-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και όχι μόνο 25% ......Τόσα λεφτά κοστίζει το κλειδί της Χ1 ?
-
Α τελικα πουλαει?
Παλι για τις πωλησεις ε?
Παντως εχει τραβηξει πολυς κοσμος ζορι με το οχημα.. μου εχει κανει τρομερη εντυπωση η συνεχης προσπαθεια κατοχων suv δω μεσα να το βγαλουν χειροτερο ή οτι εχει καμια τρανταχτη αδυναμια οταν (εκ πρωτης οψης τουλαχιστον) ανηκει ανετα στη κορυφαια 2-3αδα της κατηγοριας. -
Όλες οι ψύχραιμες και αντικειμενικές φωνές έχουν αναγνωρίσει την ομορφιά και την ποιότητα του αυτοκινήτου και ασφαλώς είναι μέσα στα καλύτερα (στο πόσα δεν θα κολλήσουμε...). Στην κορυφή από όλα όμως δεν είναι, και υπάρχουν καταγεγραμμένες στον ηλεκτρονικό τύπο κριτικές για αυτό.
-
Και όχι μόνο 25% ......Κόψε κάτι.. Επειδή είσαι κάτοχος δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέμε υπερβολές.. Και το λέω σε σένα γιατί γενικά στο θέμα της x1 είχες μια σχετικά μετριοπαθή και αντικειμενική στάση.
Σε γενικές γραμμές αυτό που λέει ο cruiser ισχύει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Α τελικα πουλαει?
Παλι για τις πωλησεις ε?
Παντως εχει τραβηξει πολυς κοσμος ζορι με το οχημα.. μου εχει κανει τρομερη εντυπωση η συνεχης προσπαθεια κατοχων suv δω μεσα να το βγαλουν χειροτερο ή οτι εχει καμια τρανταχτη αδυναμια οταν (εκ πρωτης οψης τουλαχιστον) ανηκει ανετα στη κορυφαια 2-3αδα της κατηγοριας.Αφού το είπαν βρε Νονέ τα παλληκάρια . Δεν μπορεί η πλέμπα της Πεζό να πλησιάζει στις τιμές τις πριμιές της Βαγκελιώς και της Ακίνητης Προπέλας....
Αν ήταν 5000 φτηνότερο και δήλωνε ταπεινά ότι μόνο με σκόντα , σέατ και κία μπορεί να συγκριθεί , τότε όλοι θα έλεγαν τι ωραίο που είναι το αμάξι .
Αλλά είπαμε το κλειδί κοστίζει ακριβά , γιατί μπορεί να το μοστράρεις στην καφετέρια .
Αν και πρέπει τελικά να αλλάξουν κλειδιά οι πριμιές , ανάλογα με το μοντέλο .
Γιατί δεν μπορεί το προηγούμενο αμάξι μου η ML να έχει το ίδιο κλειδί με τα φτωχομπινέδικα GLA και C class , ή η 6άρα με τον 1 και το Χ5 με το Χ1 .
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Και όχι μόνο 25% ......
Κόψε κάτι.. Επειδή είσαι κάτοχος δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέμε υπερβολές.. Και το λέω σε σένα γιατί γενικά στο θέμα της x1 είχες μια σχετικά μετριοπαθή και αντικειμενική στάση.
Σε γενικές γραμμές αυτό που λέει ο cruiser ισχύει.
Βρε συ τρολαρω λίγο γιατί μόνο με τρολαρισμα μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιους που σπαμαρουν μονίμως ολα τα νήματα με τα κολλήματα τους. Έχει κολλήσει σε κλειδιά και προπέλες, βαγγεληδες και λοιπά [emoji1]
Όσο ωραιο και να είναι το 3008 στην Ελλάδα και ειδικά με αυτές τις τιμές δεν θα πουλήσει όσο αλλου γιατί το προηγούμενο μοντέλο έκαψε πολύ κόσμο, έχει αναμονή, και στο υποσυνείδητο πολύς κόσμος έχει καεί από γαλλικά στο παρελθόν. Όσο και αν δεν θα έπρεπε να σκέφτεται κανεις έτσι στο βάθος του μυαλού των περισσότερων αυτή η εικόνα υπάρχει. Λυπηρό, κακο κλπ αλλά fact στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Α τελικα πουλαει?
Παλι για τις πωλησεις ε?
Παντως εχει τραβηξει πολυς κοσμος ζορι με το οχημα.. μου εχει κανει τρομερη εντυπωση η συνεχης προσπαθεια κατοχων suv δω μεσα να το βγαλουν χειροτερο ή οτι εχει καμια τρανταχτη αδυναμια οταν (εκ πρωτης οψης τουλαχιστον) ανηκει ανετα στη κορυφαια 2-3αδα της κατηγοριας.Αφού το είπαν βρε Νονέ τα παλληκάρια . Δεν μπορεί η πλέμπα της Πεζό να πλησιάζει στις τιμές τις πριμιές της Βαγκελιώς και της Ακίνητης Προπέλας....
Αν ήταν 5000 φτηνότερο και δήλωνε ταπεινά ότι μόνο με σκόντα , σέατ και κία μπορεί να συγκριθεί , τότε όλοι θα έλεγαν τι ωραίο που είναι το αμάξι .
Αλλά είπαμε το κλειδί κοστίζει ακριβά , γιατί μπορεί να το μοστράρεις στην καφετέρια .
Γιατί δεν μπορεί το προηγούμενο αμάξι μου η ML να έχει το ίδιο κλειδί με τα φτωχομπινέδικα GLA και C class , ή η 6άρα με τον 1 και το Χ5 με το Χ1 .
Είναι η νοοτροπία τού ´Ελληνα που πάνω απο κάποιο ποσό θα πρέπει ντε και καλά να το δώσουν στον Σοιμπλε και την Μέρκελ.Για κάποιους είναι premium για εμένα απο την άλλη αυτοκίνητα που τα παρκάρουν στο σαλόνι τους διάφοροι ή θα τα βρείς παρκαρισμένα μπροστά απο το caramela live και το skyladiko μόνο premium δεν είναι. Αν περιμένεις να αγοράσεις κύρος με λαμαρίνες, iPhone και Louis Vuitton άστο καλύτερα.
-
Ακριβώς είναι η νοοτροπία του Ελληνα . Αυτού που όταν βρεθεί στα δύσκολα ζητάει αναβολή από τον πρόεδρο , που όταν του βγάλει βλάβες το ακριβό γερμανικό του δεν μιλάει , για να μην τον πιάσει στο στόμα του ο λαϊκός γείτονας με το κία
Οτι και τα έσκασε και μάπα του βγήκε το καρπούζι . Απλά επειδή πριν 40-50 χρόνια ο αγράμματος μάστορας με το κατσαβίδι και το σφυρί , δεν μπορούσε να κατανοήσει πως ανεβοκατέβαιναν η ds και η gs , ήταν ευκολότερο να λέει μην μπλέξεις με γαλλικά ....Κλασσική αντίδραση αμόρφωτων ανθρώπων ή καλύτερα απαίδευτων , γιατί μπορεί να έχουν τυπική μόρφωση ακόμα και πτυχία , αλλά να στερούνται παιδείας και δη της εγκυκλίου καθώς και ευγενείας...
Υ.Γ. Εγώ προσωπικά γράφω στο νήμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου που υφίσταται τις ανόητες επιθέσεις των πρίμιουμ-λάγνων . Δεν γράφω σε άλλα νήματα , εκτός ίσως ελάχιστων εξαιρέσεων για το συγκεκριμένο θέμα . Και πάντα αφού ενοχληθώ από διάφορα εμπαθή σχόλια...
-
[quote='criuser']
[ /quote]
Και τώρα λέμε τι ωραίο που είναι,αν ήταν και 5000 φθηνότερο απλώς μπορεί και να το αγοραζαμε
Επιπλέον ότι στην Ελλάδα είναι ακριβοτερο από ότι σε άλλες αγορές να το θεωρήσουμε οκ. Απλώς ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης στον αδελφό λαο της Γαλλίας που πρέπει να καταθέσουμε; -
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Αφού το είπαν βρε Νονέ τα παλληκάρια . Δεν μπορεί η πλέμπα της Πεζό να πλησιάζει στις τιμές τις πριμιές της Βαγκελιώς και της Ακίνητης Προπέλας....
**Αλλά είπαμε το κλειδί κοστίζει ακριβά , γιατί μπορεί να το μοστράρεις στην καφετέρια .
Γιατί δεν μπορεί το προηγούμενο αμάξι μου η ML να έχει το ίδιο κλειδί με τα φτωχομπινέδικα GLA και C class , ή η 6άρα με τον 1 και το Χ5 με το Χ1 . **Είναι η νοοτροπία τού ´Ελληνα που πάνω απο κάποιο ποσό θα πρέπει ντε και καλά να το δώσουν στον Σοιμπλε και την Μέρκελ.Για κάποιους είναι premium για εμένα απο την άλλη αυτοκίνητα που τα παρκάρουν στο σαλόνι τους διάφοροι ή θα τα βρείς παρκαρισμένα μπροστά απο το caramela live και το skyladiko μόνο premium δεν είναι. Αν περιμένεις να αγοράσεις κύρος με λαμαρίνες, iPhone και Louis Vuitton άστο καλύτερα.
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε για καφετέριες - μόστρες - σκυλάδικα και Μέρκελ/Σοιμπλε αλλά εμείς επιμένουμε ελληνικά με ψητό, πετσούλα και το κλειδάκι μεσα σε κινέζικη σιλικονάτη 'καπότα' με σταγόνες από το ξυγκάκι πάνω
-
Ακριβώς είναι η νοοτροπία του Ελληνα . Αυτού που όταν βρεθεί στα δύσκολα ζητάει αναβολή από τον πρόεδρο , που όταν του βγάλει βλάβες το ακριβό γερμανικό του δεν μιλάει , για να μην τον πιάσει στο στόμα του ο λαϊκός γείτονας με το κία
Είμαι καινούργιο μέλος, δεν ξέρω τι παίζει με τον cruiser και αν είναι εμπαθής ή κολημένος κτλ. Πάντως σε αυτό που γράφει έχιε απόλυτο δίκιο. Υπάρχουν αυτά τα άτομα ακριβώς δίπλα μου. Το αμάξι κάθε λίγο και λιγάκι στα συνεργέια και άμα τους ρωτάς, όλα καλά φίλε δεν παθαίνει τπτ σκυλί είναι.Στην τελική και εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα αν είχα δώσει ένα σκασμό λεφτά για αμάξι και μου έβγαζε την πίστη, από ντροπή ή ψωροπερηφάνια ίσως.
Μόνο μία κοπέλα που ήξερα που οικογενειακώς δεν ξέρουν τι έχουν που έχει γνωστό πρίμιουμ αυτοκίνητο, όταν τη ρώτησα μου είπε, 'μακριά μείνε εγώ το κρατάω γτ έχω λεφτά να δίνω για επισκευεές και θέλω να πουλάω μούρη'. Δεν θέλω να πω εταιρία κτλ.
Φυσικά δεν είμαι της άποψης τσουβαλιάζουμε εταιρίες, στραβές υπάρχουν παντού, απλώς η νοοτροπία του έλληνα είναι τραγική και για της πρίμιουμ εταιρίες και για τις άλλες με τις τραγικότητες του στυλ μην πάρεις το τάδε χαλάει.
-
Τι έγινε, στον δικηγόρο έχουν παραδώσει όλοι τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Απλά αποδίδουν τιμές στο αρνάκι σούβλας
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ναι, για να μασαμπουκιάσουν ανενόχλητοι.
Μην κόβουν τα κλειδιά ζωτικό χώρο από το τραπέζι μπροστά τους. -
Μα δεν βλέπετε με τι προσοχή τραβάει την πετσούλα ο τύπος ? Να μην λερωθούν τα κλειδιά....
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Είμαι καινούργιο μέλος, δεν ξέρω τι παίζει με τον cruiser και αν είναι εμπαθής ή κολημένος κτλ. Πάντως σε αυτό που γράφει έχιε απόλυτο δίκιο. Υπάρχουν αυτά τα άτομα ακριβώς δίπλα μου. Το αμάξι κάθε λίγο και λιγάκι στα συνεργέια και άμα τους ρωτάς, όλα καλά φίλε δεν παθαίνει τπτ σκυλί είναι.Στην τελική και εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα αν είχα δώσει ένα σκασμό λεφτά για αμάξι και μου έβγαζε την πίστη, από ντροπή ή ψωροπερηφάνια ίσως.
Μόνο μία κοπέλα που ήξερα που οικογενειακώς δεν ξέρουν τι έχουν που έχει γνωστό πρίμιουμ αυτοκίνητο, όταν τη ρώτησα μου είπε, 'μακριά μείνε εγώ το κρατάω γτ έχω λεφτά να δίνω για επισκευεές και θέλω να πουλάω μούρη'. Δεν θέλω να πω εταιρία κτλ.
Φυσικά δεν είμαι της άποψης τσουβαλιάζουμε εταιρίες, στραβές υπάρχουν παντού, απλώς η νοοτροπία του έλληνα είναι τραγική και για της πρίμιουμ εταιρίες και για τις άλλες με τις τραγικότητες του στυλ μην πάρεις το τάδε χαλάει.
Επί της ουσίας επειδή τα δύο προηγούμενα αυτοκίνητα μου στις καλές εποχές ήταν εταιρικά μεγάλα και ακριβά τζίπ και πολύ πιο πρίμιουμ από αυτά που λέμε σήμερα , πρώτη μούρη στα μπουζούκια... , μπορώ να σου πω ότι μου έβγαλαν πολλές και ακριβές βλάβες . Αλλά επειδή ήταν εταιρικά δεν μου κόστισαν . Αντίθετα δοκίμασα για εβδομάδες άλλα αξιόλογα πρίμιουμ αμάξια σαν αντικατάστασης . Αν όμως ήμουν ιδιώτης θα με πόναγαν πολύ .
Δεν τα έκρυψα όμως και δεν τα κρύβω . Αλλά στην τελική ανακάλυψα κάτι . Επειδή το ίδιο επάγγελμα έκανα και πριν τα πρίμιουμ και με τα πρίμιουμ και μετά , ουδεμία πραγματική επίπτωση είχαν στο επάγγελμα . Δεν έπεισα κανένα σοβαρό πελάτη επειδή είχα πρίμιουμ . Μάλλον ανησυχία δημιουργούσαν Αντίθετα κάποια λαμόγια με αντίστοιχα πρίμιουμ το συζήτησαν . Αλλά αυτοί έτσι και αλλιώς δεν πλήρωναν και δεν ασχολήθηκα μαζί τους....
Για αυτό και έχω αυτή την 'εμπαθή' στάση .
Ως παθών και μαθών...
-
Τα offtopic θα διαγράφονται δίχως προειδοποίηση. Παρακαλώ να επιστρέψουμε στα του 3008.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
[Αφού το είπαν βρε Νονέ τα παλληκάρια . Δεν μπορεί η πλέμπα της Πεζό να πλησιάζει στις τιμές τις πριμιές της Βαγκελιώς και της Ακίνητης Προπέλας....Αν και πρέπει τελικά να αλλάξουν κλειδιά οι πριμιές , ανάλογα με το μοντέλο .
- Κανείς δεν μίλησε για VAG...δεν είναι premium, μην ξαναλέμε τα ίδια.
- Η BMW είναι πολύ μπροστά, άλλο κλειδί έχει η 7αρα (και πλέον και με παραγγελία η 5αρα) από τα πιο ταπεινά μοντέλα.
Τέλος, ότι και να λέμε (συμφωνώ ότι το 3008 είναι πολύ καλό αυτοκίνητο), η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι το 3008 είναι τιμολογημένο πολύ ακριβά (στο άνω άκρο της κατηγορίας), χωρίς να έχει κάτι που να το δικαιολογεί....τόσο απλά.
-
To Tiguan έχει κάτι που δικαιολογεί την τιμή του ?
-
Παιδια επειδη εχει καταντησει λιγο καραμελα η φαση με τη τιμη του 3008. Υπαρχει καποιος που να εχει παρει προσφορα σε εκδοσεις και κινητηρες tig,3008 και x1 τωρα τελευταια να δουμε αν πραγματικα ειναι ακριβο..? Αλλο οι τιμη καταλογου και αλλο τι γινεται οταν ειναι να δωσεις προκαταβολη. Ιδιως σε οτι αφορα Συγγελιδη. Μια x1 136-140 ειναι πιο φτηνη απο το 130αρι?
-
Πήρε φίλος πριν λίγες μέρες το 1.2 130 αυτόματο στον μεσαίο εξοπλισμό με κάτι ακόμα mirror κλπ με την βασική γενική έκπτωση των 1400 , 31200 και έχει και άλλη από το κατάστημα κάπου ανάμεσα 30-30,5 θα βγεί .
Peugeot 3008 2016