-
@sv8iik said in Peugeot 3008 2016:
ξέρουμε κάποιο πλάνο ; δηλαδή ποτε χρειάζεται να κάνω αλλαγή , σε διάφορα αλλα εκτός λαδια ; εχω στείλει κ μαι στη Peugeot και μου λενε να παω σε επίσημο συνεργείο , αφού τους εχω πει οτι δεν υπάρχει στη Σάμο
rtfm
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
ξέρουμε κάποιο πλάνο ; δηλαδή ποτε χρειάζεται να κάνω αλλαγή , σε διάφορα αλλα εκτός λαδια ; εχω στείλει κ μαι στη Peugeot και μου λενε να παω σε επίσημο συνεργείο , αφού τους εχω πει οτι δεν υπάρχει στη Σάμο
rtfm
οκ να το διαβάσω ... εχει ;;;
-
rtfm
οκ να το διαβάσω ... εχει ;;;
ναι! αλλιως το ζητας απο την αντιπροσωπεια
-
Αυτό το έχεις δει?
Φαντάζομαι έχεις ψαχτει... -
-
In all cases, it is relevant to drain more regularly than the manufacturer's recommendation in order to limit the degradation of the engine oil’ (which can moreover be applied to any type of engine)
Ρε σεις, οι Μάστρο-Μήτσοι που ανοίγουν δεκάδες κινητήρες κάθε μήνα, είχαν δίκιο;;;;; Αποκλείεται!!!!
Ποιος θα πληρώσει τώρα την εσωτερική φθορά στους κινητήρες που δεν άλλαζαν νωρίτερα και πριν αυτήν την οδηγία;;;;;
Κανείς! Αφού οι συμβουλές είναι τζάμπα και δεν φέρουν ευθύνη! Άλλωστε οι κατασκευαστές ξέρουν.....
Οι κινητήρες έχουν μια ιδεατή και ιδανική συνθήκη λειτουργίας. Στην πράξη πολλές φορές η συνθήκη αυτή δεν ισχύει είτε λόγω φθοράς μερών του κινητήρα είτε λόγω των συνθηκών χρήσης του αυτοκινήτου.
Υ.γ Προς κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, αφήστε τις π@@@ς που λένε για λόγους marketing και leasing. Το λάδι να είναι πάντα φρέσκο και καλό. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας μιας μηχανής εσωτερικής καυσης.
-
Για τον μέχρι σήμερα 1,2 thp
Design and fouling of the oil circuit that promotes the de-gauging and pronounced wear of the oil pump (unlike dry sump sports cars) in sporty driving or on heavy braking which cause the car to dip (the oil in the crankcase is then sent to an area of the crankcase in which the strainer is no longer immersed in the oil). The oil pump must therefore be changed before the usual deadline.
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
In all cases, it is relevant to drain more regularly than the manufacturer's recommendation in order to limit the degradation of the engine oil’ (which can moreover be applied to any type of engine)
Ρε σεις, οι Μάστρο-Μήτσοι που ανοίγουν δεκάδες κινητήρες κάθε μήνα, είχαν δίκιο;;;;; Αποκλείεται!!!!
Ποιος θα πληρώσει τώρα την εσωτερική φθορά στους κινητήρες που δεν άλλαζαν νωρίτερα και πριν αυτήν την οδηγία;;;;;
Κανείς! Αφού οι συμβουλές είναι τζάμπα και δεν φέρουν ευθύνη! Άλλωστε οι κατασκευαστές ξέρουν.....
Οι κινητήρες έχουν μια ιδεατή και ιδανική συνθήκη λειτουργίας. Στην πράξη πολλές φορές η συνθήκη αυτή δεν ισχύει είτε λόγω φθοράς μερών του κινητήρα είτε λόγω των συνθηκών χρήσης του αυτοκινήτου.
Υ.γ Προς κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, αφήστε τις π@@@ς που λένε για λόγους marketing και leasing. Το λάδι να είναι πάντα φρέσκο και καλό. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας μιας μηχανής εσωτερικής καυσης.
λυπάμαι τα leasing που αλλαζουν καθε 20.000χλμ και πανε by the book
-
Έχω παρατηρήσει πως όταν σβήνει ο 1.2 με το start- stop έχει λιγότερο τρέμουλο απ' όταν το σβήνω με το κουμπί. Γιατί να συμβαίνει αυτό;
-
@parikon said in Peugeot 3008 2016:
Έχω παρατηρήσει πως όταν σβήνει ο 1.2 με το start- stop έχει λιγότερο τρέμουλο απ' όταν το σβήνω με το κουμπί. Γιατί να συμβαίνει αυτό;
γιατι #gallochrepa #ola_tixaia
-
@parikon said in Peugeot 3008 2016:
Γιατί στα περισσότερα αυτοκίνητα το start & stop σβήνει το αυτοκίνητο μόλις πριν ακινητοποιηθεί, οπότε ο κραδασμός συμπίπτει με την μικρή "ταλάντωση" της ακινητοποίησης και δεν γίνεται αντιληπτός. Ενώ εσύ το σβήνεις ενώ είναι ακίνητο και ο κραδασμός γίνεται αντιληπτός.
-
Περί κατανάλωσης…
Ξεκίνημα Σάββατο πρωί για Ναύπλιο για βόλτα στη φυλακή του Κολοκοτρώνη, ωραίο φαγητό στον Κακαναράκη και καφέ παραλία.
Στο πήγαινε, γεμάτος καύσιμο και μπαταρία, πλυμένος, υβριδικός, μεσαία λωρίδα, κύριος – είχα και επέτειο.
