-
Κάτι σαν αυτό εννοώ.
Αν βάλεις υπό κλίση την πλάτη, και ενεργοποιήσεις το acc. Νομίζεις ότι οδηγείς κάποιο τεράστιο όχημα με πολύ αέρα γύρω σου. Το μόνο που λείπει ήταν λίγο καλύτερη ηχομόνωση για να γίνει χιλιόμετροφαγος.
Έχει κάτι από kei car και αυτό λόγω της οροφής και της σχεδίασης του ταμπλό γύρω από τα πόδια του οδηγού.
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Το μόνο που λείπει ήταν λίγο καλύτερη ηχομόνωση για να γίνει χιλιόμετροφαγος.
Θα έπαιρνε και καλύτερη βαθμολογία στα crash test του cartalk.
-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Το μόνο που λείπει ήταν λίγο καλύτερη ηχομόνωση για να γίνει χιλιόμετροφαγος.
Θα έπαιρνε και καλύτερη βαθμολογία στα crash test του cartalk.
Αυτός έχει βιονικα, υπερευαίσθητα αυτιά.... δεν μετράει.
Με db μέτρο από το κινητό στους ίδιους δρόμους, δοκιμή από εμένα, έχει ίδια και ελαφρώς καλύτερη ηχομόνωση ανά περίπτωσης από c segment citroen c4 mk1 του ευρύτερου περιβάλλοντος μου. Η citreon με all weather ελαστικά.
-
Στα υπόλοιπα πραγματικά πνίγομαι και θέλω να βγω. Αν έχει και μαύρη μοκέτα από πάνω δεν έχω χώρο να ανασάνω.
Εσύ για κλειστοφοβικός μου ακούγεσαι. Φαντάζομαι να σε κλείσουν μέσα σε άρμα... Χαχα.
-
Όχι τόσο πολύ. Αλλά πραγματικά τα νεότερα αυτοκίνητα είναι λες και το κάνουν επίτηδες. Για αυτό ο κόσμος πάει στα suv. Ένα clio είναι στενάχωρο ενώ έχει μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις.
Πάνε κάτσε είτε σαν οδηγός είτε ως συνοδηγός σε ένα clio. Διαθέτει μικρότερο χώρο από a segment 15 ετιας.Ίσως το κάνουν επίτηδες για να οδηγηθείς σε μια κατηγορία που επιφέρει μεγαλύτερο κέρδος. Δεν ξέρω τι να πω.
-
Ίσως το κάνουν επίτηδες για να οδηγηθείς σε μια κατηγορία που επιφέρει μεγαλύτερο κέρδος. Δεν ξέρω τι να πω.
Ισχύει 100%.
Μιλάμε πχ το yaris mk2, είναι ισάξιο εσωτερικά σε χώρους με κατηγορία c (μη πω και πάνω). Αμαξωματα στα 3.80 έβγαζαν χώρους που τους βρίσκεις πια στα 4.30...
Μας έφαγαν τα φουσκωματα στις πόρτες και οι καμπύλες. Και εννοείται γίνεται on purpose -
Ετσι, δες το fronx.... 3,99μ και έχει τους χώρους που χρειάζεται κάθε οικογένεια.
Θες μοντέλο και με πορτμπαγκάζ άντε να πάει στα 4,20μ να αποκτήσει 400+ λίτρα πορτοπαγκαζ.
Πόσο πιο μεγάλα;;;;;
Και το fronx έχει και ταμπλό με βάθος, και coupe σχεδιαστική γραμμή.
Και πας στους άλλους και πρέπει να πάρεις 4,50-4,60 μέτρα αυτοκίνητο για να έχεις χώρους.
Όντως σε οδηγούν σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Γενικά η suzuki είναι τίμια ακόμα και στους διαθέσιμους χώρους. Λεπτομέρεια αυτό που συζητούμε αλλά είναι μια αλήθεια.
-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Δε φέρνει κανά φρονξ να τελειώνουμε
ΧΑ! Θα σκίσει την αγορά. Τα έχει όλα το fronx. Και coupe suv, και τεράστιοι χώροι, και ωραίο ταμπλό, και κινητήρες Σουζούκι, και τιμή maruti, και 4 μέτρα μήκος.
Μια Κούλα είναι αλλα με γαλοτσες
κρατήστε το σαν όψη. Θα είναι το επόμενο S-Cross. Η και το νέο Grand Vitra
-
@nikos-golf said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@nikos-golf said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Εκεί που θα φτάσει η τιμή του δεν αξίζει. Ακόμα και η χαμηλή κατανάλωση που λέει ο lap δε λέει κάτι αφού τη πετυχαίνεις με αυγό στο γκαζι
Όχι, με νορμάλ οδήγηση η καταναλωση που λέω. Με έντονη οδήγηση είσαι στα 5,5.
Είναι υπερβολικά οικονομικό, όχι απλά οικονομικο. Ο κόσμος δεν το πίστευε.
Μιλώ πάντα για 33-33-33. Δηλαδή πόλη στενά, επαρχιακός ή λεωφόροι και εθνική οδός και πάντα με clima.
Ναι οκ οτι πεις
Μάλλον ξέρω καλύτερα.....
Προφανώς και είσαι fanboy και τα ωραιοποιεις γιατί τέτοια νούμερα αν κινηθείς Χαμοστέρνας Βασιλίσσης Σοφίας και Κηφισιάς τέτοιες τιμές δε παιζουν
-
Εξήγησα πως βγαίνει η κατανάλωση. Τα υπόλοιπα σε ειδικούς
-
Για το mild hybrid ο μέσος όρος των χρηστών βγαίνει 5,2λ/100χλμ.
Εγώ έχω 4,8 εδώ και πολύ καιρό και 5-5,1 κάποιες εποχές. 5,5 χωρίς να κοιτώ καθόλου την κατανάλωση.
Με αυγό στο πόδι και χωρίς πόλη δηλαδή μεγάλο μποτιλιάρισμα αλλά λεωφόρους με λίγα φανάρια και μέχρι 100 χλμ/ωρα έχω από 3,3-4,1 λ αναλόγως τις υψομετρικές διάφορες.
Με ταχύτητες σε αυτοκινητόδρομο ανω των 130 χλμ/ώρα είσαι στο 5,5-6,2 λ /100 χλμ.
Στα 110 χλμ /ώρα με κλειδωμένο το acc είσαι και πάλι στα 4,8λ/100 χλμ.
Αφιερώνω χρόνο και απαντώ διότι σέβομαι την απορία σου και θέλω να σε βοηθήσω.
Αν πάλι θες να χαλάσουμε το νήμα με διάφορες χαζομάρες, πες το.
-
Για το mild hybrid ο μέσος όρος των χρηστών βγαίνει 5,2λ/100χλμ.
Εγώ έχω 4,8 εδώ και πολύ καιρό και 5-5,1 κάποιες εποχές. 5,5 χωρίς να κοιτώ καθόλου την κατανάλωση.
Με αυγό στο πόδι και χωρίς πόλη δηλαδή μεγάλο μποτιλιάρισμα αλλά λεωφόρους με λίγα φανάρια και μέχρι 100 χλμ/ωρα έχω από 3,3-4,1 λ αναλόγως τις υψομετρικές διάφορες.
Με ταχύτητες σε αυτοκινητόδρομο ανω των 130 χλμ/ώρα είσαι στο 5,5-6,2 λ /100 χλμ.
Στα 110 χλμ /ώρα με κλειδωμένο το acc είσαι και πάλι στα 4,8λ/100 χλμ.
Αφιερώνω χρόνο και απαντώ διότι σέβομαι την απορία σου και θέλω να σε βοηθήσω.
Αν πάλι θες να χαλάσουμε το νήμα με διάφορες χαζομάρες, πες το.
χαλάς το σάλιο σου...
-
Ετσι, δες το fronx.... 3,99μ και έχει τους χώρους που χρειάζεται κάθε οικογένεια.
Θες μοντέλο και με πορτμπαγκάζ άντε να πάει στα 4,20μ να αποκτήσει 400+ λίτρα πορτοπαγκαζ.
Πόσο πιο μεγάλα;;;;;
Και το fronx έχει και ταμπλό με βάθος, και coupe σχεδιαστική γραμμή.
Και πας στους άλλους και πρέπει να πάρεις 4,50-4,60 μέτρα αυτοκίνητο για να έχεις χώρους.
Όντως σε οδηγούν σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Γενικά η suzuki είναι τίμια ακόμα και στους διαθέσιμους χώρους. Λεπτομέρεια αυτό που συζητούμε αλλά είναι μια αλήθεια.
Τα ταμπλό με βάθος, το πάχος στις πόρτες, οι φαρδιές κονσόλες μειώνουν τους εσωτερικούς χώρους...Δες τι βάθος ταμπλό ή πάχος στις πορτες είχαν τα αυτοκίνητα πριν 20 χρόνια και πώς είναι τώρα
-
Αυτό το fronx θα έρθει Ευρώπη; Όμορφο φαίνεται στην φωτογραφία. Δυναμική σχεδίαση.
-
Αμήν και πότε!!!!
-
Ρώτησα σήμερα για αγορά καινουριου swift.
Παράδοση στο 4μηνο, καμία προωθητική ενέργεια (έλεγα μήπως λόγω του καινούριου) και η gl+ σε μεταλλικό βγαίνει στα 19 χιλ.
Κάπου έλεος ρε παιδιά
(το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε λιγο, μη το πάρει χαμπάρι η μαζντα και ανεβάσει στα ίδια επίπεδα το 2αρακι της) -
Όπως είχα πει και παλιότερα... #mono_vitara έστω και μανιβελάτο. Άκου εκεί 19... Βέβαια, τόσο έχει και σήμερα, οπότε πάλι καλά.
-
Καλά εντάξει!!!
15500 κόστιζε η gl+
Περίμενε λίγο ακόμα, θα αλλάξει αργότερα το τωρινό, έχει ακόμα μήνες μπροστά του
-
15500 κόστιζε η gl+
Τώρα έχει 18 + έξοδα μεταφοράς + μεταλλικό + πινακίδες , 19 είναι η τιμή του.
-
Και τότε το θεωρούσαμε ακριβό, αλλά έλεγαν ότι είχε δασμούς λόγω made in Japan
Νέο Suzuki Swift 2017