Aug 15, 2016, 10:51 AM

κοίτα κάνω πάνω απο 3.000χλμ τον μήνα... λόγω δουλειάς. έπειτα οι δρόμοι εδώ αν θες να φτάσεις σώος και με αυτα που εχω δεί η μέση ταχύτητα παίζει στα 90-100 όχι οτι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που μπορείς να ανοίξεις και στα 150... με αυτή την οδηγική συμπεριφορά ο κινητήρας της ρενό ήταν παντα πρόθυμος για να κάνω όλη την διαδρομή με έκτη στο κιβώτιο και 2000k στροφές δήλαδή εντός του βέλτιστου απόδοσης του κινητήρα...
δεν έκαψε ποτέ λάδι δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ... και στις ρεμπρίζ για προσπεράσεις το κόλλημα στο κάθισμα έδινε της αίσθηση άφθονης ροπής εκεί που την χρειαζόμουν.
και κατα την έλξη πεντάμετρου σκάφους ποτέ σε σπίναρε τροχούς, που βλέπω άλλους και ζορίζονται, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε... το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να το ζορίσω σε δύσκολες γλίστρες οπότε σκάφτηκα την αλλαγή σε τετρακίνητο.
τώρα από καμπύλες ροπής που είδα στον κινητήρα του vitara παρατήρησα το ίδιο εύρος οπότε περιμένω τα αντίστοιχα και καλύτερα μιας και με αυτόν βλέπω να κινούμαι περίπου στις 1800 στροφές οριακά 1900... και με κατανάλωση εκτιμώ κοντά στα 5λτ/100κμ.
όσον αφορά τον αντιπρόσωπο θα του ξανακάνω κρούση αύριο εννοείται μιας και η πρώτη επίσκεψη ήταν διερευνητική... απλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα το μεγκάν, το πιο πιθανό έχει πουληθεί, και δεν έχω τον αντικαταστάτη.. με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να μείνω χωρίς αμάξι.

fiver, αν θέλεις στείλε μου σε PM την αντιπροσωπεία που απευθύνθηκες... έτσι για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης με Κρήτη.