-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Την περασμένη εβδομάδα έκανα το 14ο σέρβις ήτοι 140000km. Όλα τα φίλτρα+ πετρελαίου σε mahle όλα τα υγρά σε liqui moly λίπανση φρένα και παραφλου. Επιπλέον τακάκια μπρος πίσω aisin. Πόσο λέτε να κόστιζε στην αντιπροσωπεία;
200€+++ , έχοντας χάσει εδώ και χρόνια καθε επαφή με αντιπροσωπείες!!!
-
@nickthetrib said in Νέο Honda Civic 2017:
Την περασμένη εβδομάδα έκανα το 14ο σέρβις ήτοι 140000km. Όλα τα φίλτρα+ πετρελαίου σε mahle όλα τα υγρά σε liqui moly λίπανση φρένα και παραφλου. Επιπλέον τακάκια μπρος πίσω aisin. Πόσο λέτε να κόστιζε στην αντιπροσωπεία;
Nick στην αντιπροσωπεία 200+ έχουν μόνο τα λάδια και το φίλτρο πετρελαίου και μαζί με κάτι χαζό ελέγχους πάει αρκετά πάνω. Εγω άλλαξα όλα τα φίλτρα και όλα τα υγρά συν τακάκια μπρος πίσω.
-
@nickthetrib said in Νέο Honda Civic 2017:
Nick στην αντιπροσωπεία 200+ έχουν μόνο τα λάδια και το φίλτρο πετρελαίου και μαζί με κάτι χαζό ελέγχους πάει αρκετά πάνω. Εγω άλλαξα όλα τα φίλτρα και όλα τα υγρά συν τακάκια μπρος πίσω.
Δεν θέλω να ξέρω τοτε!!!
-
500 πιστεύω θα ήταν καλά για αντιπροσωπεία Honda.
700 θα ήταν υπερβολικά ακριβά... πιστεύω κάπου ανάμεσα έπαιξε.
-
@georgekn said in Νέο Honda Civic 2017:
Εκτός αντιπροσωπείας μου βγήκε 160€ ανταλλακτικά συν 100€ εργασία, σύνολο 260€. Στην περίπτωση της αντιπροσωπείας θα ήταν κάνα 600€ βάσει καταλόγου.
-
@georgekn said in Νέο Honda Civic 2017:
Εκτός αντιπροσωπείας μου βγήκε 160€ ανταλλακτικά συν 100€ εργασία, σύνολο 260€. Στην περίπτωση της αντιπροσωπείας θα ήταν κάνα 600€ βάσει καταλόγου.
Είπαμε δεν θέλουμε να ξέρουμε!!!
Υγ πόνεσα να ξέρεις!!
-
Έχει ήδη γίνει κλασικό το μοντέλο.
Μιας και ψάχνω για ΜΤΧ civic βλέπω τιμές ´´εργοστασιακες ´´ για αυτοκίνητα 4-5ετων!!!
Υπάρχει περίπτωση να έχουν μείνει στον αντιπρόσωπο απούλητα μιας και με τα ίδια χρήματα θα ήταν προτιμότερο για λόγους εγγύησης;
-
@koumis said in Νέο Honda Civic 2017:
Μιας και ψάχνω για ΜΤΧ civic βλέπω τιμές ´´εργοστασιακες ´´ για αυτοκίνητα 4-5ετων!!!
Υπάρχει περίπτωση να έχουν μείνει στον αντιπρόσωπο απούλητα μιας και με τα ίδια χρήματα θα ήταν προτιμότερο για λόγους εγγύησης;
Σχεδόν αποκλείεται. Όλα τα 4-5ετιας έχουν πάρει πάνω. Το civic δεν θα πήρε; Δυστυχώς οι τιμες έχουν ξεφύγει καθώς ζητούνται και δίδονται μαύρες διευκολύνσεις.
-
Σχεδόν αποκλείεται. Όλα τα 4-5ετιας έχουν πάρει πάνω. Το civic δεν θα πήρε; Δυστυχώς οι τιμες έχουν ξεφύγει καθώς ζητούνται και δίδονται μαύρες διευκολύνσεις.
Δεν βλέπω στο καρ τουλάχιστον να υπάρχει σιβικ 4-5ετιας που θα μπορούσες να υποθέσεις ότι έχουν μείνει σε αντιπροσωπεία απουλητο.
