-
Αν το ξανακανεις, μαλλον δεν θα το μαθουμε.....
Ποτέ....
-
Αν το ξανακανεις, μαλλον δεν θα το μαθουμε.....
Ποτέ....
Σωστός, ήταν ένα λάθος και απλά το αυτοκίνητο μπήκε. Άλλη φορά μέρα είχα 230 πριν τη στροφή (5η στις 6300+) και ειχα κόψει ταχύτητα νωρίτερα. Η νύχτα είναι πολύ πιο επικίνδυνη να τρέχεις
-
Εγω μαλλον θα ειχε πεθανει απο καρδια αν επαιρνα στροφη με τοσα, παρα απο ατυχημα
Το hatchback εχεις ?
-
Εγω μαλλον θα ειχε πεθανει απο καρδια αν επαιρνα στροφη με τοσα, παρα απο ατυχημα
Το hatchback εχεις ?
Ναι, αλλά να θυμίσω ότι είναι καλοτουναρισμένο το μοτέρ και έχει 10 κιλά παραπάνω ροπή.
Επίσης την στροφή την πήρα με τη νορμάλ ρύθμιση και όχι στη σκληρή για να αποφύγω απότομη συμπεριφορά. Στη σκληρή θα ειχε λιγότερο μπαλατζο.
Τεσπά μακρυά τέτοιες δοκιμές. Ούτε 20ρης να ήμουνα
-
Μόνο εγώ πιστεύω ότι με τοσα χιλιόμετρα δεν ήταν στροφή αλλά ανοιχτή καμπη;
210 σε πιο κλειστες στροφές απο μια ανοοχτη καμπη, ζήτημα και αν μπαίνουν ακόμα και τα supercars
-
Μόνο εγώ πιστεύω ότι με τοσα χιλιόμετρα δεν ήταν στροφή αλλά ανοιχτή καμπη;
210 σε πιο κλειστες στροφές απο μια ανοοχτη καμπη, ζήτημα και αν μπαίνουν ακόμα και τα supercars
Όποτε περνάω τώρα από εκεί βλέπω ότι ήταν αρκετά κλειστή και επικυνδινη για τέτοια ταχύτητα. Όταν την έχεις στρίψει ακόμα και στα μισα, δεν βλέπεις την είσοδο της. Τώρα πόσες μοίρες ειναι, θα προσπαθήσω να τη δω με το Google maps.
https://drive.google.com/file/d/1RTOYyOMSC4xZXWM7tz7Ynjx3QVLk5opM/view?usp=drivesdk
-
Ανοιχτή καμπή είναι, οντως πολλά χιλιόμετρα, δεν χρειαζεται
-
Εννοειται οτι δεν θα ηταν κλειστη στροφη, αλλά οταν πας με τοσα, και η μικρη καμπη σου φαινεται στροφαρα
-
Εννοειται οτι δεν θα ηταν κλειστη στροφη, αλλά οταν πας με τοσα, και η μικρη καμπη σου φαινεται στροφαρα
Έτσι φίλε.
Με 170 άλλη φορά εκεί του είχα πολύ εμπιστοσύνη. Να σημειωθεί ότι δεν είμαι έμπειρος ούτε τα έχω κάνει αυτά με άλλο αυτοκίνητο ποτέ.
-
alexandros.K wrote:
Έτσι φίλε.
Με 170 άλλη φορά εκεί του είχα πολύ εμπιστοσύνη. Να σημειωθεί ότι δεν είμαι έμπειρος ούτε τα έχω κάνει αυτά με άλλο αυτοκίνητο ποτέ.
Δε πιστεύω να έπαιξαν και τίποτα ρακές πιο πριν!!!!!?
-
vasilas wrote:
alexandros.K wrote:
Έτσι φίλε.
Δε πιστεύω να έπαιξαν και τίποτα ρακές πιο πριν!!!!!?
Όχι δεν πίνω. Το πρόγραμμα δοκίμαζα και κρατούσα log για διορθώσεις. Απλά μου είπαν να ανοίξω μια 3η και λίγο 4η. Δεν μου είπαν να πατάω 5η. Εγώ παρασυρθηκα ενώ ανέβαινα εθνική και είδα κάποιον να τρέχει οπότε συνδιασα το log με τη βλακεία
-
Τα ιταλικά ποτέ δεν έπασχαν στα μηxανικά, το πρόβλημα ήταν η σκουριά στο αμάξωμα κυρίως και μερικά ηλεκτρικά.
Αυτό είναι γεγονός και το γνωρίζουμε όλοι οι παλαιότεροι. Ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας από πλευράς αξιοπιστίας, δηλαδή τη δεκαετία του '70, οι ιταλικοί κινητήρες ήταν σκυλιά. Όπως έχει πει και ο Κλάρκσον άκουγες στη βροχή τα ιταλικά αυτοκίνητα να σκουριάζουν (ας όψεται και το σοβιετικό ατσάλι), τα ηλεκτρικά τους ήταν επίσης προβληματικά, αλλά από κινητήρα δεν έμενες! Και οι κινητήρες τους ήταν ΠΟΛΥ καλύτεροι σε τεχνολογία και απόδοση από το μέσο ευρωπαϊκό κινητήρα - μουλάρι της εποχής με εκκεντροφόρο στο πλάι και απόδοση 45 άλογα στο λίτρο.
-
REALZEUS wrote:
Τα ιταλικά ποτέ δεν έπασχαν στα μηxανικά, το πρόβλημα ήταν η σκουριά στο αμάξωμα κυρίως και μερικά ηλεκτρικά.
Αυτό είναι γεγονός και το γνωρίζουμε όλοι οι παλαιότεροι. Ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας από πλευράς αξιοπιστίας, δηλαδή τη δεκαετία του '70, οι ιταλικοί κινητήρες ήταν σκυλιά. Όπως έχει πει και ο Κλάρκσον άκουγες στη βροχή τα ιταλικά αυτοκίνητα να σκουριάζουν (ας όψεται και το σοβιετικό ατσάλι), τα ηλεκτρικά τους ήταν επίσης προβληματικά, αλλά από κινητήρα δεν έμενες! Και οι κινητήρες τους ήταν ΠΟΛΥ καλύτεροι σε τεχνολογία και απόδοση από το μέσο ευρωπαϊκό κινητήρα - μουλάρι της εποχής με εκκεντροφόρο στο πλάι και απόδοση 45 άλογα στο λίτρο.
Έτσι είναι, αλλά κάποιοι ακούνε τις δοξασίες των παππούδων τους... Σχετικά με το ατσάλι που είπες όμως, δεν έφταιγε το μέταλλο. Η έλλειψη αντισκωριακής επεξεργασίας των Ιταλών έφταιγε...
-
Εγώ έχω διαβάσει ότι και η ποιότητα του μετάλλου ήταν 'δεύτερη' και η αντισκωριακή προστασία των Ιταλών ελλειπής. Γενικά το πράγμα δε σωζόταν... Γι' αυτό και στη βροχερή καποτία είναι εξαιρετικά σπάνια τα επιζώντα ιταλικά εκείνης της εποχής.
-
Έχει κανείς alfa η έτσι να χουμε να λέμε.
-
Έχει κανείς alfa η έτσι να χουμε να λέμε.
Το μισό φόρουμ έχει/είχε Alfa, είτε προσωπικά ή στην οικογένεια. Δεν είναι και Ferrari δα για να είναι τόσο σπάνιες...
-
Καλησπέρα
@vasilas αφού δεν έγινε μαλακια ,είσαι εδώ κ γράφεις κ το hondaki σου έξω παρκαρισμένο ,όλα καλά φίλε, βάλε ένα συν ακόμα στα θετικά του αυτοκινήτου σου κ ένα συν στην αντίληψη σου,έπαιξε κ αυτή τον ρόλο της δεν την πήρε μόνο του την στροφή κ το νου σου άλλη φορά δεν χρειάζονται τέτοια γκασκαντεριλικια.
Έξοδος επαρχία σήμερα για μένα,ένα δυώρο ήταν ,ήθελα άλλο τόσο η αλήθεια είναι κ παρατήρησα κάτι που είδα ότι έχει αναφερθεί κ παλιότερα, δεν θυμαμαι από ποιον. Μετά τα 160 περίπου υπάρχει κ σε μένα μια ταλάντωση στο καπό του αυτοκινήτου,δεν με ανησύχησε βεβαια γιατί θεωρώ πως λογικά αυτά τα πράγματα είναι γνωστά στον κατασκευαστή πριν καν βγει ένα αυτοκίνητο στον δρομο αλλά ήθελα να επιβεβαιώσω επειδή δεν ήμουν στην συζήτηση τότε,όντως όσοι έχετε το honda το έχετε παρατηρήσει?
-
Οχι μονο μπροστα, αλλα ολα τα πλαστικα του ( που ειναι μαλακα) πανω απο τα 160 εχουν ταλαντωσεις.
-
Καμία ταλάντωση εγώ ούτε στα 200+.
-
@foldgik αδερφέ όπως το παρουσιάζεις εσύ θα πρέπει να φοράμε κ φορμες αντι-g στο τέλος. Αν περνάς δίπλα από honda δηλαδή που πάει με 180 τι θα βλεπεις αν ταλαντώνονται όλα τα πλαστικά του,ούτε εικόνα δεν μπορώ να το κανω.
Νέο Honda Civic 2017