-
Ο χρήστης chris85 έγραψε:
Ενα αυτοματο με τον 1500cc βενζίνης στην xline εκδοση, περιπου τι προσφορες να περιμενω? Αν εχει ψαξει καποιος τις τιμες που παίζουν αυτη την εποχη.Σου έχω στείλει και pm.
Παντως με τιμή καταλόγου στα σχεδόν 38000 τώρα την παίρνεις μεταξύ 35-36.
Αν δεν βιάζεσαι περιμενε μέχρι τέλος του χρόνου που κάνουν μεγαλύτερες προσφορές. -
Βρε παιδιά ο emperor που έχει χαθεί ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Βρε παιδιά ο emperor που έχει χαθεί ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλή ερώτηση, οι εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και τα σχολεία ελπίζω. Φιλόλογος είναι, αν θυμάμαι καλά.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλά είναι αλλά δεν γράφει πια εδώ. Αυτός το έκοψε μαχαίρι όπως και άλλα από τα παιδιά που γράφαμε εδώ, εγώ παρακολουθώ λίγο.
Θα τον βρείτε στο στέκι μας μόνο. -
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Βρε παιδιά ο emperor που έχει χαθεί ;Έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετούς μήνες....λογικά σε μεγάλο βαθμό με αυτά που διάβαζε.
-
Βοηθηθηκε και βοηθησε. Αν τον ενοχλουσε κατι εδω που δεν εχω δικαιωμα να το αναφερω λαθος που εφυγε. Εγω το σκεφτομουν καποια στιγμη να μη ξαναγραψω γιατι υπαρχουν ατομα που το παιζουν ξερολες και οταν προσβαλλουν δε ξερουν να φορανε παντελονια να ζητανε συγνωμη αλλα τους εγραψα εγω
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εγω το σκεφτομουν καποια στιγμη να μη ξαναγραψω γιατι υπαρχουν ατομα που το παιζουν ξερολες και οταν προσβαλλουν δε ξερουν να φορανε παντελονια να ζητανε συγνωμη αλλα τους εγραψα εγωΥπάρχουν τέτοια άτομα; Απορώ...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κρίμα που φεύγουν παιδιά σαν τον Emperor.
Δεν τον ήξερα, αλλά από τα γραπτά του φαίνεται εξαιρετικός άνθρωπος.
Γενικά, δεν πρέπει να δίνουμε πολλή σημασία σε 2 κουβέντες παραπάνω που θα μας πει κάποιος. Και εδώ μέσα αλλά και στην 'έξω ζωή'. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Βρε παιδιά ο emperor που έχει χαθεί ;
Έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετούς μήνες....λογικά σε μεγάλο βαθμό με αυτά που διάβαζε.
Ο Ασσος που χαθηκε?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ο Ασσος που χαθηκε?Επίσης έχει αποχωρήσει. Εάν θυμάσαι είχε γίνει κόμπλα με κάποιο σχόλειο που είχε κάνει και ο Admin είχε απαντήσει (δεν θυμάμαι ακριβώς) κάτι στο στυλ: 'όποιος θέλει μπορεί να φύγει'....εεε ο Αντώνης έφυγε!
Edit: βρήκα και το ποστ:
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 5#p3240335 -
Ο Ασσος που χαθηκε?
Επίσης έχει αποχωρήσει. Εάν θυμάσαι είχε γίνει κόμπλα με κάποιο σχόλειο που είχε κάνει και ο Admin είχε απαντήσει (δεν θυμάμαι ακριβώς) κάτι στο στυλ: 'όποιος θέλει μπορεί να φύγει'....εεε ο Αντώνης έφυγε!
Όσο και να έψαξα, δεν βρήκα να έχει βρίσει ο the_ace τους γονείς σου. [edit mod]
-
Μεγαλη απωλεια απο καποιον που εχει βρισει γονεις. ΣτενοχωρηθηκαΔεν ξέρω τι είχε κάνει και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, γιατί είμαστε φόρουμ για αυτοκίνητα, αλλά είναι απώλεια γιατί ο Αντώνης έχει πολλές γνώσεις και έδινε πάντα χρήσιμε συμβουλές ή τουλάχιστον είχε τεκμηριωμένες απόψεις.
-
Όσο και να έψαξα, δεν βρήκα να έχει βρίσει ο the_ace τους γονείς σου. [edit mod]
Δεν ξέρω τι είχε κάνει και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, γιατί είμαστε φόρουμ για αυτοκίνητα, αλλά είναι απώλεια γιατί ο Αντώνης έχει πολλές γνώσεις και έδινε πάντα χρήσιμε συμβουλές ή τουλάχιστον είχε τεκμηριωμένες απόψεις.
Αυτο δε σημαινει τιποτα. Ο real εχει γνωσεις γι απαραδειγμα αλλα τετοια συμπεριφορα δεν εχει. Εσυ για παραδειγμα βοηθας κοσμο αλλα δικαιωματα δεν εχεις δωσει.
Δεν εχει σημασια οπως καταλαβες αν ειμαστε για αυτοκινητα η διαστημοπλοια αλλα να ειμαστε ανθρωποι.
Κανεις δεν ειναι αναντικαταστατος ΦανηΌσοι σέβονται τον κανονισμό χρήσης είναι ευπρόσδεκτοι στο 4tforum, δεν θα επιλέγεις βάση της δικής σου προτίμησης τους χρήστες που θα συμμετέχουν.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφει κάποιος υπάρχει η επιλογή να μην βλέπεις τι γράφουν. [mod] -
Κάθε φόρουμ έχει καλές και άσχημες περιόδους, οι οποίες σχετίζονται με τον κόσμο που γράφει εκείνη την εποχή.
Προφανώς πάντα υπάρχουν άτομα με τα οποία ταιριάζουμε και άλλοι με τους οποίους διαφωνούμε.Θεωρώ ότι πολλά από αυτά που γράφονται σε μεγάλο βαθμό εδώ και καιρό αλλοιώνουν την πραγματικότητα της αυτοκίνησης, γιατί άγονται από εμμονές, κόμπλεξ και ανυπόστατες απόψεις, χωρίς καμία βάση. Οπαδικού χαρακτήρα διατυπώσεις, συγκρούσεις και παρωπίδες - η προσωπική άποψη είναι η μοναδική σωστή, όλοι οι άλλοι έχουν άδικο - συχνά σε κάνουν να νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε τοίχο...
Στο φόρουμ υπάρχει 'δημοκρατία' - και έτσι βέβαια πρέπει να συμβαίνει - και μπορεί να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει - ακόμη και αν αυτό αποτελεί ψέμα ή αλλοίωση της πραγματικότητας - αλλά προσωπικά έχασα τη διάθεση να προσπαθώ να ανασκευάσω τα παράλογα που γράφονται κατά καιρούς.
Στα τελευταία μηνύματά μου είχα γράψει:** πιάστε τιμόνι!** Είναι ο μόνος ασφαλής 'οδηγός', για να βγάλετε συμπεράσματα. Οτιδήποτε άλλο διαβάζετε από χρήστες που δεν έχουν οδηγήσει τα αυτοκίνητα είναι ανυπόστατες βλακείες και ανακρίβειες.Εξακολουθώ να μπαίνω στο φόρουμ, διαβάζω τα χρήσιμα μηνύματα που γράφουν άνθρωποι που ξέρουν από αυτοκίνηση, επιβεβαιώνω το γιατί απέχω χαμογελώντας με τα εμμονικά μηνύματα των 'ειδικών' που κρίνουν τα αμάξια μόνο με βάση τα προσωπικά γούστα και τα κολλήματά τους και προσπαθώ να αποκτώ οδηγικές εμπειρίες οδηγώντας καλά ή και λιγότερο καλά αυτοκίνητα
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όσων ρώτησαν είτε εδώ είτε με προσωπικά μηνύματα. Υπάρχουν άνθρωποι στο φόρουμ που εκτιμώ απεριόριστα και πλέον τους θεωρώ φίλους, αφού με κάποιους επικοινωνούμε συνεχώς και μέσω τηλεφώνου ή δικτύου. Εύχομαι σε όλους υγεία, ασφαλή και απολαυστικά χλμ και υπέροχες εκδρομές τώρα που ο καιρός αναδεικνύει την απίστευτη ομορφιά του τόπου που κατοικούμε. Για του λόγου το αληθές, ορισμένες παραλίες της Ηπείρου που επισκέφτηκα αυτό το διάστημα:
Να περνάτε όλοι τέλεια!
-
Μεγαλη απωλεια απο καποιον που εχει βρισει γονεις. Στενοχωρηθηκα
Δεν ξέρω τι είχε κάνει και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, γιατί είμαστε φόρουμ για αυτοκίνητα, αλλά είναι απώλεια γιατί ο Αντώνης έχει πολλές γνώσεις και έδινε πάντα χρήσιμε συμβουλές ή τουλάχιστον είχε τεκμηριωμένες απόψεις.
Αυτο δε σημαινει τιποτα. Ο real εχει γνωσεις γι απαραδειγμα αλλα τετοια συμπεριφορα δεν εχει. Εσυ για παραδειγμα βοηθας κοσμο αλλα δικαιωματα δεν εχεις δωσει.
Δεν εχει σημασια οπως καταλαβες αν ειμαστε για αυτοκινητα η διαστημοπλοια αλλα να ειμαστε ανθρωποι.
Κανεις δεν ειναι αναντικαταστατος ΦανηΜπήκα μόνο και μόνο γιατί μου μετέφεραν ότι συνεχίζεις να επιδεικνύεις το κόμπλεξ σου, συνεχίζοντας να λες ασύστολα ψέματα, συκοφαντώντας και προσβάλλοντας ευθέως άλλους ανθρώπους, ενώ ήδη σου είχα κάνει συστάσεις να μαζευτείς.
Η πρώτη, τελευταία και μοναδική φορά που αναφέρθηκα στους γονείς σου, αφού εσύ τους έφερες στη συζήτηση, ήταν αυτή:
Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω τι περνάνε οι γονείς σου, καλά να είναι οι άνθρωποι....
Αυτή λοιπόν ήταν η 'βρισιά μου' προς τους γονείς σου, να είναι δηλαδή καλά οι άνθρωποι
Τα παντελόνια άστα για αυτούς που είναι άντρες, δεν σου πάνε εσένα.Φυσικά δεν περιμένω από την διαχείριση του παρόντος forum να επιληφθεί τέτοιων θεμάτων, έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού ποια είναι η θέση τους, ανάλογα φυσικά με το ποιο μέλος κάνει ποια παράβαση.
Όποιος θέλει, μπορεί να μου στείλει ΠΜ, ή να με βρει στα γνωστά εταιρικά forums.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Μεγαλη απωλεια απο καποιον που εχει βρισει γονεις. Στενοχωρηθηκα
Κανεις δεν ειναι αναντικαταστατος ΦανηΜπήκα μόνο και μόνο γιατί μου μετέφεραν ότι συνεχίζεις να επιδεικνύεις το κόμπλεξ σου, συνεχίζοντας να λες ασύστολα ψέματα, συκοφαντώντας και προσβάλλοντας ευθέως άλλους ανθρώπους, ενώ ήδη σου είχα κάνει συστάσεις να μαζευτείς.
Η πρώτη, τελευταία και μοναδική φορά που αναφέρθηκα στους γονείς σου, αφού εσύ τους έφερες στη συζήτηση, ήταν αυτή:
Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω τι περνάνε οι γονείς σου, καλά να είναι οι άνθρωποι....
Αυτή λοιπόν ήταν η 'βρισιά μου' προς τους γονείς σου, να είναι δηλαδή καλά οι άνθρωποι
Τα παντελόνια άστα για αυτούς που είναι άντρες, δεν σου πάνε εσένα.Φυσικά δεν περιμένω από την διαχείριση του παρόντος forum να επιληφθεί τέτοιων θεμάτων, έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού ποια είναι η θέση τους, ανάλογα φυσικά με το ποιο μέλος κάνει ποια παράβαση.
Όποιος θέλει, μπορεί να μου στείλει ΠΜ, ή να με βρει στα γνωστά εταιρικά forums.
Τα μισα βαζεις και οχι τα προηγουμενα σχολια. Πιο πριν ειχες αναφερει κατι αλλο. Οτι σε συμφερει. Συστασεις αλλου
Εγω δε βριζω ποτε απλα βγηκα εκτος θεματος.
Πολλα εχεις πει μη μας το παιζεις οσια παρθενα.
Κανε παρεα με τους καλοθελητες που σου μεταφερουν λογια
Π.χ.
Ας το αφησει η διαχειριση για να βλεπιυν και edit [mod] -
Πάντως αυτό που μόλις παρέθεσες σε καμιά περίπτωση δεν συνιστά υβριστική συμπεριφορά προς τους γονείς σου, ώστε να δικαιολογεί αυτό που έγραψες:
Μεγαλη απωλεια απο καποιον που εχει βρισει γονεις. Στενοχωρηθηκα -
Γειά σας και καλώς σας βρήκα!
Είμαι σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου και είδα τις Χ1 & Χ2 με τον βενζινοκινητήρα των 140 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο. Η τιμή με τα πακέτα και στα 2 μοντέλα που έχουν φτιάξει οι αντιπροσωπείες για να μην ξεπερνούν το όριο των 24999 καταλήγει στις 37870. Για την Χ1 βάζουν το xLine Advanced και στην Χ2 το Advantage Plus. Η έκπτωση που γίνεται είναι στις 2Κ. Μεταξύ των 2 μοντέλων μάλλον στρέφομαι προς την Χ1 μιας και η Χ2 είναι υπερβολικά λιτή για τα χρήματα που ζητά (το ίδιο λέω και για την Χ1 βέβαια ).
Αν έχετε καμία συμβουλή τόσο από μεριάς τιμής ή το τι να προσέξω/αποφύγω καλοπροαίρετη! -
Ο χρήστης vasilik έγραψε:
Είμαι σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου και είδα τις Χ1 & Χ2 με τον βενζινοκινητήρα των 140 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο. Η τιμή με τα πακέτα και στα 2 μοντέλα που έχουν φτιάξει οι αντιπροσωπείες για να μην ξεπερνούν το όριο των 24999 καταλήγει στις 37870. Για την Χ1 βάζουν το xLine Advanced και στην Χ2 το Advantage Plus. Η έκπτωση που γίνεται είναι στις 2Κ. Μεταξύ των 2 μοντέλων μάλλον στρέφομαι προς την Χ1 μιας και η Χ2 είναι υπερβολικά λιτή για τα χρήματα που ζητά (το ίδιο λέω και για την Χ1 βέβαια ).
Αν έχετε καμία συμβουλή τόσο από μεριάς τιμής ή το τι να προσέξω/αποφύγω καλοπροαίρετη!Καλησπερα ,
Ειμαι κατοχος μιας f48 xline βενζινη αυτοματο εδω και 9 μηνες..20 χλμ κ μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο αμαξι.
Θεωρω οτι δεν μπορεις να συγκριβρις τα δυο μοντελα , εαν ημουν 25 χρονο θ διαλεγα σιγουρα χ2 τωρα στα 36 μ ενα παιδι Χ1 ..
Αμα μπορεις βαλε σπορ καθισματα κ αισθητηρες μπροστα. Ναβι κ μεγαλες οθονες ισως δεν χρειαζεται .
Τιμη 36 χλδ στα τελη του 17Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης mavromatis_v έγραψε:
Αν έχετε καμία συμβουλή τόσο από μεριάς τιμής ή το τι να προσέξω/αποφύγω καλοπροαίρετη!Καλησπερα ,
Ειμαι κατοχος μιας f48 xline βενζινη αυτοματο εδω και 9 μηνες..20 χλμ κ μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο αμαξι.
Θεωρω οτι δεν μπορεις να συγκριβρις τα δυο μοντελα , εαν ημουν 25 χρονο θ διαλεγα σιγουρα χ2 τωρα στα 36 μ ενα παιδι Χ1 ..
Αμα μπορεις βαλε σπορ καθισματα κ αισθητηρες μπροστα. Ναβι κ μεγαλες οθονες ισως δεν χρειαζεται .
Τιμη 36 χλδ στα τελη του 17Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ευχάριστο που τη χαίρεσαι !!
Δεν εχεις άδικο για τη Χ2 αλλά δεν παύει να είναι καλό αμάξι. Στην εκδρομή του Χ1 φόρουμ που είχαμε μια από τεστ μας έκανε άριστη εντύπωση.
Για τον εξοπλισμό δίκιο εχεις αλλά οτιδήποτε προστεθεί πάνω στον εξοπλισμό του πακέτου σου βάζει ακόμα περισσοτερο φόρο.
Παντως ήδη οη Χ1 έχει νέα απλά καθίσματα καλύτερα από τα προηγούμενα που ίσως ικανοποιούν περισσότερο χωρίς αναγκαστικα να πας στα σπορ.
BMW X1 2016