-
Δυστυχώς ή ευτυχώς τον πήχη της ποιότητας συναρμολόγησης τον θέτει η βασική έκδοση, ειδικά στα μικρά και μικρομεσαία.
Πάντως είναι κρίμα το γεγονός ένας μηχανικός εδώ να επανατοποθετεί καλύτερα από το εργοστάσιο τις εσωτερικές ταπετσαρίες με τα χερούλια και να μην ακούγεται κιχ. Και δεν είναι ότι έκαναν και τίποτα το ιδιαίτερο στο δικό μου. Έτυχε να είμαι μπροστά όταν ξανακούμπωσαν την εσωτερική ταπετσαρία των πορτών και μου φάνηκε απλό και γρήγορο.
Όποιος έγραψε για το quality control (Μάστορας;) της Ford είχε απόλυτο δίκιο.
-
Αυτό με τα πλαστικά χαμηλά πάντως το βλέπεις σχεδόν παντού, ακόμα και στα ακριβά. Μη ξεχνάμε ότι το Fiesta είναι αυτοκίνητο B segment. Δε νομίζω ότι έχει θέματα ποιότητας υλικών, το αντίθετο. Η συναρμογή είναι κυρίως το πρόβλημα. Χάζευα στην έκθεση ένα Focus και ενώ έβλεπες τα πλαστικά στην πόρτα οδηγού και συνοδηγού ψηλά να είναι μαλακά, στις πίσω θύρες ήταν σκληρά και φτηνιάρικα.. λίγο ντροπή ρε γμτ σκέφτηκα από μέσα μου.
Γι'αυτό και δεν είμαι τόσο κατά των premium, στις περισότερες περιπτώσεις δε κάνουν τέτοιες εκπτώσεις ποιότητας.
Και το Puma Β segment είναι.. Ένα Fiesta ST line έχει γύρω στα 17+ . Το ST κανα 23αρι. Φτηνό είναι μη νομίζεις..
Το Abarth 500 πολύ παρεξηγημένο γενικά. Σαφώς υποδεέστερο του Fiesta αλλά μερικά πραγματάκια οι Ιταλοί τα κατέχουν απείρως καλύτερα από τον καθένα...
ΥΓ Έλα ξεκολάτε απο τα πλαστικά τώρα και νόμιζα οτι εγώ είμαι ο περίεργος ψυχαναγκαστικός εδω μέσα
-
Χαιρετε και καλη χρονια! εχω 2 ερωτησεις/θεματακια
μετα απο 2 χρονια μου βγηκε μηνυμα οτι η μπαταρια ενος κλειδιου ειναι χαμηλη. μπορω να την αλλαξω μονος μου ή χρειαζεται επισκεψη σε dealer?
πριν μερικες μερες εβγαλε μηνυμα: 'front camera malfunction. service required'. το st-line μου δεν εχει αισθητηρες παρκαρισματος μπροστα, ουτε αυτοματο παρκαρισμα, ουτε adaptive cc. τα μονα 'συστηματα' που εχει ειναι αισθητηρες φωτος/νερου, cruise control και lane assist. ολα δουλευουν ρολοι ομως. τι μπορει να ειναι?
-
Το lane assist ειναι με καμερα....
Ωχ και ξανα ωχ..... Αρχισαμε με αυτα τα νεα καλούδια. Ευχομαι να είναι glitch ή...... γλίτσα στο παρμπριζ
-
Χαιρετε και καλη χρονια! εχω 2 ερωτησεις/θεματακια
μετα απο 2 χρονια μου βγηκε μηνυμα οτι η μπαταρια ενος κλειδιου ειναι χαμηλη. μπορω να την αλλαξω μονος μου ή χρειαζεται επισκεψη σε dealer?
πριν μερικες μερες εβγαλε μηνυμα: 'front camera malfunction. service required'. το st-line μου δεν εχει αισθητηρες παρκαρισματος μπροστα, ουτε αυτοματο παρκαρισμα, ουτε adaptive cc. τα μονα 'συστηματα' που εχει ειναι αισθητηρες φωτος/νερου, cruise control και lane assist. ολα δουλευουν ρολοι ομως. τι μπορει να ειναι?
