-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@pgp737ng said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Δυστυχώς Πέμπτη θα πρέπει να είμαι αεροδρόμιο στις 22.00
Μήπως να το δούμε για άλλο μαγαζί την Τετάρτη, να έρθει και Πιτζιπί???
Υπάρχει και ο εξαιρετικός ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ.
Kαι εγώ θα τον ηθελα αλλά δεν είναι επι προσωπικού.... Η Σταματα στα βόρεια βολεύει γιατι είναι διπλα στην ΕΟ και μπορούν και απο δυτικά/νότια να έρθουν γρήγορα.
Επίσης δεν ξέρω από παρκινγκ πως παει αυτό... μην με βαζεις να ψαχνω στο street view τωρα γιατι στο δρομο δεν αφήνω αυτοκίνητο ... -
εγώ μπορώ και τετάρτη και πέμπτη (εκτος απροοπτου πάντα) οπότε οτι και να κανονίσετε θα έρθω
-
Ο Κρυστάλλης έχει πάρκινγκ, αλλά είναι πάνω στην πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης με εύκολο πάρκινγκ.
Επίσης και ο Ελευθεριάδης καλός με άνετο πάρκινγκ και εναλλακτική τα πεινιρλί και τα κολοκυθάκια τηγανιτά..
-
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Ο Κρυστάλλης έχει πάρκινγκ, αλλά είναι πάνω στην πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης με εύκολο πάρκινγκ.
Επίσης και ο Ελευθεριάδης καλός με άνετο πάρκινγκ και εναλλακτική τα πεινιρλί και τα κολοκυθάκια τηγανιτά..
Ας μείνουμε όπως είπαμε. Να έχουμε ησυχία να μπορούμε να μιλήσουμε με άνεση.
-
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Άρα η συνάντηση προγραμματίστηκε εκ νέου για την επόμενη ΠΕΜΠΤΗ 4/5 και ώρα 20:30 στο Αγρόκτημα Ρεγκούκου στη Σταμάτα.
https://goo.gl/maps/cqZJyKZMtYoM3BCQ6Πληροφορίες για το μαγαζί:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063719312954Πεμπτη νομιζω μπορω να ερθω. Προυποθεση ομως ο καθενας να πληρωσει την δικη του καταναλωση και οχι συνολικα.
-
Δεν έχω ξαναβρεθεί σε συνάντηση του φόρουμ, αλλά θεωρούσα ότι γίνεται μια διαίρεση του ποσού διά τα άτομα. Έτσι δε γίνεται ο καταμερισμός του λογαριασμού;
-
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Δεν έχω ξαναβρεθεί σε συνάντηση του φόρουμ, αλλά θεωρούσα ότι γίνεται μια διαίρεση του ποσού διά τα άτομα. Έτσι δε γίνεται ο καταμερισμός του λογαριασμού;
To πιο σύνηθες αυτό είναι, σούμα + φιλοδώρημα δια τον αριθμό των ατόμων. Τώρα προφανώς εαν κάποιος δεν φάει τίποτα και πιει μια μπύρα, εεε δεν θα πληρώσει. Από την άλλη δεν θα κάτσουμε να λέμε έφαγα 3 παϊδάκια, έφαγες 4, πλήρωσε €1 παραπάνω...χαχαχα!!
-
Φαίνεται ότι ο φίλος έχει βρεθεί σε άλλες συνεστιάσεις με κάποιους που τους φοβήθηκε το μάτι του...
-
Noμιζω δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση, καποιοι τρωνε πολυ κρεας καποιοι αλλοι ειναι βιγκαν. Στην προηγουμενη συναντηση μια μπυρα ηπια αλλα πληρωσα κανονικα οτι ζητηθηκε στο τραπεζι νομιζω 22 ευρω.
Ηταν και αλλες εποχες τοτε βεβαια, τωρα το διαθεσιμο εισοδημα ειναι μικροτερο.
-
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Σιγουρα ετσι δεν πρεπει να γινεται.
-
Κι εγώ δεν τρώω κρέας...
Αλλά το σύνηθες είναι αυτό που λέει ο Φάνης...
Όλα μαζί διαιρούνται δια του αριθμού των ατόμων...
Αλλιώς χρειάζεται excel
-
Τίποτα δεν χρειάζεται.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δίνει ο άλλος 5-10 ευρώ και καθάρισε και αφαιρούνται από το σύνολο πριν την διαίρεση με τους υπόλοιπους... -
@antoniokon said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Κι εγώ δεν τρώω κρέας...
Αλλιώς χρειάζεται excel
Το συνηθες ειναι ο καθενας πληρωνει την καταναλωση του και αν υπαρχει διαφορα πληρωνει ο οργανωτης.
-
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Τίποτα δεν χρειάζεται.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δίνει ο άλλος 5-10 ευρώ και καθάρισε και αφαιρούνται από το σύνολο πριν την διαίρεση με τους υπόλοιπους...Αυτό ακριβώς . -
-
παιδια μην υπεραναλύετε θα τα βρούμε όλα. Διαθεση καλή να υπάρχει
-
@wantone said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Το συνηθες ειναι ο καθενας πληρωνει την καταναλωση του και αν υπαρχει διαφορα πληρωνει ο οργανωτης.
Στο Αμέρικα, όχι στην Ελλάδα! Όπως είπα εαν κάποιος δεν φάει τίποτα, δεν πληρώνει...απλό.
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Στο Αμέρικα, όχι στην Ελλάδα! Όπως είπα εαν κάποιος δεν φάει τίποτα, δεν πληρώνει...απλό.
Εχω παει σε πολλα dinners στην Ελλαδα, το συνηθης ειναι αυτο που αναφερω. Δεν μιλαμε για γαμους κλπ που οι καλεσμενοι πληρωνουν την συμμετοχη τους σαν δωρο.
-
@antoniokon said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Κι εγώ δεν τρώω κρέας...
Αλλιώς χρειάζεται excel
Αυτό στα κόμματα μόνο, που πληρώνει το κόμμα...
Βασικά ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ στον μαγαζάτορα ότι ΘΑ πληρώσει...
-
Δηλώστε βρε σεις συμμετοχές, που το κάναμε Σκανδιναβία εδώ μεσα!
-
@pgp737ng said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Θα στείλουμε τον λογαριασμό στον λαπη να μας φτιάξει στο τσακ μπαμ ένα εξελακι με όλα τα στοιχεία, διαγράμματα και άξονες, και θα τα μοιραστούμε όλα μια χαρά!
Για αυτό θα χρειαστεί πραγματογνώμονας, εμπειρογνώμονας, τα χαρτιά του εστιατορίου, πολεοδομία να βεβαιωθει οτι δεν έχει παρανομίες το κτίριο, βεβαιωση από Υγειονομικό οτι είναι ολα εντάξει, Αρχαιολογία just in case
μετά πρέπει να χωριστούν οι μερίδες ακριβώς στην μέση να ζυγιστεί κάθε σαλιγκάρι με και χωρίς το σπίτι του και θα πληρωθει μόνο 23% ποσοστό για τους μη βιγκαν
Στους βιγκαν πληρώνεται όλο το ποσο (100% επιδότηση) απλά να ζυγιστουν τα χόρτα και βεβαιωση με αποδείξεις ότι τα προιοντα είναι βιολογικά χωρίς χρήση χημικών
Οποιος κάψει diesel για να προσέλθει εχει πρόστιμο
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