-
-
"Το καινοτόμο έργο χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκό πρόγραμμα και προχωράει με συντονιστή τον όμιλο και τη συμμετοχή ακόμη 9 εταίρων από 7 χώρες."
-
Να βάλουν μπαταριοκινητα να τρέξουν στο ΛεΜαν να δούμε ποιο είναι το καλυτεχαχαχαχα
-
Με fuell cells είναι....
Αθάνατη Ελλάδα.
-
Η πατρίδα πάντα στηρίζονταν στους σανοφάγους.
Αυτό λέω, γιατί δεν κατεβαίνουν στο ΛεΜαν; -
Και όχι στους τσοπάνηδες;
Μήπως γιατί τώρα γίνεται το R&D και παρουσιάζουν προς το κοινό ένα πρωτότυπο αγωνιστικό ;
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Να βάλουν μπαταριοκινητα να τρέξουν στο ΛεΜαν να δούμε ποιο είναι το καλυτεχαχαχαχα
Θα πετύχει και αυτό όπως η Formula-E που είχαν κάτι σκουπάκια να κάνουν βολτίτσα και γέλαγε ο κόσμος.
-
Ε, όχι και γέλαγε ο κόσμος. Ρόδα-ρόδα είναι όλοι οι αγώνες.
-
Δεν υπάρχει ποιοτική σύγκριση ρε συ, ακόμα και η ευνουχισμένη πλέον F1 έχει μηχανές, τα άλλα τα σκουπάκια ό,τι και να κάνουν δεν πλησιάζουν. Που να είχαμε και τους V10 που ούρλιαζαν, εκεί θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας.
-
@diego1960 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δεν υπάρχει ποιοτική σύγκριση ρε συ, ακόμα και η ευνουχισμένη πλέον F1 έχει μηχανές, τα άλλα τα σκουπάκια ό,τι και να κάνουν δεν πλησιάζουν. Που να είχαμε και τους V10 που ούρλιαζαν, εκεί θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας.
Να ρθω με ενα V10 και να περναω κατω απο το σπιτι σου καθε βραδυ κατα τις 02.00 να δουμε ποσο θα συνεχισει να σ αρεσει.
-
Για τους αγώνες θα μπορούσαν να κάνουν μια εξαίρεση είναι η αλήθεια.
Αλλά επειδή μέσα από αυτούς αναπτύσεται τεχνολογία που μετέπειτα περνά στα απλά αυτοκίνητα, είναι αναγκαία η ύπαρξη του πρωταθλήματος τους
-
Δεν έχω κανένα θέμα, μένω σε πολύ κεντρικό σημείο και δε με ενόχλησε ποτέ ο θόρυβος, αντίθετα με ενοχλεί πολύ το πόσο ντεκαβλέ παει να γίνει η αυτοκίνηση.
-
Και εγώ τα ίδια έλεγα μέχρι που άλλαξα σπίτι και διαπίστωσα πως η ηρεμία του δρόμου είναι εν τέλη ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κακο κάνει στον εγκέφαλο η συνεχόμενη όχληση από θορύβους όλο το 24ωρο
-
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δεν κατανοώ τι σχέση έχει με το τοπικ των καυσίμων.
Αλλά ο νόμος προς το παρόν είναι σχετικά σαφής. Και υπέρ των οχημάτων μικροκινητικότητας.Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα "πειραγμένα" ποδήλατα που πάνε σα μηχανάκια, που ο μάγκας το έχει δει ως ευκαιρία να γλυτώνει τέλη ασφάλειες κλπ...
-
Τα όρια του πόση σχέση έχει τα βάζουμε εμείς. Τα ονομάζουν "ποδηλατα" αλλά νομίζω ως κάτι καινούργιο, είναι σε γκρι περιοχή.
Τα περισσότερα απ αυτά κινούνται μέσα στις πόλεις όπως περίπου τα μικρα βενζινοκινητα σκουτερακια και παπιά, αλλά όπως φαίνεται με μηδενική αστική ευθύνη για όποιον είναι γύρω τους... -
Προσωπικά έχω πάει με ποδήλατο κανονικό πάνω από 60, οπότε το τι είναι επικίνδυνο δεν έχει σχέση με το καύσιμο αλλά τον οδηγό.
Θυμάμαι χρόνια πριν που έπεσε δικάβαλο ποδήλατο με ανήλικους σε αμάξι φίλου σε διασταύρωση (προφανώς πνίγοντας stop) και του έβαλε και τις 2 πόρτες μέσα. Προφανώς τα παιδιά εξαφανίστηκαν. Προφανώς τα έβαλε από την τσέπη του.
Αν βάλεις τέλη ασφάλεια σε ηλεκτρικό ποδήλατο, θα πρέπει να βάλεις και σε ότι πατάει στο δρόμο. Οπότε χλωμή επιλογή... Ειδικά στη χώρα που και τα δίποδα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σωστά στο δρόμο.
-
@antonakis said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Προσωπικά έχω πάει με ποδήλατο κανονικό πάνω από 60, οπότε το τι είναι επικίνδυνο δεν έχει σχέση με το καύσιμο αλλά τον οδηγό.
Θυμάμαι χρόνια πριν που έπεσε δικάβαλο ποδήλατο με ανήλικους σε αμάξι φίλου σε διασταύρωση (προφανώς πνίγοντας stop) και του έβαλε και τις 2 πόρτες μέσα. Προφανώς τα παιδιά εξαφανίστηκαν. Προφανώς τα έβαλε από την τσέπη του.
Αν βάλεις τέλη ασφάλεια σε ηλεκτρικό ποδήλατο, θα πρέπει να βάλεις και σε ότι πατάει στο δρόμο. Οπότε χλωμή επιλογή... Ειδικά στη χώρα που και τα δίποδα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σωστά στο δρόμο.
όπου ποδήλατο, βάλε μηχανάκι...δεν αλλάζει απολύτως τίποτα!
-
Εδώ ρε πάνε και γράφουνε ανήλικα που κυκλοφορούνε χωρίς κράνος/διπλωμα και πάνε οι γονείς να σβήσουν κλήσεις...
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Και εγώ τα ίδια έλεγα μέχρι που άλλαξα σπίτι και διαπίστωσα πως η ηρεμία του δρόμου είναι εν τέλη ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κακο κάνει στον εγκέφαλο η συνεχόμενη όχληση από θορύβους όλο το 24ωρο
Την μεγαλύτερη μακράν όχληση πλέον την προκαλούν οι κηπουροί, η νέα μόδα, δεν ξέρω που διαμένετε αλλά εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα μετακομίσω γιατί πολύ απλά δεν παλεύεται η κατάσταση. Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το απόγευμα θα είναι ενας "επαγγελματίας" που θα κλαδεύει, φυσάει, ρουφάει, με ένα δίχρονο μοτεράκι που θα ακούγεται και θα βρωμάει σε 2-3 οικοδομικά τετράγωνα. Μαζί με τους ιδιώτες οι του δήμου οι οποίοι δεν έχουν αφήσει ίχνος βλάστησης. Η ηλιθιότητα της ανθρωπότητας σε όλο της το μεγαλείο.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά