-
Καλορίζικο γατούλη! Και καλό ξεκοκκάλισμα...
-
Καλοτάξιδο γάτε!
Μυρίζομαι πως έχουμε μπροστά μας το πρώτο 3008 που θα αποκτήσει κλαδογρατζούνισμα......
-
Καλορίζικο.
Μέχρι και ο Χαρδαλίας άνοιξε τις μετακινήσεις για να κάνει γούστα ο Γάτος.
-
οι πληροφοριαι θα ερχονται με διαδικασια σταγονας. μικρης, σαν αυτης απο το τελευταιο τιναγμα γκιωνη.
καταναλωσις λοιπον στα πρωτα 400 χιλιομετρακια.
30 λιτρα βενζινουλας και 2 γεμισματα μπαλαντεζας.
μισα-μισα τα κμου σε εο και πολη. στη πολη με μπολικη κινηση και φαναρια, βγηκανε ολοι στους δρομοι να πανηγυρισουνε που παρελαβα. σε εο με έι σι σι στα 150 τουλαχιστον, συνηθως 160+. σε πολη φυσικα με συνεχομενα ανοιγματα, ειχε καιρο η γατα να δει τοσο μεγαλο τον γατο, μεχρι που του στριβε στο πλάι οπως παλια που διαβαζε ζακουλα. οσο μου εκαιγε το βιτ με τα μαμουα πατουμενα και 30% κατω απο το τιγκ. σε βενζινη, αμα βαλουμε και τα ρεματα αλλαζουν αυτα, εχει μια μικρουλα οικονομια, ας πουμε ενα τοστακι καλοψημενο καθε 100 χιλιομετρακια το πολυ. δεν μου αρεσουν τα τοστ.
-
Τώρα οντως κάπου σε έχασα και εγω που έχω κάνει τις πρώτες τάξης κατανόησης των γατισιων κειμένων. Κατάλαβα κάτι για το vitara κάτι για ένα τοστ, δίνει δηλαδή και ρεύμα; και ότι έχει acc.
-
για πρωτη και τελευταιο φορα η εξηγησις
εκαψε 30 λιτρα και 2 γεμισματα μπαταριας για 400 χιλιομετρα σχετικα πατημενο σε εο, 150 ή 160 σε acc, και σβελτα στη πολη που ομως εχω συναντησει τις τελευταιες ημερες τρελη κινηση. ομως σε καθε ανοιγμα του τα χωνω χοντρα γιατι το λιγοτερο φτιαχνομαι με τα πεταγματα απο τις ροπες των ηλεκτρομοτερ.
συγκρινω λοιπον την καταναλωση με ενα b suv εξαιρετικα οικονομικο οπως το vitara 1.4 S το οποιο και εχει την ιδια καταναλωση σε καυσιμο αλλα και με το tiguan 1.4 130 που ειχα και εκαιγε 30% περισσοτερο καυσιμο. και εξηγω τελικα οτι και με το vw η διαφορα δεν ειναι και τοσο τεραστια αφου δεν μετρω το ρευμα, αλλα τοσο ελαχιστη οσο ενα, αντε εναμιση ευρω στα 100 χιλιομετρα, οσο κοστιζει ενα τοστ σε street food.
-
Τελικά αν θες μπορείς να γράψεις κατανοητά γάτε...
-
Τώρα ήταν υπερβολικά κατανοητά και δεν μ άρεσαν!
Μιας και έχεις εμπειρία από πολλά αυτοκίνητα, με ποιο άλλο αυτοκίνητο μοιάζουν οι ρεπριζ του με τους ηλεκτροκινητήρες;
-
Και γω γάτε αυτό κατάλαβα πριν την μετάφραση , ότι τελικά δεν σου είναι και τόσο οικονομικό. Από την άλλη όμως κατάλαβα πως ευχαριστιεσαι επιτάχυνση.
-
Τώρα ήταν υπερβολικά κατανοητά και δεν μ άρεσαν!
Μιας και έχεις εμπειρία από πολλά αυτοκίνητα, με ποιο άλλο αυτοκίνητο μοιάζουν οι ρεπριζ του με τους ηλεκτροκινητήρες;
δεν θα ξανασυμβει... ειδε και μαθε εδω πως φτιαχνομασταν ημεις οι μπαρμπηδες λοιπον https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/894-%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1/ καποτες για να κατανοησεις τον ενθουσιασμον και τι μπορει να κρυβεται σε μια λεξις μονον
μου θυμιζει κατι σε μερκεντε πολυ τουρμπατο, βασικα τραβαει οπως μια ιντεγκραλε που ειχα παρει των παπαδοπουλαιων, ιανι την κιτρινη λεγω, βολτες ενα σουκου. αλλα το κανει τοσο σμουθ οσο ενα σπρωξιμο στη πλατη να παρω φορα με το πατινι απο τη διπλανη την ομορφουλα τη γωγω το '78.
-
Wow!Δεν τα ήξερα αυτά.
Τωρα οντως κατανοώ!
Σαν τον μανάρα ή κάτι τέτοιο μοιάζει. Καλά οι Ιταλοί ξέρω πως εχουν παράδοση. Πολύ ωραία. Εγκρίνω .
Δεύτερο wow!
Τόσο δυνατό; Αυτοκινηταρα το άτιμο. Αν πάει και κάνει έστω τα μισά από το vitara στα χώματα και στα χιόνια, τι άλλο θες;
-
Δηλ. περίπου 6,5 lt/100km. Ο.κ., δεν είναι κι άσχημα για τέτοιο θηρίο με δεδομένο το σκίσιμο που του κάνεις σε κοντινές αποστάσεις και πως βάζεις το ACC σχετικά ψηλά (150-160 km/h)
Απ'την άλλη είναι σαφές πως τα 200-300 κιλά επιπλέον βάρος είναι 'βαρίδι' που αποδίδει στην κατανάλωση εφ'όσον κινείσαι για >50% σε πόλη ή με χωρίς απότομες εναλλαγές ταχύτητας και λίγο πιο χαμηλή μ.ω.τ. σε ανοικτό δρόμο.
Είναι καλή κατανάλωση,αλλά υπ'όψιν, απ'όσο κατάλαβα βγήκε η μέση τιμή 6,5lt/100, γιατί τα ~ 100 km από τα 400 έγιναν με ρεύμα (νομίζω έχουν αυτονομία 45-50km ανά φόρτιση τα περισσότερα phev).
Αλλά κι η επιτάχυνση στο ηλεκτρικό mode,απ'ότι λες είναι μοναδική εμπειρία! Πόση ροπή έχει συνδυαστικά,κανένα 400Νm?
-
Εξαιρετικα νουμερα δεδομενου του ρυθμου οδηγησης και της συνολικης δυναμης του ραφαλ. Εξαιρετικη επιλογη αιλουρε. Το δικο μου καιει τα ιδια αλλα με ηπιοτερη οδηγηση και πολυ λιγοτερη δυναμη.
-
520 είναι η ροπή , για αυτό έχει μεγαλώσει ο Γάτος ....
-
520????? Ελεφαντίαση ο νταντη .. φουλ για Marc Dorcel
-
-
Για τα άλογα του δε καίει τίποτα.. Μια χαρά. Σε αυτή την ιπποδύναμη πριν κάποια χρόνια ζητούσαν τα διπλά σε κατανάλωση και δεν ήταν και ταχύτερα/εύχρηστα.
Καλή απόλαυση
-
για πρωτη και τελευταιο φορα η εξηγησις
εκαψε 30 λιτρα και 2 γεμισματα μπαταριας για 400 χιλιομετρα σχετικα πατημενο σε εο, 150 ή 160 σε acc, και σβελτα στη πολη που ομως εχω συναντησει τις τελευταιες ημερες τρελη κινηση. ομως σε καθε ανοιγμα του τα χωνω χοντρα γιατι το λιγοτερο φτιαχνομαι με τα πεταγματα απο τις ροπες των ηλεκτρομοτερ.
συγκρινω λοιπον την καταναλωση με ενα b suv εξαιρετικα οικονομικο οπως το vitara 1.4 S το οποιο και εχει την ιδια καταναλωση σε καυσιμο αλλα και με το tiguan 1.4 130 που ειχα και εκαιγε 30% περισσοτερο καυσιμο. και εξηγω τελικα οτι και με το vw η διαφορα δεν ειναι και τοσο τεραστια αφου δεν μετρω το ρευμα, αλλα τοσο ελαχιστη οσο ενα, αντε εναμιση ευρω στα 100 χιλιομετρα, οσο κοστιζει ενα τοστ σε street food.
Δεν εχει νοημα να συγκρινεις καταναλωση με ανοιγματα/πινω αιμα κλπ πρεπει να συγκρινεις σε νορμαλ συνθηκες πχ στα ορια ταχυτητας. Παντως αυτα που εβαλες δεν δειχνει οικονομικο και λογικο ειναι αφου στο ταξιδι κουβαλαει εξτρα βαρος που ειναι αχρηστο. Θυμιζεις με ενα γεμισμα ποσα χμ αμιγως ηλεκτρικα σου εβγαλε? Αν δεν το εχεις κανει αυτο θα ειναι καλο τεστ να κανεις.
-
Για τα άλογα του δε καίει τίποτα.. Μια χαρά. Σε αυτή την ιπποδύναμη πριν κάποια χρόνια ζητούσαν τα διπλά σε κατανάλωση και δεν ήταν και ταχύτερα/εύχρηστα.
Καλή απόλαυση
Το Vitara 2.5 του 2005, που έχουμε, αν το πλακώσεις στην εο, θα κάψει άνετα τα τριπλά από του Γάτου. Κι αν υπολογίσεις ότι έχει 156 άλογα αντί για 300, μάλλον μιλάμε για 6 (έξι) φορές χειρότερη διαχείριση του καυσίμου. Επίσης, μιας κι ενεπλάκη το μεταφραστικό σώμα. εγώ ερμήνευσα διαφορετικά την παραπομπή σε τοστ: ότι τόσο κόστισε το ρεύμα για να γεμίσει την μπαταρία. Όσο κοστίζει να ψήσεις ένα τοστ. Αλλά έπεσα έξω, δεν τα κατέχω ακόμα καλά.
-
Έκανα ένα λάθος.
Για 400km, 30 λίτρα καύσιμο είναι 7,5lt/100 km κατανάλωση κι όχι 6,5 που έγραψα παραπάνω. Και πάλι επειδή φαντάζομαι πως του ήπιε το αίμα ο γάτος, ικανοποιητική κατανάλωση φαίνεται.
Peugeot 3008 2016