vasilas wrote:
Δεν μου έδειξαν τίποτα. Πρέπει να τους πιστέψω μάλλον.
Πηρα ξανά Σαρακακη τηλέφωνο για επιβεβαίωση και λάδια 0-20 Honda με φίλτρο και εργασία, 80 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Μου είπαν να τους στείλω mail για την εμπειρία μου στην εδώ αντιπροσωπιαΚαλά και εμένα δε μου δείχνουν τίποτα. Και έχω ισχυρές αμφιβολίες για το λάδι που βάζουν.
Έχω κουραστεί όμως να διεκδικώ και να είμαι από ότι φαίνεται ο μόνος 'παράξενος' σε μια θάλασσα από βόδια-πελάτες. Την προηγούμενη φορά γίναμε μύλος γιατί είδα τον πιτσιρίκο που ασχολήθηκε με το αμάξι μου να το οδηγεί χωρίς προστασία στο τιμόνι. Αφού πριν ήταν βουτηγμένος μες τον κινητήρα ενός άλλου αυτοκινήτου. Λέω ας δώσω τόπο στην οργή γιατί μπορεί να τα έπλυνε πριν μπει στο δικό μου. Αφού τελείωσαν και πήγα να παραλάβω, είχε ΛΑΔΙΑ!!!!! η στεφάνη του τιμονιού. Ε, πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος; Μου τα καθάρισαν και μου ζήτησαν χίλια συγνώμη αλλά και τι με αυτό; Αφού δείχνουν τόση προσοχή σε θέματα που φαίνονται, φαντάζομαι τι κάνουν στα άλλα που δε μπορώ να δω..
Κάφροι είναι! Καλά έκανες.
Εγω έστειλα mail αφού πρώτα τηλεφώνησα στον Σαρακάκη και τα είπα προσωπικά με τον υπεύθυνο στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι το mail μου θα απαντηθεί .
Περιμενω να δω τι θα γίνει