-
-
@lap said in VW Tiguan 2016:
ήθελες να βάλεις .
Και για να είμαστε on topic, μίλησα με καρέΝτα, έχουν μείνει ελάχιστα Tiguan 2, ξεπούλησαν.
Επίσης βλέπω πολλά R-line στο car, με ελάχιστα χλμ. από 32600€ μέχρι 38000€ !!!!
και μερικά life από 25000€
Πάντα μιλάμε για f/l μοντέλα 2021-2023 -
τωρα καταλαβα σορυ, καλο !!! ενταξει δεν ειχα και πολλες επιλογες απο τα απλα μου αρεσαν αυτα με τα προβολακια , ενταξει δεν ειναι και τοσο καγκουρικα...
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2016:
ήθελες να βάλεις .
Και για να είμαστε on topic, μίλησα με καρέΝτα, έχουν μείνει ελάχιστα Tiguan 2, ξεπούλησαν.
Επίσης βλέπω πολλά R-line στο car, με ελάχιστα χλμ. από 32600€ μέχρι 38000€ !!!!
Πάντα μιλάμε για f/l μοντέλα 2021-2023ημουν στην φαση να ρωτησω για ανταλλαγη το δικο μου με το νεο μοντελο , ακομη δεν εχω παει να το δω γιατι δεν θελω να μπω περισσοτερο στην πριζα θα καταληγα παντως στην R εκδοση με καποια εξτρα και παλι...
-
@trogg said in VW Tiguan 2016:
@a-d-p said in VW Tiguan 2016:
ήθελες να βάλεις .
Πάντα μιλάμε για f/l μοντέλα 2021-2023ημουν στην φαση να ρωτησω για ανταλλαγη το δικο μου με το νεο μοντελο , ακομη δεν εχω παει να το δω γιατι δεν θελω να μπω περισσοτερο στην πριζα θα καταληγα παντως στην R εκδοση με καποια εξτρα και παλι...
Εμείς κάναμε τέστ drive οικογενειακώς, καλό είναι, εκσυγχρονίστηκε, αλλά όχι τόσο καλύτερο για να αξίζει τα +10.000€ της διαφοράς, ειδικά αν έχεις Tiguan 2 R-line.
Εγω πάντως, "βγήκα από την πρίζα" μετά την δοκιμή -
Βασικά Καλημέρα σας..
Έχει κάνει χρήση τις ράγες οροφής κανένας κάτοχος;
Έχουν πρακτική εφαρμογή;
Θέλω να φορτώσω τρία ποδήλατα...μπορώ να το κάνω;Κατά τα άλλα...για τον Ιούνιο 5,3λ/100χλμ...
1086χλμ με ένα γέμισμα και 40χλμ υπόλοιπο ακόμα έδειξε το trip ..
....dieselara.... -
@costasbab said in VW Tiguan 2016:
Βασικά Καλημέρα σας..
Έχουν πρακτική εφαρμογή;
Θέλω να φορτώσω τρία ποδήλατα...μπορώ να το κάνω;Κατά τα άλλα...για τον Ιούνιο 5,3λ/100χλμ...
....dieselara....Εννοείται και μπορείς! Είχα αγοράσει μπάρες οροφής thule και βάσεις ποδηλάτων Thule για αυτόν ακριβώς τον λόγο!
Παρεπιπτόντως, αν ενδιαφερεσαι είναι προς πώληση, διότι άλλαξα αμαξι ️ -
@dettol said in VW Tiguan 2016:
Βασικά Καλημέρα σας..
Έχουν πρακτική εφαρμογή;
....dieselara....Εννοείται και μπορείς! Είχα αγοράσει μπάρες οροφής thule και βάσεις ποδηλάτων Thule για αυτόν ακριβώς τον λόγο!
Παρεπιπτόντως, αν ενδιαφερεσαι είναι προς πώληση, διότι άλλαξα αμαξι ️.. καλημέρα σας...
Φυσικά και με ενδιαφέρει...
Στείλτε pm με τεχνικες λεπτομέρειες,κτλ..Ευχαριστώ.
-
@dettol said in VW Tiguan 2016:
Βασικά Καλημέρα σας..
Έχουν πρακτική εφαρμογή;
Παρεπιπτόντως, αν ενδιαφερεσαι είναι προς πώληση, διότι άλλαξα αμαξι ️.. καλημέρα σας...
Φυσικά και με ενδιαφέρει...
Στείλτε pm με τεχνικες λεπτομέρειες,κτλ..Ευχαριστώ.
Οκ, έχεις pm!
-
βασικά , καλημέρα σας.
Θα ήθελα να ακούσω αν έχει ξανασυμβεί σε κάποιον το εξής..
ο συμπλέκτης για κάποιο λόγο το διημερο όταν τον άφηνα δεν διένυε όλη τη διαδρομή(ούτε τη μισή διαδρομή)για να επανέλθει στην αρχική του θεση με αποτέλεσμα στο φανάρι όταν έβαζα πρώτη,και πατούσα συμπλέκτη εκ νέου, δεν έβγαινε αυτόματα το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να καθυστερω μέχρι να ξεκινήσω...
Στην αρχή λόγω ζέστης! λέω φταίει το auto hold ..το απενεργοποιω..συνεχίζει το ίδιο....μετά κάτι έκανα δεν θυμάμαι..και εμφανίζεται μήνυμα ότι έχω πατημένο το συμπλέκτη ενώ δεν τον είχα...
τότε με το πόδι πιέζω προς τα πάνω το συμπλέκτη και επανέρχεται στην αρχική του θέση......
Έχει συμβεί σε κάνεναν;
Ευχαριστώ. -
Μου έχει συμβεί σε Α1 στα 50κ. Ο συμπλέκτης έμενε κάτω, διορθώθηκε εντός εγγύησης. Ξεκίνησε σταδιακά και μετά χειροτέρεψε.
-
Αντλία συμπλέκτη
-
Δες εκει που παρκάρεις αν εχει κάτω φρέσκες "λαδιές" είναι απο σένα
-
Καλησπέρα σας .
Δεν το ξαναέκανε από τότε..ούτε είχα κάποιο άλλο σύμπτωμα...σκληρός συμπλέκτης,λεκέδες στο δρόμο κτλ...
Σκυλί μαύρο είναι το Τίγκ αφού...
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση....
Υ.Γ. Σταθερά 5.1λ/100χλμ για τον Ιούλιο... Μπαίνουμε στον Αύγουστο ..και θα κάνει λίγες διακοπές το Τίγκ...
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. -
βασικά , καλημέρα σας.
Θα ήθελα να ακούσω αν έχει ξανασυμβεί σε κάποιον το εξής..
ο συμπλέκτης για κάποιο λόγο το διημερο όταν τον άφηνα δεν διένυε όλη τη διαδρομή(ούτε τη μισή διαδρομή)για να επανέλθει στην αρχική του θεση με αποτέλεσμα στο φανάρι όταν έβαζα πρώτη,και πατούσα συμπλέκτη εκ νέου, δεν έβγαινε αυτόματα το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να καθυστερω μέχρι να ξεκινήσω...
Στην αρχή λόγω ζέστης! λέω φταίει το auto hold ..το απενεργοποιω..συνεχίζει το ίδιο....μετά κάτι έκανα δεν θυμάμαι..και εμφανίζεται μήνυμα ότι έχω πατημένο το συμπλέκτη ενώ δεν τον είχα...
τότε με το πόδι πιέζω προς τα πάνω το συμπλέκτη και επανέρχεται στην αρχική του θέση......
Έχει συμβεί σε κάνεναν;
Ευχαριστώ.Βασικά καλημέρα σας.
Δυστυχώς αγνόησα την προειδοποίηση που είχα το καλοκαίρι από το τιγκ και σήμερα έμεινα από συμπλεκτη.Συμπληρωσα υγρά ,γιατί φαινόταν ότι δεν είχε! και με το χέρι έκανα τη κίνηση πάνω κάτω,επανήλθε στο 70%,το έβγαλα από το πάρκινγκ, αλλά μετά που πήγα να το πάρω πάλι τα ίδια.πατας συμπλέκτη και μένει στο πάτωμα..
έφερα ένα γείτονα μάστορα και μου είπε για άνω αντλία η κάτω αντλία.
Θα πάρω τηλ να ρωτήσω κάτι συνεργεία, αλλά έχουμε καμία εκτίμηση κόστους...;
Ευχαριστώ. -
Έχει απειρες επιλογές σε ανταλλακτικά και για τα δύο τρομπάκια. Η μέσα αντλία, αυτή πίσω απ' το πεντάλ, ξεκινάει από 40€ σε αφτερμάρκετ και σε εργοστασιακό φτάνει και 150αρι.
Η κάτω αντλία πρέπει να παίζει αντίστοιχα στα ίδια χρήματα. Γενικά είναι φθηνές επισκευές και όχι ιδιαίτερα χρονοβόρες.
-
...και ο μάστορας κανένα 50αρι ;
Έχει φασαρία για τους μαστόρους;
κατεβάζουν κανένα κιβώτιο ..δεν είμαστε για πολλά έξοδα αυτόν τον καιρό....
Ρωτάω για να ξέρω....μη φάω παπατζιλικια.."δεν βρίσκω ανταλλακτικά,......περίμενε... θα μείνει μια βδομάδα το αμάξι μέσα.... έχει πολύ δουλειά,πρέπει να κατέβει το σασμάν,...να περιμένουμε τις αμερικανικές εκλογές πρώτα ,ποιος θα βγει...... κτλ...
Ευχαριστώ και πάλι.Υ.Γ.:Επιτρεπεται σε αμάξι 5ετιας τέτοια βλάβη;
-
Είχαν αντιμετωπίσει κι άλλα vag της ίδιας χρονολογίας πρόβλημα με την αντλία συμπλέκτη και την άλλαζαν στην εγγύηση. Πιθανόν ελαττωματική παρτίδα. Μήπως να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία αν υπάρχει κάποια ανάκληση, ή έστω να σου κάνουν μια πολύ καλή έκπτωση? Είναι γνωστό το θέμα.
Εσένα πως και δεν σου έκατσε μέσα στην εγγύηση, κάνεις λίγα χιλιόμετρα? Πάντως ανταλλακτικό και επισκευή δεν νομίζω να ξεπεράσει τα 150€.
VW Tiguan 2016