-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Να ρωτήσω τους ιδιοκτήτες.
Το 3008 έχει υποδοχή για κάρτα ή στικάκι στο οποίο έχεις μέσα τα τραγούδια σου;
Δεν εννοώ υποδοχή για να συνδέεις το κινητό αλλά υποδοχή που είναι και πηγή media.
Φαντάζομαι ότι λογικά έχει αλλά είπα να ρωτήσω.εχει προφανως για usb stick εκει ακριβως που συνδεεις το κινητο
σε αυτο που περιμενεις ειναι πανω απο τη θηκη ασυρματης φορτισης
παιρνει και 2η πορτα με εργοστασιακο ανταλλακτικο, καπου 50 ευρω -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Να ρωτήσω τους ιδιοκτήτες.
Το 3008 έχει υποδοχή για κάρτα ή στικάκι στο οποίο έχεις μέσα τα τραγούδια σου;
Δεν εννοώ υποδοχή για να συνδέεις το κινητό αλλά υποδοχή που είναι και πηγή media.
Φαντάζομαι ότι λογικά έχει αλλά είπα να ρωτήσω.εχει προφανως για usb stick εκει ακριβως που συνδεεις το κινητο
σε αυτο που περιμενεις ειναι πανω απο τη θηκη ασυρματης φορτισης
παιρνει και 2η πορτα με εργοστασιακο ανταλλακτικο, καπου 50 ευρωΕυχαριστώ πολύ!
-
Καλημέρα, οσονούπω παραλαμβάνω το Hybrid4. To ερώτημα που απευθύνω στην ομάδα είναι που μπορώ να βρώ το καλώδιο φόρτισης για πρίζα schuko 3,7 kw Green Up έτσι ώστε να φορτίζει σε 4 ώρες. Στην αντιπροσωπεία δεν υπάρχει και ούτε το φέρνουν ως ανταλλακτικό. Πρέπει να πάω στον Καυκά; Γνωρίζετε κάποιο site?
Το αυτοκίνητο βρέθηκε απο ακύρωση οπότε δεν μπορούσα να το βάλω ως extra.
Ευχαριστώ, -
@rizzi said in Peugeot 3008 2016:
Καλημέρα, οσονούπω παραλαμβάνω το Hybrid4. To ερώτημα που απευθύνω στην ομάδα είναι που μπορώ να βρώ το καλώδιο φόρτισης για πρίζα schuko 3,7 kw Green Up έτσι ώστε να φορτίζει σε 4 ώρες. Στην αντιπροσωπεία δεν υπάρχει και ούτε το φέρνουν ως ανταλλακτικό. Πρέπει να πάω στον Καυκά; Γνωρίζετε κάποιο site?
Το αυτοκίνητο βρέθηκε απο ακύρωση οπότε δεν μπορούσα να το βάλω ως extra.
Ευχαριστώ,Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με υγεία!
Απ' όσο ξέρω ο on board φορτιστής που έχει, μπορεί να κάνει τη λειτουργία που περιγράφεις.Απ' ότι καταλαβαίνω λοιπόν είναι θέμα τι πρίζα θα βάλεις.
Εγώ εγκατέστησα την Green-up.Υ.Γ. Με πήραν τηλέφωνο. Παραλαμβάνω σήμερα με το καλό!
-
Η ασφάλεια θα αντέχει τα 3,7 kW;
-
@super-t said in Peugeot 3008 2016:
Η ασφάλεια θα αντέχει τα 3,7 kW;
Αν θυμάμαι καλά η πρίζα green-up είναι για 16Α και χρείαζεσαι 20Α ασφάλεια, καθώς και 3x2,5 καλώδιο εγκατάστασης.
Δες εδώ που το δίνει πακέτο, πρίζα και ρελέ διαφυγής μαζί. -
ευχαριστώ για τις απαντήσεις, η πρίζα - συνήθως - πωλείται και με την ασφάλεια.
το θέμα μου είναι με το καλώδιο απο την πρίζα στο αυτοκίνητο, αν έχω καταλάβει καλά θέλει διαφορετικό ή κάνω λάθος;
katafraktos καλοτάξιδο!!! -
το θέμα μου είναι με το καλώδιο απο την πρίζα στο αυτοκίνητο, αν έχω καταλάβει καλά θέλει διαφορετικό ή κάνω λάθος;
katafraktos καλοτάξιδο!!!Ευχαριστώ.
Χωρίς να το ξέρω σίγουρα, νομίζω δεν θέλει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ο on board φορτιστής.
Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που έχω διαβάσει.
Θα κοιτάξω να το ρωτήσω όμως σήμερα. -
katafraktos καλοτάξιδο!!!Ευχαριστώ.
Χωρίς να το ξέρω σίγουρα, νομίζω δεν θέλει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ο on board φορτιστής.
Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που έχω διαβάσει.
Θα κοιτάξω να το ρωτήσω όμως σήμερα.#kalorizikos
#wellcome_to_the_club
αν και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το καλωδιο της μαμας, νομιζω οτι κανει.
για γρηγορη φορτιση παντως θελεις κανονικη εγκατασταση με φορτιστη. που εχει ηδη πανω του τα παντα-ολα.
εγω θα εβαζα και στο σπιτι, μπαινει σε τριφασικο, με δυνατοτητες να φορτιζει και μελλοντικες υλοποιησεις, υπαρχουν τετοιοι. καπου στα 2-2/5 χιλιαρικα με την εγκατασταση. ουτως ή άλλως καποια στιγμη θα γινει αυτο αναγκαστικα. δειτε καπου που τα λεμε με τον ντιστου νομιζω με φωτο. -
Ευχαριστώ πολύ!
Μόλις παρέλαβα.
Δεν έχω προλάβει ακόμη να περιεργαστώ και πολλά πράγματα. Ότι το έφερα σπίτι.
Εκ πρώτης όψεως όμως, απίστευτο το εργαλείο!Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και photo.
-
Καλοτάξιδο , ωραίο αυτοκίνητο ! Ας μάθουμε και από κάποιον "normal" καταναλώσεις και συμπεριφορά αυτοκινήτου γιατί ο γάτος κάνει ακόμα πατιλίκια στην πλατεία στο Μπουρνάζι ...
-
@yem said in Peugeot 3008 2016:
Καλοτάξιδο , ωραίο αυτοκίνητο ! Ας μάθουμε και από κάποιον "normal" καταναλώσεις και συμπεριφορά αυτοκινήτου γιατί ο γάτος κάνει ακόμα πατιλίκια στην πλατεία στο Μπουρνάζι ...
Ευχαριστώ πολύ!
Μόλις κάνει κάποια χλμ και μάθω όλα τα μπλιμπλίκια και πως να βλέπω καταναλώσεις (δεν έχω προλάβει ακόμη να δω πως τις μετράει ως υβριδικό) κτλ, θα ανεβάσω πληροφορίες.Εχθές που το έβγαλα λίγο εθνική και καθότι δεν έχω ξανά οδηγήσει αυτοκίνητο με διόρθωση λωρίδας, μου πήρε μερικά δεύτερα να καταλάβω τι σκ@τ@ συμβαίνει και "τι έχει πάθει" το αμάξι. Χαχαχα...
-
-
Πανέμορφο , εξαιρετικό χρώμα . Όταν μπορέσεις ανέβασε και φωτογραφία από την κεντρική κονσόλα και από τις ποτηροθήκες :
-
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!
-
Ευχαριστώ πολύ!
Να είστε καλά! -
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο ...
-
Καλοτάξιδο
-
Καλοτάξιδο. πανέμορφο χρώμα.
Τελικά το μαμά καλώδιο φορτίζει σε 4 ώρες στην πρίζα Green up?
Peugeot 3008 2016