-
Μακάρι να μπορούσα να έρθω.
Καλά να περάσετε! -
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
λοιπον
την Κυριακη το πρωι εχει μια χαλαρη εκδρομουλα προς Προκοπι - Αγιο Ιωαννη τον Ρωσο
Θα εχει και χωματακι για δικουνητα nv = προσβασιμο απολυταΟποιος γουσταρει, Κυριακη πρωι στις 9.30 στο bp - μακντοναλντς αμεσως μετα τα πρωτα διοδια στις Αφιδνες.
Πρεπει ομως να το γραψει και εδω οτι θα ερθει
οι υπολοιποι, καναπε να κοιτατε τα αψηλα σας
9,30 το πρωί της Κυριακής βλέπω συναυλίες κλασσικής μουσικής στην ΕΡΤ 3 και στην Βουλή...
Καλά κάνεις! Ελπίζω όμως να μην ήσουν από αυτούς που ήθελαν το κλείσιμο της ΕΡΤ τότε...
-
εγώ δυστηχως αν και θα ήθελα πολύ να έρθω, με πρόλαβε η δουλειά και έφυγα για Ταυλάνδη
-
Εννοείται βλέπουμε και αγαπάμε ΕΡΤ.
Ιδιαίτερα με το ερτφλιξ η ΕΡΤ έδωσε ρέστα. Ποιοτικά τηλεοπτικά προϊόντα.
-
και γαμω τις βολτιτσες
πηγαμε στο καντηλι στην ευβοια
ειχε αρκετη εως και πολλη λασπη το τερεν. βεβαια ολα τα αυτοκινητα ειχαν λιγο ή πολυ μαντολαστιχα ή εστω και λάιτ a/t οπως generel grabber και lat cross
φαγαμε ενα 'ολοι πισω΄στην Αγια Παρασκευή καθως ειχε επεσει ενα τεραστιο δεντρο με πολλα κλαδια και θα επαιρνε ωρα να καθαρισουμε τον δρομο
μετα λαμπαδα στον Αι Γιαννη Ρωσσο και χωσιμο καντηλι και πηγαμε 'Παναγιά'
Οσοι εχουν παει προς τα εκει, ειναι σχετικα δυσκολουτσικη στα τελευταια 2 χιλιομετρα μα νεροφαγωματα και μπολικη λασπη. βεβαια σε αποζημιωνει το ανεπαναληπτο τοπιο εκει μεσα στη ρεματα με το ποταμι τις ιτιες και τα πλατανια ολογυρα απο το εκκλησακι!
Καναμε τάκο εκει με τσιπουρα και μασα να ανεβει το ηθικο για το πιθανα επερχομενο τραβηγμα....
Η διαδρομη αυτη γινεται πιο απαιτητικη να γυρισεις προς τα πισω. Μπολικη η λασπη και μεγαλη ανηφορα. Ειχαμε μαζι και ενα δικουνητο αυτοματο 1000αρι. Οποτε πριν ξεκινησουμε του εβαλα ναυτικο κλειδι οπου χρειαστει να το τραβηξω. βασικα επειδη ειχε πολλη λασπη υπεθετα οτι θα τραβουσα και τα υπολοιπα πλην το παλιου βιταρα που ηταν μαζι. δηλαδη και τα τετρακινητα (ενα 1.4T, ενα 1.6Ddis auto και ενα ngv 2.4). Βγηκα ψευτης....
#mono_vitara
η δικουνα με φορα μπολικη, οδηγαρα τον αλεξανδρο και ενα σασμαν που βοηθησε τα μεγιστα - α ρε αισινάρα - βγηκε χωρις ουτε ενα μετρο τραβηγμα και τα τετρακινητα απλα αερα.
βασικα εμεινα με ανοιχτο το στομα με τη δικουνα που το εβγαλε περα.
τα αλλα αναμενομενο με το allgrip να δινει ρεστα στα καινουργια....
μετα αφου ειχε φτιαχτει η παρεα για λασπες, ανεβηκαμε Μεταμορφωση Σωτηρος και απο εκεί προς Αγιο Αθανασιο. η διαδρομη αυτη οπως παντα επισης βαθεια λασπη και νερολακους 40+ cm βαθος. αλλα τα #mono_vitara δεν μασανεναι, εδω βουτηξαν και τα νιβια - δεν εχω ακομη τη φωτο!
