-
Καπου οταν θα χω γραψει αλλα 200000 με το ντιζελακι, θα προχωρησω σε αντικατασταση με ντιζελ υβριδικο. Τελειο!!!!
-
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Εγω οπως διαβασα με απολαυση τις τελευταιες σελιδες, θα συνεχισω. Λαπη επιδομα εγω? Γιατι? Δεν ειμαι για ουρες. Θελω το επιδομα στην αντλια. Αμεσωςςς. Εφτασε!
Μα δεν καθεσε στην ουρά πλέον. Όλα ηλεκτρονικά. Έλα τώρα, που και καλα δεν το ήξερες
Χαχαχα, το τελευταίο ήταν πετυχημένο. Τα άλλα είναι ψηλοκρυα....σόρρυ είμαι αντικειμενικος
-
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Καπου οταν θα χω γραψει αλλα 200000 με το ντιζελακι, θα προχωρησω σε αντικατασταση με ντιζελ υβριδικο. Τελειο!!!!
πακέτο, μόνο η mersedes βγάζει τετοιο νομίζω πρέπει να δώσεις ενα νεφρό μαζί με χρήματα
reconsider xaxaxaxaxa
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
...
Πως δεν το σκέφτηκαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και πήγαν τζάμπα στο euro6. Αυτή ήταν η λύση.
...Καλά δεν το κάναν από την καλή τους την καρδιά. Η Ε.Ε. τους υποχρέωσε.
-
@cirus said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
πακέτο, μόνο η mersedes βγάζει τετοιο νομίζω πρέπει να δώσεις ενα νεφρό μαζί με χρήματα
reconsider xaxaxaxaxa
Αν η μερσεντες το προσφερει μονο, μερκ λοιπον και παμε παρακατου.
-
Εγω οπως διαβασα με απολαυση τις τελευταιες σελιδες, θα συνεχισω. Λαπη επιδομα εγω? Γιατι? Δεν ειμαι για ουρες. Θελω το επιδομα στην αντλια. Αμεσωςςς. Εφτασε!
Μα δεν καθεσε στην ουρά πλέον. Όλα ηλεκτρονικά. Έλα τώρα, που και καλα δεν το ήξερες
Χαχαχα, το τελευταίο ήταν πετυχημένο. Τα άλλα είναι ψηλοκρυα....σόρρυ είμαι αντικειμενικος
Ξερεις δεν ασχολουμαι με αυτα για αυτο δεν ξεεω. Πολυ καλο βεβαια για τους επιδοματουχους. Μπραβο στον Πιερακακη λοιπον και την ομαδα του, οπως και στους λοιπους αρμοδιους υπουργους, αλλα και τον προθυπουργο μας.
-
Όχι εγώ το λέω παντού. Από τους καλύτερους υπουργούς. Χωρίς ειρωνία το λέω. Τον συμπαθώ και φυσιογνωμίκα που τον βλέπω στην τηλεόραση. Είναι συμπαθεστατος.
Είμαι αντικειμενικός εκεί που πρέπει.
Ένα επίδομα συμπλήρωσα να πάρω και εγώ, αυτό του ρεύματος. Οπότε μη το παίζεις δουλευταρας απέναντι στους τεμπέληδες. Που ξέρεις ίσως δε έχω ωράρια και εργάζομαι όσο απαιτεί η δουλειά, ίσως βαράω 12ωρα για πλάκα.
-
Δωδεκαωρα βαρας σιγουρα. Αυτο φαινεται.
-
Κάποιοι κάνουν διακοπές οικογενειακώς, κάποιοι κάνουν σπίτι διότι οι άδειες δεν βγαίνουν για μαζί.
Όσο για το κάθε πότε απαντάμε τι να κάνουμε η νέα γενιά με ένα κινητό πολύ εύκολα μπαίνει και γράφει κάτι όταν είναι σε κάποιο κενό ή σε κάποιο φανάρι καθώς οδηγεί. Στους ηλικιωμένους φαινονται όλα αυτά άθλος, και φαντάζονται παντού τεμπέληδες γύρω τους. Χαχαχαχα α ρε τι γενιά είστε εσείς...
-
Μη δινεις τετοιες δικαιολογιες. Ακου οδηγει και γραφει στο φαναρι... Παρανομος δηλαδη συμφωνα με τον Κοκ και φυσικα δε δουλευεις.
-
Αυτές τις μέρες, όχι διακοπαρω στο μπαλκόνι μου.
-
To 1952 η Shell κάνει μια αναδρομή στην ιστορία του ντίζελ , του πιο αποδοτικού και με τις πιο πολλές χρήσεις κινητήρα εσωτερικής καύσης
Youtube Video -
@monman2 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
https://www.carandmotor.gr/themata/giati-oi-idioktites-diesel-einai-oi-megaloi-hamenoi
Άλλος ένας λόγος που ξαφνικά θα αποκτήσουμε επιπλέον ανταγωνισμό ως προς την εισαγωγή diesel κίνησης. Όλες οι ευρώπαικες και μη χώρες θα στραφούν εκεί που εμεις στραφήκαμε νωρίτερα και παρόλα αυτά εχουμε και το κράτος να επιδοτεί την τιμή στην αντλία. Φαντάσου τότε. Και να δούμε σε τι τιμες θα το κλείνουμε μετά το τέλος του έτους όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Αν δεν αλλάξει η παραγόμενη ποσότητα κρατήστε μικρό καλάθι για το τι θα γίνει με την τιμή του diesel. Πιο λογικό βρίσκω να ξεχωρίσουν τα ΕΙΧ από τα ΙΧ.
Μια μικρή ασήμαντη διόρθωση Lap , ΕΙΧ είναι τα επιβατικά, ΦΙΧ και ΦΔΧ και αγροτικά είναι τα επαγγελματικά.
Και επειδή αναφέρθηκε παραπάνω diesel υβριδικό έβγαζε σίγουρα η PSA , θυμάμαι τα DS5 , 3008 , και το 508 , ειδικά το DS5 και το 508 wagon RXH σε στυλ Audi Allroad αμαξάρες , ευρωπαϊκές στυλατες ντιζελαρες.
-
Έχει μέλλον το diesel.
Εγώ δεν έχω θέμα με το diesel του μέλλοντος αλλά έχω με του παρελθόντος που ντουμανιαζει όποιον βρίσκεται πίσω του.
-
Το πρωί γέμισα με 1.70 . Εκανα 600 χλμ με πέρασε ένα AMG στο πήγαινε μόνο και ένα Kαγιέν Τούρμπο στην επιστροφή. Αποτέλεσμα του πλακώματος, 6,4 κατανάλωση.
Ευτυχώς γυρίζοντας ξαναγέμισα και είχε πέσει η τιμή στα 1,66.
Ντίζελ, αξία ανεκτίμητη....
-
Για εσένα είναι το ντίζελ όντως. Απορώ που δεν είχες και πριν.
Τελικά τι σου είπαν για το σύστημα adblue; Θα βρουν λύση του θέματος του;
-
Εγώ δεν απορώ.
Δεν είχε απαξιωθεί τόσο το δίλιτρο, ώστε να το δώσω 7000 και δεν είχα τα λεφτά να πάρω το ντίζελ...
Το αντμπλού μου το άλλαξαν εγγύηση και μου είπαν ότι θα ξαναχαλάσει.
Εχω ακόμα 3 χρόνια και 70000 χλμ εγγύηση.
Μετά θα το σκεφτώ...
-
Α, έτσι ε;
Ολόκληρος ταξιδευτής με λεφτά και δεν μπορούσε να πάρει diesel και λέγατε κλαψιαρηδες τους άλλους που δεν μπορούν να αλλάξουν όχημα και να πάρουν και αυτοί diesel. Θέμα επιλογής λέγατε. Όταν εσύ δεν είχες για diesel δεν ήταν θέμα επιλογής ε; Τεσπα....το αφήνω γιατι θα το πιάσουμε από την αρχή με εσάς που έχω μπλέξει.Τα ίδια μου είπαν και σε άλλη εταιρία που ρώτησα. Όλα έχουν θέμα με το adblue. Μου είπαν μείνε στην βενζίνη μέχρι να βρεθεί λύση
Ποια αυτή που πληρώνεις τους άλλους, είπα
Ναι αυτή, είπαν -
Λύση είναι η ΤΟΥΟΤΑ, παραγγελνεις και περιμένεις 2 χρονάκια και έρχεται το εργαλείο κι έχεις μια δεκαετία μπροστά σου μέχρι να αρχίσουν να "σκάνε" μπαταρίες προς επισκευή, μέχρι να παραλάβεις θα χει κάνει 100Κ χλμ ο Κρούζερ.
-
Α, έτσι ε;
Ολόκληρος ταξιδευτής με λεφτά και δεν μπορούσε να πάρει diesel και λέγατε κλαψιαρηδες τους άλλους που δεν μπορούν να αλλάξουν όχημα και να πάρουν και αυτοί diesel. Θέμα επιλογής λέγατε. Όταν εσύ δεν είχες για diesel δεν ήταν θέμα επιλογής ε; Τεσπα....το αφήνω γιατι θα το πιάσουμε από την αρχή με εσάς που έχω μπλέξει.Τα ίδια μου είπαν και σε άλλη εταιρία που ρώτησα. Όλα έχουν θέμα με το adblue. Μου είπαν μείνε στην βενζίνη μέχρι να βρεθεί λύση
Ποια αυτή που πληρώνεις τους άλλους, είπα
Ναι αυτή, είπανΟταν δεν είχα λεφτά για ντίζελ, πλήρωνα 1100 ευρώ τον χρόνο τέλη και φόρο πολυτελείας.
Αλλιώς θα έπρεπε να σκοτώσω ένα καινούργιο αμάξι, που με βόλευε.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά