-
Συμφωνω. Για αυτο και εβαλα αποσπωμενο. Προφανως ρωταω για την περιπτωση που ρυμουλκεις/ετοιμαζεσαι να ρυμουλκησεις.
-
Εάν ο κοτσαδόρος είναι της Peugeot, τότε κάτι έχουν κάνει λάθος. Εάν είναι του εμπορίου τότε ή κάτι πάλι έκαναν λάθος ή δεν είναι συμβατός με το αυτοκίνητο.
ΥΓ: Στην BMW του πατέρα μου που βάλαμε κοτσαδόρο (της BMW) δεν χτυπάει το parktronic και επίσης έχει ειδική συνδεσμολογία ώστε να αλλάζει η ρύθμιση του DSC (ESP) για ρυμουλκούμενο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απαγορεύεται από τον Νόμο να υπάρχει κοτσαδόρος όταν δεν ρυμουλκείς. Και είναι επικίνδυνο!!! Ίσως για αυτό.Εγώ πάντως γνωρίζω τύπο ο οποίος έχει κοτσαδόρο μόνιμο μη αποσπώμενο από το 2003 στο αμάξι του. Σπανίως έως ποτέ ρυμουλκεί και ποτέ 15 χρόνια δεν τον έχει σταματήσει τροχαία. Μάλιστα δεν έχει και άδεια κι ακόμα και στο ΚΤΕΟ έχει βρει γνωστό του που το περνά....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αν του την καρφώσει κανένας από πίσω, όμως, θα έχει τράβαλα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Μαγκας ελληνας....
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Αν του την καρφώσει κανένας από πίσω, όμως, θα έχει τράβαλα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Με την ασφαλιστική του σίγουρα. Αν έρθει και η τροχαία τότε ακόμη χειρότερα.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Απαγορεύεται από τον Νόμο να υπάρχει κοτσαδόρος όταν δεν ρυμουλκείς. Και είναι επικίνδυνο!!! Ίσως για αυτό.
Εγώ πάντως γνωρίζω τύπο ο οποίος έχει κοτσαδόρο μόνιμο μη αποσπώμενο από το 2003 στο αμάξι του. Σπανίως έως ποτέ ρυμουλκεί και ποτέ 15 χρόνια δεν τον έχει σταματήσει τροχαία. Μάλιστα δεν έχει και άδεια κι ακόμα και στο ΚΤΕΟ έχει βρει γνωστό του που το περνά....
Πες μου που θα τον βρω με τον Disco...
-
Θα έχει τράβαλα και με τον Δία. Ορμά Δία!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Απαγορεύεται από τον Νόμο να υπάρχει κοτσαδόρος όταν δεν ρυμουλκείς. Και είναι επικίνδυνο!!! Ίσως για αυτό.
Εγώ πάντως γνωρίζω τύπο ο οποίος έχει κοτσαδόρο μόνιμο μη αποσπώμενο από το 2003 στο αμάξι του. Σπανίως έως ποτέ ρυμουλκεί και ποτέ 15 χρόνια δεν τον έχει σταματήσει τροχαία. Μάλιστα δεν έχει και άδεια κι ακόμα και στο ΚΤΕΟ έχει βρει γνωστό του που το περνά....
Εδώ ρε φίλε χτίζουν και μαντρωνουν παραλίες για 40 χρόνια και δεν τους κουνάει κανείς στον κοτσαδορο θα κολλήσει ο Έλληνας?! Γουστάρει να τον έχει ώστε να μην τον πλησιάζει κανείς! Είναι ένα είδος οπλοφορίας και επιδείξης μαγκιάς.
Πώς ο άλλος γεμίζει το πορτμπαγκάζ με ηχεία και γουφερ και γυρνά σαν κλαρίνο γαμπρός και επιβάλει στην διαπασών την κακογουστια και γουστάρει ; Έτσι και αυτος.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολλά μπορεί να έχει ανεχτεί ο Έλληνας τα τελευταία χρόνια αλλά όχι και αυτό , είναι ντροπή αυτά που γράφονται παραπάνω , ο κοτσαδορος προστατεύει σε περίπτωση σύγκρουσης από πίσω που πάντα θα φταίει ο άλλος , ας πρόσεχε τι να κάνουμε δηλαδή;
Ένας τέτοιος Έλληνας πριν 4-5 χρόνια ξεπαρκαρωντας με ένα Corolla σφηνώθηκε στο κάτω μέρος της μάσκας μου και σχεδόν με ρυμουλκησε , 3 άνθρωποι χρειάστηκαν να πιέζουν και να σπρώχνουν το πίσω μέρος του για να ξεκολλήσει. Συνταξιούχος 55 ετών , δεν είχε ποτέ του τρέιλερ η βάρκα.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εδώ ρε φίλε χτίζουν και μαντρωνουν παραλίες για 40 χρόνια και δεν τους κουνάει κανείς στον κοτσαδορο θα κολλήσει ο Έλληνας?! Γουστάρει να τον έχει ώστε να μην τον πλησιάζει κανείς! Είναι ένα είδος οπλοφορίας και επιδείξης μαγκιάς.
Πώς ο άλλος γεμίζει το πορτμπαγκάζ με ηχεία και γουφερ και γυρνά σαν κλαρίνο γαμπρός και επιβάλει στην διαπασών την κακογουστια και γουστάρει ; Έτσι και αυτος.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ακριβως ετσι ειναι!!και που να δεις και πολλους αλλους με αγροτικα 4χ4 η τζιπακια που κοπανανε και κατι μπαρες μπροστα (bull bar) πισω κοτσαδορο και το παιζουν σουπερμαν (σε μια ερωτηση μου γιατι δεν το βγαζει αυτο σιδερο μπροστα ...η απαντηση ηταν... αν πεσει κανεις πανω μου να τον ξεαντεριασω.....
μετα απο αυτο κανεις τον σταυρο σου και παρακαλας να μου σου τυχει τετοος μα...κας μπροστα σου -
Πάντως η Peugeot προσφέρει στα 3008/5008 εργοστασιακό αναδιπλουμενο κοτσαδορο ο οποίος όχι μόνο δεν προκαλεί θέμα στους αισθητήρες αλλά έχει και αλλαγές στο ESP κατά την ρυμουλκηση.
-
Καλά σε άλλα αυτοκίνητα αναδιπλώνεται ηλεκτρικά,ενώ όσα φοράνε κοτσαδορο φοράνε ακόμα και άλλο ψυγείο.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και μη του Forum.
Σύντομα θα γινω κάτοχος ενός 5008 EAT8 GT. Ελπιζω σύντομα δηλαδή γιατί πάνε 2 μήνες που το παρήγγειλα και δεν έχω καμία ενημέρωση. Προφανώς δεν έχει μπεί σε παραγωγή ακόμη.
Θα ενημερώσω μόλις έχω κάποια νέα. -
Με γεια.
Πότε παρήγγειλες και τι ημερομηνία σου είχαν δώσει τότε; -
Ευχαριστώ πολύ!
Το παρήγγειλα τον Μάιο μόλις έληξε η προσφορά της Peugeot (spring sales για όποιους θυμούνται). Τότε ρώτησα και βρήκα στις λίστες ένα 5008 GT διαθέσιμο. 2 μέρες μετά που πήγα να το κλείσω δεν υπήρχε και είπα στον αντιπρόσωπο αν τελικά δεν το πάρει αυτός που το έκλεισε να κινηθούμε άμεσα. Ηταν Δευτέρα νομίζω ακριβώς μια μερα μετά την λήξη των προσφορών και μου είπε ο Αντιπρόσωπος αν ήθελα μόνο για εκείνη την ημέρα μπορούσα να παραγγείλω όποιο μοντέλο ήθελα με ότι έξτρα ήθελα και θα έπαιρνα την έπτωση που δίνανε στις προσφορές. Έτσι αποφάσισα και παρήγγειλα το GT φορτωμένο με 4500euro έκπτωση. -
Και τί εκτίμηση σου είχε δώσει σχετικά με χρόνο παραλαβής;
-
καλησπέρα...
Μου είχε πει οτι μάλλον θα έμπαινε στην παραγωγή του Ιουλίου ή του Αυγούστου. Αν μπει στου Αυγούστου θα είναι εδώ τον Σεπτέμβριο. Που δεν το βλέπω αφού δεν έχουμε πάρει αριθμό πλαισίου ακόμα και αρχίζω να αμφιβάλω. -
Ποσο κοστισε ?
-
Καλημέρα,
Ο χρήστης nikargy έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!
Το παρήγγειλα τον Μάιο μόλις έληξε η προσφορά της Peugeot (spring sales για όποιους θυμούνται). Τότε ρώτησα και βρήκα στις λίστες ένα 5008 GT διαθέσιμο. 2 μέρες μετά που πήγα να το κλείσω δεν υπήρχε και είπα στον αντιπρόσωπο αν τελικά δεν το πάρει αυτός που το έκλεισε να κινηθούμε άμεσα. Ηταν Δευτέρα νομίζω ακριβώς μια μερα μετά την λήξη των προσφορών και μου είπε ο Αντιπρόσωπος αν ήθελα μόνο για εκείνη την ημέρα μπορούσα να παραγγείλω όποιο μοντέλο ήθελα με ότι έξτρα ήθελα και θα έπαιρνα την έπτωση που δίνανε στις προσφορές. Έτσι αποφάσισα και παρήγγειλα το GT φορτωμένο με 4500euro έκπτωση.Πολύ καλή έκπτωση! Όταν λες φορτωμένο, τι έβαλες ακριβώς; Πόσο πήγε με την έκπτωση;
Peugeot 3008 2016