-
@gatoz ωραιοι!!
εκδρομή χωρίς τουλάχιστον ένα "όλοι πίσω" δεν αξίζει! -
Βλέπω την πισίνα της Peppas της γουρουνιτσας και ευτυχώς που δεν ήρθα...
Έμαθα ήταν όλα τέλεια. -
@yem said in Suzuki Vitara 2015:
Βλέπω την πισίνα της Peppas της γουρουνιτσας και ευτυχώς που δεν ήρθα...
Έμαθα ήταν όλα τέλεια.θα σου στειλω ενα ναυτικο κλειδι 3/4 δωρο
αμα το βαλεις απο το σπιτι, ελα
χαχαχαχα -
-
η σταθμη του νερολακου....
-
μερικαι ακομη
Αι γενεαί πάσαι
-
Καλή παρέα και διάθεση και το μόνο που περιμένεις είναι να περάσουν οι μέρες για την επόμενη εξόρμηση.. Πολλά τα βίντεο και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάτι αύριο.
Φυσικά δε θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά χωρίς την συνδρομή του τετράποδου πού έχει και την όρεξη, έχει και την γνώση
Λίγες φώτο και από εμένα
-
Το βάζω από την αρχή αλλά από την μέση και μετά είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Συνομιλίες και πορεία έτσι για να έχετε μια εικόνα από το κλίμα της παρέας . Τιμή και δόξα στον μπροστινό μου που είναι δικίνητος μεν, βιταραίος με τσαγανό δε!
Φυσικά άλλο οι φωτογραφίες/βίντεο και άλλο να το ζείς από κοντά ξεκινώντας από το πρωί και γυρνώντας σπίτι κουρασμένος και γεμάτος το βράδυ..
Είναι ανεβασμένο σε 1440p αν πατήσετε το γραναζάκι
Youtube Video -
Την επόμενη φορά...
-
Όπως κατάλαβα από τον gatoz ουδείς είχε καθαρά ασφάλτινα ελαστικά.
-
Ε καλά, δε νομίζω κανείς να περιμένει να παει σε λάσπες με ασφάλτινα.
-
@famas said in Suzuki Vitara 2015:
Όπως κατάλαβα από τον gatoz ουδείς είχε καθαρά ασφάλτινα ελαστικά.
οχι, δεν υπηρχε περιπτωση
στα βιντεο δεν φαινεται αλλα εκει εχει μπολικη μερεντα απο πηλο
δες το λατ κρος του μαστορα παραπανω
και σκεψουν τι θα παθαινε ενα σκετο ασφαλτινο
ΟΜΩΣ
πλην του δικου μου και του παλιου βιταρα τα αλλα ειχαν 80 ασφαλτο - 20 χωμα. και το 20 που λεω πολυ ειναι.
αυτο που δεν περιμενα ειναι το δικινητο να βγαλει τις ανηφορες και εκτος του οδηγου κορυφη ηταν το σασμαν που βοηθησε.... -
παντως οποιος νοιωθει οτι μπορει να ακολουθησει, εστω και δικινητος, θα βγαλω επομενη εκδρομουλα σε λιγες μερες. για βρωμονερα-επταου.
θα ηθελα πολυ στη παρεα και γιαρια αψηλα και πουματα και σουβια γενικως
και θα ειναι σε μερος που δεν εχει λασπες πολλες -
Την επόμενη φορά...
Να σου πω.. ξέρω μία καλή στον Κουβαρά, δεν πάμε κατευθείαν για προβατίνα με τα πιτσιρίκια;! Άστους αυτούς να τρώνε λάσπη!
-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
Την επόμενη φορά...
Να σου πω.. ξέρω μία καλή στον Κουβαρά, δεν πάμε κατευθείαν για προβατίνα με τα πιτσιρίκια;! Άστους αυτούς να τρώνε λάσπη!
Να σου πω... Πάμε να ζεσταίνουμε τα πιρούνια και να μας βρούνε εκεί
Suzuki Vitara 2015