-
@antonakis said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τα χουμε πει αυτά... εγώ είχα πετύχει ένα να επιταχύνει από είσοδο αττικής οδού, πότε ξεκίνησε από τα διόδια, πότε μπήκε διαγώνια στην αριστερή δεν το καταλάβαινες...
(προφανώς επικίνδυνα, αλλά πάραυτα εντυπωσιακά)Η μεγάλη ιπποδύναμη δεν είναι επικίνδυνη. Αντιθέτως μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι σωτηρία.
Ο οδηγός μπορεί να γίνει επικίνδυνος. -
2:00
Δείτε μέσα σε 400μ τι κάνει;
Η m5 ξεκινά τον αγώνα με 110χκμ/ώρα και 3 σχέση στον κόφτη. Το Τέσλα από στάση και σε 400 Μ....το κερδίζει και με διαφορά!!!
Δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης τέτοιο οικογενειακό αυτοκίνητο
Και υπόψιν έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ. Δηλαδή το επόμενο λέτε να έχει 4; Και δυνατότερα;
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πραγματικά θα ήθελα να δω το plaid. Είναι γρηγορότερο από superbike.... Τι να λέμε;
Βλακείες... 1000+ άλογα μόνο 320 τελική. Εγώ που θέλω να βγω ότομπαν να το ανοίξω γιατί να με κόβει.
-
@harisma23 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τα χουμε πει αυτά... εγώ είχα πετύχει ένα να επιταχύνει από είσοδο αττικής οδού, πότε ξεκίνησε από τα διόδια, πότε μπήκε διαγώνια στην αριστερή δεν το καταλάβαινες...
(προφανώς επικίνδυνα, αλλά πάραυτα εντυπωσιακά)Η μεγάλη ιπποδύναμη δεν είναι επικίνδυνη. Αντιθέτως μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι σωτηρία.
Ο οδηγός μπορεί να γίνει επικίνδυνος.Σωστό.. όπως ο δικός μου χθες με μαύρο T, άνοιξε ούτε 40μ στα φανάρια και μετά φουλ φρένο γιατί προφανώς γινόταν χαμός πριν την Μαβίλης.. λίγο να αργούσε στα φρένα ή να του έφευγε...αλήθεια, απενεργοποιείται το αυτόματο φρενάρισμα στα T; Γιατί έφτασε πραγματικά κοντά ο τύπος..
-
Ρυπαίνουν τα λάστιχα την ατμόσφαιρα με μικροσωματίδια σε μεγαλύτερες ταχύτητες.
Καγκουροοικολογος. Το κατοχυρώνω.
-
Πραγματικά θα ήθελα να δω το plaid. Είναι γρηγορότερο από superbike.... Τι να λέμε;
Βλακείες... 1000+ άλογα μόνο 320 τελική. Εγώ που θέλω να βγω ότομπαν να το ανοίξω γιατί να με κόβει.
Τωρα το θυμήθηκα.
Αντονακη, θα απογοητευτεις. Στο track mode το plaid πιάνει τελική στα 280 χλμ/ώρα η οποία είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη
-
Αντονακη, θα απογοητευτεις. Στο track mode το plaid πιάνει τελική στα 280 χλμ/ώρα η οποία είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη
Εγώ τον Lord Elon διαβάζω...
https://www.tesla.com/el_gr/models†Μέγιστη ταχύτητα
322 χλμ/ώρα
όταν διαθέτει πληρωμένες αναβαθμίσεις υλικού (need to pay for speeeeeed) -
Εγώ τον Lord Elon διαβάζω...
https://www.tesla.com/el_gr/models†Μέγιστη ταχύτητα
322 χλμ/ώρα
όταν διαθέτει πληρωμένες αναβαθμίσεις υλικού (need to pay for speeeeeed)Και εγώ διαβάζω αυτούς που τα έχουν οδηγήσει..
But, trust us, you don't want to do 200 mph in this car. Even 162 mph was terrifying, wandering and nervous to the point that we were concerned about our ability to shepherd it between lane lines. The steering doesn't firm up enough with speed, making the task more difficult. At similar velocities, a Taycan is resolutely stable. Another reason to fear a 200-mph speed is brakes that got soft during our testing. Although our braking regimen isn't nearly as severe as what a racetrack demands, a warning message reporting the brakes' demise popped up on the dash. Between the flappability at high speeds and the iffy brakes, our helmets are way off to former FIA GT racing driver Andreas Simonsen, who piloted the Plaid to what must have been a harrowing 7:35 Nürburgring lap.
-
Haters....απλά δοκίμασαν τα πρώτα κομμάτια. Από τότε διόρθωσε τα θέματα αυτά. Απλά δεν είσαι ενήμερος...απλά hater....
-
Θα υπάρξει όπως λες @antonakis και έκδοση και για 320χλμ/ώρα.
Το πιο πάνω είναι η ....βασική έκδοση!!!!
Ο τύπος που το δοκιμάζει τελικιαζει επί 12-13 έτη στην autobahn αυτοκίνητα, έχει οδηγήσει τα πάντα και έχει μεγάλη εμπειρία.
Ποτέ δεν έχει ζήσει κάτι τέτοιο ....όπως το plaid.
-
Περίμενε να πάρει κανένα ο DMG να δούμε αν τρίζει κιόλας.
-
Είναι και άσχημο.....
-
Καλημερα σας.
Για να ειμαστε on topic,ποσο ειναι η καταναλωση σε ευρα για 100 χλμ στο ηλεκτρικο.?
Παιζει ρολο το ειδος της διαδρομης?(επαρχιακο δρομο)
εγω προσωπικα θα ηθελα ενα ηλεκτρικο για δευτερο αμαξι.Για το off topic οσον αφορα τα tesla...περισσοτερο εχει να κανει με τη ροπη,το κολλημα στο καθισμα και το χαμογελο....τελικη ταχυτητα ποσες φορες να πιασεις...μια δυο φορες για επιβεβαιωση...
Υ.Γ. Τα παιδια παντα μου λενε..."Μπαμπα βαλε το τοουυυυρρρρμπο...".... -
Με τελική το Plaid πόσα χιλιόμετρα βγάζει;
-
@costasbab said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Καλημερα σας.
Για να ειμαστε on topic,ποσο ειναι η καταναλωση σε ευρα για 100 χλμ στο ηλεκτρικο.?
Παιζει ρολο το ειδος της διαδρομης?(επαρχιακο δρομο)
εγω προσωπικα θα ηθελα ενα ηλεκτρικο για δευτερο αμαξι.Για το off topic οσον αφορα τα tesla...περισσοτερο εχει να κανει με τη ροπη,το κολλημα στο καθισμα και το χαμογελο....τελικη ταχυτητα ποσες φορες να πιασεις...μια δυο φορες για επιβεβαιωση...
Υ.Γ. Τα παιδια παντα μου λενε..."Μπαμπα βαλε το τοουυυυρρρρμπο..."....Αυτή η συζήτηση είναι τόσο περίπλοκη που δε θα βγάλεις ακρη απο εμάς
εξαρτάται απο τον πάροχο που εχεις
εαν εχεις tesla είναι τζάμπα στους φορτιστές
εαν εχεις νυκτερινό
εαν εχεις Φ/Β
εαν υπάρχουν προσφορές αλλου είδουςπαίρνεις λοιπόν το χειρότερο σενάριο , κοιτάς το λογαριασμό που εχεις τώρα το υπολογίζεις με την τιμή KWh ημέρας προσθέτεις και όλες τις άλλες χρεώσεις + τον ΦΠΑ
πολλαπλασιάζεις ανάλογα το μοντέλο απο τον παρακάτω πίνακα
https://ev-database.org/cheatsheet/energy-consumption-electric-car -
@costasbab said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το μόνο «στανταρ» είναι οι δημόσιοι φορτιστές όπου χοντρικά στο ταξίδι για απόσταση 100χλμ χωρίς παραχωρήσεις (γιατί οι ηλεκτροκίνητοι ταξιδεύουν π.χ. με 90χαω χωρίς καλοριφέρ στον αυτοκινητόδρομο για να κερδίσουν εμβέλεια) θα χρεωθείς περίπου 20KWh x 0.55€, με προσέγγιση δηλαδή 11€ τα 100χλμ σαν μέγιστη δυνατή χρέωση με σημερινές ακριβές τιμές ρεύματος.
Στην πόλη λογικά μπορεί και 30% λιγότερο, επειδή οι ίδιες κιλωβατώρες βγάζουν περισσότερα χλμ.
Σε οικιακή φόρτιση, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, όπως ειδική έκπτωση κιλωβατώρας, παραγωγή φωτοβολταϊκών και λοιπά, ίσως πέφτει και κάτω απ τα μισά των 11€, κατά πως λένε αυτοί που ασχολούνται. -
Στην Εθνική πάει και 62 λεπτά.
-
Είναι και άσχημο.....
ουτε άσχημο, ουτε όμορφο το βρίσκω. Απλά αποδεκτο
αλλά στα ηλεκτρικα είναι λόγω μπαταριών τοπ αυτη την στιγμη.
-
Ρε μην ποστάρετε χωρίς προειδοποίηση Τεσ-λολ παντού, κάποιοι μπορεί να τρώμε όσο κοιτάζουμε το φόρουμ.
-
Καλή όρεξη
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά