Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    V
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 400
    • Best 0
    • Groups 0

vasilas

@vasilas

0
    Profile views
    400
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

vasilas Unfollow Follow

Latest posts made by vasilas

• RE: Νέο Honda Civic 2017

vasilas wrote:

Δεν μου έδειξαν τίποτα. Πρέπει να τους πιστέψω μάλλον. 
      Πηρα ξανά Σαρακακη τηλέφωνο για επιβεβαίωση και λάδια 0-20 Honda με φίλτρο και εργασία, 80 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.  Μου είπαν να τους στείλω mail για την εμπειρία μου στην εδώ αντιπροσωπια

Καλά και εμένα δε μου δείχνουν τίποτα. Και έχω ισχυρές αμφιβολίες για το λάδι που βάζουν.

Έχω κουραστεί όμως να διεκδικώ και να είμαι από ότι φαίνεται ο μόνος 'παράξενος' σε μια θάλασσα από βόδια-πελάτες. Την προηγούμενη φορά γίναμε μύλος γιατί είδα τον πιτσιρίκο που ασχολήθηκε με το αμάξι μου να το οδηγεί χωρίς προστασία στο τιμόνι. Αφού πριν ήταν βουτηγμένος μες τον κινητήρα ενός άλλου αυτοκινήτου. Λέω ας δώσω τόπο στην οργή γιατί μπορεί να τα έπλυνε πριν μπει στο δικό μου. Αφού τελείωσαν και πήγα να παραλάβω, είχε ΛΑΔΙΑ!!!!! η στεφάνη του τιμονιού. Ε, πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος; Μου τα καθάρισαν και μου ζήτησαν χίλια συγνώμη αλλά και τι με αυτό; Αφού δείχνουν τόση προσοχή σε θέματα που φαίνονται, φαντάζομαι τι κάνουν στα άλλα που δε μπορώ να δω..

Κάφροι είναι! Καλά έκανες.

Εγω έστειλα mail αφού πρώτα τηλεφώνησα στον Σαρακάκη και τα είπα προσωπικά με τον υπεύθυνο στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι το mail μου θα απαντηθεί .

Περιμενω να δω τι θα γίνει

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      V
      vasilas

vasilas wrote:

Ένα κατοστάρικο + ΦΠΑ μου ζήτησαν εδώ. Ζήτησα λάδι 0-20 και είπαν οκ αλλά δε με άφησαν να βλέπω και δεν είδα τι έβαλαν.  Πήρα ξανά τηλ Σαρακάκη να μου πουν τελική τιμή με εργασία και περιμένω να με πάρουν πίσω. Θα τους ρωτήσω αν οι τιμές είναι φιξ στα εξουσιοδοτημένα ή αν έχουν πράσινο φως να ζητάει ότι θέλει ο καθένας. Η εργασία που με χρέωσαν ήταν μισή ώρα.

Έτσι όπως το περιγράφεις αυτοί εκεί είναι για κλωτσιές. Δεν σε ενημέρωσαν τι λάδι εβαλαν; Το τιμολόγιο δεν λέει κάτι για τον τυπο; Δεν σου έδειξαν η έδωσαν  μια συσκευασία λαδιού από αυτά που χρησιμοποιησαν; Υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να χρησιμοποίησαν οποιοδηποτε αγουρέλαιο .

Δεν μου έδειξαν τίποτα. Πρέπει να τους πιστέψω μάλλον. 
      Πηρα ξανά Σαρακακη τηλέφωνο για επιβεβαίωση και λάδια 0-20 Honda με φίλτρο και εργασία, 80 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.  Μου είπαν να τους στείλω mail για την εμπειρία μου στην εδώ αντιπροσωπια

V
      vasilas

Ένα κατοστάρικο + ΦΠΑ μου ζήτησαν εδώ. Ζήτησα λάδι 0-20 και είπαν οκ αλλά δε με άφησαν να βλέπω και δεν είδα τι έβαλαν.  Πήρα ξανά τηλ Σαρακάκη να μου πουν τελική τιμή με εργασία και περιμένω να με πάρουν πίσω. Θα τους ρωτήσω αν οι τιμές είναι φιξ στα εξουσιοδοτημένα ή αν έχουν πράσινο φως να ζητάει ότι θέλει ο καθένας. Η εργασία που με χρέωσαν ήταν μισή ώρα.

V
      vasilas

Ερώτηση τηλεφωνική λάδια φίλτρο κόστος, στην τοπική αντιπροσωπία όπου το αγόρασα. Απάντηση: ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.

Ένα τηλέφωνο στο Σαρακάκη μου έλυσε την απορία. 80€ τελική τιμή. 
      Επίσης φίλτρο καμπίνας στα 22€ και περασμένο στα 33€. 
      Συμπέρασμα: όταν σου λένε δεν ξέρω, μάλλον εννοούν έλα και όσο σε κόψουμε. 
      Κρίμα που δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα της τοπικής αντιπροσωπίας της Toyota.

V
      vasilas

Θυμίζει σαν tuning car απο Ιαπωνίμε αυτο το χρωμα. Για εμένα αν είχε και λεπτές κόκκινες λεπτομέρειες να σπάει την ελαφαντιλα, κάπου μπροστά στην μασκα ή και στις ζαντες, θα ηταν απίστευτο.

Το Type R έχει κόκκινες γραμμούλες χαμηλά

V
      vasilas

Αυτό.

Αυτα τα λάδια έχουν να κάνουν με τις ελάχιστες δυνατές αντιστάσεις για μείωση των co2.

Κατά τα άλλα. Είδα πάλι σήμερα ένα σε αυτό το ελαφαντι. Με τις μπουκες πίσω, λογικά 1.5. Λες και βγήκε σήμερα είναι το σχέδιο του.

Και τα θηλυκά στην παρέα ακόμα και σήμερα το θαυμάζουν. 'Αυτό είναι ζμπορρρρ αμάξι' έλεγαν.

'Αχ!' Ελεγα εγώ και εαταζαν τα σάλια μου.

Πέφτει πολύς θαυμασμός. Έχω πετύχει και πετυχαίνω συνέχεια κόσμο να κοιτάει και να λέει διαφορά! Τραβάει πολύ τα βλέμματα. 
      Καλο ήταν το ελεφαντί από κοντά; Αυτό ήθελα και έκανα λάθος στην παραγγελία μου.

V
      vasilas

Όριο περιστροφής λόγω προγράμματος λίγες θερμοκρασιες. Μετρήσιμα στοιχεία αυτά άρα πιο συχνές αλλαγες.

Ελπίζω τώρα που θα πάω να έχουν τα 0-20 λάδια. Γιατί την προηγούμενη μου είχαν βάλει ότι είχαν, 0-30

V
      vasilas

vasilas wrote:

Δεν μπορώ να πω ότι του πίνω το αίμα αλλά τις 6500 σαλ και 20+ psi τα πιάνει γρήγορα σε μικρό ξέσπασμα εντός πόλεως. Είπαμε η κατανάλωση μου είναι 8.5 λ/100

Καλά τα ξεσπάσματα αλλά εκτός πόλης. Σε κάτι ωραίες κλειστές στροφοδιαδρομες προς Κατερίνη (Άγιος Δημήτριος) και ανάβαση Καστανιά προς Κοζάνη όπου το civic ξεδιπλώνει το ταλέντο του όσο επιτρέπει βέβαια  ένα ντιζελομοτερ που στις κλειστές ανηφορικές είναι σκέτη απολαυση. Με δύναμη από χαμηλά με τα pirelli να ειναι υποδειγματικά. Το έχω πει από την αρχή. Αυτό το αμάξι είναι μόνο για στροφοδιαδρομη όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό.

Εκεί κάτω και ιδιαίτερα στα Χανιά που γνωρίζω υπάρχουν απολαυστικές διαδρομές. Χρειάζεται μόνο μέτρο σύνεση και προπαντώς παίζουμε χωρίς άλλα παιδάκια.

Σε επαρχιακό δρόμο εννοούσα, εκτός πόλης. Απλά είναι μικρή η πόλη και λέγεται όλη η περιοχή πόλη.  Μια 2ρα ή και 3η μέχρι 100 δεν είναι τίποτα. Πάντως είναι περίεργο που ζητάει κάθε 6Κ αλλαγή λαδιών. Δε λέω είναι πιο safe. Ίσως επηρεάζεται από το πρόγραμμα ο υπολογιστής service. Σήμερα πάτησα μια 3η λίγο απότομα και σπίναρε αρκετά ώστε μετρίασα για να σταματήσει, ΕΦ όσον σε ελαφριά στροφή πήγαινε ευθεία. Χρειάζομαι μπλοκέ, λάστιχα και inercooler. Με αυτά θα είναι οκ το αυτοκίνητο

V
      vasilas

Δεν μπορώ να πω ότι του πίνω το αίμα αλλά τις 6500 σαλ και 20+ psi τα πιάνει γρήγορα σε μικρό ξέσπασμα εντός πόλεως. Είπαμε η κατανάλωση μου είναι 8.5 λ/100

V
      vasilas

Στις 12Κ μου ζητάει το 2ο Α. Περίπου δηλαδή κάθε 6.000 χλμ θέλει αλλαγή λαδιών

V
      vasilas
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