Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Τα 3 συστηματα που αναφερες δεν συγκινονται απο αποψη αναγκαιοτητας με ολα τ αλλα. Μη τα κανουμε ολα ισα και ομοια... Το AFIL ας πουμε που εβαζε η citroen στη πρωτη ακομα c4 για πιο λογο να το θελω ? Για να μη με παρει ο υπνος οταν οδηγω. Ε ας μην ειμαι μαλακας καλυτερα να οδηγω σε τετοια κατασταση παρα να περιμενω το καθε AFIL να με σωσει
Την ίδια συζήτηση είχα στα 1990 (βέβαια όχι σε forum, σε καφενείο)! Τότε οι Έλληνες οδηγοί εκραζαν τα ABS γιατί 'ήθελαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των φρένων' και να τα τσιμπάνε! Μετά έγιναν υποχρεωτικά και δεν βγαίνει αυτοκίνητο χωρίς αυτά! Έτσι έγινε με το ESP, με το EBD και έτσι θα γίνει με τα πάντα! Στο τέλος θα γίνει με την οδήγηση την ίδια! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα σημερινά παιδιά δεν θα οδηγήσουν!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξανα γενικοποιεις.. Δε μ ενδιαφερει τι γινοταν καποτε και ουτε τα χαζα που ορθα λες οτι λεγαν για τα abs κτλπ.
Δεν ειναι το ιδιο να σου πω ¨ελα μωρε abs και λαλακιες, ας μην οδηγας οταν βρεχει '' με το ''ελα μωρε κομματια ειμαι ,με 2 red bull και 2 φραπε, θα με σωσει και το Afil οταν ερθει η ωρα''