-
Αναμενόμενο. Και η συμμετοχή της μπαταρίας αλλάζει ανάλογα με τη φόρτιση της.
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Αναμενόμενο. Και η συμμετοχή της μπαταρίας αλλάζει ανάλογα με τη φόρτιση της.
Σωστό και αυτό
Η αλήθεια είναι πως κατά τις δοκιμές ήμουν μεταξύ 3/5 και 4/5 ως προς την φόρτιση. -
Δεύτερη φορά που χωρίς κανέναν λόγο το αυτοκίνητο αποφάσισε να φρενάρει μόνο του ,χωρίς κανένα εμπόδιο ούτε καν στο πλάι.Αυτή τη φορά τα χρειάστηκα καθώς φρέναρε ποκυ δυνατά και απότομα ,αν ερχόταν άλλος πίσω θα είχε πέσει πάνω μου σίγουρα και άντε μετά να εξηγείς.
Την τριτη φορά θα μπει αγγελία. -
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Δεύτερη φορά που χωρίς κανέναν λόγο το αυτοκίνητο αποφάσισε να φρενάρει μόνο του ,χωρίς κανένα εμπόδιο ούτε καν στο πλάι.Αυτή τη φορά τα χρειάστηκα καθώς φρέναρε ποκυ δυνατά και απότομα ,αν ερχόταν άλλος πίσω θα είχε πέσει πάνω μου σίγουρα και άντε μετά να εξηγείς.
Την τριτη φορά θα μπει αγγελία.Ξέρουμε ποιος θα το αγοράσει αμέσως...
-
Είτε περνούσες από τούνελ καθώς έβγαινες στο φως, είτε υπήρχε φάρος κάποιου υπηρεσιακού αυτοκινήτου.
Είναι χιλιοστά του δευτερολέπτου και δεν μειώνεις ταχύτητα στην ουσία αλλά ναι είναι ξαφνικό και φοβάσαι.
Σε εμένα κάθε μέρα την ίδια ώρα μετά από συγκεκριμένο τούνελ φρεναρε και αυτό για 10 ημέρες. Εάν αργούσα λίγο και ήμουν δέκα λεπτά πιο μετά με τον ήλιο σε άλλη γωνία δεν έκανε τίποτα.
-
Όχι καμμία σχέση,ήμουν μόνος σε δρόμο της Πετρουπολης ,ευθεία ,απογευματάκι.Το θέμα είναι ότι το χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά η σύζυγος για τα μωρά.Θα δείξει.
-
Κάπου έπεσε αντηλια από κάτι ακριβώς στον αισθητήρα του συστήματος στην κάμερα.
Συμβαίνει. Μάλλον το διαβάζει ως τοίχο ή κάτι τέτοιο.
Εγώ μετά τις πρώτες φορές επειδή το περίμενα να το κάνει το παρατηρούσα και οτνως δεν μειώνει πολύ ταχύτητα απλά πατάει ξαφνικά φρένο για milliseconds. Ή τουλάχιστον να το πω σωστά δεν μειώνει πολύ ταχύτητα.
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Κάπου έπεσε αντηλια από κάτι ακριβώς στον αισθητήρα του συστήματος στην κάμερα.
Συμβαίνει
Μετακομίζω Φινλανδία τότε η Αλασκα να μην ανησυχώ για ένα εξάμηνο το χρόνο τότε!
-
Έτσι, τέτοιες πρακτικές λύσεις είναι η πεμπτουσία.
-
Θα δείξει,αν πέσει κάποιος από πίσω πάντως θα του πω για τούνελ,αχτίδες φωτός και millisecond και θα ελπίσω να μην είναι μπάτσος της δίωξης ναρκωτικών η ο Ζαμπίδης!
-
Θα δείξει,αν πέσει κάποιος από πίσω πάντως θα του πω για τούνελ,αχτίδες φωτός και millisecond και θα ελπίσω να μην είναι μπάτσος της δίωξης ναρκωτικών η ο Ζαμπίδης!
antonmone, δοκίμασε να το σκουπίσεις καλά στον αισθητήρα μήπως έχει σκόνη. Επίσης δοκίμασε να το απενεργοποιησεις για να δεις πως συμπεριφέρεται χωρίς (δες αν έχει ρύθμιση για μακριά/κοντά και κάνε μια αλλαγή να δοκιμάσεις).
Α και επειδή είναι επίκαιρο, διάβασε και το manual ️
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
antonmone, δοκίμασε να το σκουπίσεις καλά στον αισθητήρα μήπως έχει σκόνη. Επίσης δοκίμασε να το απενεργοποιησεις για να δεις πως συμπεριφέρεται χωρίς (δες αν έχει ρύθμιση για μακριά/κοντά και κάνε μια αλλαγή να δοκιμάσεις).
Α και επειδή είναι επίκαιρο, διάβασε και το manual ️
Ναι το έκανα και θα το παρακολουθώ!
-
Καλημέρα σε όλους.
Ερώτηση προς κατόχους 1.4 mhd...
Όταν βάζω μπροστά το αυτοκίνητο (έχει 6.000 χλμ.), νιώθω συντονισμό από τον κινητήρα μέσα στην καμπίνα. Ειδικά στον τεμπέλη και στην πόρτα του οδηγού.
Ο συντονισμός αυτός υποχωρείν όταν πέσουν οι στροφές του ρελαντί, αλλά συνεχίζει να είναι αντιληπτός (από εμένα τον περίεργο) όσο ο κινητήρας δεν έχει πιάσει την θερμοκρασία του. Όταν ζεσταθεί, υποχωρεί αρκετά και είναι πλέον στα όρια του αμελητέου.
Έτσι πάει το έργο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή παίζει κάτι άλλο; -
Μήπως κουνιέται ο καταλύτης κάτω από το αμάξωμα. Ακουμπάει κάπου μέχρι να ζεσταθεί;
-
@n-k-9 said in Suzuki Vitara 2015:
Καλημέρα σε όλους.
Όταν βάζω μπροστά το αυτοκίνητο (έχει 6.000 χλμ.), νιώθω συντονισμό από τον κινητήρα μέσα στην καμπίνα. Ειδικά στον τεμπέλη και στην πόρτα του οδηγού.
Ο συντονισμός αυτός υποχωρείν όταν πέσουν οι στροφές του ρελαντί, αλλά συνεχίζει να είναι αντιληπτός (από εμένα τον περίεργο) όσο ο κινητήρας δεν έχει πιάσει την θερμοκρασία του. Όταν ζεσταθεί, υποχωρεί αρκετά και είναι πλέον στα όρια του αμελητέου.
Έτσι πάει το έργο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή παίζει κάτι άλλο;Mπες και σε κανένα άλλο να κάνεις τη συγκριση. Μπορεί να είναι κάποια ελλατωματική βάση μηχανής
-
Άρχισε να πιάνεις ότι είναι γύρω σου μήπως σταματήσει.
Δυστυχώς άμα είσαι περίεργος (όπως κι εγώ) αν σου κάτσει κάτι στο μυαλό, δε φεύγει. -
Μήπως κουνιέται ο καταλύτης κάτω από το αμάξωμα. Ακουμπάει κάπου μέχρι να ζεσταθεί;
Ιδέα δεν έχω!
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Άρχισε να πιάνεις ότι είναι γύρω σου μήπως σταματήσει.
Δυστυχώς άμα είσαι περίεργος (όπως κι εγώ) αν σου κάτσει κάτι στο μυαλό, δε φεύγει.Το έχω αυτό το ελάττωμα!
Σε άλλα σημεία, πάντως, δεν επιστρέφει τόσο έντονα τον συντονισμό.
Ίσως στις πόρτες να οφείλεται στην ελλιπή εσωτερική μόνωση. -
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
@n-k-9 said in Suzuki Vitara 2015:
Καλημέρα σε όλους.
Έτσι πάει το έργο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή παίζει κάτι άλλο;Mπες και σε κανένα άλλο να κάνεις τη συγκριση. Μπορεί να είναι κάποια ελλατωματική βάση μηχανής
Για να μπω, θα πρέπει να βρω.
Ίσως να έχουν ένα td στην αντιπροσωπεία.
Το σκέφτηκα για την βάση, αλλά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν εξαφανίζεται όταν ζεσταθεί. -
Δεν κατάλαβα, τον ακούς ή τον νιώθεις;
Suzuki Vitara 2015