-
Σορυ που δεν ήμουν ξεκάθαρος.
Εννοούσα αν έχουν μείνει f/l μοντέλα στον αντιπρόσωπο που η τιμή θα είναι παρόμοια με αυτή των μεταχειρισμενων στο car
-
Πήγα και είδα αυτο μεταξύ άλλων που έχουν
https://www.spotawheel.gr/buy/honda/used-2018-honda-civic/8870#gallery-openedΤο χρωμα λίγο ταλαιπωρημένο (αράχνες κ μικρές γρατζουνιές) όπως και το εσωτερικό.
Δεν το οδήγησα γιατί μου φαίνεται overpriced μιας και για τη κατάσταση του, 70.000 χλμ και 4+ έτη θα περίμενα 4-4,5 χιλιάρικα κάτω.
Αντιθέτως κάτι α3 μου άρεσαν αρκετά.
Στο ραντάρ έχουν μπει επίσης Scala, countryman, kuga -
Φυσικά και είναι πολύ ακριβό!
-
Απο κάποιο σημείο και μετά καταντά και ανήθικο να ζητάς τόσα χρήματα.
Λαδέμποροι στην κατοχή...
-
Και το πιο κουφό. Σε 2 σημεία αναφέρουν κατανάλωση 3.5l/100.
-
Και το πιο κουφό. Σε 2 σημεία αναφέρουν κατανάλωση 3.5l/100.
To εν λόγω ντίζελ είναι όντως από τα πιο οικονομικά. 3.5 δεν έχει αλλά κάτω από 5 πιάνεις σε ταξίδι.
-
Το 3,5 αν θυμάμαι καλά είναι το επίσημο νούμερο της εταιρίας. Οπότε -αν είναι έτσι- δύναται να το χρησιμοποιεί ο άνθρωπος.
-
Πήγα και είδα αυτο μεταξύ άλλων που έχουν
https://www.spotawheel.gr/buy/honda/used-2018-honda-civic/8870#gallery-openedΤο χρωμα λίγο ταλαιπωρημένο (αράχνες κ μικρές γρατζουνιές) όπως και το εσωτερικό.
Δεν το οδήγησα γιατί μου φαίνεται overpriced μιας και για τη κατάσταση του, 70.000 χλμ και 4+ έτη θα περίμενα 4-4,5 χιλιάρικα κάτω.
Αντιθέτως κάτι α3 μου άρεσαν αρκετά.
Στο ραντάρ έχουν μπει επίσης Scala, countryman, kugaΌντως ακριβό όπως όλα όμως...δύσκολο να βρεις κανένα καλό άνθρωπο να μη θέλει να βγάλει από τη πώληση...όλοι όταν πουλάμε θέλουμε να βγάλουμε τα πιο πολλά κ όταν αγοράζουμε να δώσουμε τα πιο λίγα...το θέμα είναι να βρεις κάτι καλό μηχανικά, γιατί κ εκεί έχει άλλη παγίδα...Καλή τύχη
-
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
Το 3,5 αν θυμάμαι καλά είναι το επίσημο νούμερο της εταιρίας. Οπότε -αν είναι έτσι- δύναται να το χρησιμοποιεί ο άνθρωπος.
Όχι δεν δύναται όταν ο αναθεωρημένος τρόπος μέτρησης κατά wltp λέει 4.4 αν θυμάμαι καλά.
-
Καλημέρα.
Φίλος ενδιαφέρεται για το civic 1.0 με τα 129 άλογα.
Γνωρίζουμε τίποτα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;Αξιοπιστία, επιδόσεις - αν ανταποκρίνεται ο κινητήρας, θόρυβο, κατανάλωση.
-
@gtsartsal said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλημέρα.
Φίλος ενδιαφέρεται για το civic 1.0 με τα 129 άλογα.
Γνωρίζουμε τίποτα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;Αξιοπιστία, επιδόσεις - αν ανταποκρίνεται ο κινητήρας, θόρυβο, κατανάλωση.
Από ότι θυμάμαι, ο κινητήρας του είναι πάρα πολύ καλός! Εύκολα ο καλύτερος χιλιάρης της αγοράς. Γενικά έχω να πω τα καλύτερα (αλλά ίσως δεν είμαι και αντικειμενικός-ας πει και κανένας άλλος)!
Νέο Honda Civic 2017