-
@thesniki μου είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με το hyundai i20 diesel της γυναίκας απο κακή ποιότητα πετρελαίου,. Το εκαψα, έβαλα απο το βενζινάδικο που έβαζα πάντα και μετά απο 300 χιλιόμετρα έσβησε μαγικά. Προσοχή στο πετρέλαιο που βάζουμε.
-
@otokomae Πόσες φορές αλλαξες φίλτρο πετρελαίου;
-
Ναι αναψε το check engine, το οποίο δεν δείχνει το error code και μόνο στο συνεργείο φαίνεται.
Συγκεκριμένα όταν το διάβασε ήταν το error P2A00 - Κυκλωμα αισθητήτα A/F.Fίλτρο πετρελαίου άλλαξα δυο φορές μέχρι τώρα. Στις 80, και στις 130
-
@thesniki said in Νέο Honda Civic 2017:
Ναι αναψε το check engine, το οποίο δεν δείχνει το error code και μόνο στο συνεργείο φαίνεται.
Συγκεκριμένα όταν το διάβασε ήταν το error P2A00 - Κυκλωμα αισθητήτα A/F.Fίλτρο πετρελαίου άλλαξα δυο φορές μέχρι τώρα. Στις 80, και στις 130
Το ξεκαπνιζεις καμμία φορα; Γιατί με 4.1 κατανάλωση σημαίνει ότι έχεις πόδι βελούδο. Χαχα!!! Πάντως το να μην υπάρχει διαθεσιμότητα αμμεση σε αισθητήρα είναι απογοητευτικό.
-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Το ξεκαπνιζεις καμμία φορα; Γιατί με 4.1 κατανάλωση σημαίνει ότι έχεις πόδι βελούδο. Χαχα!!! Πάντως το να μην υπάρχει διαθεσιμότητα αμμεση σε αισθητήρα είναι απογοητευτικό.
Μια στο τόσο ναι, το ανοίγω αλλά όχι σπάσιμο σε ταχύτητες.
Μπα δεν έχω πόδι βελούδο, να 'ναι καλά το cruise control και η εγνατίαΔεν περίμενα κάτι διαφορετικό για το ανταλλακτικό να είμαι ειλικρινής.
Πρώτη φορά άναψε πριν 1.5 μήνα και αν δεν κάνω λάθος η παραγγελία έπεσε αρχές Αυγούστου, οπότε μπλέξαμε και με τις καλοκαιρινές διακοπές.
Όταν θα το αλλάξω θα ενημερώσω, αλλά πάντως κάνει περίεργα πράγματα.
Ενώ αναψε η ένδειξη του check engine, μετά απο μέρες σβήνει, ανάβει ξανά μετά απο ώρες, ξανασβήνει μετά απο μέρες. Ξανανάβει μετά απο ώρες κτλ.Στην συμπεριφορά και στην κατανάλωση και στην λειτουργεία του κινητήρα δεν έχω καμία διαφορά απο τότε που άναψε, και έχω κάνει πάνω απο 5000χλμ
-
Μια στο τόσο ναι, το ανοίγω αλλά όχι σπάσιμο σε ταχύτητες.
Μπα δεν έχω πόδι βελούδο, να 'ναι καλά το cruise control και η εγνατίαΔεν περίμενα κάτι διαφορετικό για το ανταλλακτικό να είμαι ειλικρινής.
Πρώτη φορά άναψε πριν 1.5 μήνα και αν δεν κάνω λάθος η παραγγελία έπεσε αρχές Αυγούστου, οπότε μπλέξαμε και με τις καλοκαιρινές διακοπές.
Όταν θα το αλλάξω θα ενημερώσω, αλλά πάντως κάνει περίεργα πράγματα.
Ενώ αναψε η ένδειξη του check engine, μετά απο μέρες σβήνει, ανάβει ξανά μετά απο ώρες, ξανασβήνει μετά απο μέρες. Ξανανάβει μετά απο ώρες κτλ.Στην συμπεριφορά και στην κατανάλωση και στην λειτουργεία του κινητήρα δεν έχω καμία διαφορά απο τότε που άναψε, και έχω κάνει πάνω απο 5000χλμ
Φίλος με civic που πήγε Σαρακάκη για αλλαγή μπροστινού μπαρμπριζ του κλείσανε ραντεβού μετά από ένα μήνα και. Για καλή του τύχη πήγε car.glass. Την επόμενη του άλλαξαν κρύσταλλο με ρύθμιση βαθμονόμηση του συστήματος διατήρησης λωριδας και λοιπών. Βρέθηκαν 3 σφάλματα στο σύστημα το οποίο πριν λειτουργούσε πλημμελώς. Προφανώς στο εξουσιοδοτημένο της Χόντα δεν γνώριζαν την παραμετροποίηση και του έλεγαν όλα καλά.
-
Φίλε otokomae, έχεις πάνω τακάκια brembo έτσι? Ποιές εντυπώσεις έχεις σε σχέση με τα μαμά, απο πού τα πήρες και πόσο?
Παλαιότερα έβαζα ferodo και ήμουν ευχαριστημένος. Έχεις δοκιμάσει και κάτι άλλο εκτός απο brembo? -
@gpaa said in Νέο Honda Civic 2017:
Φίλε otokomae, έχεις πάνω τακάκια brembo έτσι? Ποιές εντυπώσεις έχεις σε σχέση με τα μαμά, απο πού τα πήρες και πόσο?
Παλαιότερα έβαζα ferodo και ήμουν ευχαριστημένος. Έχεις δοκιμάσει και κάτι άλλο εκτός απο brembo?P 28070 και P28076 brembo type tees. Τα μαμά ήταν ate. Τιμή 65€. Αρκετά καλύτερο σε αίσθηση προοδευτικοτητας σε σχέση με τα μαμα που σε στροφοδιαδρομη ήταν λίγο εντονότερο το δάγκωμα. Τα βρήκα σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Και σε ferodo θα βρεις πολύ καλό υλικό. Έβαλες pz4;
-
pz4 δοκίμασα αλλά δεν τα κράτησα, μιας και ενώ το κράτημα ήταν ισάξιο και η αμεσότητα στο turn in καλύτερη απο το ps4, το αυτοκίνητο στις λακούβες χτύπαγε περισσότερο και είχε κοντύνη αρκετά με αποτέλεσμα να ξανασπινάρω άμεσα με το πάτημα του γκαζιού σε μέτριους πρός καλούς δρόμους. Και η κατανάλωση πήρε και αυτή την ανιούσα. Ελπίζω να βγει το bridgestone - ps4s στη διάσταση μου ώστε να τα βάλω στο μάλλον. FERODO ds2500 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ για το τουτού μας. Κρίμα γιατί είναι κορυφαίο.
-
Αν έβαλες την σωστή διάσταση δεν θα έπρεπε να κοντύνει το βήμα του αυτοκινήτου.
-
pz4 δοκίμασα αλλά δεν τα κράτησα, μιας και ενώ το κράτημα ήταν ισάξιο και η αμεσότητα στο turn in καλύτερη απο το ps4, το αυτοκίνητο στις λακούβες χτύπαγε περισσότερο και είχε κοντύνη αρκετά με αποτέλεσμα να ξανασπινάρω άμεσα με το πάτημα του γκαζιού σε μέτριους πρός καλούς δρόμους. Και η κατανάλωση πήρε και αυτή την ανιούσα. Ελπίζω να βγει το bridgestone - ps4s στη διάσταση μου ώστε να τα βάλω στο μάλλον. FERODO ds2500 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ για το τουτού μας. Κρίμα γιατί είναι κορυφαίο.
Από ότι θυμάμαι έχεις τα ps4 σε 225/45/17. Αυτή η διάσταση είναι ούτως η άλλως μικρότερο βήμα στα πλαίσια του ανέκτου. Τώρα για τα pz4 που λες ότι δοκίμασες προφανώς είναι στην ίδια διάσταση. Άρα δεν δικαιολογείται η έλλειψη πρόσφυσης που λες λαμβάνοντας υπ όψιν ότι ps4 είναι σαφώς πιο μαλακό το πλαϊνό του. Φαντάζομαι ότι δοκίμασες μια χρησιμοποιημένη τετράδα pz4 οπότε το συμπέρασμα δεν είναι ασφαλες και μάλλον λάθος αφού δούλεψαν σε διαφορετικό ίχνος.
-
Tα ps4 τα έχω στη μαμά διάσταση 235/45/17 οχι στην 225/45/17 άρα είμαι ακριβώς στο "μαμά" βήμα. Τα pz4 ήταν 225 και επειδή το 45 είναι επί του 225 το αυτοκίνητο είχε χάσει και λίγο ύψος ελαστικού που είναι απαραίτητο για την άνεση μαζί με το γεγονός ότι το pirelli είναι πιο σκληρό. Να σημειώσω ότι απο 215/55/16 σε 235/45/17, ενώ έχεις σημαντική διαφορά σε πρόσφυση όχι μόνο λόγο φάρδους αλλά και "performance" ελαστικού (καμία σχέση το primacy me pilot ps4) καταλάβαίνεις ότι χάνεις και σε άνεση - Εκεί που πέρναγες πάνω απο λακούβες και τις σιδέρωνες χωρίς να καταλαβαίνεις τίποτε, με 235/45 τις νιώθεις χωρίς όμως να είναι δυσάρεστο. Με τα 225/45, άρχισε να γίνεται δυσάρεστο. Έτσι αποφάσισα να μην αλλάξω τα 235/45/17.
-
Tα ps4 τα έχω στη μαμά διάσταση 235/45/17 οχι στην 225/45/17 άρα είμαι ακριβώς στο "μαμά" βήμα. Τα pz4 ήταν 225 και επειδή το 45 είναι επί του 225 το αυτοκίνητο είχε χάσει και λίγο ύψος ελαστικού που είναι απαραίτητο για την άνεση μαζί με το γεγονός ότι το pirelli είναι πιο σκληρό. Να σημειώσω ότι απο 215/55/16 σε 235/45/17, ενώ έχεις σημαντική διαφορά σε πρόσφυση όχι μόνο λόγο φάρδους αλλά και "performance" ελαστικού (καμία σχέση το primacy me pilot ps4) καταλάβαίνεις ότι χάνεις και σε άνεση - Εκεί που πέρναγες πάνω απο λακούβες και τις σιδέρωνες χωρίς να καταλαβαίνεις τίποτε, με 235/45 τις νιώθεις χωρίς όμως να είναι δυσάρεστο. Με τα 225/45, άρχισε να γίνεται δυσάρεστο. Έτσι αποφάσισα να μην αλλάξω τα 235/45/17.
Κερδίζεις αρκετά σε σπιρτάδα με 225 45 17. Αλλά ναι κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.
-
Καλησπέρα σας!
Σήμερα έμεινα από λάστιχο, καρφώθηκε ένα σίδερο 10 πόντους κ το έβγαλε άχρηστο.Εβαλα πρόχειρα ένα μεταχειρισμένο για να φύγω για δουλειά κ την Δευτέρα μάλλον θα αλλάξω τετράδα.(215/55/16, sedan comfort)
Γνωρίζει κάποιος γιατι δεν άναψε καθόλου η ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών?
Έχετε να μου προτείνετε όσοι γνωρίζετε κάποιο σε αυτές τις διαστάσεις? Απ' ότι έψαξα στις διαστάσεις μου υπάρχουν τα εξής
MICHELIN PRIMACY 4
DUNLOP SPORT MAXX RT
DUNLOP SPORT BLURESPONSE
BRIDGESTONE TURANZA T005
CONDINENTAL ECOCONTACT 6
HANKOOK VENTUS PRIME 3
PIRELI CINTURATO P7 -
@rf4e said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλησπέρα σας!
Σήμερα έμεινα από λάστιχο, καρφώθηκε ένα σίδερο 10 πόντους κ το έβγαλε άχρηστο.Εβαλα πρόχειρα ένα μεταχειρισμένο για να φύγω για δουλειά κ την Δευτέρα μάλλον θα αλλάξω τετράδα.(215/55/16, sedan comfort)
Έχετε να μου προτείνετε όσοι γνωρίζετε κάποιο σε αυτές τις διαστάσεις? Απ' ότι έψαξα στις διαστάσεις μου υπάρχουν τα εξής
MICHELIN PRIMACY 4
DUNLOP SPORT MAXX RT
DUNLOP SPORT BLURESPONSE
BRIDGESTONE TURANZA T005
CONDINENTAL ECOCONTACT 6
HANKOOK VENTUS PRIME 3
PIRELI CINTURATO P7Σου προτείνω το pirelli. Θα δεις μεγάλη διαφορά σε αίσθηση τιμόνι φρένα και πλευρική πρόσφυση. Και το hankook είναι καλό. Το αμάξι δεν διαθέτει αισθητήρα πιεσης.
-
Καλησπέρα σας!
MICHELIN PRIMACY 4
DUNLOP SPORT MAXX RT
DUNLOP SPORT BLURESPONSE
BRIDGESTONE TURANZA T005
CONDINENTAL ECOCONTACT 6
HANKOOK VENTUS PRIME 3
PIRELI CINTURATO P7Σου προτείνω το pirelli. Θα δεις μεγάλη διαφορά σε αίσθηση τιμόνι φρένα και πλευρική πρόσφυση. Και το hankook είναι καλό. Το αμάξι δεν διαθέτει αισθητήρα πιεσης.
Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
Για τον αισθητήρα,το αυτοκίνητο διαθέτει,μου είχε ανάψει πριν κάτι μήνες κ είχα ρωτήσει κ εδώ,μάλλον έκανα τότε κάποιο λάθος στη βαθμονόμηση εκτιμώ κ γι αυτό δεν άναψε. -
Καλησπέρα σας!
MICHELIN PRIMACY 4
DUNLOP SPORT MAXX RT
DUNLOP SPORT BLURESPONSE
BRIDGESTONE TURANZA T005
CONDINENTAL ECOCONTACT 6
HANKOOK VENTUS PRIME 3
Για τον αισθητήρα,το αυτοκίνητο διαθέτει,μου είχε ανάψει πριν κάτι μήνες κ είχα ρωτήσει κ εδώ,μάλλον έκανα τότε κάποιο λάθος στη βαθμονόμηση εκτιμώ κ γι αυτό δεν άναψε.Μετράει κύκλο στροφης και όχι πίεση. Δεν έκανες λάθος.
-
Καλησπέρα σας!
MICHELIN PRIMACY 4
DUNLOP SPORT MAXX RT
DUNLOP SPORT BLURESPONSE
BRIDGESTONE TURANZA T005
CONDINENTAL ECOCONTACT 6
HANKOOK VENTUS PRIME 3
Για τον αισθητήρα,το αυτοκίνητο διαθέτει,μου είχε ανάψει πριν κάτι μήνες κ είχα ρωτήσει κ εδώ,μάλλον έκανα τότε κάποιο λάθος στη βαθμονόμηση εκτιμώ κ γι αυτό δεν άναψε.Μετράει κύκλο στροφης και όχι πίεση. Δεν έκανες λάθος.
Απ' τη στιγμή που σε λιγότερο από 1-2 χιλιόμετρα το λάστιχο έχασε όλο τον αέρα δεν θα έπρεπε να ανάψει η ένδειξη?
-
Εμένα πάντως σε Fiesta 17 που πάτησα ένα αντίστοιχο σίδερο και έχασε αέρα, μου έβγαλε επιτόπου προειδοποίηση.
-
Καλησπέρα σας!
MICHELIN PRIMACY 4
DUNLOP SPORT MAXX RT
DUNLOP SPORT BLURESPONSE
BRIDGESTONE TURANZA T005
CONDINENTAL ECOCONTACT 6
HANKOOK VENTUS PRIME 3
Απ' τη στιγμή που σε λιγότερο από 1-2 χιλιόμετρα το λάστιχο έχασε όλο τον αέρα δεν θα έπρεπε να ανάψει η ένδειξη?
Ίσως οριακά δεν άναψε. Όταν αλλάξεις λάστιχα και αφού κανείς βαθμονόμηση κατέβασε τη πίεση ενός ελαστικού από το πίσω άξονα στα 20 psi και θα φανεί αν λειτουργεί. Εννοείται για λίγο.
Νέο Honda Civic 2017