-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Τώρα είδα και το σαντερο να ξεκινάει από 18κ σχεδόν σήμερα. Που πάει η φάση ρε. #mono_vitara έστω και με μανιβέλα πίσω.
21Κ με blind spot και τίποτα άλλο, ούτε μεταλλικό χρώμα, αυτό με το lpg
-
Παιδιά, μου αρέσει.
Αν χτυπήσει κάνα 4,5 (ή και λιγότερο) μέση wltp, θα κάνει θραύση.
Άσχετο, αλλά βλέποντας τα πίσω παράθυρα του swiftakiou και το μυαλό μου, αυτόματα τα συγκρίνει με τα παράθυρά του chr..
Παραθυράρες -
Στο τωρινό η χειρολαβή στο πάνω μέρος ήταν σέξυ αλλά δεν έβλεπες τίποτα. Το c pillar ήταν τεραστίων διαστάσεων. Στο νέο έβαλαν τζάμι στο σημείο αυτό και λογικά βελτίωσαν την ορατότητα.
Ναι είναι ωραίο @v_a Στο λέω θα σου αρέσει η οδήγηση του.
Στις στροφές το ευχαριστιεσαι και θα σου πω τα άλλα στο chat. Σε κάθε περίπτωση το πλαίσιο ζητά παρά πολλα άλογα παραπάνω.
Στο βίντεο το ελαστικό έχει μεγαλύτερο προφίλ ή είναι η ιδέα μου;
Όσο για την κατανάλωση με έναν κύλινδρο λιγότερο το βλέπω εφικτό το 4,5
Το sport υποπτευομαι θα ναι τέλειο.
-
-
- Equipped with a host of advanced safety technologies including DSBSII *1 collision mitigation braking, AHS *2, and DMS *3.
*1: Dual Sensor Brake Support II, *2: Adaptive High Beam System, *3: Driver Monitoring System
Το καλό νέο, βλέπω υπάρχει νέα έκδοση του DSBS, γιατί η υπάρχουσα δίνει πάρα πολλούς ψεύτικους συναγερμούς.
Το κακό νέο, βάλανε Driver Monitoring System, που πρακτικά σημαίνει ότι αν περπατάει κάτι ενδιαφέρον στο πεζοδρόμιο και το κοιτάξουμε θα αρχίσει τα μπιπ μπιπ...
- Equipped with a host of advanced safety technologies including DSBSII *1 collision mitigation braking, AHS *2, and DMS *3.
-
Πάντως ακόμα το εικονιζόμενο στο Video είναι το concept, το οποίο φαντάζομαι θα είναι πιο κοντά στο Sport.
Μεικτές φήμες για το 3κίλυνδρο μοτέρ. Πιθανή η αντικατάσταση και των υφιστάμενων boosterjet με το ίδιο block στο μέλλον. -
Μπα, εγώ θεωρώ είναι το κανονικό απλώς αυτά που βλέπεις γύρω γύρω ως τώρα τα είχε ως πακέτο έξτρα εξοπλισμού. Τώρα τα έκαναν γκλος και τα έχουν από το εργοστάσιο.
Ευκαιρία να αυξήσουν την τιμη
-
Το εσωτερικό όσο περνούν οι μέρες μου αρέσει. Θυμίζει πολύ μικρογραφία των bmw
-
Δεν ξέρω πως νιώθω με το εσωτερικό. Πολύπληροφορία.
Μοιάζει με του νέου μπαλένου. -
To σημερινό ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ μέτριο από κοντά οι όγκοι του είναι πολύ καλοί, έχει ωραία ροή. Και γενικότερα μετά τόσο καιρό δεν το βαριέσαι και το ευχαριστιεσαι.
Αυτό στις φωτογραφικές φαίνεται πιο ωραίο, άρα θεωρώ πως στην πράξη θα είναι πολύ ωραίο.
Ο νέος κινητήρας αν είναι και πιο ελαφρύς θα βελτιωθεί το μπροστινό μέρος που και σήμερα είναι τα δυνατά σημείο του αυτοκινήτου, αλλάζει κατεύθυνση σαν μύγα.
Ότι θυμίζει baleno είναι δώρο Θεού.
Έχεις swift???
Υ.γ έχει μια πρακτική θέση για το κινητό στο ταμπλό κάτω από τον αεραγωγο του οδηγού. Πολύ πρακτικό και έλειπε. Δεν ήξερες που να βάλεις το κινητό. Το έβαζες μπροστά από τις ποτηροθηκες αλλά αν είχες καφέ δεν μπορούσες να το πιάσεις εύκολα.
-
Μεσαίο αερόσακο θα έχει;
-
https://www.whichcar.com.au/news/2024-suzuki-swift-revealed-at-jms
Οι πόρτες είναι συνέχεια του ταμπλό, υπάρχουν πολλές γωνιές και χρώμα? Είναι πιο ωραίο?
Ο πίνακας οργάνων είναι χειρότερος. Τι τους πείραξε ο σημερινός;
-
Μέτρησα 7-8 διαφορετικά πλαστικά από πάνω μέχρι κάτω, αυτό εννοούσα.
Δε φέρνει κανά φρονξ να τελειώνουμε. -
Δε φέρνει κανά φρονξ να τελειώνουμε.Συμφωνώ απολύτως.
-
-
Δε φέρνει κανά φρονξ να τελειώνουμε
ΧΑ! Θα σκίσει την αγορά. Τα έχει όλα το fronx. Και coupe suv, και τεράστιοι χώροι, και ωραίο ταμπλό, και κινητήρες Σουζούκι, και τιμή maruti, και 4 μέτρα μήκος.
Μια Κούλα είναι αλλα με γαλοτσες
-
Δε φέρνει κανά φρονξ να τελειώνουμε.Και τα πολλά διαφορετικά πλαστικά ξέρετε τι σημαινουν...
wd - 40
-
@gtsartsal said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Δε φέρνει κανά φρονξ να τελειώνουμε.Και τα πολλά διαφορετικά πλαστικά ξέρετε τι σημαινουν...
wd - 40
Σιγά το βρήκαμε το κόλπο. Έβαλα ξανά το καλοκαίρι μετά 3 έτη. Ανά 3 χρόνια ψεκάζεις τις σχισμές και δεν ακούγεται κιχ. Ούτε ένας τριγμος με σκληρή ανάρτηση και σκατοδρομους
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Δε φέρνει κανά φρονξ να τελειώνουμε
ΧΑ! Θα σκίσει την αγορά. Τα έχεις όλα το fronx. Και coupe suv, και τεράστιοι χώροι, και ωραίο ταμπλό, και κινητήρες Σουζούκι, και τιμή maruti, και 4 μέτρα μήκος.
Έχει και HUD το Fronx;;;
-
Εννοείται!!!!
Και εδώ οι χώροι του που είναι από την Κούλα. Κορυφαίοι και όλα αυτά στα 4 μέτρα.
Νέο Suzuki Swift 2017