-
Πάντως κ εγώ 10/2017 1.5 hatch αφού μου άλλαξαν αισθητήρα τον 10ο του '19, τον 1ο του '20 βγήκε αναβάθμιση λογισμικού κ λύθηκε το πρόβλημα για την ώρα..
-
Καλημέρα παιδιά,
Εχει βάλει κανεις σε Civic 10x 4d 1.5 ( 2017 και μετά ) κάποιο μοντέλο της Joying αγορασμένο απο το ευρωπαικό τους site ;
https://www.joyingauto.eu/head-unit/d-k/honda.htmlSKU JY-HQ502N4G 10.5' https://www.joyingauto.eu/joying-new-10-5-radio-for-honda-civic-2016-2017-android-10-0-head-unit.html
SKU JY-HQ101N4G 10.1' https://www.joyingauto.eu/joying-10-1-inch-honda-civic-2016-2017-plug-and-play-head-unit-1920x1200-hd-screen.html
SKU JY-HQ145N4G 9.0' https://www.joyingauto.eu/9-inch-hd-touch-screen-stereo-for-honda-civic-2016-2017-android-10-autoradio-4g-head-unit.html
SKU JY-HQ145N4GN 8.0' https://www.joyingauto.eu/joying-4g-lte-honda-civic-car-stereo-android-8-1-0-car-audio-system.html
Η joying λέει οτι ενσωματώνεται στο ταμπλό αλλά απο την αντιπροσωπία μου λένε οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα δουλεύουν όλα ( π.χ. bluetooth phone calls, χειριστήρια τιμονιού, πίσω κάμερα, μικρόφονο ).
Αν εχει βάλει κανείς ας γράψει τις εντυπώσεις του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
ρε παιδια, σε τετοια αμαξαρα κινεζια? σαν το τρανζιστορακι του πετροχειλου στους χουλιγκανς ακουγονται ολα αυτα. επωνυμο μονο. και ανταπτορες κλπ.
-
Μα νομίζω δε βγαίνει κάτι πιο επίσημο για τις εκδόσεις που δεν έχουν οθόνη αφής.
Γέρο, παλαιότερα είχαν ποσταριστεί εδώ κάποιες οθόνες που ήταν πιο όμορφες και ταίριαζαν -αισθητικά- πιο πολύ στο αμάξι.
π.χ. https://www.youtube.com/watch?v=QpzcDRcjCkw&t=178s&ab_channel=GTACarKits
-
Μα νομίζω δε βγαίνει κάτι πιο επίσημο για τις εκδόσεις που δεν έχουν οθόνη αφής.
Γέρο, παλαιότερα είχαν ποσταριστεί εδώ κάποιες οθόνες που ήταν πιο όμορφες και ταίριαζαν -αισθητικά- πιο πολύ στο αμάξι.
π.χ. https://www.youtube.com/watch?v=QpzcDRcjCkw&t=178s&ab_channel=GTACarKits
Από ότι είδα στο βίντεο δεν έχει αισθητικά διαφορά με την Joying.
Οι 8” & 9” είναι παρόμοιες. Οι 10” & 10.5” πρέπει να μπουν χωρίς το πλαίσιο στο επάνω μέρος και θα εξέχουν προς τα έξω.
Ξέχωρα από αισθητική με απασχολεί το θέμα της συμβατότητας με τα bluetooth phone calls, χειριστήρια τιμονιού, πίσω κάμερα, μικρόφωνο,
Γι’ αυτό ψάχνω μήπως έβαλε κανείς την συγκεκριμένη μάρκα.
-
Γεια σε όλους, θέλω την γνώμη σας στον παρακάτω προβληματισμό μου. Με 24.000 αγοράζεις το facelift civic με πλήρες εξοπλισμό, δοκιμασμένο, μάλλον τελειοποιημένο από προβλήματα και αστοχίες που τυχόν υπήρχαν, με μιά εμφάνιση που καθαρα υποκειμενικά είναι λιγο υπερβολική μια μένα και το τί θέλω να οδηγώ. Παρόλλα αυτα οσο το βλέπω μ αρέσει περισσότερο μπορώ να πω. Σε σχέση με το νέο Honda civic που όπως και να εχει θα ειναι ενα εξισου καταπληκτικό συνολο με περισσοτερη οικονομία,που με ενδιαφέρει πολύ το eHEV, περισσοτερη ποιοτητα, μια εμφανιση περισσοτερο στο γουστο μου, μάλλον οχι και τοσο πλούσιο εξοπλισμο στις βασικες εκδώσεις και με μια εξωπραγματικη τιμή, αν αναλογιστουμε το νεο Jazz. Για αυτο και σκεφτομαι μηπως το civic που φευγει ειναι κατι σαν ευκαιρια ας πουμε, αν και ευκαιρια με 24 δεν το λες. Θα ηθελα την γνωμη σας παρακαλώ. Ευχαριστω.
-
Τα περισσότερα αυτοκίνητα στο τέλος της εμπορικής διαδρομής τους έχουν καλό vfm. Ούτε το συγκεκριμένο αποτελεί εξαίρεση. Αν σου αρέσει προχώρα το..
-
@Michalis, αυτό με το στην αρχή δε μου αρέσει αλλά όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει όλο και περισσότερο, το έχω πάθει και εγώ αλλά και όλοι οι κοντινοί μου άνθρωποι. Είναι κάποιου είδους ανωμαλία μου φαίνεται...
Τώρα στο δίλημμα σου, το ένα μπορείς να το αγοράσεις σήμερα και το άλλο σε κανένα χρόνο. Πότε θέλεις εσύ το αμάξι;
-
Κανονικά τώρα χρειάζομαι αλλά θα περιμένω αν χρειαστεί. Έχω ενα Α1 και με το παιδι τα έχουμε παίξει. Απλά δεν έχω πρόβλημα να περιμένω 1 χρόνο για αυτοκίνητο, θέλω να δω και το Yaris cross. Πάνω κάτω στα ίδια χρήματα είναι. Αν και σαν οδήγηση δεν θα έχουν καμία σχέση.
-
This post is deleted! -
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, έχω μια μικρή ελπίδα οτι θα καταλάβουν το λάθος τους απο το jazz και θα το φέρουν ίσως σε πιο ανταγωνιστικές τιμές. Δική μου ελπίδα βεβαια. Εδω και ενα χρόνο εχω δει ένα μόνο στην Αθήνα να κυκλοφορεί Τα 30-32 είναι πάρα πολλά δεν έχω, αλλά και να είχα δεν ξέρω αν θα τα έδινα. Περιμένω το HRV να σφυγμομετρήσω την κατάσταση. Βέβαια σκέφτομαι μήπως βγεί και καμία προσφορά για ξεστοκάρισμα μέσα στο 2022.
-
Το νέο civic το έκαναν πιο εύπεπτο και πιο vag. Μου θυμίζει έντονα το passat ειδικά πίσω και μέσα. Είναι προφανές ότι κυριάρχησε η τάση να μοιάζει με τους πιο συντηρητικούς ανταγωνιστές.
-
Εγώ πάντως το παθαίνω με το καινούργιο civic που θα έρθει...Στην αρχή δε μου άρεσε μπροστα κυρίως, αλλά σιγά σιγά το συνηθίζω...με το προηγούμενο έπαθα από την αρχή πριν έρθει κ όταν το βλέπω σε άλλους το χαζεύω....Όσο για τη τιμή θα ξεφύγει το νέο σίγουρα, όπως όλα είναι 2 χιλιάρικα πάνω...Αμα σου αρέσει πάντως είναι ευκαιρία. Εγώ θα κοίταγα κ το Χ Ceed αν δε πας σε hatch τύπου...Καλή επιτυχία...
-
Γεια σε όλους, θέλω την γνώμη σας στον παρακάτω προβληματισμό μου. Με 24.000 αγοράζεις το facelift civic με πλήρες εξοπλισμό, δοκιμασμένο, μάλλον τελειοποιημένο από προβλήματα και αστοχίες που τυχόν υπήρχαν, με μιά εμφάνιση που καθαρα υποκειμενικά είναι λιγο υπερβολική μια μένα και το τί θέλω να οδηγώ. Παρόλλα αυτα οσο το βλέπω μ αρέσει περισσότερο μπορώ να πω. Σε σχέση με το νέο Honda civic που όπως και να εχει θα ειναι ενα εξισου καταπληκτικό συνολο με περισσοτερη οικονομία,που με ενδιαφέρει πολύ το eHEV, περισσοτερη ποιοτητα, μια εμφανιση περισσοτερο στο γουστο μου, μάλλον οχι και τοσο πλούσιο εξοπλισμο στις βασικες εκδώσεις και με μια εξωπραγματικη τιμή, αν αναλογιστουμε το νεο Jazz. Για αυτο και σκεφτομαι μηπως το civic που φευγει ειναι κατι σαν ευκαιρια ας πουμε, αν και ευκαιρια με 24 δεν το λες. Θα ηθελα την γνωμη σας παρακαλώ. Ευχαριστω.
Ποια έκδοση του υφιστάμενου αγοράζεις με 24? Φαντάζομαι όχι το 1.5 182, σωστά;
-
24000 έχει το 1.0 elegance, όσο για ξεστοκαρσμα αυτήν την εποχή δεν παίζει γιατί τα αυτοκίνητα έρχονται με το σταγονόμετρο, εγώ που είχα μιλήσει Ιούλιο είχαν 4 χιλιάρικα λόγω ακύρωσης και μου είχαν πει θα φέρουν πάλι Οκτώβρη για τελευταία φορά.
-
@alex-mix said in Νέο Honda Civic 2017:
24000 έχει το 1.0 elegance, όσο για ξεστοκαρσμα αυτήν την εποχή δεν παίζει γιατί τα αυτοκίνητα έρχονται με το σταγονόμετρο, εγώ που είχα μιλήσει Ιούλιο είχαν 4 χιλιάρικα λόγω ακύρωσης και μου είχαν πει θα φέρουν πάλι Οκτώβρη για τελευταία φορά.
Τσίμπησε τόσο στην τιμή το 1000άρι?
Αν δεν κάνω λάθος και όταν πήρα το δικό μου (πριν 3 χρόνια), το 1000άρι Elegance ήταν στα 22κάτι, όσο και το πετρέλαιο comfort.
Επίσης να αναφέρω και την πρώτη μου "βλάβη" μετά απο 3 χρόνια.
Κάηκε η μπροστά δεξιά λάμπα πορείας! -
@thesniki Όλα τσίμπησαν. Εδώ είχα ρωτήσει για peugeot Φεβρουάριο με έκπτωση είχε 24100,μετα ανέβηκε στα 24900 με έκπτωση και μου είχαν πει πως θα πάρει άλλες 2 αυξήσεις μέχρι τέλους του έτους. Hyundai το ίδιο, kia, όλα ανέβηκαν.
-
thesniki, Πόσα χιλιόμετρα έχεις φτάσει με το diesel?
μέση κατανάλωση 4,1 λίτρα? Είχες οποιοδήποτε πρόβλημα? -
@gpaa said in Νέο Honda Civic 2017:
μέση κατανάλωση 4,1 λίτρα? Είχες οποιοδήποτε πρόβλημα?Είμαι πλέον στα 160k+
Το μοναδικό θέμα (εκτός της λάμπας ) που έχω, έχει να κάνει με το AFR αισθητήριο μιας και μου το εβγαλε πρόσφατα πριν 15μέρες και περιμένω το ανταλλακτικό.
Λογικά κάτι έγινε με το πετρέλαιο που έβαλα μια φορά εκτός απο το συνηθισμένο μου πρατήριο.Ναι η πραγματική κατανάλωση είναι στα 4.13 λτ/100 (για την ακρίβεια) και αν δεις στο link και η κατανάλωση του trip computer είναι κοντά στην πραγματική
-
@thesniki said in Νέο Honda Civic 2017:
@gpaa said in Νέο Honda Civic 2017:
μέση κατανάλωση 4,1 λίτρα? Είχες οποιοδήποτε πρόβλημα?Είμαι πλέον στα 160k+
Το μοναδικό θέμα (εκτός της λάμπας ) που έχω, έχει να κάνει με το AFR αισθητήριο μιας και μου το εβγαλε πρόσφατα πριν 15μέρες και περιμένω το ανταλλακτικό.
Λογικά κάτι έγινε με το πετρέλαιο που έβαλα μια φορά εκτός απο το συνηθισμένο μου πρατήριο.Ναι η πραγματική κατανάλωση είναι στα 4.13 λτ/100 (για την ακρίβεια) και αν δεις στο link και η κατανάλωση του trip computer είναι κοντά στην πραγματική
Σου άναψε το check engine;
Νέο Honda Civic 2017