Επιστροφή κουμπωμένο sport με άδεια μπαταρία, με όσα σήκωνε ο δρόμος, αλλά πάντα πολιτισμένα δεν κολλάμε δεν πετάμε φώτα, ποτέ από δεξιά (εκτός αν ο μπροστά κρίνεται επικίνδυνος).
Αν και κάποια Χ1, ένα compact bmw χωρίς διακριτικά και ένα πανέμορφο ολοκαίνουριο rav με κόκκινο σηματάκι στη γρίλια είχαν εκτιμήσει διαφορετικά,
όπως διέκρινα στους καθρέπτες έβγαλαν τίμιο φλας για μεσαία λωρίδα μόλις τελίκιασαν.Τελικά έδειξε 10,8 αν και ο κατασκευαστής λέει ότι η κατανάλωση σταθεροποιείται μετά τα 3000km (έχω 1300), θα δούμε τί σημαίνει αυτό.
p.s. αν διαβάζουν, συγνώμη στα 2 ξαδελφάκια που δυσκολεύτηκαν να κάνουν δεξιά λόγω κίνησης.
-
@kagkelarios said in Peugeot 3008 2016:
πλυμένος, υβριδικός, μεσαία λωρίδα, κύριος – είχα και επέτειο.
Επιστροφή κουμπωμένο sport με άδεια μπαταρία,Απότι κατάλαβα στο γυρισμό δεν είχες επέτειο
-
@yem said in Peugeot 3008 2016:
Επιστροφή κουμπωμένο sport με άδεια μπαταρία,Απότι κατάλαβα στο γυρισμό δεν είχες επέτειο
Όσο δεν είμαι ούγκανος, γουστάρει και αυτή. Αλλά σου δίνει πολύ ωραία αίσθηση κύλισης στον ανοιχτό δρόμο το ρημάδι.
-
Όσο δεν είμαι ούγκανος, γουστάρει και αυτή. Αλλά σου δίνει πολύ ωραία αίσθηση κύλισης στον ανοιχτό δρόμο το ρημάδι.
ε, λιγο μετα τα 180 σφυραει ο αερας
και ενω κανει λιγο παυση στα 210 με 225, μετα ακουγεται και ο κινητηρας
αχαχαχαχαχα -
ε, λιγο μετα τα 180 σφυραει ο αερας
και ενω κανει λιγο παυση στα 210 με 225, μετα ακουγεται και ο κινητηρας
αχαχαχαχαχαΆλλο κυλάω άλλο απογειωνομαι
-
Ερώτηση για τους κατόχους GT,
Ανακάλυψα από fb γκρουπάκι ότι μέσα στο ντουλαπάκι πρέπει να έχει υποδοχή για το (ακριβούτσικο) αρωματικό πακέτο.
Είναι η υποδοχή μέσα στο ντουλάπι και πάνω αριστερά, με ένα μικρό ορθογώνιο κενό? Φαίνεται σα να κουμπώνει κάτι εκεί. Έχει ασχοληθεί κανείς?
Ή να συνεχίσω να ψεκάζω τσίχλα? -
Ανακάλυψα από fb γκρουπάκι ότι μέσα στο ντουλαπάκι πρέπει να έχει υποδοχή για το (ακριβούτσικο) αρωματικό πακέτο.
Είναι η υποδοχή μέσα στο ντουλάπι και πάνω αριστερά, με ένα μικρό ορθογώνιο κενό? Φαίνεται σα να κουμπώνει κάτι εκεί. Έχει ασχοληθεί κανείς?
Ή να συνεχίσω να ψεκάζω τσίχλα?#gum_psek
ειχαν τα πολυ παλια
οχι τα νεα
για να βαλεις, δεν μπαινει και να μπορεσεις να το βαλεις, δεν εινα ισυμβατο με τις 10' οθονες
και αυτα που ειχαν δεν λειτουργησε ποτες οπως επρεπε
#moufa_galliki -
Ή να συνεχίσω να ψεκάζω τσίχλα?#gum_psek
ειχαν τα πολυ παλια
οχι τα νεα
για να βαλεις, δεν μπαινει και να μπορεσεις να το βαλεις, δεν εινα ισυμβατο με τις 10' οθονες
και αυτα που ειχαν δεν λειτουργησε ποτες οπως επρεπε
#moufa_gallikiΘοδωρή εσύ με μπαϊγκόν φαντάζομαι να το ψεκάζεις
αχαχα -
Αρωμα είχαν βάλει πρώτη φορά στο C4 σειρά 1 του 2004.
Εχει και το δικό μου και μας είχαν δώσει και 4 διαφορετικά αρώματα όταν το αγοράσαμε το 2005 σε σετ. Εβαζες το μπουκαλάκι σε συγκεκριμένη θήκη στους μεσαίους εξαερισμούς και όντως δούλευε μια χαρά.
Μετά βαρέθηκα να αλλάξω, έχουμε και ένα θεματάκι με αλλεργίες και τέλος.
Αυτά λοιπόν όταν τα βάζουμε είναι πρωτοποριακά. 15 χρόνια μετά απλά τα βάζουμε για να μην έχει να λέει κάτι ο ανταγωνισμός.
Μετά τα καταργούμε για να βγάλουμε κάτι πάλι πρωτοποριακό..
Στην αγορά σίγουρα σήμερα θα υπάρχουν πολλοί αντιγραφείς που θα τα πουλάνε σαν κάτι πρωτοποριακό...
H θήκη είναι η στρογγυλή με το καπάκι πάνω δεξιά από τους εξαερισμούς.
Peugeot 3008 2016