-
Σε σχεση με το βιτ μονο εκει υστερει. Τα υπολοιπα να χαμε να λεμε. Ο ανθρωπος πιο πανω το ειπε καθαρα. 4 ατομα και αποσκευες μπορει να κρατα αξιοπρεπεστατες ταχυτητες ταξιδίου διχως τα... Κυριε μη πινετε το ποτο μου. Μα τι λετε κυριε αυτο ειναι το κολατσο μου...
-
Για αυτό παμε όλοι μαζί σε μια παραλια, μαζί με τη θεία τη Λία
-
Η συγκριση με το βιτ τωρα ειναι ξεκαθαρα υπερ του ντουστ ΙΙ σε ολους τους βασικους τομεις συγκρισης. Το ντουστ ΙΙ υπερεχει αισθητα σε χωρους, κινειται σε καθε τερρεν ενω και σε εξοπλισμο ουσιας ειναι ε ν η μ ε ρ ο μ έ ν ο. Το βιτ απευθυνεται σε αλλο κοινο. Μικρη οικογενεια με 1 ή 2 μικρα το πολυ. Το ντουστ δε περιοριζεται σε χρηση οικογενειακου σκουτερ. Εξω απο ταμπελες για εμενα μονο τυφλοι δε βλεπουν διαφορες ουσιας αναμεσα στα 2 οχηματα. Δε συζητω για κοστη συντηρησης οπου εκει οι νταστεραδες γελαμε με αυτα που διαβαζουμε.
+1
Έτσι ακριβώς.
Και θα πρόσθετα ότι το Vitara απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν πάνω από 19000e να διαθέσουν. Ενώ με το Duster με 16000euro μπορεί να βολευτεί με την 1η έκδοση βενζίνης. 3 χιλιάρικα διαφορά; Μεγάλη υπόθεση στις μέρες μας...
-
Γιατι με δαυτους θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε.
-
Γιατι με δαυτους θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε.
#milf_not #mizeria #den_exeis_paei_voukouresti
-
Τί είδους κιβώτιο είναι το edc? Ποια άλλα το φοράνε?
Διπλού συμπλέκτη της gertrag. Το ίδιο ή σχεδόν ίδιο φοράνε και τα μικρά φόρντ (fiesta & puma).
-
Διπλού συμπλέκτη της gertrag. Το ίδιο ή σχεδόν ίδιο φοράνε και τα μικρά φόρντ (fiesta & puma).
Άρα λογικά πρέπει να είναι αρκετά ζωντανό το αμάξι διπλοσύμπλεκτο με τους 150.
Να δούμε αν θα βρούμε και κανά test drive.
-
Το Vitara ξεκινάει επίσημα από 16.990. Με 17.600 τελική παίρνεις μία καλή έκδοση με κάποια έξτρα πράγματα που έδωσαν στον φίλο μου (π.χ ζάντες αλουμινίου).
-
Αυτή ήταν προσφορά για τον Απρίλιο. Η κανονική τιμή πρέπει να είναι 1.000-1.500 επάνω. Έψηνα και τη τον πεθερό μου αλλά κοιμόταν.
-
Αυτή ήταν προσφορά για τον Απρίλιο. Η κανονική τιμή πρέπει να είναι 1.000-1.500 επάνω. Έψηνα και τη τον πεθερό μου αλλά κοιμόταν.
Η αγορά έγινε τον Ιούνιο και μέχρι τον Ιούλιο που παρέλαβαν έπαιζε ακόμη η ίδια προσφορά.
Η επίσημη τιμή που ξεκινάει το Vitara είναι 16.990, κάτω από το ψυχολογικό των 17.000 δηλαδή, όλα μαζί, η φθηνότερη έκδοση, το παίρνεις από 17.300 επίσημα και πάλι προσφέρουν κάτι δωράκια, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πλέον.
-
Τι πλακα εχετε, αρκει μονο πως μπαινετε στο νημα του νταστερ για να συζητησετε την τιμη εκκινησης του βιτ. Αυτο βεβαια ο Δουβλης το θεωρει φυσικο καθως το κανει εκ πεποιθησεως παντου.
Πραγματικα εχω εντυπωσιαστει. Χρονια Πολλα!
-
Αναφέρθηκε ότι το Vitara ξεκινάει από 19.000, προφανώς αυτό είναι λάθος. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινάει από 16.990, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αφήσουμε να πλανάται μία ανακριβής δήλωση.
Καταλαβαίνω την επιθετική σου διάθεση προς το άτομό μου αφού όπου έχω ποσταρει τελευταία μπαίνεις για να με ειρωνευτείς αλλά δεν θα μπω σε διαδικασία ανούσιας αντιπαράθεσης. Όπου νομίζω ότι έχω εμπειρία και γνώση θα δίνω την άποψή μου. Δημόσιο φόρουμ είναι και έχουμε όλοι ελευθερία άποψης και λόγου.
-
Ειχες στοιχειωδεις γνωσεις και καλη προθεση σε αυτα που γραφεις, θα σε λαμβανα στοιχειωδως στα σοβαρα. Ουτε αυτο ομως.
-
Πιστεύω θα το αντέξω..
-
Θα ήθελα τα σχόλια σας οι κάτοχοι του μοντέλου Σχετικά με τους αεροδυναμικός θορύβους σε εθνική μετά τα 110.ειναι όντως έντονοι ? Από ηχομόνωση γενικότερα πως είναι η καμπινα?