Για την μπαταρία, μπορείς να την αλλάξεις μόνος αν έχεις εμπιστοσύνη στα χέρια σου. Μια μπαταριούλα του εμπορίου είναι και υπάρχουν στο youtube tutorials. Έχε υπόψη ότι θα έχει αποφορτιστεί λογικά και του δεύτερου κλειδιού η μπαταρία. Για να είσαι σίγουρος άλλαξέ τη και αυτή, μην την πατήσεις αν το χρειαστείς κάποια φορά. Στο δικό μου αυτό συνέβη και στα δύο κλειδιά επίσης κλείνοντας 2ετία.
Για το άλλο, μάλλον είναι η κάμερα του Lane Keeping Assist. Αν αφού καθαρίσεις το παρμπρίζ συνεχίζει να βγάζει το μήνυμα, τότε τη βόλτα από το συνεργείο δεν τη γλυτώνεις.
-
ευχαριστω για τη βοηθεια. η μπαταρια στο κλειδι αλλαχτηκε σχετικα ευκολα.
σχετικα με το σφαλμα για την μπροστα καμερα το εχει βγαλει 2 φορες τις τελευταιες 10 μερες. το παρμπριζ πεντακαθαρο και το lane assist δουλευει ρολοι. δε ξερω τι γινεται να ειμαι ειλικρινης αλλα θα το παρακολουθησω το επομενο διαστημα
-
Αυτόματο φρενάρισμα δεν έχει; Αυτό είναι άλλη κάμερα νομίζω.
-
Ναι έχει και από αυτό. Όντως δουλεύει με έναν αισθητήρα-καμερούλα που η Ford ονομάζει LIDAR (light detection and ranging) και είναι τοποθετημένο σε εκείνο το κουτί πίσω από τον κεντρικό καθρέπτη. Μπορεί να προέρχεται και από εκεί το σφάλμα.
-
Σερβις σήμερα 2ο στα 220 ευρώ με την έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία που έχω. Στο πρώτο είχα δώσει 136. Σε αυτό αλλάξαμε μπουζί και υγρά φρένων. Ήταν και περισσότερες εργατοώρες. Το επόμενο του χρόνου θα είναι πιο φτηνό από αυτό που μόλις έκανα.
Το κλικ που ακούγεται απο το τιμόνι πάλι δεν έφτιαξε με το 2ο ανταλλακτικό που είχαμε πεί να αλλάξουμε.. πάμε για 3η απόπειρα σε κανα μήνα με νέα παραγγελία άλλου ανταλλακτικού. Αν δε βγεί και τώρα άκρη θα κρατήσουν το αμάξι να το δούν σε επικοινωνία με τη μαμά Ford. Οκ δεν είναι και η καλύτερη μου αλλά ασχολούνται μιας και δε τους έχει ξανατύχει ή δεν έτυχε πελάτης τους να ασχοληθει...
-
Mastoras78, στα 3 χρόνια ή 60Κ δεν είναι τα μπουζί;
-
Mastoras78, στα 3 χρόνια ή 60Κ δεν είναι τα μπουζί;
Δε ξέρω που το λέει αυτό να σου πώ την αλήθεια. Κόστισαν 31,56 συν φπα συνολικά τρία τεμάχια . Το σέρβις ήταν λέει είτε 2 έτη είτε 40κ χιλιόμετρα ότι έρθει πρώτο και τα αλλάζουν by the book. Το αμάξι έχει μόλις 13κ χιλιόμετρα αλλά έκλεισε 2ετία.
Τις εργασίες που πρέπει να γίνουν νομίζω τις βλέπουν απο το σύστημα τους. Εγώ στα βιβλία που έχω, χωρίς να το έχω ξεψαχνίσει οπότε δε παίρνω και όρκο, δε τις έχω βρεί. Είναι λίγο generic τα manual που έχω.
Επειδή το μοτέρ μου είναι το 1.5 Dragoon λογικά έχει διαφορές στη συντήρηση σε σχέση με τα υπόλοιπα Fiesta
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Ford Fiesta ST-Line 1.000cc - 155ps mHEV χειροκίνητο. Δεν το οδήγησα πάρα πολύ ώρα, περίπου 1. Βγήκα Α.Ο, ανάβαση στο σπήλαιο Παιανίας, Λ. Λαυρίου και πίσω στο Μαρούσι. Να ευχαριστήσω άλλη μια φορά την Βελμάρ στο Μαρούσι που μου παραχώρησε το αυτοκίνητο (δεν ήταν του καταστήματος και το έφεραν για να το οδηγήσω).
Για όποιον δεν θέλει να διαβάσει παρακάτω ας αρκεστεί στο ότι το αυτοκίνητο συνεχίζει να είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ακόμα καλύτερο από το 125αρι που είχα οδηγήσει πέρσι. Ίσως το καλύτερο μικρό (συνολικά) που κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα.
Επειδή η ουσιαστική διαφορά με τον 125αρι ST Line είναι ο κινητήρας, δεν θα ξαναγράψω τα ίδια που έγραψα πέρσι, αφού δεν έχει αλλάξει κάτι. Συνεχίζει να έχει απίστευτα καλή ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά, ακόμα και σήμερα παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας.
Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://forum.4troxoi.gr/comment/2105735236#comment-2105735236Ο mHEV Ecoboost με τα 155 άλογα είναι εξαιρετικό μοτέρ και μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στο Puma. Εεε στο Fiesta είναι ακόμα καλύτερος, αφού έχει να κινήσει μικρότερο βάρος και καλύτερη αεροδυναμική.
Το θετικό είναι ότι το ηλεκτρομοτέρ βοηθάει στην εκκίνηση η οποία γίνεται πολύ ομαλά αλλά βοηθάει και σε όλο το εύρος των στροφών. Καταρχάς ένα θετικό είναι ότι μπορείς να είσαι με 3η και 1.200 σ.α.λ και πατάς το γκάζι και επιταχύνει χωρίς κανένα σκορτσάρισμα, οπότε μπορείς να κινείσαι από τα 30-40 χ.α.ω μέχρι τα 100 μόνο με 3η (αν και δεν θα το κάνει κάποιος στην πράξη). Η επιτάχυνση με 2α και 3η είναι πολύ δυνατή ακόμα και στην ανηφορική διαδρομή προς το σπήλαιο της Παιανίας, εκεί καταλαβαίνει ότι υπάρχει δύναμη. Επίσης ο κινητήρας στροφάρει πάρα πολύ και φτάνει άνετα και πολύ γρήγορα στον κόφτη, χωρίς να το καταλαβαίνει αφού ο ήχος είναι πάντα σε χαμηλά επίπεδα.
Εντύπωση μου έκανε η γραμμικότητα του μοτέρ (σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα προφανώς), δεν νοιώθεις κάποιο σκαλοπάτι στην δύναμη ή κάποιο ξέσπασμα. Αυτό ίσως να μην αρέσει σε όλους (αφού δεν έρχεται το «μπαμ»), από την άλλη όμως πιάνεις ταχύτητες που σου αφαιρούν το δίπλωμα πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβεις! Γενικά είναι ένα αρκετά δυνατό κινητήριο σύνολο το οποίο τραβάει σε όλο το εύρος των στροφών, ανάλογα με το πως θες να κινηθείς. Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο σε εμπνέει να το τρέξεις και όχι να το οδηγήσει οικονομικά όπως π.χ. ένα Υβριδικό Τογιότα.
Πραγματικά είναι ένα αυτοκίνητο που χαίρεσαι να το οδηγείς, ακόμα και για να πας στο σουπερμάρκετ για ψώνια. Εγώ είχα ένα μόνιμο χαμόγελο, ακόμα και όταν οδηγούσα στην Λ. Λαυρίου με 60 χ.α.ω και απλά σανίδωνα το γκάζι έτσι για να νοιώσω την αίσθηση της επιτάχυνσης. Φυσικά με τέτοια οδήγηση η κατανάλωση ήταν στο 7.5λτ/100χλμ….πάλι καλά. Σε ένα σημείο που οδήγησα όπως θα οδηγούσα κανονικά και χρησιμοποίησα το Β trip computer είχα μέση κατανάλωση 5.9λτ/100χλμ. Πιστεύω ότι με το πρόγραμμα ECO (δεν το έβαλα καθόλου) το 5.5 είναι εφικτό με κανονική οδήγηση, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια οικονομίας.
Από εξοπλισμό, επίσης είναι αρκετά φορτωμένο, από τα πληρέστερα της κατηγορίας του.
- Έχει όλο το πακέτο ασφαλείας της Ford (Adaptive Cruise Control, Lane Keeping, Sign Recognition, Auto High Beam, Pre-Collision Assist, Intelligent Speed Assistance, κλπ.).
- Έχει το Active Park Assist δηλαδή αυτόματο παρκάρισμα, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (και πλάι) και κάμερα οπισθοπορείας καθώς και τα «πανέξυπνα» προστατευτικά των θυρών.
- Αυτόματο κλιματισμό
- LED φώτα στην μεσαία σκάλα,- Hλεκτρικά αναδιπλ. καθρέπετες
- και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και συνδεσιμότητα με carplay & android auto.
Βασικά δεν του λείπει τίποτα ουσιαστικό, εκτός από την πλοήγηση. Τα μόνα έξτρα είναι η ηλιοροφή, το navi, το ηχοσύστημα B&O και τα Full LED φώτα. Επίσης δεν έχει, ούτε ως έξτρα, ψηφιακό πίνακα οργάνων. Προσωπικά προτιμώ τον αναλογικό πίνακα από τον ψηφιακό που έχει το Puma, με κουράζει λίγο ο ψηφιακός (έχω και κάποια ηλικία!).
Το μόνο μειονέκτημα του αυτοκινήτου (για εμένα) είναι ότι δεν βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο. Αλλιώς στις €19.000 δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο καλύτερο (all arounder) αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία. Συνδυάζει τα πάντα (σχεδόν) σε ένα πακέτο επιδόσεων, οδικής συμπεριφοράς, άνεσης και εξοπλισμού! Επίσης εγώ το βρίσκω και όμορφο (υποκειμενικό αυτό) και επίσης μου αρέσει και το εσωτερικό του. Αρκετά ποιοτικό, άψογη εργονομία χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού. Ο μεγαλύτερος του αντίπαλος είναι το αδερφό Fiesta ST το οποίο κοστίζει €3-4.000 παραπάνω και είναι σαφώς καλύτερο σε όλα εκτός του κόστους χρήσης και μάλλον και της μεταπώλησης. Σε άλλα μοντέλα δεν μπορώ να βρώ κάποιον ανταγωνιστή (εκτός ίσως του 'ιδιαίτερου' Swift Sport) που να συνδυάζει τόσα πολλά σε ένα πακέτο. Ααα έχει και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
Τώρα εαν αναλογιστούμε ότι έχει 8 χρόνια εγγύηση και ένα φοβερό χρηματοδοτικό - ουσιαστικά για 5 χρόνια οι τόκοι είναι περίπου €500 - είναι απορίας άξιο γιατί δεν πουλάει περισσότερο. Μάλλον ο κόσμος προτιμάει SUV και άλλα πράγματα πέραν της οδήγησης, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση! Βέβαια χάνει πάρα πολύ και από τις ανύπαρκτες εταιρικές πωλήσεις (το 40% της αγοράς το 2020).
Αυτά τα λίγα από το 'μέτωπο' Φιέστα.
- Hλεκτρικά αναδιπλ. καθρέπετες
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Ford Fiesta ST-Line 1.000cc - 155ps mHEV χειροκίνητο. Δεν το οδήγησα πάρα πολύ ώρα, περίπου 1. Βγήκα Α.Ο, ανάβαση στο σπήλαιο Παιανίας, Λ. Λαυρίου και πίσω στο Μαρούσι. Να ευχαριστήσω άλλη μια φορά την Βελμάρ στο Μαρούσι που μου παραχώρησε το αυτοκίνητο (δεν ήταν του καταστήματος και το έφεραν για να το οδηγήσω).
Για όποιον δεν θέλει να διαβάσει παρακάτω ας αρκεστεί στο ότι το αυτοκίνητο συνεχίζει να είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ακόμα καλύτερο από το 125αρι που είχα οδηγήσει πέρσι. Ίσως το καλύτερο μικρό (συνολικά) που κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα.
Επειδή η ουσιαστική διαφορά με τον 125αρι ST Line είναι ο κινητήρας, δεν θα ξαναγράψω τα ίδια που έγραψα πέρσι, αφού δεν έχει αλλάξει κάτι. Συνεχίζει να έχει απίστευτα καλή ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά, ακόμα και σήμερα παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας.
Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://forum.4troxoi.gr/comment/2105735236#comment-2105735236Ο mHEV Ecoboost με τα 155 άλογα είναι εξαιρετικό μοτέρ και μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στο Puma. Εεε στο Fiesta είναι ακόμα καλύτερος, αφού έχει να κινήσει μικρότερο βάρος και καλύτερη αεροδυναμική.
Το θετικό είναι ότι το ηλεκτρομοτέρ βοηθάει στην εκκίνηση η οποία γίνεται πολύ ομαλά αλλά βοηθάει και σε όλο το εύρος των στροφών. Καταρχάς ένα θετικό είναι ότι μπορείς να είσαι με 3η και 1.200 σ.α.λ και πατάς το γκάζι και επιταχύνει χωρίς κανένα σκορτσάρισμα, οπότε μπορείς να κινείσαι από τα 30-40 χ.α.ω μέχρι τα 100 μόνο με 3η (αν και δεν θα το κάνει κάποιος στην πράξη). Η επιτάχυνση με 2α και 3η είναι πολύ δυνατή ακόμα και στην ανηφορική διαδρομή προς το σπήλαιο της Παιανίας, εκεί καταλαβαίνει ότι υπάρχει δύναμη. Επίσης ο κινητήρας στροφάρει πάρα πολύ και φτάνει άνετα και πολύ γρήγορα στον κόφτη, χωρίς να το καταλαβαίνει αφού ο ήχος είναι πάντα σε χαμηλά επίπεδα.
Εντύπωση μου έκανε η γραμμικότητα του μοτέρ (σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα προφανώς), δεν νοιώθεις κάποιο σκαλοπάτι στην δύναμη ή κάποιο ξέσπασμα. Αυτό ίσως να μην αρέσει σε όλους (αφού δεν έρχεται το «μπαμ»), από την άλλη όμως πιάνεις ταχύτητες που σου αφαιρούν το δίπλωμα πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβεις! Γενικά είναι ένα αρκετά δυνατό κινητήριο σύνολο το οποίο τραβάει σε όλο το εύρος των στροφών, ανάλογα με το πως θες να κινηθείς. Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο σε εμπνέει να το τρέξεις και όχι να το οδηγήσει οικονομικά όπως π.χ. ένα Υβριδικό Τογιότα.
Πραγματικά είναι ένα αυτοκίνητο που χαίρεσαι να το οδηγείς, ακόμα και για να πας στο σουπερμάρκετ για ψώνια. Εγώ είχα ένα μόνιμο χαμόγελο, ακόμα και όταν οδηγούσα στην Λ. Λαυρίου με 60 χ.α.ω και απλά σανίδωνα το γκάζι έτσι για να νοιώσω την αίσθηση της επιτάχυνσης. Φυσικά με τέτοια οδήγηση η κατανάλωση ήταν στο 7.5λτ/100χλμ….πάλι καλά. Σε ένα σημείο που οδήγησα όπως θα οδηγούσα κανονικά και χρησιμοποίησα το Β trip computer είχα μέση κατανάλωση 5.9λτ/100χλμ. Πιστεύω ότι με το πρόγραμμα ECO (δεν το έβαλα καθόλου) το 5.5 είναι εφικτό με κανονική οδήγηση, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια οικονομίας.
Από εξοπλισμό, επίσης είναι αρκετά φορτωμένο, από τα πληρέστερα της κατηγορίας του.
- Έχει όλο το πακέτο ασφαλείας της Ford (Adaptive Cruise Control, Lane Keeping, Sign Recognition, Auto High Beam, Pre-Collision Assist, Intelligent Speed Assistance, κλπ.).
- Έχει το Active Park Assist δηλαδή αυτόματο παρκάρισμα, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (και πλάι) και κάμερα οπισθοπορείας καθώς και τα «πανέξυπνα» προστατευτικά των θυρών.
- Αυτόματο κλιματισμό
- LED φώτα στην μεσαία σκάλα,- Hλεκτρικά αναδιπλ. καθρέπετες
- και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και συνδεσιμότητα με carplay & android auto.
Βασικά δεν του λείπει τίποτα ουσιαστικό, εκτός από την πλοήγηση. Τα μόνα έξτρα είναι η ηλιοροφή, το navi, το ηχοσύστημα B&O και τα Full LED φώτα. Επίσης δεν έχει, ούτε ως έξτρα, ψηφιακό πίνακα οργάνων. Προσωπικά προτιμώ τον αναλογικό πίνακα από τον ψηφιακό που έχει το Puma, με κουράζει λίγο ο ψηφιακός (έχω και κάποια ηλικία!).
Το μόνο μειονέκτημα του αυτοκινήτου (για εμένα) είναι ότι δεν βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο. Αλλιώς στις €19.000 δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο καλύτερο (all arounder) αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία. Συνδυάζει τα πάντα (σχεδόν) σε ένα πακέτο επιδόσεων, οδικής συμπεριφοράς, άνεσης και εξοπλισμού! Επίσης εγώ το βρίσκω και όμορφο (υποκειμενικό αυτό) και επίσης μου αρέσει και το εσωτερικό του. Αρκετά ποιοτικό, άψογη εργονομία χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού. Ο μεγαλύτερος του αντίπαλος είναι το αδερφό Fiesta ST το οποίο κοστίζει €3-4.000 παραπάνω και είναι σαφώς καλύτερο σε όλα εκτός του κόστους χρήσης και μάλλον και της μεταπώλησης. Σε άλλα μοντέλα δεν μπορώ να βρώ κάποιον ανταγωνιστή (εκτός ίσως του 'ιδιαίτερου' Swift Sport) που να συνδυάζει τόσα πολλά σε ένα πακέτο. Ααα έχει και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
Τώρα εαν αναλογιστούμε ότι έχει 8 χρόνια εγγύηση και ένα φοβερό χρηματοδοτικό - ουσιαστικά για 5 χρόνια οι τόκοι είναι περίπου €500 - είναι απορίας άξιο γιατί δεν πουλάει περισσότερο. Μάλλον ο κόσμος προτιμάει SUV και άλλα πράγματα πέραν της οδήγησης, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση! Βέβαια χάνει πάρα πολύ και από τις ανύπαρκτες εταιρικές πωλήσεις (το 40% της αγοράς το 2020).
Αυτά τα λίγα από το 'μέτωπο' Φιέστα.
Δίνει το τεχνολογικό πακέτο στο βασικό εξοπλισμό ενώ στο φόκους το χρεώνει ως έξτρα; Περίεργη επιλογή
- Hλεκτρικά αναδιπλ. καθρέπετες
-
Ας μας ρφιλε.. 155 άλουγα χιλιαρ τρικουλινδρο θα σπας κι θα κλαις
-
Δίνει το τεχνολογικό πακέτο στο βασικό εξοπλισμό ενώ στο φόκους το χρεώνει ως έξτρα; Περίεργη επιλογή
Ναι και όμως, το έχουν φορτώσει πάρα πολύ εξοπλισμό!! Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Φαίνεται και στην online παραγγελία ότι είναι στάνταρ.
Ας μας ρφιλε.. 155 άλουγα χιλιαρ τρικουλινδρο θα σπας κι θα κλαις
Αχαχαχα!!!
Εγώ πάντως που ζω ριψοκίνδυνα δεν με πειράζει, για αυτό και πλέον μπήκε Νο.1 στην λίστα των πιθανών επιλογών μου.
(αρκεί να μπορέσει να πουληθεί η ΜίΤο). -
Εξαιρετικό review και σε ευχαριστούμε πραγματικά. Και η τιμή είναι σούπερ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το επίσης πολύ καλό 1000άρη Clio έχει πάνω κάτω την ίδια τιμή.
-
Εντάξει,το Fiestaκι είναι 'διαολάκι' (με την καλή έννοια),ακόμα κι η προηγ. γενιά (ΜΚ 7.5) έστω και με τα 100hp και 5χυτο, που το έχω. Προσφέρει ευελιξία κι ευχαρίστηση και σε πόλη και σε υπεραστική διαδρομή.
Για μένα βέβαια είναι λίγο σκληρό σε άνεση (κι ας έχω titanium έκδοση), αλλά ίσως δε φταίει η ανάρτηση,αλλά τα ελαστικά 195/45 16' (!) που του φόρεσαν κι ένα μείον ακόμη και η κατανάλωση 7,5-7,6lt/100, σε όμως αστική κυρίως 'δράση'.
-
Πόσο πάει το βασικό ST? Θα το προτιμούσα μάλλον.
-
19;;;;
Ε ναι st... Το σκετο.
21 δεν εχει το st;;;;
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις το st και να λες εγω;;;; st....... Line
Αυτοκονητο πολης με μικρους χωρους και μετριο πορτπαγκαζ με 19-20 χιλ ευρω..... Και οχι diesel;;;; but why;;;;
Αφου μενεις στην βενζινη παρε το αυθεντικό
-
Δεν βγαίνει στα 21 το ST. Πάει πάνω από 22 και αν βάλεις και το μπλοκέ (που θα το βάλεις) πάει στα 23+. Η διαφορά είναι 3-4 χιλιάρικα λοιπόν. Για κάποιους ασήμαντη και για κάποιους σημαντική, σε συνδυασμό με τα σαφώς αυξημένα λειτουργικά έξοδα. Και τα δύο πάντως έχουν το κοινό τους.
Ford Fiesta 2017