-
@rizzi said in Peugeot 3008 2016:
Καλημέρα, οσονούπω παραλαμβάνω το Hybrid4. To ερώτημα που απευθύνω στην ομάδα είναι που μπορώ να βρώ το καλώδιο φόρτισης για πρίζα schuko 3,7 kw Green Up έτσι ώστε να φορτίζει σε 4 ώρες. Στην αντιπροσωπεία δεν υπάρχει και ούτε το φέρνουν ως ανταλλακτικό. Πρέπει να πάω στον Καυκά; Γνωρίζετε κάποιο site?
Το αυτοκίνητο βρέθηκε απο ακύρωση οπότε δεν μπορούσα να το βάλω ως extra.
Ευχαριστώ,Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με υγεία!
Απ' όσο ξέρω ο on board φορτιστής που έχει, μπορεί να κάνει τη λειτουργία που περιγράφεις.Απ' ότι καταλαβαίνω λοιπόν είναι θέμα τι πρίζα θα βάλεις.
Εγώ εγκατέστησα την Green-up.Υ.Γ. Με πήραν τηλέφωνο. Παραλαμβάνω σήμερα με το καλό!
-
Η ασφάλεια θα αντέχει τα 3,7 kW;
-
@super-t said in Peugeot 3008 2016:
Η ασφάλεια θα αντέχει τα 3,7 kW;
Αν θυμάμαι καλά η πρίζα green-up είναι για 16Α και χρείαζεσαι 20Α ασφάλεια, καθώς και 3x2,5 καλώδιο εγκατάστασης.
Δες εδώ που το δίνει πακέτο, πρίζα και ρελέ διαφυγής μαζί. -
ευχαριστώ για τις απαντήσεις, η πρίζα - συνήθως - πωλείται και με την ασφάλεια.
το θέμα μου είναι με το καλώδιο απο την πρίζα στο αυτοκίνητο, αν έχω καταλάβει καλά θέλει διαφορετικό ή κάνω λάθος;
katafraktos καλοτάξιδο!!! -
το θέμα μου είναι με το καλώδιο απο την πρίζα στο αυτοκίνητο, αν έχω καταλάβει καλά θέλει διαφορετικό ή κάνω λάθος;
katafraktos καλοτάξιδο!!!Ευχαριστώ.
Χωρίς να το ξέρω σίγουρα, νομίζω δεν θέλει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ο on board φορτιστής.
Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που έχω διαβάσει.
Θα κοιτάξω να το ρωτήσω όμως σήμερα. -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
katafraktos καλοτάξιδο!!!Ευχαριστώ.
Χωρίς να το ξέρω σίγουρα, νομίζω δεν θέλει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ο on board φορτιστής.
Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που έχω διαβάσει.
Θα κοιτάξω να το ρωτήσω όμως σήμερα.#kalorizikos
#wellcome_to_the_club
αν και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το καλωδιο της μαμας, νομιζω οτι κανει.
για γρηγορη φορτιση παντως θελεις κανονικη εγκατασταση με φορτιστη. που εχει ηδη πανω του τα παντα-ολα.
εγω θα εβαζα και στο σπιτι, μπαινει σε τριφασικο, με δυνατοτητες να φορτιζει και μελλοντικες υλοποιησεις, υπαρχουν τετοιοι. καπου στα 2-2/5 χιλιαρικα με την εγκατασταση. ουτως ή άλλως καποια στιγμη θα γινει αυτο αναγκαστικα. δειτε καπου που τα λεμε με τον ντιστου νομιζω με φωτο. -
Ευχαριστώ πολύ!
Μόλις παρέλαβα.
Δεν έχω προλάβει ακόμη να περιεργαστώ και πολλά πράγματα. Ότι το έφερα σπίτι.
Εκ πρώτης όψεως όμως, απίστευτο το εργαλείο!Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και photo.
-
Καλοτάξιδο , ωραίο αυτοκίνητο ! Ας μάθουμε και από κάποιον "normal" καταναλώσεις και συμπεριφορά αυτοκινήτου γιατί ο γάτος κάνει ακόμα πατιλίκια στην πλατεία στο Μπουρνάζι ...
-
@yem said in Peugeot 3008 2016:
Καλοτάξιδο , ωραίο αυτοκίνητο ! Ας μάθουμε και από κάποιον "normal" καταναλώσεις και συμπεριφορά αυτοκινήτου γιατί ο γάτος κάνει ακόμα πατιλίκια στην πλατεία στο Μπουρνάζι ...
Ευχαριστώ πολύ!
Μόλις κάνει κάποια χλμ και μάθω όλα τα μπλιμπλίκια και πως να βλέπω καταναλώσεις (δεν έχω προλάβει ακόμη να δω πως τις μετράει ως υβριδικό) κτλ, θα ανεβάσω πληροφορίες.Εχθές που το έβγαλα λίγο εθνική και καθότι δεν έχω ξανά οδηγήσει αυτοκίνητο με διόρθωση λωρίδας, μου πήρε μερικά δεύτερα να καταλάβω τι σκ@τ@ συμβαίνει και "τι έχει πάθει" το αμάξι. Χαχαχα...
-
-
Πανέμορφο , εξαιρετικό χρώμα
. Όταν μπορέσεις ανέβασε και φωτογραφία από την κεντρική κονσόλα και από τις ποτηροθήκες :
-
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!
-
Ευχαριστώ πολύ!
Να είστε καλά! -
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο ...
-
Καλοτάξιδο
-
Καλοτάξιδο. πανέμορφο χρώμα.
Τελικά το μαμά καλώδιο φορτίζει σε 4 ώρες στην πρίζα Green up? -
Ευχαριστώ πολύ όλους!
Προς το παρόν μια φορά το έχω φορτίσει.
Ήταν από σχεδόν μηδέν έως 100%, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο ακριβώς έκανε.
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να φόρτισε σε 6 ώρες και όχι σε 4.
Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη την εφαρμογή στο κινητό για να το παρακολουθώ.Πάντως δεν έχει να κάνει με το καλώδιο του On Board φορτιστή το οποίο απ' όσο έχω διαβάσει και καταλαβαίνω πληρεί τις προδιαγραφές.
Άλλωστε είναι ενσωματωμένο στον φορτιστή και δεν μπορείς να το αλλάξεις.Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου επίσης ρώτησα για τον on board φορτιστή με το καλώδιο του και μου είπαν ότι σηκώνει τη φόρτιση κανονικά.
-
μετα τα 230 σφυρανε τα λαστιχα στις μπροστινες πορτες. να το πω στο σερβις?
χαχαχ....
αθηνα-ερετρια με σταση για ζεστη σοκολατα και αξεσουαρ στο μπονζουρ στο στόουν σιτυ, χωρις βεβαια καθολου κινηση, 47'. πολλα φαναρια πλεον. παρα πολλα.
επιστροφη σε 58' χωρις υπερβολες αλλα και αρκετο μπουκωμα στη χαλκιδα.
παντα σπιτι-σπιτι, οχι εο-εο.
μ.ο. 6.7 + 1 πληρες φορτισμα. -
Είναι ιδιοσυχνότητα των ελαστικών. Πάνε πάνω απο 250, ισως σταματήσει.
Peugeot 3008 2016