-
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ εχει καλή κατανάλωση
ΕΓΡΑΨΑ έχει καλή σχετικά κατανάλωση για το βάρος και τον όγκο του οντως θερμικο χωρίς κάποιο υβριδικό συστημα
το χαρακτήρισα μάλιστα πατάτα με αυτό τον κινητήρα και είπα ότι αν το θέλει κάποιος να εξετάσει μόνο αυτο με τον άλλο κινητήρα με τα 150 αλογα
δεν καταλαβαίνω γιατι το συγκρίνουμε με τα υβριδικά toyota
Αν θέλει κάποιος μέγιστη κατανάλωση εννοείται ότι τα υβριδικά της Toyota είναι πολύ καλύτερα
τετοια αυτοκίνητα (premium) εξάλλου πουλάνε ΜΟΝΟ με leasing δεν έχουν και πολλές πωλήσεις σε ιδιώτες
-
@andya3 said in Audi Q2 2016:
Τα Toyota είναι φτηνά αυτοκίνητα σε κατανάλωση και φτηνιάρικα σε όλα τα υπόλοιπα.
Είναι Ελληνικό παράδοξο να επιχαίρεται και να διαφημίζει κάποιος επειδή πήρε ένα φτηνιάρικο αυτοκίνητο. Μόνο και μόνο επειδη είναι φτηνό και σε κατανάλωση.
Το chr είναι φτηνιαρικο;
Φίλε μου εάν σε βάλω μέσα σε audi a1 που οδηγούσα τις προάλλες θα έβλεπε πόσο ψεύτικο είναι. Όλη η πλαστική φασα του ταμπλο ετριζε μόνη της από την ζέστη. Φτηνιαρικο εσωτερικό. Τα πλαστικά στις πόρτες αν τα χτυπήσεις είναι κούφια από μέσα.
Σύγχρονο αυτοκίνητο μεν, χωρίς κάτι ιδιαίτερο δε. Μόνο οι 4 κύκλοι στο κλειδί είναι φετίχ.
Έχει απλά δύο τρεις τσιμουχες παραπάνω στις πόρτες από ένα yaris το οποίο yaris έχει τεχνολογία από διαστημόπλοιο στο powertrain του.
Υ.γ υπόψιν το suzuki δεν τρίζει όπως το A1!!!!
-
Τα έχεις τελείως μπερδεμένα στο μυαλό σου andya3. Προσπαθείς να δικαιολογήσεις την επιλογή σου όπως όλοι μας. Απλά δεν έχεις αντιληφθεί ότι επέλεξες ένα αυτοκίνητο με τελείως ξεπερασμένο κινητήρα (δεν είχε να βάλει και τίποτα άλλο η vw, και τα τελευταία 13 χρόνια αναλώνεται σε ανούσια facelift όλων των μοντέλων της, και χωρίς καμία εξέλιξη των κινητήρων της,) και σίγουρα δεν οδηγείς premium αυτοκίνητο αλλά ένα ψηλό golf, δηλαδή ένα αμάξι της σειράς όπως όλοι μας, το οποίο για να γίνει αυτοκίνητο δηλαδή να έχει ο,τι απαιτείται για ένα αυτοκίνητο του 2023 λογικά θα έσκασες άνω των 30.000 ευρώ (35;) για bsuv με μόνο150 θερμικά άλογα, όταν στα υβριδικά πλέον αρχίζουν από 140 άλογα οι κινητήρες
-
@lap said in Audi Q2 2016:
Τα Toyota είναι φτηνά αυτοκίνητα σε κατανάλωση και φτηνιάρικα σε όλα τα υπόλοιπα.
Είναι Ελληνικό παράδοξο να επιχαίρεται και να διαφημίζει κάποιος επειδή πήρε ένα φτηνιάρικο αυτοκίνητο. Μόνο και μόνο επειδη είναι φτηνό και σε κατανάλωση.
Το chr είναι φτηνιαρικο;
Φίλε μου εάν σε βάλω μέσα σε audi a1 που οδηγούσα τις προάλλες θα έβλεπε πόσο ψεύτικο είναι. Όλη η πλαστική φασα του ταμπλο ετριζε μόνη της από την ζέστη. Φτηνιαρικο εσωτερικό. Τα πλαστικά στις πόρτες αν τα χτυπήσεις είναι κούφια από μέσα.
Σύγχρονο αυτοκίνητο μεν, χωρίς κάτι ιδιαίτερο δε. Μόνο οι 4 κύκλοι στο κλειδί είναι φετίχ.
Έχει απλά δύο τρεις τσιμουχες παραπάνω στις πόρτες από ένα yaris το οποίο yaris έχει τεχνολογία από διαστημόπλοιο στο powertrain του.
Υ.γ υπόψιν το suzuki δεν τρίζει όπως το A1!!!!
Εμένα προσπαθείς να πείσεις ή τον εαυτό σου? Ότι αίσθηση έχεις μέσα σ' ένα Toyota, παρόμοια έχεις μέσα σ' ένα Dacia.
Δεν το λέω για να υποβιβάσω τα Toyota. Είναι ξεκάθαρη η άποψή μου και διαμορφωμένη στην πράξη από επισκέψεις και στις 2 μάρκες.
Είναι ίδιου επιπέδου τ' αυτοκίνητα, εξαιρουμένου του μοτέρ εννοείται.
-
@cirus said in Audi Q2 2016:
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ εχει καλή κατανάλωση
ΕΓΡΑΨΑ έχει καλή σχετικά κατανάλωση για το βάρος και τον όγκο του οντως θερμικο χωρίς κάποιο υβριδικό συστημα
το χαρακτήρισα μάλιστα πατάτα με αυτό τον κινητήρα και είπα ότι αν το θέλει κάποιος να εξετάσει μόνο αυτο με τον άλλο κινητήρα με τα 150 αλογα
δεν καταλαβαίνω γιατι το συγκρίνουμε με τα υβριδικά toyota
Αν θέλει κάποιος μέγιστη κατανάλωση εννοείται ότι τα υβριδικά της Toyota είναι πολύ καλύτερα
τετοια αυτοκίνητα (premium) εξάλλου πουλάνε ΜΟΝΟ με leasing δεν έχουν και πολλές πωλήσεις σε ιδιώτες
Δεν έχει σημασία τι γράφεις εσύ. Σημασία έχει οι άρχοντες της απόλυτης γνώσης να σου εξηγήσουν ότι είσαι λάθος και ότι πάντα Toyota.
-
για μενα παντως η συγκριση μεταξυ toyota cross(yaris,corolla) και audi q2 δεν εχει νοημα.απευθηνονται σε 2 διαφορετικα κοινα. Η συγκριση πρεπει να γινεται μεταξυ audi q2 ,mini counrtryman και ford puma. Τα 3 suv με σπορ προσανατολισμο και μαζεμενες διαστασεις, και πανω κατω τις ιδιες τιμες,>Εχουν φτιαχτει με γνωμονα τη σπορ οδηγηση(οσο μπορει να υπαρχει σε ενα suv σε αυτες τις τιμες) και τα υπολοιπα σε δευτερη μοιρα(σε σχεση με τον ανταγωνισμο).
Νεανικα και τα 3 , τα 2 εχουν και τη πρεμιουμ αισθηση και σημα στο καπο, το τριτο (puma) εχει τον καλυτερο εξοπλισμο!
Τωρα το audi q2 δεν εχει νοημα με τον χιλιαρη κινητηρα γιατι ετσι χανεται εντελως η ουσια που φτιαχτηκε (δηλαδη η σπορ οδηγηση).Οπως και το puma ,χρειαζεται τα 155 αλογα οχι τα 125.Πιο το νοημα εαν δεν εχεις λιγο γκαζι να πατησεις να εχεις σπορ στησιμο?
τωρα εαν καποιος εχει ψηλα τη σπορ οδηγηση και ψαχνεται για suv(μικρο) τοτε πρεπει να οδηγησει και τα 3 .
Εχουν αρκετες διαφορες στον τροπο που οδηγουνται,καθεσαι,αισθησης κτλ.Γουστα ειναι αυτα ,
Εαν δεν σας ενδιαφερουν οι μικρες διαστασεις τοτε κοιταξτε και απο cupra μερια, και απο arcana.
Εαν το σημα εχει μεγαλη σημασια για εσας
η τη γυναικας σας τοτε μονοδρομος q2 ή countryman.(ή μεταχειρησμενη bmw x2).Στο countryman εμενα αυτο που με χαλασε πολυ ειναι το τιμονι του.ΠΟλυ βαρος με τεχνητη αισθηση και στη Χ2.Δεν ξερω γιατι στα πισωκινητα η bmw εχει απο τα καλυτερα τιμονια και στα προσθιοκινητα με χαλαει τοσο!ισως γιατι προερχομαι απο γαλλικες και ιταλικες σχολες, δεν ξερω!
παντως και τα 2008 και το captur και ολα τα αλλα σου δινουν και λιγο απο σπορ οδηγηση, δεν ειναι εντελως ξενερωτα 'η οικογενειακα!εξαιρεση citroen aircross, dacia,skoda karog,kia kona,yaris cross, κτλ. -
Να πω τέλος ότι κάποιος που του δίνεται ένα οποιωδήπωτε αμαξι από την εταιρεια του με leasing δεν τον ενδιαφέρει και πολύ η κατανάλωση αφου δεν έχει ουσιαστικά αλλά εξοδα για το αμάξι
οπότε γιατι να μην έχεις ενα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα τα άλλα και ας καταναλώνει παραπάνω (δεν μιλάω για το q2, λεω απλά ότι σε leasing δεν σε ενδιαφέρει η καταναλωση και πολύ στην επιλογή)
-
@plev said in Audi Q2 2016:
Οπως και το puma ,χρειαζεται τα 155 αλογα οχι τα 125.Πιο το νοημα εαν δεν εχεις λιγο γκαζι να πατησεις να εχεις σπορ στησιμο?
τα 125 είναι αρκουντως αρκετά για να παει σβελτα και διασκεδαστικά, δεν έχεις καθολου εξοδα για σημα και η κατανάλωση είναι πολύ καλή (καλύτερη από το 155 οχι φυσικα σαν full hybrid toyota αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα). η τιμή φυσικα χαμηλότερη αν και προφανώς το 155 είναι καλύτερη επιλογη και εδώ
εχει τεραστιο χώρο αποσκευών και πολύ εξοπλισμο και είναι από τα πιο μικρά σε μήκος οχηματα (με μειωνέχτημα στους επιβατες πίσω)
το Q2 έχει μεγάλες διαστάσεις και απλετο χώρο μπρος πισω και αποσκευες απλά είναι και αρκετά μακρύτερο, χωρια που είναι πολύ πιο ποιοτικο από το puma
Στα υπόλοιπα συμφωνώ δεν συγκρινονται με toyota είναι ακυρη η συγκριση, μαπα το 1000ρι μονο το 150 εχει νοημα στο q2 για μενα
-
Στο q2 όπως και στο a3, αν κάποιος θέλει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που δίνει το σασί τους και το στήσιμό τους, πρέπει να πάει στο μεγάλο μοτέρο με τα 150 άλογα.
Είναι πιο σπορ στημένα από τα αδελφά vw Τ-roc και golf, γι' αυτό είναι και αρκετά πιο χαμηλά.
Πάντως και με το μικρό μοτέρ κινούνται αξιοπρεπέστατα. Ένας μέσος οδηγός που δεν νοιάζεται για επιδόσεις και ταχύτητες και θέλει να μετακινείται μ' ένα όμορφο ποιοτικό αυτοκίνητο, πιστεύω θα μείνει ικανοποιημένος.
-
Στο q2 όπως και στο a3, αν κάποιος θέλει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που δίνει το σασί τους και το στήσιμό τους, πρέπει να πάει στο μεγάλο μοτέρο με τα 150 άλογα.
Είναι πιο σπορ στημένα από τα αδελφά vw Τ-roc και golf, γι' αυτό είναι και αρκετά πιο χαμηλά.
Πάντως και με το μικρό μοτέρ κινούνται αξιοπρεπέστατα. Ένας μέσος οδηγός που δεν νοιάζεται για επιδόσεις και ταχύτητες και θέλει να μετακινείται μ' ένα όμορφο ποιοτικό αυτοκίνητο, πιστεύω θα μείνει ικανοποιημένος.
Συμφωνώ γενικά απλά κινείται αξιοπρεπώς αλλά και το troc ποιοτικό αυτοκίνητο είναι και πολύ καλύτερη επιλογή από το q2 γιατι το παίρνεις με καλύτερο εξοπλισμο στην ίδια τιμή
οπότε για μένα πάντα δεν υπάρχει κανενας απολύτως λόγος αν δεν έχεις φετιχ με τους κύκλους να πας σε q2 εκτος του μεγαλύτερου κινητήρα με τα 150 άλογα που θα εκμεταλευτείς αυτά που προσφέρει
στα Leasing όμως οι εταιρείες που παίρνουν leasing έχουν φετιχ με τις μάρκες (merc, audi, bmw) γιαυτο και υπάρχει. Δεν βλέπω αλλο λόγο
-
Θα συμφωνήσω στο θέμα της οικονομίας του συγκεκριμένου κινητήρα (30 tfsi) λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα του, δηλαδή πόσο βάρος κινεί, ότι δεν έχει κάποια ειδική τεχνολογία, τα άλογα που βγάζει, σε γενικές γραμμές είναι πολύ οικονομικός. Το "πρόβλημα" που εντοπίζω εγώ είναι το ενοχλητικό lag όταν κινείται κανείς εντός πόλης με μικρές ταχύτητες και το ζόρισμα που τρώει όταν έχει φορτία ίσως και λόγω μακριών σχέσεων, 5η & 6η θα βάλω μόνο σε υψηλές ταχύτητες κίνησης. Στα των υβριδίων τα έχουμε (ξανα)πει, το μόνο καλύτερο σύστημα μετάδοσης για κίνηση εντός πόλης είναι το full ev.
-
O 1.0 tsi έχει πολύ κοντή 4η. Μπορείς να κινείσαι άνετα με 4η και 40km/h εντός πόλης χωρίς να διαμαρτύρεται το μοτέρ. Και αυτό σημαίνει μειωμένη κατανάλωση σε αστικές συνθήκες.
Μάλλον έτσι προέκυψαν οι μακριές 5η και 6η. Που όμως χρησιμοποιούνται κυρίως σε Εθνική. Κανονικά έχεις φτάσει ήδη στην περιοχή στροφών του turbo και ανεβάζει άνετα το αυτοκίνητο οπότε δεν ενοχλούν.
-
H 4η σχέση συνήθως εχει λόγο 1:1
Αυτό συμβαίνει στα περισσότερα αυτοκίνητα
-
Σε συνεχεια του τριτου μερους του test drive ,θα μιλησω για τους υποκειμενικους λογους που πηραμε το audi q2.
Αφου εφαγα τη χυλοπιτα για χαμηλο αμαξι και αφου υπαρχει ηδη μεσαιο suv σαν πρωτο και περιμενουμε και την bmw iΧ1 σε λιγο καιρο μονο μικρο ψηλο εμεινε σαν επιλογη.
Ειπαμε να εχουμε το δικο μας αμαξι και να μην στηριζομαστε στο εταιρικο μονο.Δεν ξερεις τι θα γινει ,τωρα υπηρχαν καποια λεφτα, εας γινει τωρα.Και εας ειναι η χειροτερη περιοδος!Η κοπελα βαζει το 60% της τιμης και εγω το 40% και θελει μονο premium!
Εγω βασικα ηθελα τωρα γιατι βλεπω πως η αυτοκινηση αλλαζει και πηγαινει σε ενα μονοπατι ,που δεν μου αρεσει!αυτοκινητο gadget ,για μετακινηση μονο και η εννοια της οδηγησης σιγοσβηνει.Αποστειρομενα αμαξια με κοφτες ταχυτητας ,υπερβολικα εκνευριστικη υποβοηθηση στη πραγματικη οδηγηση με μπιπ μπιπ παντου, esp που μπαινει προωρα και αγαρμπα, φωτακια οθονες led παντου.
Αμαξια που προτιμας να εισαι συνοδηγος παρα οδηγος
.Η ηλεκτροκινηση ακομα στην ελλαδα δεν εχει ερθει.Ηλεκτρικα αμαξια εχουν ερθει αλλα δεν ειναι καλα ακομα για ιδιοκτησια.Τι εννοω?μπαταριες πατατα (και ειναι και πανακριβες) που σε λιγο καιρο χανουν το 30% της δυναμης και της αυτονομια τους ,ειναι θεοβαρες και στην ελλαδα με τον τροπο που οδηγαμε δεν εχουν ουτε 200 πραγματικα χιλιομετρα σε ταξιδια.Οδηγησα ηλεκτρικο για αρκετο διαστημα 18ΚW ελεγε ο κατασκευαστης για τα 100 χλμ εγω το εφτασα στα 44KW ετσι οπως θελω να οδηγω καποιες φορες!Το ιδιο ισχυει θα μου πεις και για τα θερμικα ,τα σκιζεις λιγο και πανε περιπατο τα 7-8 λιτρα και εισαι στα 14-15.
Ηθελα old school να με φτασει εως το 2035 και εως τα 150.000χλμ .Χωρις να τριζει..(γιατι το τριξιμο με χαλαει περισσοτερο απο ολα) και να μπορω να ευχαριστηθω λιγο ακομα οδηγηση!Τοτε το 2035 θα παμε σε ηλεκτρικο που θα ειναι 1000 κιλα και οχι 2 και τονους, με μπαταρια που θα εχει το 1/3 του βαρους των σημερινων και τη διπλασια αυτονομια,δυναμη και αντοχη και σασι που θα ειναι ειδικο για ηλεκτρικα αμαξια.
Ελπιζω μονο να μην ειναι εντελως ρομποτιζε ταξι τοτε (δηλαδη μπαινεις λες που θελεις να πας και σε παει χωρις καν να εχεις τα χερια στο τιμονι).Οπως ευχομαι να πεσει και η τιμη της βενζινης για να ευχαριστηθω λιγο τις βολτες και τα ταξιδια μου και να μην το εχω παρκαρισμενο και να το κοιταω μονο! Βλεπω και σε καποιες χωρες η τιμη του λιτρου να ειναι 0,39 και απλα κλαιω!αυτα! -
Σε συνεχεια του τριτου μερους του test drive ,θα μιλησω για τους υποκειμενικους λογους που πηραμε το audi q2.
Αφου εφαγα τη χυλοπιτα για χαμηλο αμαξι και αφου υπαρχει ηδη μεσαιο suv σαν πρωτο και περιμενουμε και την bmw iΧ1 σε λιγο καιρο μονο μικρο ψηλο εμεινε σαν επιλογη.
Ειπαμε να εχουμε το δικο μας αμαξι και να μην στηριζομαστε στο εταιρικο μονο.Δεν ξερεις τι θα γινει ,τωρα υπηρχαν καποια λεφτα, εας γινει τωρα.Και εας ειναι η χειροτερη περιοδος!Η κοπελα βαζει το 60% της τιμης και εγω το 40% και θελει μονο premium!
Εγω βασικα ηθελα τωρα γιατι βλεπω πως η αυτοκινηση αλλαζει και πηγαινει σε ενα μονοπατι ,που δεν μου αρεσει!αυτοκινητο gadget ,για μετακινηση μονο και η εννοια της οδηγησης σιγοσβηνει.Αποστειρομενα αμαξια με κοφτες ταχυτητας ,υπερβολικα εκνευριστικη υποβοηθηση στη πραγματικη οδηγηση με μπιπ μπιπ παντου, esp που μπαινει προωρα και αγαρμπα, φωτακια οθονες led παντου.
.Η ηλεκτροκινηση ακομα στην ελλαδα δεν εχει ερθει.Ηλεκτρικα αμαξια εχουν ερθει αλλα δεν ειναι καλα ακομα για ιδιοκτησια.Τι εννοω?μπαταριες πατατα (και ειναι και πανακριβες) που σε λιγο καιρο χανουν το 30% της δυναμης και της αυτονομια τους ,ειναι θεοβαρες και στην ελλαδα με τον τροπο που οδηγαμε δεν εχουν ουτε 200 πραγματικα χιλιομετρα σε ταξιδια.Οδηγησα ηλεκτρικο για αρκετο διαστημα 18ΚW ελεγε ο κατασκευαστης για τα 100 χλμ εγω το εφτασα στα 44KW ετσι οπως θελω να οδηγω καποιες φορες!Το ιδιο ισχυει θα μου πεις και για τα θερμικα ,τα σκιζεις λιγο και πανε περιπατο τα 7-8 λιτρα και εισαι στα 14-15.
Ηθελα old school να με φτασει εως το 2035 και εως τα 150.000χλμ .Χωρις να τριζει..(γιατι το τριξιμο με χαλαει περισσοτερο απο ολα) και να μπορω να ευχαριστηθω λιγο ακομα οδηγηση!Τοτε το 2035 θα παμε σε ηλεκτρικο που θα ειναι 1000 κιλα και οχι 2 και τονους, με μπαταρια που θα εχει το 1/3 του βαρους των σημερινων και τη διπλασια αυτονομια,δυναμη και αντοχη και σασι που θα ειναι ειδικο για ηλεκτρικα αμαξια.
Ελπιζω μονο να μην ειναι εντελως ρομποτιζε ταξι τοτε (δηλαδη μπαινεις λες που θελεις να πας και σε παει χωρις καν να εχεις τα χερια στο τιμονι).Οπως ευχομαι να πεσει και η τιμη της βενζινης για να ευχαριστηθω λιγο τις βολτες και τα ταξιδια μου και να μην το εχω παρκαρισμενο και να το κοιταω μονο! Βλεπω και σε καποιες χωρες η τιμη του λιτρου να ειναι 0,39 και απλα κλαιω!αυτα!Αφου θέλατε premium οπωσδήπωτε και ψηλό καλη επιλογή το Q2 αφου το πήρες με τον καλό κινητηρα. H merc gla καλύτερη για μενα σε premium αμάξι αλλά καθόλου sport είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένη στην άνεση. Την BMW Χ1 δεν την έχω οδηγήσει και δεν έχω άποψη εσύ την οδήγησες?
-
Οπως ευχομαι να πεσει και η τιμη της βενζινης για να ευχαριστηθω λιγο τις βολτες και τα ταξιδια μου και να μην το εχω παρκαρισμενο και να το κοιταω μονο! Βλεπω και σε καποιες χωρες η τιμη του λιτρου να ειναι 0,39 και απλα κλαιω!αυτα!
Αν είχε τόσο η βενζίνη ή θα ήσουν Σαουδάραβας ή ολιγάρχης ή δεν θα είχες λεφτά να πάρεις αμάξι
-
@cirus said in Audi Q2 2016:
Ελπιζω μονο να μην ειναι εντελως ρομποτιζε ταξι τοτε (δηλαδη μπαινεις λες που θελεις να πας και σε παει χωρις καν να εχεις τα χερια στο τιμονι).Οπως ευχομαι να πεσει και η τιμη της βενζινης για να ευχαριστηθω λιγο τις βολτες και τα ταξιδια μου και να μην το εχω παρκαρισμενο και να το κοιταω μονο! Βλεπω και σε καποιες χωρες η τιμη του λιτρου να ειναι 0,39 και απλα κλαιω!αυτα!Αφου θέλατε premium οπωσδήπωτε και ψηλό καλη επιλογή το Q2 αφου το πήρες με τον καλό κινητηρα. H merc gla καλύτερη για μενα σε premium αμάξι αλλά καθόλου sport είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένη στην άνεση. Την BMW Χ1 δεν την έχω οδηγήσει και δεν έχω άποψη εσύ την οδήγησες?
αυτην εχουμε τα τελευταια 4 χρονια..diesel αυτοματη απλη!Πολυ καλο αμαξι,σε ολα του,ποιοτητα,κυλιση,κρατηματα,ηχομονωση,χωροι,εργονομια.Με αρνητικα το τιμονι,οτι δεν εχεις δυναμη για γρηγορα προσπερασματα και οτι τη παμε για service 6 φορες το χρονο στο σπανο οχι γιατι χαλαει κατι αλλα για να κανουν reset σε αισθητηρες και παρεμφερη.Μια τα λαστιχα, μια το κλειδι, μια το sos, μια το adblue, κτλ.Σου βγαζει ολο κατι check ..Δεν ειμαι ειδικος αλλα νιωθω οτι πλεον τα service γινονται απο ηλεκτρονικους εγκεφαλους του αμαξιου και οχι απο καποιον μηχανικο που ανοιγει και βλεπει τη μηχανη.
Σαν αισθηση μοιαζει πολυ με το audi Q2, παρα πολυ.Λιγο πιο ανετη ,λιγο πιο ποιοτικη, λιγο καλυτερη κυλιση και ηχομονωση.καλυτεροι χωροι και θηκες για μικροπραγματα.Χειροτερο τιμονι και σπορ αισθηση.Νιωθεις ομως οτι η bmw ειναι πιο μεγαλο αμαξι και συνολικα μια κατηγορια πανω!Εγω τη συνιστω εαν την βρειτε μεταχειρισμενη και diesel και σε καλη τιμη.
Τα κανει ολα καλα.
Τα αλλα αμαξια που εχω ζησει για πολυ τα τελευταια 10 χρονια ειναι τα προηγουμενα mercedes gla ,audi q3, renault captur,peugeot 208,volvo και διαφορα αλλα για πολυ λιγο..
Ολα με πολλα μειον εκτος απο audi q3 που συνολικα ειναι πολυ καλο αμαξι εκτος απο τιμονι και αισθηση σπορ οδηγησης.
Audi Q2 2016