-
Επειδή δεν μου αρέσει να αφήνονται υπονοούμενα ότι γράφω ανακρίβειες, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά του Σφακιανάκη και ρώτησα για την προωθητική ενέργεια. Προφανέστατα δεν περίμενα να ακούσω κάτι το τρομερό. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι. Όποιος θέλει ας πάρει τηλέφωνο να μάθει πληροφορίες για το 16990e.
Εδώ εγώ βάζω οριστική τελεία. Προτιμώ να διαβάζω για το Duster και όχι για το Vitara.
-
προφανως καταιγις, τα του βιτ στο νημα του βιτ. αλλωστε ειναι και προσβλητικο για το βιταρα να αναφερεται εδωθε.
-
Τι δουλεια εχει να συγκρινεται το γατακι με το μονστερ? Οσο για την τιμη του που εκκινει κατω απο ενα ψυχολογικο οριο ...διχως εξοδα προετοιμασιας και μεταφορας, που σημαινει + 500 εως κ 1000 ευρω. Ολα αυτα για μονο λευκο, πιθανοτατα σιδερενιες ζαντες διχως καν τεμπελη και παει λεγοντας... Το ψεμα εχει κοντα ποδαρια. Στο Σφακιανακη κιολας... Βρε τι παθαμε...
-
Ελεγξα επισης τι προσφερει στην τιμή από... το τοτεμ και στα προαναφερθεντα που οντως δεν εχει, επιπλεον δεν εχει και πολλα αλλα που στο ντουστ υπαρχουν μπάι ντιφολτ. Χασιμο χρονου δηλαδη. Μπραβο στον καταιγις για την ψυχραιμη απαντηση.
-
Ακριβώς, το 'ψέμμα' (μάλλον λάθος πληροφόρηση θα το έλεγα) ήταν ότι το Vitara ξεκινάει από 19.000, αν έχεις πρόβλημα με αυτό κάνε μήνυση στον Σφακιανάκη για παραπλανητική διαφήμιση αν νομίζεις ότι το αυτοκίνητο ΔΕΝ ξεκινάει από τόσα, και ζητά και 2.400€ από τον κολλητό μου που τον κορόιδεψαν και του έδωσαν αυτοκίνητο με 17.600..
Απίστευτο ότι κάνουμε συζήτηση για κάτι τόσο αντικειμενικό και προφανές! Ανοίγεις το site και το έχει πρώτη μούρη, ούτε καν τη προσφορά που πήραμε δεν ανέφερα (με ζάντες αλουμινίου) για να μην μπερδέψω το νήμα (τα έχω γράψει λεπτομερώς πριν 2 μήνες στο αντίστοιχο νήμα).
-
Για ποιο ψέμα μιλάμε; 17.600 τελική τιμή με εξοπλισμό που το Duster δεν έχει ούτε ως έξτρα: υβριδικό σύστημα, adaptive cruise control, full led φώτα. Ναι, και με ζάντες αλουμινίου και τεμπέλη. Με επιπλέον χρέωση για το χρώμα. Με το κλειδί στο χέρι, που λένε. Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ δεδομένα, είμαστε για κλάματα.
-
Και όμως @dimsabas, ούτε στα στάνταρ δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε..
Ευχαριστώ για την συνεισφορά στην συζήτηση, επειδή και εσύ γνωρίζεις την κατάσταση με τα Vitara είναι χρήσιμο το ποσταρισμα σου.
Προσωπικά δεν είπα ότι είναι κακή επιλογή το Duster, και εγώ το είχα πολύ ψηλά στη λίστα μου, μέγεθος ανά χρήμα είναι από τις καλύτερες λύσεις της αγοράς, απλά το κάθε ένα αυτοκίνητο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, οι επιλογές άπειρες και οι αγοραστές πολλοί αλλά δεν θυμάμαι καν να ξεκινάει από 19.000 τα τελευταία 3 χρόνια το Vitara, πάντα ήταν αρκετά κάτω.
-
Οσο θετε. Οπως εγραψα ειδα τι προσφερει απο την τιμη που δινει. Για να παρεις σοβαρο βιτ χρειαζεσαι σοβαρα χρηματα. Διαφορετικα μια σκετη απο γιουβετσι. Μανιβελες, διχως τεμπελη με σιδερενιες ζαντες, διχως gps, σκετη πλαστικουρα, αβαφα πλαστικα, μπροστοκινητο, διχως διπλο πατο δευτερη πριζα και ποσα αλλα για να πω πως πηρα βιτ, ευχαριστω. Δεν... Τελικα για το μονο που δεν εμαθα ειναι αν στα17000 με το δεκαρικο πηγαινε ελα να το δειτε ποσο ειναι το επιπλεον δε ξερω. 500 ή 1000 ευρω?
-
Παραγραφος για ΝτιμΣαμπα.
Αυτο το βιτ ετσι το βλεπεις αμαξαρα? Συγχαρητηρια, εχεις στοχους.
-
Σου ανέφερα ακριβώς την ΤΕΛΙΚΗ τιμή και τον εξοπλισμό που περιελάμβανε. Από κει και πέρα, ο καθένας αγοράζει ό,τι τον ευχαριστεί. Μόνο μη λέμε ανακρίβειες γιατί μας διαβάζουν και μη γνώστες και σχηματίζουν άποψη. Εκεί μπορεί να γίνει ζημιά, εμένα ή εσένα δε θα μας επηρεάσει η ανακρίβεια που θα πει ο άλλος.
-
Δε διαβαζω μονο ανακριβειες αλλα και βλακειες. Εχει καλος φιλος το βιτ 4Χ4 και φουλ εξοπλισμενο κι εκει ως ολοκληρωμενη προταση μαμα και δερνει. Τι σχεση εχει τωρα αυτο με την προταση που παρολιγο να σου κανουν δωρο τα καθισματα εσυ μονο ξερεις. Ενα κροσοβερ δηλαδη που εχει Acc αλλα ουτε λογος για τα αυτονοητα. Ουτε για νοικιαρικο δε το παιρνα.
-
Μια χαρά βρίσκω το βιτάρα των 17 χιλιάδων για κάποιον που δε μπορεί να ανέβει ψηλότερα.
Αγοράζεις πολύ αυτοκίνητο για τα λεφτά σου.
Προσωπικά δε θα μου έλειπαν ιδιαίτερα τα πίσω ηλ. παράθυρα, το δερμάτινό τιμόνι και η οθόνη. Κοτσάρεις το σμαρτ φόουν στο ταμπλώ και έχεις gps.
Συν τοις άλλοις με 17 χιλιαρικάκια παίρνεις 16άρες, ΟΛΑ τα συστήματα ασφαλείας, λεντ, προβολείς ομίχλης, κλιμα και δε ξέρω τι άλλο ξεχνάω.
-
Μια χαρά βρίσκω το βιτάρα των 17 χιλιάδων για κάποιον που δε μπορεί να ανέβει ψηλότερα.
Αγράζεις πολύ αυτοκίνητο για τα λεφτά σου.
Προσωπικά δε θα μου έλειπαν ιδιαίτερα τα πίσω ηλ. παράθυρα, το δερμάτινό τιμόνι και η οθόνη. Κοτσάρεις το σμαρτ φόουν στο ταμπλώ και έχεις gps.
Συν τοις άλλοις με 17 χιλιαρικάκια παίρνεις 16άρες, ΟΛΑ τα συστήματα ασφαλείας, λεντ, προβολείς ομίχλης, κλιμα και δε ξέρω τι άλλο ξεχνάω.
Πολύ σωστά, ο φίλος μου από μόνος του είχε βρει μεταχειρισμένο Juke με 15.500€ πριν αναλάβω την υπόθεσή του. Τιμόνι και λεβιές ήταν τελείως λιωμένα από τη χρήση και ο άλλος το παρουσίαζε σαν ευκαιριαρα και ότι δεν μπορούσε να κατέβει στην τιμή!
Το Vitara στα 17.600 (με ζάντες/τεμπέλη) θεωρώ ότι ήταν απείρως λογικότερο βήμα, και λουκούμι για 3μελης οικογένεια που δεν ήθελε να ανοιχτεί οικονομικά.
Και το Duster με το διπλό καύσιμο καλύτερη επιλογή θα ήταν από μεταχειρισμένο με 15.000 που τα παρουσιάζουν και ευκαιρίες οι μαντραδες. Αναρωτιέμαι, η εισαγωγική του Duster προσφέρει περισσότερα από την εισαγωγική του Vit;
-
Παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνεστε. Τα 2 αυτοκίνητα, είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους(τυπικά δεν είναι ούτε στην ίδια κατηγορία), ενώ πλέον, δεν υπάρχει ούτε παρόμοια ισχύος έκδοση σε βενζίνη. Αν κάποιος θα έπρεπε να συγκρίνει το 2κινητο Vitara GL(το σωστό, είναι δικίνητο S-Cross), θα έπρεπε να το κάνει με το Ambiance 4X2 1.33 130 PS, το οποίο, είναι(ήταν, μιας και δεν προσφέρεται πια Ελλάδα), εξίσου(αν όχι, παραπάνω), 'γυμνό'. Προσωπικά βέβαια, καλύτερα που δεν προσφέρεται, γιατί θα ξεφτιλιζόταν η αντιπροσωπεία με τις τελευταίες διαδοχικές αυξήσεις... Όταν το '19, η έκδοση αυτή έκανε 15980(τιμή εξαιρετική), φανταστείτε πόσο θα έφτανε τώρα(ενδεικτικά, υπήρξαν αυξήσεις >2500 ευρώ, με παράδειγμα σε έκδοση πετρελαίου sportive, αύξηση 2820 ευρώ...).
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η προσφορά με τα 16990 του Vitara, αφορά αυτοκίνητα χωρίς έξοδα pdi/τέλη κλπ(όπως δηλαδή σε ΌΛΑ τα αυτοκίνητα...), σε κόκκινο χρώμα(που είναι αυτό που δεν χρεώνεται) και αν είναι κάποιος τυχερός(τουλάχιστον αυτό έπαιξε παλαιότερα σε κάποιες περιπτώσεις), με δώρο το πακέτο Upper(δηλαδή ζάντες) ή τα κλασσικά(αισθητήρες πίσω ή συναγερμό). Το αν αυτό το πακέτο, είναι συμφέρον ή όχι, αν ο Σφακιανάκης είναι μπιπ(βασικά εκεί που είναι, χέστηκε τι λέμε εμείς, αλλά τεσπα), εναπόκειται στον κάθε ένα ξεχωριστά. Εγώ πχ, που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η οθόνη ή οι μανιβέλες πίσω(ναι, ξέρω και τα χρώμια και η μαυρίλα εσωτερικού/μάσκας), το βρίσκω τιμιότατη επιλογή, με όλα τα μπιπλίκια ηλ. ασφάλειας. Άλλος μπορεί όχι, αλλά με 18500 τελική(αν θυμάμαι καλά το GL+ με τα hybrid4u κλπ κλπ), παίρνει αμάξι μπόμπα. Όσοι θέλουν HI-TECH πράγματα, θα πάνε σε κανένα Puma, Όχι σε 2κίνητο Duster...
-
-
-
![alt text]( image url)
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/me_3_000_euro_to_dacia_duster_ginetai_agnoristo-7803114/
Βέβαια έτσι χάνει κάθε προτέρημα που είχε για τα εκτός δρόμου αλλά τουλάχιστον είναι εντυπωσιακό !
-
Για βόλτες στο Μπουρνάζι είναι μια χαρά….
-
@kkostask said in Dacia Duster II:
Για βόλτες στο Μπουρνάζι είναι μια χαρά….
Για Μπουρνάζι θέλει ακόμα τα κλασσικά αυτοκόλλητα στην πόρτα , ένα ζευγάρι ροζ ζάρια
και τουλάχιστον μια αεροτομή σε μέγεθος απλώστρας , αν είναι πάνω απο 110 αλογα θέλει και δεύτερη αεροτομή .
Αυτά -
Χαχαχχα ξέχασες φωτάκια στα πιτσιλιστηρια, Μαύρο σκούρο φιμε γυφθος εντισιον ακόμα και στο παρμπρίζ. Μπουρί πρ πρ πρ. Μαύρο φιμε πλαστικό και στις πινακίδες..
#mono_pressa
Dacia Duster II