-
Αναφέρθηκε ότι το Vitara ξεκινάει από 19.000, προφανώς αυτό είναι λάθος. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινάει από 16.990, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αφήσουμε να πλανάται μία ανακριβής δήλωση.
Καταλαβαίνω την επιθετική σου διάθεση προς το άτομό μου αφού όπου έχω ποσταρει τελευταία μπαίνεις για να με ειρωνευτείς αλλά δεν θα μπω σε διαδικασία ανούσιας αντιπαράθεσης. Όπου νομίζω ότι έχω εμπειρία και γνώση θα δίνω την άποψή μου. Δημόσιο φόρουμ είναι και έχουμε όλοι ελευθερία άποψης και λόγου.
Από που προκύπτει ότι το Vitara ξεκινά από 16990euro;
Ο επίσημος τιμοκατάλογος αναφέρει 18570e, χρεώνει όλα τα χρώματα και επιπλέον χρεώνει και έξοδα μεταφοράς/προετοιμασίας. https://auto.suzuki.gr/files/pricelist/Suzuki Pricelist.pdf
Το Duster ξεκινά στον επίσημο τιμοκατάλογο 15990e και δεν περιλαμβάνει τυχόν επίσημες προωθητικές ενέργειες π.χ. https://www.dacia.gr/discover-dacia/offers.html ή σε εκπτώσεις που γίνονται στις εκθέσεις π.χ. σε στοκ αυτοκίνητα.
Η προωθητική ενέργεια της SUZUKI δεν αλλάζει τον επίσημο τιμοκατάλογο και δεν υπάρχει κάπου κάποια ιδιαίτερη πληροφορία για τα αυτοκίνητα που αφορά.
Εκτός αν έχει βγει νέος τιμοκατάλογος της SUZUKI και δεν έχει ενημερωθεί το site της. Αυτό δεν το γνωρίζω.
-
Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις. Είχα το μκ1 και τώρα το μκ2, αμφότερα σε πετρέλαιο. Έχουν γίνει κυριολεκτικά άλματα στην ηχομόνωση, παλιά ήταν ενοχλητικά ακόμα και στο ρελαντί στο φανάρι.
-
Dublin wrote:
Από που προκύπτει ότι το Vitara ξεκινά από 16990euro;
Ο επίσημος τιμοκατάλογος αναφέρει 18570e, χρεώνει όλα τα χρώματα και επιπλέον χρεώνει και έξοδα μεταφοράς/προετοιμασίας. https://auto.suzuki.gr/files/pricelist/Suzuki%20Pricelist.pdf
Το Duster ξεκινά στον επίσημο τιμοκατάλογο 15990e και δεν περιλαμβάνει τυχόν επίσημες προωθητικές ενέργειες π.χ. https://www.dacia.gr/discover-dacia/offers.html ή σε εκπτώσεις που γίνονται στις εκθέσεις π.χ. σε στοκ αυτοκίνητα.
Η προωθητική ενέργεια της SUZUKI δεν αλλάζει τον επίσημο τιμοκατάλογο και δεν υπάρχει κάπου κάποια ιδιαίτερη πληροφορία για τα αυτοκίνητα που αφορά.
Εκτός αν έχει βγει νέος τιμοκατάλογος της SUZUKI και δεν έχει ενημερωθεί το site της. Αυτό δεν το γνωρίζω.
Από το σάιτ ρε συ! Άνοιξέ το και πες μας τι γράφει.
https://auto.suzuki.gr/model/vitara?gclid=EAIaIQobChMIm7Pd1eOz8gIVTevtCh04dAZVEAAYASAAEgJDAvD_BwE
-
Dublin σε παρακαλώ μην με δουλεύεις...
Το site πετά ένα 'Από 16.990€
Η τιμή περιλαμβάνει το όφελος Hybrid For U και επιπλέον προωθητική ενέργεια.
Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα προετοιμασίας και μεταφοράς.'και πουθενά αλλού δεν αναφέρει τίποτα απολύτως.
Νομίζω ότι και εσύ καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι προωθητική ενέργεια με ότι μπορεί να συμπεριλαμβάνει αυτό π.χ. να αφορά στοκ αυτοκίνητα, ή να μην υπάρχουν αυτοκίνητα, ή να υπάρχουν σε συγκεκριμένο χρώμα, ή αυτοκίνητα που ξέμειναν από προγράμματα leasing ή...ή...ή...
Συγκρίσεις τιμών γίνονται επί επίσημων τιμοκαταλόγων.
-
Το επίσημο site αναφέρει από 16.990, δηλαδή η τιμή ποια είναι; Σοβαρά τώρα; Η τιμή που ξεκινάει το αυτοκίνητο είναι η θεωρητική που έχει κάποιος στο μυαλο του ή αυτή που δίνει επίσημα η αντιπροσωπεία και διαφημίζει στο σάιτ της;
Αυτό είναι γνωστό από δεκαετία 90 τουλάχιστον που θυμάμαι εγώ σίγουρα.
Όταν λεει επίσημα στο σάιτ ότι ξεκινάει 'από 16.990' σημαίνει ότι ξεκινάει από 16.990, δεν αναφέρω ούτε διαπραγμάτευση, ούτε έκπτωση και δώρα που δίνουν στο μιλητο, ούτε τίποτα, είπαμε με 17.600€ πήρε αρκετά πράγματα πάνω σε εξοπλισμό ο φίλος, και τότε ξεκίναγε επίσημα από ψηλότερα το αυτοκίνητο, αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτό.
Όσο παλιό είναι και πλησιάζει αντικατάσταση θα πέφτει κι' άλλο η αρχική τιμή.
Dacia Duster II