-
πηζω και δεν σας εχω περιλαβει... με τα χαζουλικα τα δικουνητα τα κακομοιρα τα φορντακια και τις καταπτυστες τουότες...
-
Η λεγομενη 'αισθητική' στους ανθρώπους είναι κάτι πολύ γενικο και διευρυμένο και επηρεάζεται ανα καιρούς και εμπειρίες και σκοπό ακόμα και απο το περιβάλλον γύρω μας. Οπότε το όμορφο είναι κάτι γενικό. Όμορφο ως προς τι. Όμορφο ως suv. Όμορφο ως supercar, ως city car, ως pick up;;
Η χρηστικοτητα βάζει τα όρια στα προιοντα, και μετά έρχεται η αισθητική.
Απλα μη το κάνουμε και εδω Offtopic.
-
Φυσικα πρεπει να μας αρεσει κατι για να το παρουμε. Οχι ομως μονο για αυτο. Πρεπει η προσληψη να εχει και δυνατοτητες αλλα και ικανοτητες. Το βιτ για παραδειγμα δεν ειναι αλλο ενα σουβακι. Κακομουτσουνο στα ματια μου αλλα νο1 επιλογη εκεινων που θελουν να δουν τι υπαρχει μετα το τελος του δρομου. Να μη λεμε οτι ναναι. Σε φορουμ αυτοκινητου ειμαστε. Αλλιως ας μπαινουν οι γυναικες μας να γραφουν.
-
πηζω και δεν σας εχω περιλαβει... με τα χαζουλικα τα δικουνητα τα κακομοιρα τα φορντακια και τις καταπτυστες τουότες...
Όπως σε κόβω εσένα και την αισθητική σου, πάω στοίχημα ότι στο γιουπορν χαζεύεις όλα τα βίντεο με τις χοντρές, τις θείτσες και τις κακάσχημες... Μπρρρρρρ
-
μελισα μονε η φέιβοριτ, σαφεστατα η ρομπερτα μισσονι, σαλιερης και Jacquie et Michel
οχι σαν κατι κρυοκωλες πλαστικες που μονο απο καταποση γιγνωσκουν...
-
Μια και αρχίσαμε τις τσόντες, caroline pierce.
Gatoz +1.
-
Η τσόντα θα είναι όταν θα αγοράζει ο κόσμος ως υβριδικό 'Βιτάρα' το ρεμπράντεντ Yaris Cross με αμάξωμα 4,30μ. λίγο διαφορετικά φανάρια και οθόνη, λιγότερο χώρο αποσκευών από το ΤΟΥΟΤΑ, χωρίς ρεζέρβα, κι ακριβότερο... αν και πιθανόν να διατηρήσουν το παραδοσιακό διαφορικό της 4κίνησης.
-
Φυσικα πρεπει να μας αρεσει κατι για να το παρουμε. Οχι ομως μονο για αυτο. Πρεπει η προσληψη να εχει και δυνατοτητες αλλα και ικανοτητες. Το βιτ για παραδειγμα δεν ειναι αλλο ενα σουβακι. Κακομουτσουνο στα ματια μου αλλα νο1 επιλογη εκεινων που θελουν να δουν τι υπαρχει μετα το τελος του δρομου. Να μη λεμε οτι ναναι. Σε φορουμ αυτοκινητου ειμαστε. Αλλιως ας μπαινουν οι γυναικες μας να γραφουν.
Είπε κανένας ΜΟΝΟ για αυτό? Οχι βέβαια, ποτε δεν ισχύει το μόνο για αυτό
ποιο πολύ σημασία ΠΑΝΤΑ έχει να καλύπτει κάτι τις αναγκες σου. Αλλα πριν αγοράσω κάτι πρωτα κόβω αυτα που δεν μου αρεσουν εμφανισιακά και μετα πάω στο πρακτικο του θέματος. Με τόσες πολλές επιλογές και διαφορετικούς κατασκευαστες παντα υπάρχουν και αλλά που κανουν την ίδια δουλεια θα μου αρεσουν κιόλας γιατι να παρω κάτι ασχημο στην αισθητική μου αφού εχω επιλογες?????? Αν δεν είχα οκ να παρω αυτο που κάνει μονο την δουλεια
-
μονο που σε αψηλα πραγματικη αισθητικη οφροαντιλας εχει μονο το βιτ πλεον, δεν ειναι ουτε ψηλωμενο γιαρι ή χιεστα αλα μπαγκαζ ή γαλλικο εμπεμπαμπλομ τριοοχτω. οταν παιρνεις αψηλο δεν περιμενεις αισθητικη ουτε κουρσας ουτε χατς, αλλα κατι που να βγαζει και εξωδρομιλα και το κυριοτερο να την αντεχει. μεινετε να θαυμαζετε τα γουαναμπυ αντβεντσουρε γκεικοπουλα σας.
-
μονο που σε αψηλα πραγματικη αισθητικη οφροαντιλας εχει μονο το βιτ πλεον, δεν ειναι ουτε ψηλωμενο γιαρι ή χιεστα αλα μπαγκαζ ή γαλλικο εμπεμπαμπλομ τριοοχτω. οταν παιρνεις αψηλο δεν περιμενεις αισθητικη ουτε κουρσας ουτε χατς, αλλα κατι που να βγαζει και εξωδρομιλα και το κυριοτερο να την αντεχει. μεινετε να θαυμαζετε τα γουαναμπυ αντβεντσουρε γκεικοπουλα σας.
Γιατι ρε γάτο? Δεν υπάρχουν άλλα με τετρακίνηση, μοναδικό είναι το vit?
σιγα ρε συ εχει και άλλα η κατηγορια
ασε εμας με τα κλαι μαι ψευτοsuv που είναι μονο εμπροστοκουνητα. Καλά εγω τι να το κανω κιολας το τετρακινητο δεν πάω ποτε εκτος δρομου, εκτος από κάτι γιαλαντζι χωματοδρομους που πας και με κουπε καμπριο
ΥΓ Μέχρι και εσωτερικό ανταγωνισμό έχετε ακόμα υπάρχει το πανέμορφο suzuki Jimni που εκτος δρομου είναι νομίζω καλύτερο απο το vit
Εγω σε φτηνό suv 4χ4 στο duster θα πήγαινα το βρίσκω και ποιο ωραίο απο το vit και αν και ολιγο σπαρτιατικο δεν του λέιπει κάτι εκτος από ποιοτητα πλαστικών
Και το panda cross θα διαλεγα, πολύ ωραιο επισης
επιλογες υπάρχουν πολλές και για όλους σιγα που μονο το vit εχει αισθηση οφροινταλας
-
κοιτα, και εγω πλεον σε τριοχτω γκέικο κυκλοφορω, μέιν στριμ το λεν. και οχι, δεν κυκλοφορει κανενα αλλο μπι σουβ που παει και εκτος. και καποια ελαχιστα σι σουβια, βλεπε ντουστ. ολα τα αλλα σε τιμες που δεν υποθετουν κληρονομια πλοιου και επαβλης ακομη και τα ελαχιστα τετρα ειναι γτπ. τωρα, αν τραβιωσουν βουνιλικια και τετοια πραματα, θα εβλεπες το βιτ κουκλα, οχι για τα γουστα που βγαζει, αλλα για τη τετραγωνιλα του. τα μορ κομον αερο σχηματα που βγαινουν τα πουμαδυοχτω και σια απλα σου αφηνουν λιγο απο αυτο που ειχες μεχρι να πας σε αψηλο αναμνηση και τα λαχταρας ενω ειναι φυκια για τους χωματενιους.
-
Gato άστα αυτά και πές τη γνώμη σου για αυτά που έπονται περί βιτάρα. Θα παραμείνει ο χαρακτήρας αέρας/ήλιος/θάλασσα ή θα το λέμε βιτα(μ)ρα από εδώ και πέρα?
Επίσης γουατ δα φακ με αυτούς τους υβριδικούς κινητήρες.. βγάζει λέει 118 άλογα 1.5, 122 1.8 και δίλιτρο στα 184... δε μπορούσε ο 1.8 να βγάζει κάτι παραπάνω ? Πιστεύεις θα συνδυάζονται αυτά τα μοτέρ με αξιόλογη 4κίνηση και εκτός δρόμου ικανότητες ή θα είναι σκέτο μάρκετινγκ ?
-
κοιτα, και εγω πλεον σε τριοχτω γκέικο κυκλοφορω, μέιν στριμ το λεν. και οχι, δεν κυκλοφορει κανενα αλλο μπι σουβ που παει και εκτος. και καποια ελαχιστα σι σουβια, βλεπε ντουστ. ολα τα αλλα σε τιμες που δεν υποθετουν κληρονομια πλοιου και επαβλης ακομη και τα ελαχιστα τετρα ειναι γτπ. τωρα, αν τραβιωσουν βουνιλικια και τετοια πραματα, θα εβλεπες το βιτ κουκλα, οχι για τα γουστα που βγαζει, αλλα για τη τετραγωνιλα του. τα μορ κομον αερο σχηματα που βγαινουν τα πουμαδυοχτω και σια απλα σου αφηνουν λιγο απο αυτο που ειχες μεχρι να πας σε αψηλο αναμνηση και τα λαχταρας ενω ειναι φυκια για τους χωματενιους.
Κοιτα εγω ήδη σου έβαλα 3 που θα έπαιρνα (jimni, duster , panda) τα οποία Δεν εχω γνωσεις να τα αξιολογήσω αν είναι το ίδιο καλά αλλα ειδικα το Jimni έχουν γράψει χωμάτινοι οτι είναι πολύ καλό
Πέραν τουτου να σου πω την μαυρη αλήθεια αν ήθελα 4χ4 αντβεντουρε φαση και ετσι δεν θα επαιρνα κανενα αποδαυτα
θα επαιρνα ενα μεταχει LADA NIVA σαν δευτερο και θα κρατουσα ότι είχα σαν κουρσα και θα του μαμουσα τα πρεκια. Τσαμπα ανταλακτικά οτι και να παθει δεν το λυπασαι πουθενα, παει παντου, και ομορφο απο την ασχημια του vintage χαχαχα και αμα βρεις τα δυσκολα το ανταλλασεις και με μια φασολαδα κονσερβα χωρις να στεναχωρεθεις
αυτα. το vit είναι καλο αμαξι, τα περισσοτερα σουτζουκια είναι καλά το εχω ξαναπει απλά εμφανιση δεν εχουν κατα την ταπεινη μου αποψη. Ειναι πάντως πολυ τιμια δεν μπορω να πω κουβεντα.
-
Έχω την υποψία πως το ανανεωμένο βιταρα θα έχει το υβριδικό 1.5 σύνολο του yaris cross και τη μουφα 4κινηση του.
-
Επίσης γουατ δα φακ με αυτούς τους υβριδικούς κινητήρες.. βγάζει λέει 118 άλογα 1.5, 122 1.8 και δίλιτρο στα 184... δε μπορούσε ο 1.8 να βγάζει κάτι παραπάνω ? Πιστεύεις θα συνδυάζονται αυτά τα μοτέρ με αξιόλογη 4κίνηση και εκτός δρόμου ικανότητες ή θα είναι σκέτο μάρκετινγκ ?
Copy paste τα υβριδικά σύνολα της Toyota είναι....αυτό λέμε! Ένα Τογιότα θα είναι με άλλο σήμα...επιτέλους αυτοκίνητο...αχαχα!!
Πέρα από την πλάκα, αυτά τα 3 κινητήραι σύνολα είναι αυτά που έχει η Τογιότα στα διάφορα υβριδικά.
Πάντως από ομορφιά, εμένα το Βιτάρα μου αρέσει πάρα πολύ. Από την αρχή μου θύμιζε (ειδικά η μούρη) baby Evoque (που είναι ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί μαζί με Τζαγκ). Πίσω λίγο μου τα χαλαέι το Βιτ, αλλά ΟΚ είναι εξαιρετικό VFM στα 25Κ με τέτρα και αυτόματο.
-
To Duster είναι στα ίδια χρήματα ή και ακριβότερο. Από εξοπλισμό και ποιότητα υλικών είναι σαφώς πίσω. Η μοναδική περίπτωση που θα το προτιμήσει κάποιος είναι οι χώροι και το κόστος κίνησης του υγραερίου. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ πίσω. Ήμουν ανάμεσα στα δύο μοντέλα κι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Το αυτό ισχύει έντονα και στην εικόνα που σου βγάζουν στην οδήγηση.
-
+1000
-
Καλά, και εγώ τον κολλητό από Duster τον έστειλα σουμπιτο σε Vitara και τώρα με ευγνωμονεί! Μετά την ανατίμηση των Dacia έχασαν αρκετά από το value for money χαρακτήρα τους, μόνο ο diesel κάνει νόημα για το Duster και έχει συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα που δεν προσφέρουν καθόλου diesel. Στανταρ επιμένω ότι η ροπή από χαμηλά ευνοεί 4κινηση.
Αλλά όμως αναρωτιέμαι, γνωρίζετε πόσα Vitara 4X4 είναι το ποσοστό επί των πωλήσεων; Παντού τα εισαγωγικά με τα 17.500 βλέπω, λίγα καλά εξοπλιστικά, και ακόμη λιγότερα AWD.
Ακούγεται ότι και το επόμενο Duster θα είναι 2κουνητο μόνο.
Jimny με Vit δεν είναι καν κοντά σε off road ικανότητες.
-
Το jimny έχει πλέον ηλεκτρονικα μπλοκε νε χρήση των φρενων, όπως και το vitara.
-
Εσυ φταις για το ξεπούλημα. Έχεις ισοπέδωσες γραφεία marketing και ούτε που το κατάλαβες.
Τι σημαινει το συνταξηerror. Ότι αργεί να βγει και βγάζει error το σύστημα ; ή ότι εχιε γίνει κάποιο λάθος στο ποσό;
Suzuki Vitara 2015