-
Ολα τα κλασσικά μόνο σε σένα συμβαίνουν...
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@babisstinson said in Peugeot 3008 2016:
https://www.facebook.com/reel/1283661152888453
αχαχαχαχαχαχαDOA. Dead on Arrival. Συμβαίνουν αυτά με τα ηλεκτρονικά γκάτζετ.
για το τιμονι μιλαμε!!!
κλασσικο προβλημα σε πολλα 3008 με την κρεμαγιερα τουςΠω πω έχει και τέτοιο πρόβλημα; Ε να παρει η ευχη.
-
Στα c3 (έχει συμβεί λίγες φορές στο δικό μου) κολλάει μερικές φορές το τιμόνι πάρα 5 με πάρα 10 περίπου και θέλει να το κρατάς ευθεία εφαρμόζοντας δύναμη για να μένει στην ευθεία.
Είναι γνωστό πρόβλημα αλλά επανέρχεται μόνο του μετά από κάποια ώρα.
Έχω ακούσει ότι άλλαξαν κρεμαγιέρα μερικοί αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.
3 γνωστά προβλήματα άνευ αξίας έχουν εκτός από το σοβαρό με τον ιμάντα και το λάδι.
- Αυτό που προείπα με το τιμόνι
- Ορισμένες φορές στο check στο καντράν οι βελόνες κολλάνε και τρεμοπαίζουν στην αρχική θέση τους χωρίς να κάνουν check
- Ο αριστερός αεραγωγός είναι λίγο χαλαρός στον κάθετο άξονα και δεν μένει στη θέση του
-
Με τόσα που διαβάζω θα παίζω προπό μου φαίνεται ή άλλα τυχερά παιχνίδια, ενώ δεν το κάνω γιατί δεν κερδίζω ποτέ...
Φαίνεται χάνω στα χαρτιά γιατί κερδίζω στα σιτροέν...
-
https://www.reddit.com/r/cars/comments/fd0hok/power_steering_failure_on_peugeot_3008_gt_line/
https://www.reddit.com/r/peugeot/comments/1c3ztsx/3008_loss_of_power_and_steering/https://frenchcarforum.co.uk/forum/viewtopic.php?t=82010
https://www.facebook.com/groups/148173822462265/posts/954826101797029/
ετσι, προχειρα
-
https://www.facebook.com/reel/1283661152888453
αχαχαχαχαχαχαΕίναι "φρέσκο" με 12 χιλιόμετρα το στελαντις...για αυτο ειναι σπαρταριστό
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Με τόσα που διαβάζω θα παίζω προπό μου φαίνεται ή άλλα τυχερά παιχνίδια, ενώ δεν το κάνω γιατί δεν κερδίζω ποτέ...
Δεν είναι έτσι, απλά ένα άτομο κάθεται και ψάχνει όλα τα πιθανά προβλήματα σε συγκεκριμένη μάρκα και τα μοιράζεται, εμμονή πιο πολύ μου κάνει.
Αν κάνεις αναζήτηση Power steering failure θα σου βγάλει πολλά προβλήματα σε διάφορους κατασκευαστές και πιο πολύ ford. Αλλά δεν υπάρχει κανένας εμμονικος με τα ford εδώ οπότε όλα καλά.
Το focus 4 είχε κάνει μια μ......α να κόψει το τιμόνι αριστερά μόνο του αλλά το αυτοκίνητο ίσα που προχωρούσε. Κατά τ αλλά από εμπειρία σε 3 ford βγάζουν κάτι χαζά ενώ με τα 3 γαλλικά (Peugeot Citroen ) ούτε που ασχολούμαστε.
-
@panos2171 said in Peugeot 3008 2016:
Δεν είναι έτσι, απλά ένα άτομο κάθεται και ψάχνει όλα τα πιθανά προβλήματα σε συγκεκριμένη μάρκα και τα μοιράζεται, εμμονή πιο πολύ μου κάνει.
Αν κάνεις αναζήτηση Power steering failure θα σου βγάλει πολλά προβλήματα σε διάφορους κατασκευαστές και πιο πολύ ford. Αλλά δεν υπάρχει κανένας εμμονικος με τα ford εδώ οπότε όλα καλά.
Το focus 4 είχε κάνει μια μ......α να κόψει το τιμόνι αριστερά μόνο του αλλά το αυτοκίνητο ίσα που προχωρούσε. Κατά τ αλλά από εμπειρία σε 3 ford βγάζουν κάτι χαζά ενώ με τα 3 γαλλικά (Peugeot Citroen ) ούτε που ασχολούμαστε.
ο εμμονικος απλα διαβαζει τα προβληματα στην ελληνικη ομαδα των 3008 - απο εκει ειναι σχεδον ολες οι αναφορες καθως καθημερινα πολλοι απορουν τι διαολο καινουργιο τους εβγαλε
εκτος απο τα δεκαδες θεματα που του συμβαινουν του ιδιου με το κωλαμαξο με ενα χρονο στα τρια σε συνεργεια. και εγινα εμμονικος γιατι σιχαθηκα τα προβληματα απο τα τριμπουρδελα - ευτυχως τελειωνει το ληζινγκ και θα πεταξω μαυρη πετρα. οχι μονο στο δικο μου, αλλα σε οποιο βρω. θα πρεπει επισης να ειμαι εμμονικος που εχω αναφερει ενα σκασμο προβληματα που αργα ή γρηγορα, κυριως αργα, εγιναν τελικα επισημη ανακληση και παραδοχη, μετα φυσικα απο νομικους αγωνες
λοιπον μαλλον δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας αγαπητε -
Σου είπε την αλήθεια και σε ετσουξε.
Εμμονικος πάντα και κρύβεις τις βλάβες του Βιταρα.
-
Είπαμε, δεν βγάζει βλάβες το Suzuki
.
Τουλάχιστον το Scross δεν έχει κάνει κιχ.
-
φρέσκο, σπαρταράει - υπάρχουν πολλοι εμμονικοι
Peugeot 3008 - 5008 Club Greece
xxxxxxxxxx · 3 ώρ. ·
Όμορφο, ωραίο, αλλά έχω φτάσει σε σημείο να το μισώ.
3008GT 1.5HDI 2019, 40.000km δοχείο Adblue, 70.000km ημιαξόνιο (οδηγία της Peugeot) 80.000km ξανα το ίδιο ημιαξόνιο, προχθές 105.000km έκοψε καδένα χωρίς καμία προειδοποίηση τύπο θορύβου κλπ.
Σε αναμονή απο την Peugeot αν το κουστούμι θα είναι με γραβάτα η παπιγιόν.
Για όσους δεν το ξέρουν όλα τα Peugeot 3008 308 5008 1.5 diesel από το 2019 έως τέλος 2022 θα κόψουν την καδένα.
Ελπίζω να βοήθησα ώστε κάποιοι να το προλάβουν.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία. -
Και η απορία είναι πλέον, στο καινούριο μοντέλο τι από αυτά τα προβλήματα έχει λυθεί μόνιμα;
-
Πέτυχα τυχαία συνάδελφο που περιμένει το 4ο παιδί κι είναι σπίτι της. Παρήγγειλε το υβριδικό 5008 με επτά θέσεις. Με ρώτησε τι λέει από αξιοπιστία. Της είπα να δει πώς θα πάει κι αν είναι, να το πουλήσει πριν λήξει η εγγύηση. Η φθηνότερη έκδοση θα της βγει (με την απαλλαγή) στα 34Κ. Δεν κρατήθηκα και της έδειξα φωτογραφίες από τη Βουλιαγμενιώτισσα φίλη μου με το DSFK e5 που κοστίζει 32,5Κ. Κι είναι και PHEV.
-
Αυτός ο τύπος που είναι στο φόρουμ και στα 105000 του έκοψε την καδένα, δεν είχε πάρει χαμπάρι τις συζητήσεις, ότι η αντιπροσωπεία τις αλλάζει και να πάει εντός εγγύησης ?
Το αντ μπλού το ξέρουμε, το ημιαξόνιο του το άλλαξαν προληπτικά στα 70000 και μόλις 10000 χλμ μετά το έκοψε ο ίδιος.
Ε μάλλον κάτι κάνει λάθος...
Είναι προφανές βέβαια αλλά δεν πειράζει...
Ο γάτος ψάχνει όλα τα φόρα μήπως βρει τίποτα, αντί να κοιτάξει να λύσει την εμμονή του.
Αυτός με το τιμόνι ήταν ΜΙΑ περίπτωση πριν 5 χρόνια.
Ανάλογα είναι και τα άλλα.
Δηλαδή σε ένα αμάξι που έχει κάνει πάνω από 1 εκ πωλήσεις μόνο στην Ευρώπη από το 2017 έως το 2024, έχει κάποιες συγκεκριμένες βλάβες που επηρεάζουν κάτω από το 5 % των αυτοκινήτων για αυτο και γίνονται μικρές ανακλήσεις και δωρεάν επισκευές.
-
@dimsabas said in Peugeot 3008 2016:
Πέτυχα τυχαία συνάδελφο που περιμένει το 4ο παιδί κι είναι σπίτι της. Παρήγγειλε το υβριδικό 5008 με επτά θέσεις. Με ρώτησε τι λέει από αξιοπιστία. Της είπα να δει πώς θα πάει κι αν είναι, να το πουλήσει πριν λήξει η εγγύηση. Η φθηνότερη έκδοση θα της βγει (με την απαλλαγή) στα 34Κ. Δεν κρατήθηκα και της έδειξα φωτογραφίες από τη Βουλιαγμενιώτισσα φίλη μου με το DSFK e5 που κοστίζει 32,5Κ. Κι είναι και PHEV.
Και τι σου είπε ?
Οτι αν αγοράσει το ντιεφεσκει δεν θα μπορεί να απαντήσει σε όποια φίλη της την ρωτήσει τι μάρκα αμάξι έχει ?
Παίρνει επώνυμη τσάντα στην Λαϊκή ?
Αν ήταν φίλος σου και ήξερε από αμάξια και σε ρώταγε για μεταπώληση με το χέρι στην καρδιά τι θα του έλεγες ?
Το παίρνεις φτηνά γιατί κάνεις σύμφωνο συμβίωσης μαζί του ?
-
Σε όλους αυτούς απαντώ ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς θα είναι η αγορά σε 5-10 χρόνια. Γιατί αυτό πιστεύω, ότι όντως μπορεί σε 10 χρόνια να είναι πολύ πιο ασφαλές να πουλήσεις ένα plug-in DSFK 10ετίας από ένα 5008 πετρέλαιο 17ετίας (γιατί αυτός ήταν η εναλλακτική για τη συγκεκριμένη φίλη, να πάρει ένα 5008 7θέσιο προηγούμενης γενιάς).
Αυτά είπα και στα ξαδέρφια που πήραν τα δύο Λύνκο. Ότι μπορεί σε 5 χρόνια η Λύνκο να θεωρείται στην Ελλάδα μια καθόλα αξιοσέβαστη κινέζικη εταιρία. Ή μπορεί να την έχει φάει η μαρμάγκα. Κλίνω προς το πρώτο.
-
@panos2171 said in Peugeot 3008 2016:
Αν κάνεις αναζήτηση Power steering failure θα σου βγάλει πολλά προβλήματα σε διάφορους κατασκευαστές και πιο πολύ ford.
Αυτό ακριβώς.
Όλες οι εταιρείες έχουν τα θέματα τους.
Δεν είναι μόνο η Peugeot. -
Σε όλους αυτούς απαντώ ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς θα είναι η αγορά σε 5-10 χρόνια. Γιατί αυτό πιστεύω, ότι όντως μπορεί σε 10 χρόνια να είναι πολύ πιο ασφαλές να πουλήσεις ένα plug-in DSFK 10ετίας από ένα 5008 πετρέλαιο 17ετίας (γιατί αυτός ήταν η εναλλακτική για τη συγκεκριμένη φίλη, να πάρει ένα 5008 7θέσιο προηγούμενης γενιάς).
Αυτά είπα και στα ξαδέρφια που πήραν τα δύο Λύνκο. Ότι μπορεί σε 5 χρόνια η Λύνκο να θεωρείται στην Ελλάδα μια καθόλα αξιοσέβαστη κινέζικη εταιρία. Ή μπορεί να την έχει φάει η μαρμάγκα. Κλίνω προς το πρώτο.
Δεν κατάλαβα, είπες ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ το 5008, γιατί προκύπτει ένα 7ετίας πετρέλαιο 5008 ?
Ως σύγκριση με 32500 του ντιεφεσκει ?
Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τόσα λεφτά ένα 7ετίας 5008.
Η τουλάχιστον να βρεθεί νουνεχής να τα δώσει.
33500 πήραμε εμείς το αυτόματο πετρέλαιο 3008 το 2023 καινούργιο.
-
Για όσους δεν το ξέρουν όλα τα Peugeot 3008 308 5008 1.5 diesel από το 2019 έως τέλος 2022 θα κόψουν την καδένα.
Ελπίζω να βοήθησα ώστε κάποιοι να το προλάβουν.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.Απρίλη - Μάη 2022 ήμουν έτοιμος να παραγγείλω 308 1.5d χειροκίνητο τότε που είχε 24.300 με δώρο το πράσινο χρώμα. Ήμουν στα Χανιά και το ήθελα και με Χανιώτικες πινακίδες.
Δε με άφησε η γυναίκα, περίμενε μου είπε να γυρίσουμε σπίτι μας το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είχε πάει 32k αποκλειστικά αυτόματο.
Πάω να την ευχαριστήσω. -
Δεν κατάλαβα, είπες ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ το 5008, γιατί προκύπτει ένα 7ετίας πετρέλαιο 5008 ?
Ως σύγκριση με 32500 του ντιεφεσκει ?
Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τόσα λεφτά ένα 7ετίας 5008.
Η τουλάχιστον να βρεθεί νουνεχής να τα δώσει.
33500 πήραμε εμείς το αυτόματο πετρέλαιο 3008 το 2023 καινούργιο.
Είναι δύο κοπέλες. Η μία έψαχνε παλιότερο 5008 πετρέλαιο στα 22-23Κ. Τελικά της πρότεινα το e5, έκανε την έρευνά της, το οδήγησε και με τον σύζυγο αποφάσισαν και το πήραν. Του κουτιού. Είχα βάλει πρόσφατα φωτογραφίες.
Η άλλη έχει πάει σπίτι της με άδεια λοχείας, δε με είχε ρωτήσει το παραμικρό και πήρε καινούργιο το νέο 5008. Με τα 136 άλογα. Το περιμένει από μέρα σε μέρα. Μάλιστα, είχε κι αγωνία πώς θα τα καταφέρνει το μοτέρ με τόσο βαρύ αμάξωμα και την καθησύχασα. Σε σχέση με το ατμοσφαιρικό χειροκίνητο Fiesta 1.4 του 2009 που είχαν μέχρι τώρα, θα τους φανεί διαστημόπλοιο στην οδήγηση.
Peugeot 3008 2016