-
Είναι πολύ ωραία και από εκεί!
-
Εγώ μάλλον είμαι από την "λάθος" πλευρά της Πελοποννήσου, αλλά το καλοκαίρι έκανα ένα τουρ προς τα εκεί και έπαθα πλάκα... είχα πάει κάνα 2-3 φορές για δουλειά, αλλά τώρα που πήγα χαλαρά για διακοπές ήταν τέλεια.
-
Αυτοί με τα βιτάρα πάνε πάντα πολλοί παρέα.
Αλλά πάντα ένας μένει στην αρχή της διαδρομής και ένας έχει πάει από το ξεκίνημα στο τέλος από την άλλη πλευρά...
Ετσι τουλάχιστον αυτοί που θα μείνουν στην διαδρομή, οι υπόλοιποι δηλαδή, θα έχουν να κάνουν το πολύ την μισή, για να τους μαζέψει κάποιος....
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Αλλά πάντα ένας μένει στην αρχή της διαδρομής και ένας έχει πάει από το ξεκίνημα στο τέλος από την άλλη πλευρά...
Ετσι τουλάχιστον αυτοί που θα μείνουν στην διαδρομή, οι υπόλοιποι δηλαδή, θα έχουν να κάνουν το πολύ την μισή, για να τους μαζέψει κάποιος....
δεν σε παιζουμε...
και υποφερειςσου ξαναειπα, γαλλικα δεν θελουμε μαζι μας. δεν εχει συνεργειο στο βουνο.
#mono_vitara
-
Δεν είμαι της ταλαιπωρίας εγώ...
Δεν ταιριάζει στο στυλ μου...
-
Πέσε και παιρνε.
Ξεκινάμε από σήμερα.2 κάμψεις για σήμερα.
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
δεν σε παιζουμε...
και υποφερειςσου ξαναειπα, γαλλικα δεν θελουμε μαζι μας. δεν εχει συνεργειο στο βουνο.
#mono_vitara
Έχει ένα C4 Aircross Κίνα, νομίζω rebadged Mitsuba! Θα μας παίξετε μετά;!
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Πέσε και παιρνε.
Στο ναυτικό στο σχολείο με νόμιζαν για καρατζόβα, οπότε καλό είναι να είσαι σεμνός...
-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
Εγώ μάλλον είμαι από την "λάθος" πλευρά της Πελοποννήσου, αλλά το καλοκαίρι έκανα ένα τουρ προς τα εκεί και έπαθα πλάκα... είχα πάει κάνα 2-3 φορές για δουλειά, αλλά τώρα που πήγα χαλαρά για διακοπές ήταν τέλεια.
Όλες οι πλευρές της Πελοποννήσου είναι λάθος,η σωστή είναι η Λακωνια!
Πέρα από την πλάκα αν και είμαι από Γυθειο,πήγαινα πάντα 1 βδομάδα στο πόδι της Νέαπολης,ειναι φανταστικό! -
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
δεν σε παιζουμε...
#mono_vitara
Έχει ένα C4 Aircross Κίνα, νομίζω rebadged Mitsuba! Θα μας παίξετε μετά;!
Και το άλλο το μεγαλύτερο... το C-crosser
-
Πέσε και παιρνε.
Στο ναυτικό στο σχολείο με νόμιζαν για καρατζόβα, οπότε καλό είναι να είσαι σεμνός...
Τι ειναι αυτό;
Βρε πέσε και παιρνε. Για τον εαυτό σου θα το κάνεις οχι για εμένα.
Δύο κάθε μέρα. Μετά θα πας στα 5 κάθε μέρα...σιγά σιγα
-
Πέσε και παιρνε.
Τι ειναι αυτό;
Βρε πέσε και παιρνε. Για τον εαυτό σου θα το κάνεις οχι για εμένα.
Δύο κάθε μέρα. Μετά θα πας στα 5 κάθε μέρα...σιγά σιγα
-
Ε ωραία μείνε καρατζοβας αλλα πέσε και παίρνε.
Μου αρέσει που βλέπεις τη γυμανστικη ως ύβρη
-
Το πέσε και παίρνε δεν είναι γυμναστική, είναι καψόνι, οπότε ως καρατζόβας, δεν ακούω σε τέτοια...
Αλλά έτσι και αλλιώς με την γυμναστική δεν τα είχα ποτέ καλά...
Ημουν εκ κατασκευής γυμνασμένος...
-
-
-
-
Αηδία θα έλεγα καλύτερα.
-
This post is deleted! -
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Είναι πολύ ωραία και από εκεί!
Από το Νησί εγώ....
Όποιος δεν κατάλαβε ποιο Νησί είναι να μου πει να του εξηγήσω..
Suzuki Vitara 2015