-
Λοιπόν, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες!
Έστειλα μειλ στο Σαρακακη ρωτώντας για το θέμα των μπροστά αισθητήρων που χτυπάνε όταν βρέχει πολύ. Το άλλο πρωί, με πήρε ένας ευγενέστατος υπάλληλος, με ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημα και μου είπε ότι υπάρχει ανάκληση για αυτό. Μετά με ρώτησε σε ποια πόλη είμαι. Του είπα και μου είπε ότι θα ασχοληθεί αυτός με το τοπικό συνεργείο που μου έλεγαν ότι δε γνωρίζουν τίποτα. Πράγματι, μετά από λίγη ώρα με πήρε ο διευθυντής του τοπικού συνεργείου της Honda και μου είπε ότι ενημερώθηκε και μου ζήτησε να του στείλω φώτο της μάσκας μου ώστε να δει ποια είναι και να προβεί σε παραγγελία και να με πάρουν να πάω κάποια στιγμή να μου κάνουν την αλλαγή!
Μπράβο στο Σαρακάκη! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση τους με την τόσο ελάχιστη οχληση από μέρους μου. -
Πολύ ευχάριστη αυτή η αντιμετώπιση. Δείχνει αντανακλαστικά.
Η συρρίκνωση του δικτύου και η ελαχιστοποίηση των πωλήσεων ίσως τους έχει στην πρίζα. -
@tkin73 said in Νέο Honda Civic 2017:
Πολύ ευχάριστη αυτή η αντιμετώπιση. Δείχνει αντανακλαστικά.
Η συρρίκνωση του δικτύου και η ελαχιστοποίηση των πωλήσεων ίσως τους έχει στην πρίζα.Πολύ σωστα τα λες αλλά επιπλέον θεωρώ ότι στη χωρα μπλέκουμε τον επαγγελματισμό με το φιλότιμο. Οπότε δεν θα έλεγα μπράβο σε κάτι που πρέπει να είναι στάνταρ αντετωπιση.
-
Κ σε μένα παντως που έσπασε προ μηνών η βάση απ' το πλαϊνό φως όγκου του αυτοκινήτου (το φως που βρίσκεται στα πλαγια, στην ενωση προφυλακτήρα - φτερού) κ κρεμοταν , μου το άλλαξαν οι άνθρωποι εντός εγγύησης (70 Ευρώ καινούργιο) κ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ζημιά εντός εγγύησης.
-
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
Λοιπόν, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες!
Έστειλα μειλ στο Σαρακακη ρωτώντας για το θέμα των μπροστά αισθητήρων που χτυπάνε όταν βρέχει πολύ. Το άλλο πρωί, με πήρε ένας ευγενέστατος υπάλληλος, με ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημα και μου είπε ότι υπάρχει ανάκληση για αυτό. Μετά με ρώτησε σε ποια πόλη είμαι. Του είπα και μου είπε ότι θα ασχοληθεί αυτός με το τοπικό συνεργείο που μου έλεγαν ότι δε γνωρίζουν τίποτα. Πράγματι, μετά από λίγη ώρα με πήρε ο διευθυντής του τοπικού συνεργείου της Honda και μου είπε ότι ενημερώθηκε και μου ζήτησε να του στείλω φώτο της μάσκας μου ώστε να δει ποια είναι και να προβεί σε παραγγελία και να με πάρουν να πάω κάποια στιγμή να μου κάνουν την αλλαγή!
Μπράβο στο Σαρακάκη! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση τους με την τόσο ελάχιστη οχληση από μέρους μου.Ναι παιδιά μικρή ενόχληση για ένα θέμα που το γνωρίζουν εδώ κ 3 χρόνια..ίσως γι' αυτό δεν υπήρξε ταλαιπωρία...Κ σε εμένα άμεση ανταπόκριση σε αυτό το θέμα. Δε ξέρω αν έχει ταλαιπωρηθεί κόσμος με την αναβάθμιση του αισθητήρα λαδιού που έκαναν ότι δε ξέρουν βέβαια...
-
Να ρωτησω κατι. Το Civid στην Αγορα της Ευρώπης βγαινει μονο σε Hatchback;; Ρωταω καθως σε καμια αγορά της Ευρώπης δεν μου βγαζει το Sedan μοντελο.
-
Ξέρει κάνεις μήπως??
-
@fotisapple said in Νέο Honda Civic 2017:
Ξέρει κάνεις μήπως??
Το sedan ερχόταν από Τουρκία, 22κ είχε εδώ, bargain. Πρέπει να έχει σταματήσει πλέον για αυτό δεν στο βγάζει.
-
@ataim said in Νέο Honda Civic 2017:
@fotisapple said in Νέο Honda Civic 2017:
Ξέρει κάνεις μήπως??
Το sedan ερχόταν από Τουρκία, 22κ είχε εδώ, bargain. Πρέπει να έχει σταματήσει πλέον για αυτό δεν στο βγάζει.
Ευχαριστω πολυ!! Γενικα το Sedan δεν το βγαζει πλεον σε καμια Ευρωπαϊκή χωρα που εψαξα. Ισως επειδή ο κύριος ογκος των πωλησεων ερχεται απο το Hatchback και δεν ετσι δεν κυκλοφορεί το Sedan πλεον.
-
22 μέρες χωρίς ποστ στο civic-ο-forum!!! Για πάμε!
Έχει συνδέσει κανείς με επιτυχία obd2 bluetooth scanner στο sedan; Έχω δοκιμάσει 2 τα οποία σε άλλα αυτοκίνητα δουλεύουν μια χαρά ενώ στο σεντάν το ένα (το πιο παλιό) δείχνει ψόφιο (δεν το πιάνει καν το bluetooth του headunit ή του κινητού) και το άλλο ενώ συνδέεται με το headunit δεν μπορεί να μιλήσει με την ECU του αυτοκινήτου στο torque και σε όποιο άλλο app έχω δοκιμάσει.
-
Γέμισε αγγελίες μεταχειρισμένων civic και όχι μόνο. Βουρ για ηλεκτρικό. Λες και αυτό θα μας σώσει από την ενεργειακή κρίση που πλησιάζει επικίνδυνα.
-
Τελικά μετά απο 3, 3, ΤΡΕΙΣ μήνες ήρθε το αισθητήριο AF, αντικαταστάθηκε και όλα καλά.
-
@thesniki said in Νέο Honda Civic 2017:
Τελικά μετά απο 3, 3, ΤΡΕΙΣ μήνες ήρθε το αισθητήριο AF, αντικαταστάθηκε και όλα καλά.
Νωρις ηρθε. Μονο λαμπακι αναβε φανταζομαι χωρις αλλο συμπτωμα.
-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
@thesniki said in Νέο Honda Civic 2017:
Νωρις ηρθε. Μονο λαμπακι αναβε φανταζομαι χωρις αλλο συμπτωμα.
Σωστά, μόνο το λαμπάκι. Αν είχε σύμπτωματα και το αμάξι καθόταν 3 μήνες ...... δεν έχω λόγια!
-
Πήγα σήμερα και μου άλλαξαν στα πλαίσια ανάκλησης τη μάσκα μπροστά που φέρει τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Όλα καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση της Σαρακάκης.
Σε άλλα θέματα, έχω δώσει το αμάξι εδώ και λίγες ημέρες στη γυναίκα για να το οδηγήσει και λίγο εκείνη και πήρα εγώ τον κουβά της (Astra H). Σήμερα μου ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να μου το επιστρέψει ποτέ...τον ήπιαμε μάγκες! Έβαλα μόνος μου τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου! -
Βλέπω στο car κάποια civic x diesel με 30-50000km να πωλούνται σε τιμή καινούργιου.
-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Βλέπω στο car κάποια civic x diesel με 30-50000km να πωλούνται σε τιμή καινούργιου.
Αυτό αποκλείεται, δεν υπάρχουν "καινούργια" Civic diesel, και εκεί έγκειται η αλήθεια.
Το έχουμε δει σε πολλά μοντέλα που καταργήθηκε ο diesel (όταν έψαχνα εγώ, στο SCross οι τιμές diesel ήταν υπερβολικές για μεταχειρισμένα). Προσφορά/ζήτηση και τα λοιπά.
-
Αυτό μου έκανε εντύπωση. Αν υπάρχει κάποιος που θα έδινε 24-25000 € για civic με 30-40000 km
-
Έχω δει και σε άλλες μάρκες ότι κάποιοι έξυπνοι πουλάνε τα αυτοκίνητα τους με 20-40κ χλμ όσο είχαν καινούργια ενώ είδα αγγελία ένα Πούμα 1000 ευρώ πάνω από όσο έκανε καινούργιο. Ελεύθερη αγορά βέβαια αλλά είπαμε….
-
Γιατί το βλέπετε παράλογο ?
Αφού τα αμάξια ανέβηκαν 4000 , είναι λογικό να ανέβουν και τα μτχ.
Αλλωστε αυτός που θα πάρει παραπάνω από το μτχ, θα δώσει πολύ παραπάνω για το καινούργιο...
Νέο Honda Civic 2017