-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μόλις με διάβασε....
Με διαβάζει, είναι σιγανοπαπαδια
Ε καλα, δεν το ξερεις
-
@alexandros-k said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες και επαιρεσαι είναι παράνομο;;;;;
Έχεις έστω σε κάτι μια βασική γνώση;;Δεν μπορεί ρε φίλε σε κάθε τομέα να γράφεις με τόσο στόμφο και να λες .......άντε μη πω.
Χάρη σου κάνουμε εμείς που διαβάζουμε τετοιες ντουμπλινιες.
Ρε Λαπ , δεν βλεπει τι γραφεις . Γιατι το κανεις? Δεν ειναι σωστο. Σορρυ αλλά δεν κρατιεμαι . Το κανεις συνεχεια . Απαντας χωρις να σε βλεπει
Στου κουφού την πόρτα.
-
Αφού με αγαπάει, αλλά μου κάνει νάζια....το ξέρω.
-
έχω φτιάξει καφέ και είμαι έτοιμος για το flaming!!
δίτροχα vs τετρατροχα...3...2...1... γκοου!!! -
Βζιιιιιιιιν μόλις έφυγε το Τέσλα......
-
ασχετο μπορεί να μην παω τα ηλεκτρικά αλλά τις προάλλες μπροστα μου επιταχυνε ενα tesla μαυρο και ok μαζεψα το σαγονι με τα χερια μου...
-
Είναι πολύ φαρδιά και εντυπωσιακά, δεν φαίνεται στις φωτογραφίες.
Ναι το πως φεύγουν δεν υπάρχει. Μου έχει τύχει και εμένα. Ένα με dual motor και να το κολλάω για κόντρα..... και καρφώνει το πεντάλ στο πάτωμα μπροστά μου. Δεν υπάρχει αυτό που είδα. Άλλαζε τους νόμους τη φυσικης. Οι ρεπριζ του ήταν διαστημικές. Εγώ με 2α σχέση και 4500-5000σαλ από πίσω σαν να ήμουν σταματημένος. Η δύναμη είναι ατελείωτη και τεράστια
Είναι αμαξαρα τα άτιμα....τα λεφτά και το σπίτι μου λοιπόν για να το παραγγείλω.
-
@gv2000 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
ασχετο μπορεί να μην παω τα ηλεκτρικά αλλά τις προάλλες μπροστα μου επιταχυνε ενα tesla μαυρο και ok μαζεψα το σαγονι με τα χερια μου...
Τα χουμε πει αυτά... εγώ είχα πετύχει ένα να επιταχύνει από είσοδο αττικής οδού, πότε ξεκίνησε από τα διόδια, πότε μπήκε διαγώνια στην αριστερή δεν το καταλάβαινες...
(προφανώς επικίνδυνα, αλλά πάραυτα εντυπωσιακά) -
Πραγματικά θα ήθελα να δω το plaid. Είναι γρηγορότερο από superbike.... Τι να λέμε;
-
@antonakis said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τα χουμε πει αυτά... εγώ είχα πετύχει ένα να επιταχύνει από είσοδο αττικής οδού, πότε ξεκίνησε από τα διόδια, πότε μπήκε διαγώνια στην αριστερή δεν το καταλάβαινες...
(προφανώς επικίνδυνα, αλλά πάραυτα εντυπωσιακά)Η μεγάλη ιπποδύναμη δεν είναι επικίνδυνη. Αντιθέτως μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι σωτηρία.
Ο οδηγός μπορεί να γίνει επικίνδυνος. -
2:00
Δείτε μέσα σε 400μ τι κάνει;
Η m5 ξεκινά τον αγώνα με 110χκμ/ώρα και 3 σχέση στον κόφτη. Το Τέσλα από στάση και σε 400 Μ....το κερδίζει και με διαφορά!!!
Δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης τέτοιο οικογενειακό αυτοκίνητο
Και υπόψιν έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ. Δηλαδή το επόμενο λέτε να έχει 4; Και δυνατότερα;
-
Πραγματικά θα ήθελα να δω το plaid. Είναι γρηγορότερο από superbike.... Τι να λέμε;
Βλακείες... 1000+ άλογα μόνο 320 τελική. Εγώ που θέλω να βγω ότομπαν να το ανοίξω γιατί να με κόβει.
-
@harisma23 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
(προφανώς επικίνδυνα, αλλά πάραυτα εντυπωσιακά)Η μεγάλη ιπποδύναμη δεν είναι επικίνδυνη. Αντιθέτως μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι σωτηρία.
Ο οδηγός μπορεί να γίνει επικίνδυνος.Σωστό.. όπως ο δικός μου χθες με μαύρο T, άνοιξε ούτε 40μ στα φανάρια και μετά φουλ φρένο γιατί προφανώς γινόταν χαμός πριν την Μαβίλης.. λίγο να αργούσε στα φρένα ή να του έφευγε...αλήθεια, απενεργοποιείται το αυτόματο φρενάρισμα στα T; Γιατί έφτασε πραγματικά κοντά ο τύπος..
-
Ρυπαίνουν τα λάστιχα την ατμόσφαιρα με μικροσωματίδια σε μεγαλύτερες ταχύτητες.
Καγκουροοικολογος. Το κατοχυρώνω.
-
Βλακείες... 1000+ άλογα μόνο 320 τελική. Εγώ που θέλω να βγω ότομπαν να το ανοίξω γιατί να με κόβει.
Τωρα το θυμήθηκα.
Αντονακη, θα απογοητευτεις. Στο track mode το plaid πιάνει τελική στα 280 χλμ/ώρα η οποία είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη
-
Αντονακη, θα απογοητευτεις. Στο track mode το plaid πιάνει τελική στα 280 χλμ/ώρα η οποία είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη
Εγώ τον Lord Elon διαβάζω...
https://www.tesla.com/el_gr/models†Μέγιστη ταχύτητα
322 χλμ/ώρα
όταν διαθέτει πληρωμένες αναβαθμίσεις υλικού (need to pay for speeeeeed) -
Εγώ τον Lord Elon διαβάζω...
https://www.tesla.com/el_gr/models†Μέγιστη ταχύτητα
322 χλμ/ώρα
όταν διαθέτει πληρωμένες αναβαθμίσεις υλικού (need to pay for speeeeeed)Και εγώ διαβάζω αυτούς που τα έχουν οδηγήσει..
But, trust us, you don't want to do 200 mph in this car. Even 162 mph was terrifying, wandering and nervous to the point that we were concerned about our ability to shepherd it between lane lines. The steering doesn't firm up enough with speed, making the task more difficult. At similar velocities, a Taycan is resolutely stable. Another reason to fear a 200-mph speed is brakes that got soft during our testing. Although our braking regimen isn't nearly as severe as what a racetrack demands, a warning message reporting the brakes' demise popped up on the dash. Between the flappability at high speeds and the iffy brakes, our helmets are way off to former FIA GT racing driver Andreas Simonsen, who piloted the Plaid to what must have been a harrowing 7:35 Nürburgring lap.
-
Haters....απλά δοκίμασαν τα πρώτα κομμάτια. Από τότε διόρθωσε τα θέματα αυτά. Απλά δεν είσαι ενήμερος...απλά hater....
-
Θα υπάρξει όπως λες @antonakis και έκδοση και για 320χλμ/ώρα.
Το πιο πάνω είναι η ....βασική έκδοση!!!!
Ο τύπος που το δοκιμάζει τελικιαζει επί 12-13 έτη στην autobahn αυτοκίνητα, έχει οδηγήσει τα πάντα και έχει μεγάλη εμπειρία.
Ποτέ δεν έχει ζήσει κάτι τέτοιο ....όπως το plaid.
-
Περίμενε να πάρει κανένα ο DMG να δούμε αν τρίζει κιόλας.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά