-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Ρε παιδιά ειλικρινά υπάρχει άνθρωπος που αντέχει τη βρώμα του diesel ; ακόμα και σε νέα αμάξια η μπόχα είναι αφόρητη. Καθάρισε η μύτη μου τόσους μήνες τώρα.
Eξαιρώντας το κροτάλισμα στην εκκίνηση δεν υπάρχει καμιά μυρωδιά. Αντιθέτως η βενζίνη σαν πιο πτητική μυρίζει ευκολότερα. Μην παραβιάζουμε και την λογική.
Προφανώς εννοεί στην καύση, όχι στον ανεφοδιασμό. Όντως ακόμα και τα καινούρια ντίζελ έχουν μια μυρωδιά (σαν θειάφι) που σε πνίγει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε παιδιά ειλικρινά υπάρχει άνθρωπος που αντέχει τη βρώμα του diesel ; ακόμα και σε νέα αμάξια η μπόχα είναι αφόρητη. Καθάρισε η μύτη μου τόσους μήνες τώρα.
Eξαιρώντας το κροτάλισμα στην εκκίνηση δεν υπάρχει καμιά μυρωδιά. Αντιθέτως η βενζίνη σαν πιο πτητική μυρίζει ευκολότερα. Μην παραβιάζουμε και την λογική.
Προφανώς εννοεί στην καύση, όχι στον ανεφοδιασμό. Όντως ακόμα και τα καινούρια ντίζελ έχουν μια μυρωδιά (σαν θειάφι) που σε πνίγει.
Ακριβώς αυτο Αλέξανδρε. Ειδικά αν εισα σε κλειστό χωρο ακομα και νέο diesel μυρίζει βαριά και αποπνικτικα. Τις προάλλες ειχε κολλήσει η γκαραζοπορτα για λιγο στο γκαράζ και ενας με diesel που περίμενε να βγει μας φλομώσε.. είχα και τον μικρο κάτω και τα χρειάστηκα. Και στο δρόμο ειδικά πρωινά το καταλαβαίνω το μπροστά ή δίπλα αμάξι απο τη μυρωδιά.....
βέβαια στο βενζινάδικο οταν πληρώνεις ειναι αλλιώς αλλα εχω την εντυπωση πως κάναμε και εδώ χάριν της οικονομίας και της στρεβλής φορολογίας ενα ακομα περιβαλλοντικό έγκλημα τις συνέπειες του οποίου θα τις δούμε μετα απο χρονια ! -
Eγω παλι δεν μπορω να καταλαβω την μυρωδια που λετε και ζουσα στο Λονδινο που ολα ειναι ντηζελ. Βεβαια την μαυριλα την ειχα παντου, μεχρι που την φτιαριζα απο τα μπαλκονια.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Eγω παλι δεν μπορω να καταλαβω την μυρωδια που λετε και ζουσα στο Λονδινο που ολα ειναι ντηζελ. Βεβαια την μαυριλα την ειχα παντου, μεχρι που την φτιαριζα απο τα μπαλκονια.ομολογώ πώς ούτε εγώ έχω καταλάβει κάτι...
Και στο κλειστό γκαράζ μου που βάζω και βγάζω το αμάξι το οποίο είναι τόσο μικρών διαστάσεων που εντελώς οριακά χωράει το αμάξι δεν μου έχει μυρίσει ποτέ κάτι... -
Ο 1,5 είναι γνωστός εδώ και 8 μήνες . Αλλά θα μείνει παράλληλα για αρκετό καιρό με τον 1,6 , τουλάχιστον όσο ισχύουν οι ρύποι 6 . Ο νέος έχει τις προδιαγραφές του 2020 , ενώ ο τωρινός είναι εξέλιξη του 4 που είχε 90/110 άλογα , μετά πήγε 90/115 και τώρα 100/120 . Αρα αυτοί που αγόρασαν δεν έχουν πάθει κάτι περισσότερο από ότι παθαίνουμε όλοι με κάθε αλλαγή που γίνεται στις προδιαγραφές και στους κινητήρες .
Προφανώς ο 1,6 δεν θα εξελιχθεί άλλο , θα παραμείνει μέχρι να μην μπορεί να περάσει τους κανονισμούς και θα εξελίσσεται πλέον ο 1,5 για όσο μπορούν να υπάρχουν τα ντίζελ , σίγουρα μέχρι τα επόμενα 10 χρόνια .
Στις τιμές πωλείται ήδη στην Γαλλία εδώ και 2-3 μήνες στο 308 και στο 3008 , αλλά είναι ακριβότερος από τον 1.6 /120 .
Ακριβώς όπως γίνεται με τον νέο κινητήρα 1,5 της Βάγκ , που καταργεί τον 1,4 .
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ρε παιδιά ειλικρινά υπάρχει άνθρωπος που αντέχει τη βρώμα του diesel ; ακόμα και σε νέα αμάξια η μπόχα είναι αφόρητη. Καθάρισε η μύτη μου τόσους μήνες τώρα.κάνα avensis taxi euro 2 θα είχες μάλλον...
Εμείς πάντως με 50000 χλμ σε κλειστό πάρκινγκ οχι απλά δεν μυρίζει τίποτα, αλλά και η εξάτμιση είναι όπως την πρώτη μέρα.. Ούτε ίχνος μαυρίλας.. πραγματικά γυαλίζει μέσα..
-
Όχι ρε συ μιλάμε για νέα αμάξια. Προχθές αυτο που μας φλομώσε ήταν passat tdi.
Λίγοτερη μυρωδιά αν έχεις ευαίσθητη μύτη είχα και από το νέο yaris και το qashqai που είχα επί 3 χρόνια συνολικα...
Τελωσπαντων δεν είναι σε όλους το ίδιο ευαίσθητες όλες οι αισθήσεις [emoji16] -
Το μόνο που καταλαβαινω εγώ είναι μια μυρωδιά σαν χλωρίνη.. καμία σχέση όμως με τα παλιά τα ντίζελ.. και για το πασάτ που λες, αν ήταν ταξί σίγουρα δεν είχε dpf πάνω..
-
Δεν μιλάω για καπνό. Μιλάω για μυρωδιά. Επίσης έχω ήδη γράψει ότι το πασατ ήταν επιβατικό το προηγούμενο από αυτό που κυκλοφορεί τώρα. Τεσπα είμαστε οφ τοπικ.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν μιλάω για καπνό. Μιλάω για μυρωδιά. Επίσης έχω ήδη γράψει ότι το πασατ ήταν επιβατικό το προηγούμενο από αυτό που κυκλοφορεί τώρα. Τεσπα είμαστε οφ τοπικ.Λογικό να μυρίζε το συγκεκριμένο passat αφού είχε παράνομο λογισμικό και στην πραγματικότητα έβγαζε ένα σωρό ρύπους
-
Την μυρωδιά την καταλαβαίνεις για τα καλά όταν ακολουθείς ένα ντίζελ και πάτε και οι δύο ψιλοσβέλτα και ζορίζεται.
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Αύγουστος: Qashqai 151, GLA 114, Kuga 82, Vitara 80, C-HR 70, Audi Q2 62, Duster 56, BMW X1 52, Renegade 49, Tiguan 42, COTY 2017 Peugeot 3008 41!Είμαι σίγουρος ότι μπορεί και πιο κάτω! Όπως τα είχα προβλέψει πάτος στις πωλήσεις λόγω τιμολογιακής πολιτικής! Κάθε μήνα και χειρότερα! Αν και βρέθηκα πολύ κοντά στην αγορά του αφού το θεωρώ το πιο όμορφο της κατηγορίας ο παράγοντας value for MY MONEY με έστρεψε αλλού σε άλλη κατηγορία και καλύτερα κιόλας( σε πολύ πιο ακριβό αλλά και πολύ πιο value)! Volvo XC 60 T8 περιμένοντας να ανοίξει και ο κωδικός Polestar! Μιαν άλλη φορά Peugeot!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεπτέμβριος:Qashqai ή Cash-Cow (αρμέγει μετρητό η Nissan) 210 , Mercedes GLA 121 , Ford Kuga 109 , Suzuki Vitara 95 , Toyota CHR 85 , VW Tiguan 83 , Audi Q2 80 , BMW X1 78 , Jeep Renegade 60 , Opel Mokka 44 , PEUGEOT 3008 CAR OF THE YEAR 37 Συγγελίδη ,
..................Volvo XC 60 12 !!! -
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Αύγουστος: Qashqai 151, GLA 114, Kuga 82, Vitara 80, C-HR 70, Audi Q2 62, Duster 56, BMW X1 52, Renegade 49, Tiguan 42, COTY 2017 Peugeot 3008 41!
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί και πιο κάτω! Όπως τα είχα προβλέψει πάτος στις πωλήσεις λόγω τιμολογιακής πολιτικής! Κάθε μήνα και χειρότερα! Αν και βρέθηκα πολύ κοντά στην αγορά του αφού το θεωρώ το πιο όμορφο της κατηγορίας ο παράγοντας value for MY MONEY με έστρεψε αλλού σε άλλη κατηγορία και καλύτερα κιόλας( σε πολύ πιο ακριβό αλλά και πολύ πιο value)! Volvo XC 60 T8 περιμένοντας να ανοίξει και ο κωδικός Polestar! Μιαν άλλη φορά Peugeot!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεπτέμβριος:Qashqai ή Cash-Cow (αρμέγει μετρητό η Nissan) 210 , Mercedes GLA 121 , Ford Kuga 109 , Suzuki Vitara 95 , Toyota CHR 85 , VW Tiguan 83 , Audi Q2 80 , BMW X1 78 , Jeep Renegade 60 , Opel Mokka 44 , PEUGEOT 3008 CAR OF THE YEAR 37 Συγγελίδη ,
..................Volvo XC 60 12 !!!Ειναι προφανές οτι με την τιμολόγηση που εχει, το αμάξι δεν πρόκειται να πουλήσει. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν εκει στην πεζό, τοσο καλύτερα γι αυτους , μπας κ πουλήσουν τίποτα.
-
Είδα πριν λίγο ένα λευκό με μαύρη οροφή και μαύρα τζάμια . Ακόμα και ο φίλος μου που είναι πριμιουμ-φιλος , είπε ότι είναι πολύ εντυπωσιακό το αμάξι και θα μπορούσε να φοράει ακόμα και σήματα της Ρέιντζ ....
Είναι προφανές ότι η Πεζό προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την πλέμπα των κατεβασμένων βρακιών...
Το γιατί δεν το ξέρουμε....
-
Και πριν προλάβετε να μου πείτε πάλι τα σχετικά , πέραν των γνωστών επίσημων 4500 του Τιγκουάν , να σας πω ότι Ρενεγκέιτ 1.4 170 limited από 32000 που το πήρε φίλος πριν 1 χρόνο , στα 28060 πλέον ....
-
Τα νούμερα είναι αμείλικτα! Value for money λέγεται! Κάποτε θα το μάθει και η Peugeot! Δεν ξέρω πότε, ίσως όταν γίνει premium!
-
Παλι για πωλησεις γραφετε? Πεσαν εξω οι μετοχες?
-
Πάλι γράφουν γιατί δεν μπορεί ένα Πεζό να είναι κοντά στην τιμή με Βαγκέληδες , προπέλες και με την Γκίλι...
Σας το λέει κάποιος που πέρασε όλα τα παιδικά του και εφηβικά του χρόνια σε 4 Βόλβο , 444 , 122 Β16 , 122 Β18 , 142 ....
Αλλά όχι είπαμε τα Πεζό και τα άλλα γαλλικά πρέπει να μας τα χαρίζουν...
Τώρα αν θα γίνει πρίμιουμ η πεζό δεν ξέρω . Ισως αν τους αγοράσουν οι Κινέζοι...
Αλλά βέβαια ήδη έχουν συνεργασία με κινέζικη εταιρεία γιατί επενδύουν εκεί .
Επειδή λοιπόν κάποιοι τάχα απορούν γιατί σχολιάζω , τα δικά τους επιθετικά σχόλια , δεν είναι ενοχλητικά ?
Εντάξει μας είπαν ότι θεωρούν ακριβό το Πεζό .
Για μένα είναι ακριβό , όσο ακριβό είναι ανάλογα ή χειρότερα αμάξια όπως η Χ1 , Τιγκουάν , όλα τα Βόλβο , το Κούγκα εκτός από μία βενζιβόρα έκδοση και τα υπόλοιπα .
Ορισμένα σχόλια απλά δείχνουν κάποιους που έφαγαν χυλόπιττα από γκόμενα και μετά λένε σε όλους , σιγά την γκόμενα , ενώ μέσα τους τραβάνε καψούρα....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παλι για πωλησεις γραφετε? Πεσαν εξω οι μετοχες?Εγώ προσωπικά έχω μετοχές αλλά σε ναυτιλιακή και δεν πάνε άσχημα τα containership οπότε καμμία ανησυχία!
-
Να το πώ διαφορετικά, γιατί προσωπικά χέστηκ@ για το σήμα και το 'premium': το 3008 για αυτά που προσφέρει είναι ΑΚΡΙΒΟ...τόσο απλά,. Δεν έχει να επιδείξει κάποια εξαιρετική τεχνολογία, κάποια επαναστατική ανάρτηση ή κάτι τέλος πάντων. Οπότε για τα όσα προσφέρει είναι τιμολογημένο ακριβά και για αυτό δεν πουλάει.
ΥΓ: Σίγουρα σε κάποιες εκδόσεις οι τιμή του αγγίζει άλλα πολύ καλύτερα αυτοκίνητα, οπότε και εκεί χάνεται το παιχνίδι. Απλά είναι ξεκάθαρο ότι η νέα αντιπροσωπεία δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την Πεζό. Γενικά σε όλες τις εταιρείες που εισάγει ακολουθεί πολύ ανορθόδοξη πολιτική τιμολόγησης, με αποτέλεσμα να χάνει πολλές πωλήσεις.
Peugeot 3008 2016