-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
περισσότερα νέα αμάξια δεν δίνουν. Και στο yaris του 2016 σε καλό επίπεδο εξοπλισμού δεν έχει...
Τι να το κάνεις;Άστο Στέφανε τραγικό είναι να μην έχει CD και να το χρεώνουν και €150...εγώ δεν έχω δει άλλο αυτοκίνητο χωρίς, ειδικά στην κατηγορία της Χ1 (δεν μιλάμε για κουβά 10-15.000 €)...μ@λακία στο έπακρο.
Το CD εγώ το θέλω...μου αρέσει και θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχει ως στάνταρ εφόσον προσφέρεται. Να μου πείς ότι το αυτοκίνητο βγαίνει μόνο χωρίς CD player να το δεχτώ...αλλά ενώ βγαίνει με CD player, αυτό να χρεώνεται έξτρα σε ένα αυτοκίνητο €35.000, το θεωρώ γυφτιά.
Θεωρητικά όλα αυτά για εμένα, αφού BMW 2λιτρη δύσκολο να αγοράσω και τα μικρά τα βγάζει με DCT πλέον το οποίο επίσης δεν πρόκειται να αγοράσω.
-
Το DCT γιατί όχι; Λόγω κόστους αν χαλάσει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το DCT γιατί όχι; Λόγω κόστους αν χαλάσει;- Γιατί προτιμώ το κλασσικό πλανητικό με μετατροπέα ροπής.
- Γιατι δεν μου αρέσει πολύ η λειτουργία των διπλοσύμπλεκτων, εκτος εαν μιλαμε για ειδικες κατασκευες και συγκεκριμενη χρηση η οποία φυσικα δεν ειναι η καθημερινή κίνηση στην πόλη.
- Γιατι στην κίνηση της πόλης ταλαιπωρούνται και τα πλανητικά ειναι πολυ πιο αντοχής σε τέτοια χρήση
- Γιατί έχω επιφυλάξεις για την αξιοπιστία τους
- Γιατί θελουν συντήρηση πολύ περισσότερη απο τον μετατροπέα
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
περισσότερα νέα αμάξια δεν δίνουν. Και στο yaris του 2016 σε καλό επίπεδο εξοπλισμού δεν έχει...
Τι να το κάνεις;Άστο Στέφανε τραγικό είναι να μην έχει CD και να το χρεώνουν και €150...εγώ δεν έχω δει άλλο αυτοκίνητο χωρίς, ειδικά στην κατηγορία της Χ1 (δεν μιλάμε για κουβά 10-15.000 €)...μ@λακία στο έπακρο.
Το CD εγώ το θέλω...μου αρέσει και θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχει ως στάνταρ εφόσον προσφέρεται. Να μου πείς ότι το αυτοκίνητο βγαίνει μόνο χωρίς CD player να το δεχτώ...αλλά ενώ βγαίνει με CD player, αυτό να χρεώνεται έξτρα σε ένα αυτοκίνητο €35.000, το θεωρώ γυφτιά.
Θεωρητικά όλα αυτά για εμένα, αφού BMW 2λιτρη δύσκολο να αγοράσω και τα μικρά τα βγάζει με DCT πλέον το οποίο επίσης δεν πρόκειται να αγοράσω.
Σιγά μην έχει και κασέτα .
Σήμερα και στο μέλλον, η μουσική ακόμα και αν αγοράζεται, βολεύει να γράφεται και να διαβάζεται από ένα usb.
Δηλαδή πας σπίτι σου και αντί να κάψεις ένα cd με την αγαπημένη σου μουσική , τα πετάς σε ένα usb.
Νομίζω ότι και αυτοί που αγοράζουν από άποψη cd , προτιμούν από το να τα έχουν σε θήκη στο αυτοκίνητο και να ψήνονται τις ζεστές ημέρες, να τα έχουν σπίτι.Οι εραστές του ήχου, έχουν οι περισσότεροι βινύλιο οπότε...
Επίσης έτσι και αλλιώς, στα κινητά μας έχουμε συνήθως αρκετά GB σε αγαπημένη μουσική, οπότε άλλος τρόπος είναι να παίζεις στο σύστημα του αυτοκινήτου, τραγούδια από το κινητό .
-
Άποψη σου...επέτρεψε μου να έχω διαφορετική και να χρησιμοποιώ CD.
Είπα ότι δέχομαι να μην το προσφέρει καθόλου αλλά δεν δέχομαι να το χρεώνει έξτρα σε ένα αυτοκίνητο των €35.000.
-
Και εγώ προτιμώ το cd, αλλά fanis μάλλον είμαστε δεινόσαυροι,οι gadgetακίδες πλέον χρησιμοποιούν mp3 usb και τέτοια πράγματα του διαβολου
-
Όταν έχεις Αpple music ή spotify είναι δυνατόν να ψάχνεις ακόμη τα CD.
-
666 είπαμε
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Όταν έχεις Αpple music ή spotify είναι δυνατόν να ψάχνεις ακόμη τα CD.στο φόρουμ αυτό ΟΛΑ είναι δυνατόν φίλε μου!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Είναι απλό...έχω άπειρα παιδικά CD τα οποία δεν έχω ασχοληθεί να περάσω σε MP3 (γιατί δεν έχω χρόνο) και μου είναι πολύ πιο εύκολο σε ένα ταξίδι να πάρω μαζί μου 2-3 CD κάθε φορά για τον μικρό. Ο καθένας λοιπόν έχει διαφορετικές ανάγκες, μην κρίνετε μόνο με τα δικά σας κριτήρια.
Επίσης, το ξαναλέω γιατί μάλλον δεν διαβάζετε ορισμένοι: δεν με νοιάζει εάν δεν το προσφέρει καθόλου, με ενοχλεί να πληρώνω €35.000 και να με χρεώνει έξτρα το CD €150.
Τέσπα...ανούσιο θέμα.
-
Είναι απλό...έχω άπειρα παιδικά CD τα οποία δεν έχω ασχοληθεί να περάσω σε MP3 (γιατί δεν έχω χρόνο) και μου είναι πολύ πιο εύκολο σε ένα ταξίδι να πάρω μαζί μου 2-3 CD κάθε φορά για τον μικρό. Ο καθένας λοιπόν έχει διαφορετικές ανάγκες, μην κρίνετε μόνο με τα δικά σας κριτήρια.Επίσης, το ξαναλέω γιατί μάλλον δεν διαβάζετε ορισμένοι: δεν με νοιάζει εάν δεν το προσφέρει καθόλου, με ενοχλεί να πληρώνω €35.000 και να με χρεώνει έξτρα το CD €150.
Τέσπα...ανούσιο θέμα.
Έχεις δίκαιο μέχρι το θεο έτσι όπως το θέτεις. Γυφτογερμανοί.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Όταν έχεις Αpple music ή** spotify** είναι δυνατόν να ψάχνεις ακόμη τα CD.Τι κορακίστικα είναι αυτά;
-
Ο χρήστης Dimis198 έγραψε:
Όταν έχεις Αpple music ή spotify είναι δυνατόν να ψάχνεις ακόμη τα CD.
στο φόρουμ αυτό ΟΛΑ είναι δυνατόν φίλε μου!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στον πατέρα μου δλδ να του πω να κάψει τα cd του,άσε καλύτερα μη τρέχουμε με καμία πυροσβεστικη
-
https://www.facebook.com/16264022142490 ... 315012608/
Για δείτε παραπάνω όσοι ενδιαφέρεστε
-
https://www.facebook.com/16264022142490 ... 315012608/
Για δείτε παραπάνω όσοι ενδιαφέρεστε
Πήρα τηλέφωνο και αυτό αφορά ήδη ταξινομημένα μοντέλα. Και επειδή δεν υπάρχουν Χ2 ταξινομημένα, δεν ισχύει για εκείνα.
-
Επίσης, το ξαναλέω γιατί μάλλον δεν διαβάζετε ορισμένοι: δεν με νοιάζει εάν δεν το προσφέρει καθόλου, με ενοχλεί να πληρώνω €35.000 και να με χρεώνει έξτρα το CD €150.
Τέσπα...ανούσιο θέμα.
Το διαβάσουν απλά δεν είναι βολικό γιατί θυμίζει το κωλοπιασιμο που τρώει ο καταναλωτής....εδώ οι αντιπρόσωποι χρεώνουν το τασάκι 50 ευρώ στο cd θα κωλοσουν;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ το πλήρωσα 85 ευρώ το Σεπτ 2017 (150 έχει πάει τώρα;;;) και το μετάνιωσα γιατί το έχω χρησιμοποιήσει 1 φορά σε ένα χρόνο.
Apple Music ftw (και για παιδικά τραγούδια).Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παύλο για αυτό που το χρειάζεται ο Φάνης (παιδικά τραγουδάκια) το ήθελε και η δικη μου σύζυγος στο γιαρις όπου της κακοφάνηκε που από τη μετάβαση από diesel σε υβριδικό είχε καταργηθεί το cd και δήθεν χάναμε την ευκαιρία να ακούμε παιδικές βλακειουλες καθ οδον.
Ευτυχώς είπα εγώ γιατί άλλο Μαικ Φασολακη δεν άντεχαν τα νεύρα μου. -
Δεν ακουμε τετοια...cd με παιδικη κλασσικη μουσικη και παραστασεις απο το μεγαρο ή τον κοπέρνικο.
-
Προσωπικά θέλω ακόμα και κασετόφωνο. Έχω μια καταπληκτική κασετίνα με ιταλικά και γαλλικά που άκουγα στο Xedos που είχε ραδιοκασετόφωνο (ένα πανάκριβο Pioneer που είχε και σιντιέρα στο πορτ μπαγκάζ).
BMW X1 2016