-
καλοτάξιδο το αμάξι και να σου ζήσει και το παιδάκι (και εμένα η κόρη μου γεννήθηκε 2 εβδομάδες μετά που παρέλαβα το σιβικ)!
Τι να λέμε τώρα, αμαξάρα πήρες! Το ίδιο πήρε και ένας φίλος μου -μετά από προτροπή μου- και εκτός του ότι είναι υπερευχαριστημένος εκείνος, ψαρώνω και εγώ όποτε το βλέπω. Το astra καλό χρυσό και άγιο αλλά δεν υπάρχει σημείο επαφής πουθενά. Το έψαξα πολύ πέρισυ γιατί ήταν να το πάρει ο πεθερός μου (επίσης έχει η γυναίκα μου το astra H) και το γνωρίζω καλά.
Το δικό σου είναι πιο άνετο από το δικό μου sport και βασικά είναι σα μαγικό χαλί! Με έχει εντυπωσιάσει πολύ το σενταν. Καλά για τον κινητήρα δε συζητάμε! Δεν έχει αντίπαλο (στις λεπτομέρειες βέβαια)! Για το λάδι ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Αν και όλοι οι τούρμπο τσιμπάνε λίγο λαδάκι, αυτό που γράφει το μάνιουλ το γράφει για δικηγορίστικους λόγους (να είναι καλυμμένοι απέναντι σε αγωγές κτλ.). Δεν πρέπει να σε ανησυχεί.
Το μόνο μείον που έχει το αμάξι σου είναι η οθόνη του που είναι βγαλμένη από Γιαπωνέζικο αμάξι της δεκαετίας του 80. Εμένα προσωπικά δε με χαλάει, αλλά το λέω διότι αυτό είναι το μέτρο σήμερα. Αλλά και εκεί έχουν δώσει λύση τα παιδιά εδώ μέσα καθώς υπάρχει αφτερμαρκετ ταμπλέτα ανδροιδ που κουμπώνει στο σιβικ και είναι καλύτερη από κάθε εργοστασιακή οθόνη. Οπότε αν σε χαλάει, κάποια στιγμή δίνεις το πολύ ένα 500άρικο και βάζεις ας πούμε κάτι τέτοιο:
Και πάλι καλοτάξιδο!
-
Αλεξαντερ, ακόμα και σε υποθετικες συνθήκες πλήρους πρόσφυσης....
Θεωρητικά εχεις δικιο. Αλλά μια 520 ατμοσφαιρα δυσκολα να σπιναρει την 3η της. Καταλαβαινω ομως τι λες και δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε.
Παντως η ασφαλτος παιζει πολυ μεγαλο ρολο , εκτος απο τα λαστιχα. Εμενα στην εγνατια οδο δεν σπιναρει ουτε η 2α. Σε αλλους δρομους ομως, σπιναρει μεχρι και η 3η . Ιδια λαστιχα, ιδια ολα. Μονη διαφορά το οδόστρωμα
-
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση παιδιά κ γω αυτό κατάλαβα απλά μου φάνηκε λίγο παράλογο ο κατασκευαστής για να είναι καλυμμένος να δίνει τέτοια νούμερα τραβηγμένα απ' τα μαλλιά, με έβαλε στο τρυπακι να σκεφτομαι ότι για να δίνει τέτοια νούμερα σίγουρα θα υπάρχει κατανάλωση λαδιού απλά το τερμάτισε για τους λόγους που αναφέρατε.Κ επειδή στην παρέα μου έπαιζαν πάντα honda από απλά 1.4 90hp εισαγωγής μέχρι type r κ s2000 θέμα με λάδια δεν έπαιζε ποτε ( πλην μιας εξαιρεσεως ) . Sargus να σου ζήσει το παιδάκι σου, θέλω μόνο να σου πω ότι το 5d αρχικά δεν μου είχε κάτσει καλά για τον κωλο του κ μόνο ,δεν πέρασε ποτέ όμως από δίπλα μου κ να μην μου τραβήξει το βλέμμα γιατί είναι πολύ προχω σαν αμάξι αλλά πλέον όπου το βλέπω έχω αναθεωρήσει ίσως γιατί όταν πήγαινα Σ είχα τον χρόνο να το επεξεργαστώ κ αυτό είναι κάτι που το ακούω από πολλούς συναδέλφους κ φίλους που όσο το βλεπουν να κυκλοφορεί κ το επεξεργάζονται τους αρέσει πολύ.
-
Παιδες καλησπερα κ απο εμενα, κ εγω πριν παρω το honda μου κοιταγα οπως ο φιλος το astra sedan ως φρεσκος κ εγω μπαμπας κ το qashqai το οποιο αρεσε στη γυναικα μου..Αφου ειχα καταληξει, παω με τη συζυγο να δει το qashqai απο κοντα κ τρελλαινεται..Το κοιταει ρωταμε τιμες πακετα κλπ τη ρωταω σου αρεσει τοσο πολυ; ναι ναι λεει ολο χαρα, κ εμενα, ωραιο ειναι....ωραια αλλα παμε να παρουμε το civic τωρα που ειναι τρέλλα...1.5 hatch sport εδω κ 20600χλμ κοντα στα 3 χρονια χωρις προβλημα πουθενα ουτε κρακ.αα καμια φορα κολημα στο gps..οσο για οθονη μου αρεσει που ειναι ενα με το ταμπλο..η μονη ελειψη περσιδες κλιμα για τους πισω..καλο δρομο σε ολους.....
-
Καλοτάξιδος φίλε!
Εν τω μεταξύ παιδιά, πολλοί μαζευόμαστε, έτσι; Χεχε
Εγώ τώρα τελευταία έχω πάθει κάτι άλλο: έχει αρχίσει και μου φαίνεται πολύ σοβαρό και βαρετό το χρωμα μου και όποτε δω κάποιο άσπρο ή κόκκινο ή μαύρο το χαζεύω!
-
Και σχετικά με το σπινιαρισμα της τρίτης του σιβικ αν βάλεις pz4 η πρόσφυση έχει τεράστια βελτίωση. Δοκιμασμένο σε 1500αρι φίλου.
Τα PZ4 τρομερα... αλλα αν θυμαμαι καλα φορατε 235/.... ?? στην οποια δεν βγαινει.. μονο σε 225/45/17 βγαινει αυτο το ελαστικο σε 17αρα.. Δοκιμαστε και PS4.. αλλο απιστευτο λαστιχο..
Καλοριζικα τα αποκτηματα σας παιδια..!! Εκπληκτικο αυτοκινητο εχετε!
@RF4E χαιρομαι να διαβαζω τετοια σεντονια και απο ευχαριστημενους κατοχους!! Καλοριζικο φιλε!!
-
Σαργέ
Πώς ξέρεις ρε φίλε ότι ήταν 520;
Μπορεί να ήταν 525 ή 525 diesel με ροπές χαμηλά και για αυτό δεν μπορούσες να φύγεις αν δεν σκοτωθείς. Αν ήταν diesel πολύ πιθανό να είχε πρόγραμμα οπότε μιλάμε για βαρύ αμάξι αλλά πάνω από 200 άλογα και τερατώδη ροπή.
Λέω τώρα εγω
-
Φίλε RF4E καλώς ήρθες !
Και εμείς από έρωτα πήραμε το Civic και επίσης γεννησαμε 1 μήνα μετά!
Τέτοιο πάθος με αμάξι δεν το έχω νιώσει εδώ και πολλά χρόνια.
-
Σαργέ
Μπορεί να ήταν 525 ή 525 diesel με ροπές χαμηλά και για αυτό δεν μπορούσες να φύγεις αν δεν σκοτωθείς. Αν ήταν diesel πολύ πιθανό να είχε πρόγραμμα οπότε μιλάμε για βαρύ αμάξι αλλά πάνω από 200 άλογα και τερατώδη ροπή.
Λέω τώρα εγω
Να μην λες διότι είδες τι πάθαμε την πρώτη φορά.
520;.....520
-
Καλοτάξιδα τα νέα honda σας, παιδιά
Με την ωραία προσφορά στο sedan θα μαζευτειτε αρκετοι sargus.
ΓΜΤ μου λείπουν 22000€, ΓΜΤ!!!!!
-
Σαργέ
Λέω τώρα εγω
Πίσω έγραφε 520. Μόνο αυτό ξέρω.
Καλά μη φανταστείς ότι σκοτώθηκα κιόλας για να του ξεφύγω. Τα περιέγραψα λίγο πιο δραματικά. Απλά χρειάστηκε να αφήσω για λίγο το σαντουιτς και τον καφέ και να σβήσω το τσιγάρο...
-
Πλακα μας κανεις;
Όταν τα έλεγα εγώ για την citroen c4 και το τραπεζάκι νομίζατε trollaρα;
-
Αξίωμα: ο γύρος ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ τρολάρει!
-
vasilas wrote:
Σαργέ
Λέω τώρα εγω
Πίσω έγραφε 520. Μόνο αυτό ξέρω.
Καλά μη φανταστείς ότι σκοτώθηκα κιόλας για να του ξεφύγω. Τα περιέγραψα λίγο πιο δραματικά. Απλά χρειάστηκε να αφήσω για λίγο το σαντουιτς και τον καφέ και να σβήσω το τσιγάρο...
Το E60 520 είναι 170 άλογα με 21 ροπή και 1700 κιλά.
-
Παρατηρωντας σήμερα ένα παρκαρισμένο opel insignia νομίζω κατάλαβα τι είναι αυτό που λείπει εξωτερικά από ένα civic comfort για να ολοκληρωθεί (το elegant είναι κάπως καλύτερα).Μια 18αρα ζάντα!!!
-
Παρατηρωντας σήμερα ένα παρκαρισμένο opel insignia νομίζω κατάλαβα τι είναι αυτό που λείπει εξωτερικά από ένα civic comfort για να ολοκληρωθεί (το elegant είναι κάπως καλύτερα).Μια 18αρα ζάντα!!!
Ευτυχώς που δεν πήρες το Opel. Είναι πιο φθηνά και ότι πληρώνεις παίρνεις. Είχα καεί με Opel. Η χαρά της οδικής
-
Εγώ πάντως με Corsa D του 2008 και 190χιλ χμ πλέον, κανένα παράπονο. Σκύλος!
-
@vasilas το δεύτερο μας αυτοκίνητο (της γυναίκας) είναι ένα corsa diesel του 13, μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει τίποτα,άψογο σε όλα.Ενας θείος μου που έχει συνεργείο της opel μου είπε ότι από τότε που οι ταρίφες αγοράζουν opel ταξί η δουλειά δεν σταματάει ποτέ κ πραγματικά οπότε κ να περάσω από κει γίνεται του ταρίφα το καγκελο.Οπότε δεν διαφωνώ μαζί σου ούτε μπορώ να λάβω σαν μέτρο σύγκρισης το corsaki της γυναίκας γιατί είναι ένα αμαξάκι που κανείς απλά την δουλειά σου,δεν βγάζεις γούστα,δεν το πιέζεις,λογικό να μην ζητήσει κ τίποτα .
-
Το δικό Opel ήταν καινούριο Corsa 1.4 του 2005. Αντί να πάρω το Yaris τότε, πήρα αυτό. Απαιτούσε 100ρα γιατί αλλιώς χτυπούσε πυρακια από 2ρα - 3η στην ευθεία. Όλα είχαν προβληματική κρεμαγιερα εκτός των άλλων. Πολύ κακή αντιπροσωπεία επίσης.
Μετά από 4 χρόνια ήταν ταρταλο, ετριζαν τα πάντα και ειχε και μεγάλη κατανάλωση. Ευτυχώς με τρακαραν και διαλύθηκε και πήρα αποζημίωση
-
@vasilas Οκ εσύ λογικά δεν περνάς ούτε έξω από opel πλέον μ αυτά που πέρασες,χαχαχαχα
Νέο Honda Civic 2017