-
Παιδιά, σε χώρους είναι πολύ ανώτερο το swift από το i10. Μην το μπερδεύετε με το προηγούμενο swift. Στο σημερινό καθεσε είτε μπροστά είτε πίσω υπερανετα.
Υ.γ Παιδιά τι έγινε τόση χαρά το νήμα είχε καιρό να δει.
-
Εδώ επιτέλους ένα swift χωρίς αυτά τα γυαλιστικα της πλάκας που υποβιβάζουν οπτικά τα πλαστικά του. Έτσι είναι στην πραγματικότητα στην όψη. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο το αναφέρουν οι οχτροί του.
Μπράβο στο traction για το ωραίο αρθρο και τις ρεαλιστικές φωτογραφίες.
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017
Δε βλέπω να γράφουν για θόρυβο κύλισης που λέει ένας άλλος φίλος εδώ.
-
Λες να ήταν κρυωμενος ο δοκιμαστής και να είχε βουλωμένα αυτιά;
Να πούμε ότι ο χρόνος που δηλώνει η suzuki είναι υπερβολικός. Σε δοκιμές στα 0-100 γράφει 10,5-11 όχι 13.
-
@mastoras78 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@cirus said in Νέο Suzuki Swift 2017:
το ignis είναι a seg ή A-SUV αν προτιμάς. το οδήγησα και αυτό. μαρεσε πολύ το συρόμενο πίσω κάθισμα. Μου αρέσει μάλιστα περισσότερο από το X-aygo που είναι νεότερο. κυριως για το συρόμενο και επιλογή τετρακίνησης θα το επέλεγα
Οδήγησες το ignis και σου άρεσε??? Εγώ το βρήκα #skata
Στην θεωρία μου έκανε και εμένα κλίκ στην πράξη ήταν σκέτη απογοήτευση. Καλύτερο παρκαρισμένο και αυτό εφόσον δε το κοιτάς από πίσω..
ναι μου άρεσε. Για μεσα στην πόλη είναι τελειο, τι ήθελες παραπάνω? να στρίβει ή να επιταχύνει? τάφος είναι αλλά οκοπως είπα είναι ανάλογα τι ζητάς. Για 2ο αμάξι πολύ καλο.
δεν είχα high expectations από ένα τόσο μικρό ψηλωμένο κεφτεδάμαξο
πίσω ναι δεν είναι πολύ ομορφο αλλά μπροστά μου αρέσει πολύ.
Ξετρελαθηκα με τα πισω συρώμενα και την επιλογή για 4χ4.
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Εδώ επιτέλους ένα swift χωρίς αυτά τα γυαλιστικα της πλάκας που υποβιβάζουν οπτικά τα πλαστικά του. Έτσι είναι στην πραγματικότητα στην όψη. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο το αναφέρουν οι οχτροί του.
τα πλαστικά του είναι σκ@τ@ . Δεν χαλάνε και μεχρι εκεί αρα είναι αποδεκτά
προφανώς τα δικαιολογώ λόγω τιμής και δεν με χαλάνε τόσο λόγω αυτής
αλλά μην πάμε να κανουμε το ασπρο μαύρο, οτι είναι και καλά!!!!
-
Δεν "είναι τοσο τραγικά" είπα, δεν είπα ότι είναι κορυφαία.
-
το ignis είναι a seg ή A-SUV αν προτιμάς. το οδήγησα και αυτό. μαρεσε πολύ το συρόμενο πίσω κάθισμα. Μου αρέσει μάλιστα περισσότερο από το X-aygo που είναι νεότερο. κυριως για το συρόμενο και επιλογή τετρακίνησης θα το επέλεγα
Στην θεωρία μου έκανε και εμένα κλίκ στην πράξη ήταν σκέτη απογοήτευση. Καλύτερο παρκαρισμένο και αυτό εφόσον δε το κοιτάς από πίσω..
ναι μου άρεσε. Για μεσα στην πόλη είναι τελειο, τι ήθελες παραπάνω? να στρίβει ή να επιταχύνει? τάφος είναι αλλά οκοπως είπα είναι ανάλογα τι ζητάς. Για 2ο αμάξι πολύ καλο.
Και εμένα μου αρέσει, μάλιστα φίλος που έψαχνε Α για πόλη να παρκάρει παντού τελικά το διάλεξε σε ένα φοβερό χακί/πράσινο χρώμα μουρλια.. αλλά του πήγε πολλά, για τότε, ευτυχώς πρόλαβε τις αλλαγές τιμών.
Το κάθε όχημα έχει την αξία του ανάλογα την χρήση που το προορίζει κανείς..
-
Έχω παρατηρήσει τελευταία και εγώ αυξημένο θόρυβο κύλισης στα πχ. 40km/h. Τα λάστιχα μου (Conti Sport Contact 5) έχουν 32.000km/4 χρόνια και έχουν τελειώσει. Στις 11/11 έρχονται τα PS4, επομένως θα δω αν με το καινούριο βελτιωθεί ο θόρυβος.
-
@dublin said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Και εμένα μου αρέσει, μάλιστα φίλος που έψαχνε Α για πόλη να παρκάρει παντού τελικά το διάλεξε σε ένα φοβερό χακί/πράσινο χρώμα μουρλια.. αλλά του πήγε πολλά, για τότε, ευτυχώς πρόλαβε τις αλλαγές τιμών.
Το κάθε όχημα έχει την αξία του ανάλογα την χρήση που το προορίζει κανείς..
Πανάκριβο είναι, έως και ακριβότερο από το swift, έστω οριακά.
Στο χακί είναι τέλειο, το έχω δει και εγώ. Ένα τετρακίνητο τέτοιο είναι ένα καθημερινο πολύεργαλείο. Αλλά φοβάμαι το cvt του, και κατά πόσο αξιόπιστο είναι σε βάθος 15 ετίας++, διότι όταν γεράσει και σου βγάλει βλάβη και αντικατάσταση του cvt στα 3000 ευρώ με υπολειπόμενη αξία αυτοκινήτου στα 3000 ευρώ...τι να φτιάξεις και τι να πληρώσεις;
-
@panormus772 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Όχι δεν έχει... Γιατί έχουν τα άλλα;
Ναι, π.χ. το Scross το δικό μου (2017) έχει -έστω τον υποτυπώδη- και το έγραφε στα specs.
Όπως και το δικό μου.
-
Μόνο το swift δεν έχει τελικά!!!
-
Μόνο το swift δεν έχει τελικά!!!
Εδώ δεν έχει το δικό μου @lap! Απλά οι συναγερμοί που προσφέρουν στα παραπάνω όπως και στο CR-V της υπογραφής είναι υποτυπώδεις: δεν έχουν εσωτερικό ραντάρ, απλά χτυπάνε αν ανοίξεις την πόρτα. Αν θες πραγματική προστασία πρέπει να επενδύσεις σε κάτι καλό...
-
Τολμάς και διαφωνείς ???!!! Σε ψάχνω με γνήσιο μπλάκ στάλιον σούβ !
Θυμάμαι ότι ενώ μου άρεσαν τα σημεία που έθιξες στην πράξη δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα τυπικό κουβαδάκι κατηγορίας Α. Δλδ κακό στην πόλη όσον αφορά την άνεση της ανάρτησης, τσίγκος από ηχομόνωση κτλ. Στην ΑΟ μέτριο και ψόφιο παρά τις επιδόσεις στα χαρτιά. Ατμόσφαιρα γαρ.
Κάτι με είχε παρασύρει και είχα υψηλότερες προσδοκίες αλλά παντού ένιωσα underdeliver από μεριάς του. Βγήκα το ξανακοίταξα σκέφτηκα να του ρίξω φλίτ και να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Οκ για καθημερινό μια χαρά είναι απλά όχι για εμένα, δε θα το πλέρωνα.
το ΚΑ καλύτερο..
-
Δεν ξέρω πόσοι έχετε οδηγήσει το ka plus αλλά ήταν πάρα πολύ καλό.... Πρέπει να είμαι ο μόνος που το οδήγησα. Θυμίζει πάρα πολύ το fiesta.
-
Δεν ξέρω πόσοι έχετε οδηγήσει το ka plus αλλά ήταν πάρα πολύ καλό.... Πρέπει να είμαι ο μόνος που το οδήγησα. Θυμίζει πάρα πολύ το fiesta.
Εξαιρετικό ήταν!! Το είχα για 1 ημέρα ως αμάξι αντικατάστασης όταν είχα πάει το Κούγκα για σέρβις. Είχα γράψει κιόλλας εντυπώσεις (στο παλιό φόρουμ στο "οδήγησα"), πάρα πολύ μου άρεσει, Σταθερό, με καλή ανάρτηση, ταμάμ για την πόλη. Ακόμα και το χειροκίνητο κιβώτιο ήταν παραπάνω από αξιοπρεπές! Δεν το έχω κρατήσει κάπου σε αντίθεση με το Ecosport (το οποιο επίσης ήταν έκπληξη για εμένα).
-
Τολμάς και διαφωνείς ???!!! Σε ψάχνω με γνήσιο μπλάκ στάλιον σούβ !
Θυμάμαι ότι ενώ μου άρεσαν τα σημεία που έθιξες στην πράξη δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα τυπικό κουβαδάκι κατηγορίας Α. Δλδ κακό στην πόλη όσον αφορά την άνεση της ανάρτησης, τσίγκος από ηχομόνωση κτλ. Στην ΑΟ μέτριο και ψόφιο παρά τις επιδόσεις στα χαρτιά. Ατμόσφαιρα γαρ.
Κάτι με είχε παρασύρει και είχα υψηλότερες προσδοκίες αλλά παντού ένιωσα underdeliver από μεριάς του. Βγήκα το ξανακοίταξα σκέφτηκα να του ρίξω φλίτ και να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Οκ για καθημερινό μια χαρά είναι απλά όχι για εμένα, δε θα το πλέρωνα.
το ΚΑ καλύτερο..
καλά αν ανταλάσει κάποιος το ignis που είναι πιο συχρονο από το ka ανταλάσω ευκολα
και το ka ταφος είναι και δεν έχει τους χώρους του ignis.
απλά έχει περισσότερη ροπή χαμηλά λογω turbo τραβαει περισσότερο. Αυτό τιποτα παραπάνω.
-
δεν το έχω οδηγησει ποτε δυστηχώς
-
δεν το έχω οδηγησει ποτε δυστηχώς
Ήταν παραγωγής από την γνωστή από την Κούλα αναπτυσσόμενη οικονομία , και όπου δω εγώ τέτοια τρέχω να τα δοκιμάσω γιατί εκεί είναι τα κυβικά μου για τέτοια αυτοκίνητα. Λοιπόν ήταν απροσδόκητα καλό. Και αν δεν το πίεσα θυμάμαι. Εντάξει έπλεε πάνω στα πολλά μέσα στην στροφή περισσότερο από το fiesta, αλλά με ένα καλό αμορτισερακι θα ήταν στα ίσα και ίδιο με το fiesta. Τρελή εντύπωση η ηχομόνωση του. Θα το αγόραζα και ας ήταν αισθητικά κάπως, αλλά δεν είχε κανένα adas , τότε μόλις βγήκε η Κούλα με τα adas της οπότε άλλαξα γνώμη αλλά όχι χώρα προέλευσης...χαχαχα
Τελικά δεν αγορασα κανένα από τα δύο.
-
@cirus βάλε στο ΚΑ τα λευκά racing stripes στο κέντρο απο μπροστά μέχρι πίσω και θα με θυμηθείς. Θα πάρει ίσα με 20 άλογα
Νέο Suzuki Swift 2017