-
Όπως βλέπω κι εγώ τώρα, έτσι πρέπει να είναι. Αν θυμάμαι καλά, παλιότερα τα έφερνε με τη μικρότερη οθόνη. Φαίνεται το άλλαξε.
MEA CULPA!
-
petran17 wrote:
Sync 3 με 7 ηχεια (πλεον τα Titanium & ST-Line ερχονται με Sync 2.5 και 6 ηχεια - τυχεροι οι πρωτοι που τα πηραμε με Sync 3 και 7 ηχεια)
Οι διαφορά ποιά είναι από άποψη λειτουργικότητας? Η οθόνη παραμένει η ίδια (8άρα) σωστά?
Η διαφορα απο αποψη λειτουργικοτητας δεν μπορω να ξερω ποια ειναι γιατι δεν το εχω δει απο κοντα ακομα.. θεωρω οτι το 99% των λειτουργιων του Sync 3 μπορουν να γινουν και στο Sync 2.5
H οθονη παραμενει η 8αρα (οπως πολυ σωστα τα λεει και ο Φανης) αλλα πρεπει ποιοτικα και η αναλυση εννοω να ειναι λιγο κατωτερη! Αν εχεις συνηθισει το Sync 3, την καταλαβαινεις την διαφορα αμεσως. Ειδα φωτο χθες και μου εκανε μπαμ αμεσως που εχω μαθει στην δικη μου.
Δηλαδη εκαναν downgrade εδω! Ασχημο...
Χαρη,
Μολις χθες το εμαθα και εγω.. νομιζα οτι ερχοταν με Sync 3
Καλα θυμασαι... οι πρωτοι κατοχοι που τα πηραμε (συμπεριλαμβανομενου και εμου) ηρθαν με Sync 3 και 7 ηχεια!!! (το 7ο ειναι το κεντρικο μπροστα στο ταμπλο...)
-
Titanium vs St-Line
Φρενα (Titanium πισω ταμπουρα, St-line πισω δισκοι), Αναρτηση (πιο σπορ ρυθμιση σε St-line), Ανεση (Titanium ηχοαπορροφητικο παρμπριζ, 16αρες ζαντες)
Μιλαμε για ιδιο κινητηρα (1.0 100hp), εξωτερικη εμφανιση αδιαφορη μεταξυ των δυο. Το St-Line ειναι κατα μεσο ορο 1.500-2.000 πιο ακριβο (αγορα στο εξωτερικο). Κατανοητο οτι η St-line εχει μερικα πραγματακια παραπανω σαν εξοπλισμο αλλα αξιζει να κινηθει κανεις σε αυτη και να ανεβει αλλα 2 χιλιαρικα σε σχεση με Titanium?
-
Αν ενδιαφέρει η οδήγηση, προφανώς και αξίζει.
-
Στην Ελλάδα πάντως στο site της Ford ,δεν υπάρχει 100αρι st line και στις εκδόσεις που υπάρχει και titanium και st line οι διάφορες στην τιμή είναι πολύ μικρές. Σε κάθε περίπτωση αν όπου βρίσκεσαι έχει τόση διαφορά τιμής στις δυο εκδόσεις πάρε titanium 125 στα ίδια λεφτά με st line 100.
-
κοιταω μεταχειρισμενο 1-2 χρονων. τα titanium παιζουν στα 15 και τα st-line στα 17 χιλιαρικα (asking price που μπορει να κατεβει κανα χιλιαρικο)
απλα εδω (NL) ολα οσα κυκλοφορουν ειναι με τους 100hp αρα δεν υπαρχει αλλη επιλογη
-
Εξαρτάται σε τι δίνεις βάση σαν οδηγός.
Το fiesta θεωρείται (και όχι αδικως) το πιο ενδιαφέρον οδηγικά σουπερμινι. Εγώ προσωπικά έχω οδηγήσει μόνο το st line και έχω πάθει πλάκα. Είναι εύκολα για εμένα καλύτερο από τα περισσότερα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως κατηγορίας. (Προσωπικά επίσης μου αρέσει περισσότερο και από το νέο φόκους οδηγικά!)
-
Το 120αρι diesel σταμάτησε; Αυτό πρεπει να σκάβει τον τόπο με τη ροπή που βγάζει. Όταν έψαχνα για αυτο σε diesel υπήρχε μόνο business με 85.
-
Για μένα που έχω οδηγήσει το 120αρι ντίζελ , το μόνο που άξιζε ,πολύ σβέλτο αλλά και οικονομικό σε αντίθεση με τους ecoboost βενζίνης όπου το eco είναι μάλλον ανέκδοτο !
-
Το 120αρι diesel σταμάτησε; Αυτό πρεπει να σκάβει τον τόπο με τη ροπή που βγάζει. Όταν έψαχνα για αυτο σε diesel υπήρχε μόνο business με 85.
Δεν πρέπει να έχει κοπεί. Από ό,τι μαθαίνω από γνωστούς, ST-Line diesel δεν υπάρχει ούτε ένα ετοιμοπαράδοτο, αλλά δέχονται παραγγελίες με παράδοση σε 3-4 μήνες. Κάποια στιγμή λογικά θα αντικατασταθεί ο TDCI από τον Ecoblue που φοράει ακόμη και το Ecosport, αλλά δε νομίζω ότι ήρθε αυτή η ώρα αν και κοντοζυγώνει.
Για μένα που έχω οδηγήσει το 120αρι ντίζελ , το μόνο που άξιζε ,πολύ σβέλτο αλλά και οικονομικό σε αντίθεση με τους ecoboost βενζίνης όπου το eco είναι μάλλον ανέκδοτο !
Το έχω και όντως είναι πολύ σβέλτο και αρκετά οικονομικό για τις επιδόσεις του. Μαμά τραβάει πολύ ωραία στο καλό φάσμα του από τις 1600-1700 μέχρι τις 3800 όπου ξεκινά να κρεμάει.
Στο δικό μου έχω βάλει και προγραμματάκι από τη RICA. Στην περιοχή 1700-2500 που θεωρητικά βγάζει τη μέγιστη ροπή του ως μαμά, καταλαβαίνεις σαφή αλλά μικρή διαφορά. Από τις 3000 η διαφορά γίνεται εμφανέστατη, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι δεν κρεμάει πριν τις 4200-4300.
Πρακτικά δεν το νιώθω +5kg/m ροπής (πρέπει να έχει πάρει τα μισά από αυτά) και 20+ ίππους πάνω όπως υπόσχεται ο βελτιωτής (γύρω στα 15 hp πάνω μου φαίνεται και αυτά να αποδίδονται γύρω στις 4000 και όχι στις 3600 όπως η μέγιστη ισχύς του εργοστασιακά), όμως μου αρέσει που με 3η και 4η έχει μεγαλύτερο βάθος στην κλίμακα στροφών, μένει διαχειρίσιμη η ισχύς και η ροπή από τους κινητήριους τροχούς, ενώ η απόκριση στο γκάζι παραμένει ακριβώς όπως ήταν από το εργοστάσιο.
-
Σορρυ παιδες για το ασχετο,αλλα η Φορντ στον διαμορφωτη της εχει πλεον τις κανονικες τιμες του Φιεστα και οχι τις προ φορων που βλεπαμε λιγο καιρο πριν...
-
Ναι το έχει διορθώσει εδώ και 1 μήνα περίπου, σε όλα τα μοντέλα της.
-
Εχει εμπειρια καποιος απο το Φιεστα με τον 1100 και τα 85 αλογα;Ας γραψει δυο λογακια εδω......
-
Που κατασκευαζεται το παρων Fiesta ST, ξερει κανεις?
-
Που κατασκευαζεται το παρων Fiesta ST, ξερει κανεις?
Όπως και το προηγ., στην Κολωνία της Γερμανίας.
-
Thanks
-
Στην κεντρική σελίδα της Ford, όταν πατάς την επιλογή 'μοντέλα', το fiesta και το focus απουσιάζουν. Ξέρετε τι έχει γίνει; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην παραγωγή ή πρόκειται απλώς για ενημέρωση της ιστοσελίδας που δεν έχει ολοκληρωθεί;
-
Στην κεντρική σελίδα της Ford, όταν πατάς την επιλογή 'μοντέλα', το fiesta και το focus απουσιάζουν. Ξέρετε τι έχει γίνει; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην παραγωγή ή πρόκειται απλώς για ενημέρωση της ιστοσελίδας που δεν έχει ολοκληρωθεί;
Σημερα βγηκε νεος τιμοκαταλογος απο την Ford . Δεν ξερω αν εχει σχεση , αλλά πιθανων να ενημερωνουν τις τιμες. Νομιζω και οτι αλλαζουν και μερικα ονοματα σε πακετα εξοπλισμου ή κατι τετοιο
-
Μόλις κατέβασα τον κατάλογο και λέει Σεπτέμβριος 2019, τι στο καλό;
-
Σημερα βγηκε αλλος, δεν ανεβηκε ακομα στο internet
Ford Fiesta 2017