). Οπότε ο σερβιτόρος είναι υποχρεωμένος να βγάλει λογαριασμό κατ' άτομο ή κατά παρέα και να εισπράξει αναλόγως.
Απ' ότι βλέπω ο εξ-Ευρωπαισμός της χώρας προχωράει ακάθεκτος, χα,χα,χα.
Καλά να περάσετε, θα παρακολουθώ τις συναντήσεις κι αν σε κάποια μπορέσω θα έρθω με χαρά να σας γνωρίσω από κοντά.
ξέρεις που τους έχουμε χ3σμ3νους τους γερμανογυφτους?;
ποτέ δεν θα ξεχάσω σε διόδια γερμανος ψευτο-τροχοσπιτας που ειχε βουλιάξει το όχημα & είχε ζητήσει να του κάνουνε ανσαστημομέτρηση ΟΧΗΜΑΤΟΣ γιατι ήθελε να πληρώσει όσο εμείς με τα συμβατικά οχήματα (ήταν χαμηλό λέει δλδ)
1η ΦΟΡΑ σε διαδρομή είχα δει οι διοδιούχοι να έχουν βγάλει ειδικά μέτρα!!!ΠΑΠΑΡΙΕΣ για εξ' ευρωπαϊσμό από τους γερμανοβρωμιάρηδες μην ακούω καλύτερα τα χουμε δει
απλώς δυστυχώς γίναμε κι εμείς αυτά που τους κοροϊδεύαμε έτσι όπως μας έφεραν τα ευρωΠΕΗμε γερμανοαναθρεμένους μέχρι καφεδάκι καλύτερα & πολύ είναι. στο τέλος τους το κερνάς & θαυμάζουν τη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ του Ελληνα!
κάτι τέτοια ας τα πείτε & στις ελληνίδες ραντεβού σας από μικροί που είστε μαθημένοι να κερνάτε & μετα ελάτε διδάχτε μας τροπους & σαβουαρ βιβρ κλπ
@wantone συστηματικός επαγγελματίας dinnerας δηλαδή....σωστά είπε κάποιος άλλος στο προηγούμενο του 4τροχοι κάποιον είδες & τρόμαξε το μάτι σου.....
σωστό αυτό με τις κάρτες λύνεται το θέμα...κι εγώ πληρώνω με κάρτα αναλόγως αλλά έχω και κανα ευρώ για τα παλικάρια αν το σέρβις είναι καλό κι επαρκές
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