-
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ........
Να ξέρετε σας πληρώνουμε την επιδότηση στην αντλία!!!!!
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ........
Χαχα
-
@fanis75 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@alex-mix said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα!! Προτιμώ το ούζο το καλοκαίρι.
ΟΟΟΟχι φίλε μου δεν τα λες καλά...τα υπόλοιπα είναι hybrid.
Ουζάκι μέχρι 2 το πολυ
Τσίπουρο χειμώνα -
Αύριο θα γεμίσω δύο φορές με λιγότερο από 1,70...
-
@fanis75 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@alex-mix said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αχαχαχαχαχα σ αυτό συμφωνώ όχι ρε παιδιά το τσίπουρο, το τσίπουρο το αγαπάμε... Χωρίς γλυκανισο
Τσίπουρο = απόσταγμα από σταφύλια, χωρίς γλυκάνισο.
Ούζο= απόσταγμα από σταφύλια ή σιτηρά με προσθήκη βοτάνων με κυρίαρχο τον γλυκάνισο.Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα!! Προτιμώ το ούζο το καλοκαίρι.
και γω αλλά το λέω και ούζο δεν το λέω τσιπουρο!!!
-
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ........
ναι και καλά κάνετε και σας ευχαριστούμε αλλά θα μπορούσατε να δίνετε λίγο παραπάνω τον παρά.
πολλά καβούρια
τεσπα ελπίζω στο μέλλον να αυξηθει η επιδότηση αφού είμαστε οικολογοι
παντού καθαρά diesel όχι βενζίνα όχι πλαστικα σε θάλασσες και ακτές
-
είσαι στο καφενείο του χωριού και πίνεις ούζο
δίπλα ο Lap τσίπουρο
έρχεται ο λογαριαζμός και πληρώνεις λιγότερο
δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του μαγαζάτορα
Οικονομοτεχνική ανάλυση γιατι θα έπρεπε το τσίπουρο να είναι φτηνότερο αφού και τα 2 παράχθηκαν από απόσταγμα από τον ίδιο παραγωγό και στο ούζο εχει και εξτρα κόστος ο γλυκάνισος
ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ???????????
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αύριο θα κάνω λιγότερα χιλιόμετρα γιατί πλήρωσα τον ταξιδευτή να γεμίσει δύο φορες
Έλεος δηλαδή, και diesel και το φουλαρεις δύο φορές σε μία ημέρα;
-
@cirus said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
δίπλα ο Lap τσίπουρο
Οικονομοτεχνική ανάλυση γιατι θα έπρεπε το τσίπουρο να είναι φτηνότερο αφού και τα 2 παράχθηκαν από απόσταγμα από τον ίδιο παραγωγό και στο ούζο εχει και εξτρα κόστος ο γλυκάνισος
Καλό... χαχαχαχα
Όχι εντάξει τις περισσότερες φορές κερνάω εγώ και διπλανά τραπέζια αν κάνουμε καλο χαβαλε. Γενικά όταν βγαίνω έξω δίνω την κάρτα και με χρεώνουν ότι θέλουν ούτε που κοιτάω πόσο κοστίζει και τι πήραμε. Τώρα με την κάρτα δεν ξέρεις πόσα ξοδεύεις.
Αλλά ντίζελ.....όχι δεν θέλω να κερνάω, μου τη δίνει
-
δίπλα ο Lap τσίπουρο
Καλό... χαχαχαχα
Όχι εντάξει τις περισσότερες φορές κερνάω εγώ και διπλανά τραπέζια αν κάνουμε καλο χαβαλε. Γενικά όταν βγαίνω έξω δίνω την κάρτα και με χρεώνουν ότι θέλουν ούτε που κοιτάω πόσο κοστίζει και τι πήραμε. Τώρα με την κάρτα δεν ξέρεις πόσα ξοδεύεις.
Αλλά ντίζελ.....όχι δεν θέλω να κερνάω, μου τη δίνει
προφανώς αστειεύομαι και αν βρεθούμε θα σε κεράσω τσίπουρο με μεζεδάκι παρακαλώ όχι σκέτο
τοσο diesel κερνάς εσυ κρίμα είναι
-
Χαχαχαχα
Ωραία απάντηση....
Χαχαχαχα -
This post is deleted! -
https://www.carandmotor.gr/themata/giati-oi-idioktites-diesel-einai-oi-megaloi-hamenoi
"ΕΛΠΕ ... Motor Oil (λένε) η Ρωσία αντιπροσώπευε ήδη από το 2021 σχετικά μικρό ποσοστό στο σύνολο των προμηθειών αργού, της τάξης του 1,5% και 5% αντίστοιχα. Ποσοστά σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με την ΕΕ καθώς η Ρωσία κάλυπτε περίπου το 25% των Ευρωπαϊκών εισαγωγών σε αργό και το 50% των αντίστοιχων σε ντίζελ"
Πόσο μπροστά είμαστε
Το ντίζελ ποτε δε θα πεθάνει ΩΕ ΩΕ!
https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ellinika-diylistiria-oi-eisagoges-argoy-petrelaioy-apo-ti-rosia-eichan-diakopei-prin-apo-to-empargko/ -
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αύριο θα κάνω λιγότερα χιλιόμετρα γιατί πλήρωσα τον ταξιδευτή να γεμίσει δύο φορες
Έλεος δηλαδή, και diesel και το φουλαρεις δύο φορές σε μία ημέρα;
Αφού κάνω χλμ τι να κάνω ?
-
Πλάκα τη πλάκα, καλή η "επιδότηση" στην αντλία με λεφτά του Λαπ, αλλά δεν βλέπω να ρέει το χρήμα που μας έταξε ο Κυργιάκος με το δελτίο καυσίμων, μια βδομάδα πέρασε και τίποτα, πως θα πάμε να κάνουμε πανηγύρι στο χωριό;
Αυτή τη φορά υποτίθεται θα το παιρνα κι εγώ. -
Πολύ ωραία .... !!!!!!!!!!
Εγώ που, ναι μεν δεν συμμετέχω στη συζήτηση, αλλά σας διαβάζω συνέχεια, ευχαριστιέμαι που βλέπω αυτήν την κατάληξη. Ηρεμήσατε, κατεβάσατε στροφές ο καθένας πρώτα στο δικό του τον εσωτερικό "κινητήρα" και είστε πια έτοιμοι να βρεθείτε στο ίδιο τραπέζι για έναν ευχάριστο "ανεφοδιασμό", ο καθένας με το δικό του "καύσιμο" (άλλος τσιπουράκι, άλλος ούζο, άλλος μπύρα ..... ή πορτοκαλάδα).
Χαίρομαι πολύ.
-
Μου φαίνεται και εσυ diesel έχεις....
-
@taxidiwtis said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το ντιζελ ειναι σταθερη αξια στην αυτοκινηση. Το 95% των βαρεων οχηματων μονο δαυτο χρησιμοποιουν. Η επιδοτηση στην αντλια μπορει να εχει κερδος για εναν απλο ιδιωτη ομως ειναι ανασα για τον επαγγελματια.
Η χειροτερη επιλογη για μενα απο καθε αποψη ειναι τα φεβ. Μεγαλο βαρος μπαταριας που το σερνει το οχημα παντου ενω μονο για μικρες διαδρομες ειναι πραγματικα χρησιμο. Ηδη απο δικους μου ανθρωπους που πηραν φεβ διαπιστωσα οτι η μεση καταναλωση πχ Αθηνα Καστορια ενος τουσον ειναι ιδια με της gla που διαθετω με σβελτους ρυθμους οδηγησης.
Οικονομικοτερη επιλογη φυσικα το ταπεινο ντουστ ντιζελ που ακομη περιμενω με βαση ανοητες προβλεψεις οτι θα καταστει ασυμφορο. 200000 με μεση 5,5 παντως δε το λες και αστοχη επιλογη.Αυτα τα χρηματα που εχει εξοικονομησει το phev στο 90 % του χρονου που βρισκεται εντος των τειχων ουτε καν τα πλησιαζει η gla ...(δεδομενου οτι ειχε γινει σωστη ερευνα πριν την αγορα , υπηρχε προβλεψη για τη φορτιση (γκαραζ η θεσεις φορτισης του δημου ) κλπ)
Tο ταξιδι για τις διακοπες ειναι η εξαιρεση στη χρηση του αυτοκινητου και οχι ο κανονας (για του περισσοτερους )
Σιγα ομως μην πηρα την Gla ή αν θα επαιρνα το τουσον για να κυκλοφορω στην πολη.
-
δίπλα ο Lap τσίπουρο
Υποκλιση!!!!
-
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά