-
αυτόν εννοείς ?
-
λοιπον
ας μας εξηγησει ο μετοχος γιατι στο γκρουπακι των 3008 αναφερεται το διλιτρο οτι εσπασε ο κινητηρας = τα ξηλωσε ολα, γιατι ο αλλος εχει αντμπλου ή καταλυτη ή γουταέβα αλλα το αμαξι μενει και λεει υπαρχει θεμα εαν δεν εχεις τα τιμολογια του αντμπλου και να ειναι ολα της πουγκ αλλιως εγγυηση γιοκ, γιατι η εφορμοη σταματαει να καταγραφει δεδομενα γιατι ετσι, γιατι ενα γκρουπακι στο φουμπου εχει καταληξει κυτιο παραπονων για τα χρεπια που τη πατησαμε και πηραμε -
Μία χαρά τα φτιάχνουν όλα μέχρι και τα οκτώ χρόνια η τα 150 χιλιάδες χιλιόμετρα αλλάζουν δοχείο adblue
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Μπα έχουν πουληθεί τόσα αμάξια, που τον βλέπουμε σαν τον Δημοσθένη Βεργή τον Γάτο...
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
λοιπον
ας μας εξηγησει ο μετοχος γιατι στο γκρουπακι των 3008 αναφερεται το διλιτρο οτι εσπασε ο κινητηρας = τα ξηλωσε ολα, γιατι ο αλλος εχει αντμπλου ή καταλυτη ή γουταέβα αλλα το αμαξι μενει και λεει υπαρχει θεμα εαν δεν εχεις τα τιμολογια του αντμπλου και να ειναι ολα της πουγκ αλλιως εγγυηση γιοκ, γιατι η εφορμοη σταματαει να καταγραφει δεδομενα γιατι ετσι, γιατι ενα γκρουπακι στο φουμπου εχει καταληξει κυτιο παραπονων για τα χρεπια που τη πατησαμε και πηραμεγια τον καταλύτη επιβεβαιωνω σε εταιρικό diesel σε γείτονα. δεν τον πείραξε βέβαια γιατί του δώσανε αντικατάσταση volvo xc60 (τι βαλίτσα κουμουτσα είναι αυτό ρε παιδιά) αλλά 2-3 μήνες εκτός για αλλαγή καταλύτη??
-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 2016:
λοιπον
ας μας εξηγησει ο μετοχος γιατι στο γκρουπακι των 3008 αναφερεται το διλιτρο οτι εσπασε ο κινητηρας = τα ξηλωσε ολα, γιατι ο αλλος εχει αντμπλου ή καταλυτη ή γουταέβα αλλα το αμαξι μενει και λεει υπαρχει θεμα εαν δεν εχεις τα τιμολογια του αντμπλου και να ειναι ολα της πουγκ αλλιως εγγυηση γιοκ, γιατι η εφορμοη σταματαει να καταγραφει δεδομενα γιατι ετσι, γιατι ενα γκρουπακι στο φουμπου εχει καταληξει κυτιο παραπονων για τα χρεπια που τη πατησαμε και πηραμεγια τον καταλύτη επιβεβαιωνω σε εταιρικό diesel σε γείτονα. δεν τον πείραξε βέβαια γιατί του δώσανε αντικατάσταση volvo xc60 (τι βαλίτσα κουμουτσα είναι αυτό ρε παιδιά) αλλά 2-3 μήνες εκτός για αλλαγή καταλύτη??
#gia_petama
η βολβαρα ειναι αμαξαρα -
λοιπον
#gia_petama
η βολβαρα ειναι αμαξαραπαλιά...όταν είχαν πλαισιο και αναρτήσεις FORD, τώρα μόνο σαλόνι,μαλακά πλαστικά και μπαροκ (βαλίτσα) αισθητική
-
λοιπον
#gia_petama
η βολβαρα ειναι αμαξαραπαλιά...όταν είχαν πλαισιο και αναρτήσεις FORD, τώρα μόνο σαλόνι,μαλακά πλαστικά και μπαροκ (βαλίτσα) αισθητική
παει τραινο λεμε
ειχα ενα τετοιο κανενα μηνα, ντηζελουμπα με 235
εστριβε, πηγαινε, χωραγε και ταξιδευε χλιδα
κλασεις πανω τα βολβα απο ολα τα αλλα πρεμια
και τα εχω δοκιμασει ολα
μη διαβαζεις παπαριες, ειναι και γαμω.
εντελως και γαμω
παρε μια αποψη και απο ντιμσαβα -
Μπα...μόνο από τα Αουδι, που όμως δεν είναι πρίμια. Κλάσσεις χειρότερα από ΜΒ/BMW, ειδικά τα μικρά. Το 40αρι είναι για κλωτσιές...
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Μπα...μόνο από τα Αουδι, που όμως δεν είναι πρίμια. Κλάσσεις χειρότερα από ΜΒ/BMW, ειδικά τα μικρά. Το 40αρι είναι για κλωτσιές...
δεν μετραει η αποψη σου
εχεις τουοτα -
δεν μετραει η αποψη σου
εχεις τουοταΣτάνταρ απάντηση αλλά μπάλα στην εξέδρα. Ούτε η δικιά σου γιατί δεν έχεις αυτοκίνητο!
ΥΓ: Σαρέσει δεν σαρέσει ειναι η αλήθεια, wannabe είναι η Βολβο και το παίζει πρίμιο λόγω τιμής, εαν είχε ιδια λεφτά με BMW ή ΜΒ κανείς δεν θα τα αγόραζε. Κάποε ήταν εξαιρετικά, πριν γίνουν κινέζικα. Το πρώτο XC70 πχ ήταν γαμώ τα αμάξια, έβαζε τα γυαλία σε πολλά πρίμια της εποχής.
-
δεν μετραει η αποψη σου
εχεις τουοταΣτάνταρ απάντηση αλλά μπάλα στην εξέδρα. Ούτε η δικιά σου γιατί δεν έχεις αυτοκίνητο!
ΥΓ: Σαρέσει δεν σαρέσει ειναι η αλήθεια, wannabe είναι η Βολβο και το παίζει πρίμιο λόγω τιμής, εαν είχε ιδια λεφτά με BMW ή ΜΒ κανείς δεν θα τα αγόραζε. Κάποε ήταν εξαιρετικά, πριν γίνουν κινέζικα. Το πρώτο XC70 πχ ήταν γαμώ τα αμάξια, έβαζε τα γυαλία σε πολλά πρίμια της εποχής.
φυσικα εχω αποψη, εγω ψαχνω για αυτοκινητο
εσυ εχασες καθε δυνατοτητα εκτιμησης και αποψης με τα χλαπατσοκουδουνα που επιλεξες -
Ωραία είναι τα Volvo.
Εγώ τα γουστάρω.
Όπως επίσης τα Mazda και μετά τις Μπέμπες.Προς το παρόν όμως #Mono3008Hybrid4
-
Παντως το XC70 (3.2 (08 μοντελο)) που εχει ο ξαδερφος με τα δερματα μεσα ειναι χλιδα λεμε!!!
Σαν σπεκς το αφηνουμε στην ακρη...εχει κ ενα ακομα XC70 (2 λιτρο η 2,5 λιτρο δεν θυμαμαι καλα) μικρο για εργατη.
Αλλα το καλο (3.2) ειναι κ τανκ κ παει απιστευτα.
Εντο με ταξι εχει ξελασπωσει κ πολυ κοσμο σε παραλιες οταν αφηνει την βαρκα του κ κολλανε μερικοι που νομιζουν οτι μπορουν να μπουν σε οποιαδηποτε γλιστρα. Καλη 4 κινηση το ατιμο...Δεν καταλαβαινει τιποτα.Υ.Γ Κ τι να του πω εγω με το AWD του CX-30...
-
νο από τα Αουδι, που όμως δεν είναι πρίμια. Κλάσσεις χειρότερα από ΜΒ/BMW, ειδικά τα μικρά. Το 40αρι είναι για κλωτσιές...
Έχω γνώμη μόνο για τις ΦΕΒ εκδόσεις. Το 40άρι είναι σίγουρα πολύ ανώτερο από το Q3 και σίγουρα ανώτερο από την GLA. Για τα λοιπά, δε γνωρίζω. Έχω γνώμη μόνο για όσα έχω οδηγήσει ο ίδιος. Αν ήταν να εμπιστεύομαι τι γράφουν δεξιά-αριστερά, μόνο γέλιο.
-
@dimsabas said in Peugeot 3008 2016:
νο από τα Αουδι, που όμως δεν είναι πρίμια. Κλάσσεις χειρότερα από ΜΒ/BMW, ειδικά τα μικρά. Το 40αρι είναι για κλωτσιές...
Έχω γνώμη μόνο για τις ΦΕΒ εκδόσεις. Το 40άρι είναι σίγουρα πολύ ανώτερο από το Q3 και σίγουρα ανώτερο από την GLA. Για τα λοιπά, δε γνωρίζω. Έχω γνώμη μόνο για όσα έχω οδηγήσει ο ίδιος. Αν ήταν να εμπιστεύομαι τι γράφουν δεξιά-αριστερά, μόνο γέλιο.
το v60?
για δωκε πονο -
Τρομερή αμαξάρα, του είχα βάλει 4.5 αστέρια που ελάχιστα μοντέλα έχουν βαθμολογηθεί τόσο ψηλά, αλλά δεν έχω οδηγήσει τα αντίστοιχα από Audi - Merc και BMW για να έχω συγκριτική άποψη.
-
το v60?
Αμαξάρα!! Αλλά μια 5αρα είναι σαφώς καλύτερη, σε ολα...αλλά και πιο ακριβή! Οπότε ανάλογα με τα φράγκα αποφασίζει ο καθένας. Η Βολβο υπάρχει απλά επειδή BMW & Merc είναι ακριβές, τόσο απλά!
-
το v60?
Αμαξάρα!! Αλλά μια 5αρα είναι σαφώς καλύτερη, σε ολα...αλλά και πιο ακριβή! Οπότε ανάλογα με τα φράγκα αποφασίζει ο καθένας. Η Βολβο υπάρχει απλά επειδή BMW & Merc είναι ακριβές, τόσο απλά!
παπαρια μαντολες για να ονειρευονται κατοχοι τουοτα - βολβαρα ταχει ολα
-
Αν και μου χαλάτε το θέμα που αφορά το υπέρτατο και υπερπουλημένο 3008, τα βόλβο τα αγαπάω.
Γιατί μεγάλωσε σε
μετά σε
και
και για λίγο σε
Μετά ήρθε η παρακμή, με την αμερικανομανία, μετά η ντάφ και τέλος οι κινέζοι...
Εχει δίκιο ο Φάνης...
Από τις κλωτσιές που έχει φάει στο πίσω μέρος έχει αυτές τις αστείες αναλογίες, που είναι αμάξι D-suv μπροστά και ignis στο πίσω μέρος...
Λογικό αφού έχει μία μόνο πλατφόρμα για όλα τα σουβ.
Peugeot 3008 2016