-
@monman2 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
https://www.carandmotor.gr/themata/giati-oi-idioktites-diesel-einai-oi-megaloi-hamenoi
Άλλος ένας λόγος που ξαφνικά θα αποκτήσουμε επιπλέον ανταγωνισμό ως προς την εισαγωγή diesel κίνησης. Όλες οι ευρώπαικες και μη χώρες θα στραφούν εκεί που εμεις στραφήκαμε νωρίτερα και παρόλα αυτά εχουμε και το κράτος να επιδοτεί την τιμή στην αντλία. Φαντάσου τότε. Και να δούμε σε τι τιμες θα το κλείνουμε μετά το τέλος του έτους όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Αν δεν αλλάξει η παραγόμενη ποσότητα κρατήστε μικρό καλάθι για το τι θα γίνει με την τιμή του diesel. Πιο λογικό βρίσκω να ξεχωρίσουν τα ΕΙΧ από τα ΙΧ.
-
Πιο λογικο θα συνεχισει να ειναι συμφερουσα λυση το ντιζελ, που εχει γινει και πεντακαθαρο ως τεχνολογια. Εγω παντως χαμενος δε βγηκα. Αρκει που το συντηρω αριστα και παντα βαζω το καλυτερο καυσιμο. Απο την εξατμιση του δε βγαινει τπτ.
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πλάκα τη πλάκα, καλή η "επιδότηση" στην αντλία με λεφτά του Λαπ, αλλά δεν βλέπω να ρέει το χρήμα που μας έταξε ο Κυργιάκος με το δελτίο καυσίμων, μια βδομάδα πέρασε και τίποτα, πως θα πάμε να κάνουμε πανηγύρι στο χωριό;
Αυτή τη φορά υποτίθεται θα το παιρνα κι εγώ.Το πρόβλημα και η λύση είναι ξεκάθαρα εδώ.
Ο Lap πρέπει να δίνει περισσότερα χρήματα, δεν βγαίνει μάνα μου αλλιώς.
Lap ζήτα αύξηση από το αφεντικό σου δεν βγαίνουμε
-
Παρετε ολοι Φεβ πλιζ.
-
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Παρετε ολοι Φεβ πλιζ.
και πως θα κοροιδεύουμε τον γάτο μετά?
οχι , οχι δεν είναι αυτή η λύση
-
Τελικα cirus ειμαστε οι δυο μας οι χειροτεροι αγοραστες. Μονο εμεις πηραμε αμαξια για να καιμε μπιτζινα. Να τη φχαριστιωμαστε χωρις ουρια και ηλεκτρικα προφυλακτικα.
-
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τελικα cirus ειμαστε οι δυο μας οι χειροτεροι αγοραστες. Μονο εμεις πηραμε αμαξια για να καιμε μπιτζινα. Να τη φχαριστιωμαστε χωρις ουρια και ηλεκτρικα προφυλακτικα.
παίζει αυτό
εγώ αγόρασα και ένα μικρό diesel (ford ka) οχι για να καίω λιγότερο και να είναι ποιο οικονομικό
αλλά μόλις άκουσα ότι τα επιδοτεί ο Lap ήταν μονόδρομος
-
Πως μπορω να διαφωνισω με κατι τετοιο. Το μονο που μπορω να καμω τωρα ειναι αφου εχω γεματο ντεποζιτο στο ντηζελ, να βαλω σε ενα δεκαλιτρο μπιτονι ενα συμπληρωμα Αvio
-
Σας τρώει . Τον καταφέραμε εδώ και τοοοοοσες σελίδες να σταματήσει και θέλετε να ξαναρχίσει χαχα
-
Ε μα!!!! Κρατιεμαι να μην απαντήσω στις χαζομάρες.
Από την άλλη διάβασα ότι το euro5 diesel του Σπύρου επειδή το κάνει σέρβις και βάζει καλό καύσιμο δεν βγάζει τίποτα η εξάτμιση του.
Πως δεν το σκέφτηκαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και πήγαν τζάμπα στο euro6. Αυτή ήταν η λύση. Τζάμπα τόσοι επιστήμονες από πολυτεχνεία έψαχναν λύσεις.
Η απλοϊκή οπτική μικρού παιδιού του Σπύρου ώρες ώρες σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τρολαρει ή όχι.
Μάλλον και αυτό φασιστικό θα είναι... Όπως όλα γύρω του με τα οποία διαφωνεί.
-
@alex-mix said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σας τρώει . Τον καταφέραμε εδώ και τοοοοοσες σελίδες να σταματήσει και θέλετε να ξαναρχίσει χαχα
εγώ πλέον πιο πολύ διαφωνώ μαζί του γιατι με τρώει παρά για κάτι άλλο
-
Ε μα!!!! Κρατιεμαι να μην απαντήσω
release the kraken please!!!
-
Ε μα!!!! Κρατιεμαι να μην απαντήσω στις χαζομάρες.
Από την άλλη διάβασα ότι το euro5 diesel του Σπύρου επειδή το κάνει σέρβις και βάζει καλό καύσιμο δεν βγάζει τίποτα η εξάτμιση του.
Πως δεν το σκέφτηκαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και πήγαν τζάμπα στο euro6. Αυτή ήταν η λύση. Τζάμπα τόσοι επιστήμονες από πολυτεχνεία έψαχναν λύσεις.
Η απλοϊκή οπτική μικρού παιδιού του Σπύρου ώρες ώρες σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τρολαρει ή όχι.
Μάλλον και αυτό φασιστικό θα είναι... Όπως όλα γύρω του με τα οποία διαφωνεί.
Μικρε κακομοιρουλη euro 5 ειναι. Δοθηκε εντολη να αποσυρθουν ως ρυπαινοντα? Δε νομιζω.
-
Σημασια εχει πως επεστρεψες και αυτο εινσι σιγουρα σοβαρος λογος να σωπασω και να απολαυσω. Αλλωστε εσυ πλερο..
-
Όχι γερο νεοπλουτουλη δεν τα απαγόρευσαν, αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά από το να λες είναι πεντακάθαρο σε ότι βγάζει όταν δεν έχει την τεχνολογία να είναι πεντακάθαρο. Το ίδιο ισχύει και για τα βενιζνης. Εφόσον ανοίγεις έμμεσα το κεφάλαιο ρύπανσης αν θες να είσαι σωστός σε αυτά που γράφεις και αντικειμενικός δεν μπορείς να πεις ότι είναι πεντακάθαρο ένα euro5. Είναι απλά νόμιμο. Είχαμε ποσταρει μελέτες πόσο παραπάνω ΝΟΧ παράγουν μέσα στην πόλη τα euro5. Πολλαπλάσιες των βενζίνης.
Καλά κάνεις, ούτως ή άλλως η συμβολή σου στο θέμα είναι για τα...... Επιδόματα του ηλεκτρικού που εσύ ως ιδεολόγος τα αποφεύγεις.
Που σαι Σπυρακο............. επίδομα, πιαστο αγόρι μου ...πιαστο.
-
Αφήστε με να χαλαρώσω ο άνθρωπας.
Μη με αναφέρετε γιατί θα σας απαντάω.
-
Αχαχαχα δώσε πόνο Lap.
-
τα diesel euro5 είναι ότι καλύτερο συνέβει στην ανθρωπότητα!!!!
ειδίκα τα VAG έχουν πολύ μικρή ρύπανση και χαμηλά σωματίδια
Αγαπημένη VAG , φρόντισε ο προεδρας να τα μασκαρέψει κάπως
diesel euro 5 και άγιος ο θεός
-
Ε ναι τότε ξεκίνησε και μάθαμε το τι γίνεται με το diesel, ως τότε όλοι είχαμε τον ύπνο του δικαίου
-
Εγω οπως διαβασα με απολαυση τις τελευταιες σελιδες, θα συνεχισω. Λαπη επιδομα εγω? Γιατι? Δεν ειμαι για ουρες. Θελω το επιδομα στην αντλια. Αμεσωςςς. Εφτασε!
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά