-
Minor upgrate επένδυση τιμονιού για το καλύτερο B-Suv Handmade σχεδόν τσάμπα να'ναι καλά ο Άγιος ΚινεζοΒασίλης..
Και ένα old vs new από κάτω
-
Τέλειο ράψιμο!
Πρέπει να πιανουν τα χέρια σου για να κάνεις τόσο καλή δουλειά! -
@vagkirk said in Suzuki Vitara 2015:
Τέλειο ράψιμο!
Πρέπει να πιανουν τα χέρια σου για να κάνεις τόσο καλή δουλειά!Ευχαριστώ. Κοινή λογική θέλει μή νομίζεις, βοήθησε πολύ και ο φάδερ να πώ την αλήθεια που είναι ειδικός σε κόμπους και όχι μόνο. Νομίζω πάντως ότι μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε δεν έχει συνηθίσει να κάθεται στον πισινό του και μόνο..
-
Εσύ το έκανες;;;;;
Πως; Δεν το έβγαλες;
-
Φοβερή δουλειά.
Είναι τόσο όμορφο που πρέπει να βάλεις τώρα ένα ψευτοκάλυμμα (τύπου Praktiker) πάνω στο νέο κάλυμμα για να μην σου φθαρεί... -
Τι να πούμε Επίδειξη Υψηλής Ραπτικής, επόμενο project ταπετσαρίες ; Lap σκέψου τον και για κουρτίνες στο σπίτι, είναι καλός μάστορας, VFM υλικά, γρήγορος στη δουλειά και δέχεται βερεσέ.
-
Δεν έχω εμπειρία αλλά το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ καλύτερο από αυτά που βλέπουμε σε διαφημίσεις υποτίθεται επαγγελματιών.
Είναι καλύτερο και από το εργοστασιακό. Τι συζητάμε; Είναι ταλέντο στα χέρια.
-
Πολυ καλη δουλειά! Ειχα βαλει κι εγω στο fiesta, 10ευρα απο τον Αλη.
Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις υπομονή πετυχαίνεις καλο αποτέλεσμα.
Βεβαια η κινεζοδερματινη ηταν χαμηλής πχιοτητας και μετα τον 2ο χρονο αρχισε να ξεφτιζει, μου εμεναν μαυριλες στα χερια μου το καλοκαίρι.
Οποτε το εβγαλα και γυρισα σε εργοστασιακη κατασταση. -
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
Φοβερή δουλειά.
Είναι τόσο όμορφο που πρέπει να βάλεις τώρα ένα ψευτοκάλυμμα (τύπου Praktiker) πάνω στο νέο κάλυμμα για να μην σου φθαρεί...Όχι ρε φίλε έκλαψα
Ή ένα τέτοιο..
@tesa54 said in Suzuki Vitara 2015:
Τι να πούμε Επίδειξη Υψηλής Ραπτικής, επόμενο project ταπετσαρίες ; Lap σκέψου τον και για κουρτίνες στο σπίτι, είναι καλός μάστορας, VFM υλικά, γρήγορος στη δουλειά και δέχεται βερεσέ.
Για τον Λάπη τσάμπα !
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Δεν έχω εμπειρία αλλά το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ καλύτερο από αυτά που βλέπουμε σε διαφημίσεις υποτίθεται επαγγελματιών.
Είναι καλύτερο και από το εργοστασιακό. Τι συζητάμε; Είναι ταλέντο στα χέρια.
Τί μου θύμισες..
@georgemit said in Suzuki Vitara 2015:
Πολυ καλη δουλειά! Ειχα βαλει κι εγω στο fiesta, 10ευρα απο τον Αλη.
Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις υπομονή πετυχαίνεις καλο αποτέλεσμα.
Βεβαια η κινεζοδερματινη ηταν χαμηλής πχιοτητας και μετα τον 2ο χρονο αρχισε να ξεφτιζει, μου εμεναν μαυριλες στα χερια μου το καλοκαίρι.
Οποτε το εβγαλα και γυρισα σε εργοστασιακη κατασταση.Εμένα καλή μου φαίνεται η ποιότητα.. Εύχομαι να αντέξει παραπάνω
-
Ωραία δουλειά Μάστορα...
Μου θυμίζει τότε το 80 που παίρναμε καλύμματα τιμονιού για να καλύψουμε τις πλαστικούρες...
Ταιριάζει και απόλυτα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου, που θυμίζει και αυτό 80... -
Ban
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Ωραία δουλειά Μάστορα...
Μου θυμίζει τότε το 80 που παίρναμε καλύμματα τιμονιού για να καλύψουμε τις πλαστικούρες...
Ταιριάζει και απόλυτα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου, που θυμίζει και αυτό 80...δηλωσαν αυτοι με τα φανσι εσωτερικα που για να κλεισεις το τηλεφωνο θελεις 14 κινησεις και τολουπ αντιχειρα
-
Αυτοι με γαλλικά αυτοκίνητα έχουν λεφτά. Κάθε φορά για να κλείσουν το τηλέφωνο, κατεβάζουν το παράθυρο και το πετάνε απ έξω.
Για αυτό και δεν έχει προβλεφθεί δυνατότητα λειτουργίας με το Bluetooth.
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Ωραία δουλειά Μάστορα...
Ταιριάζει και απόλυτα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου, που θυμίζει και αυτό 80...Ο μόνος λόγος που δεν σου απαντώ όπως αρμόζει είναι ότι σε έχει πάρει εργολαβία ο Τεό και δεν θέλω να είμαι άδικος δύο εναντίον ενός!
Τα πλαστικά μας είναι αθάνατα.. Που ναι δεις τον κάκτο πως είναι μέσα σα σκυλοσπιτο πια
-
Μια χαρά κλείνει το τηλέφωνο από όσους έχουν IQ > 90.
Δεν έχω πρόβλημα να μου την πέσετε 2 εναντίον 1.
Αφ΄ ενός σας έχω, αφ' ετέρου ως γαύροι .... Αυτοί είστε που λέει και ο ΓΓΦαίνεται ο κάτοχος του κάκτου, κάνει και καμιά δουλειά και δεν είναι όλη μέρα στο τρίψιμο και στο γυάλισμα του ταμπλό...
-
Τρεις είμαστε, τι δύο;
-
ναι
και ομως παθαινουν και τα μαζουτοβιταρα ζημιες. οι βενζινες παλι οχι
σε φιλαρακι, μετα απο 7 χρονια και πολλα χιλιομετρα, αισθητηρας λαμδα
147 η ζημια, με γνησιο φυσικα ανταλλακτικο στην αντιπροσωπεια (σφακιανακης)στεναχωρια μεγαλη που του εβγαλε προβλημα...
μεχρι που ακουσε τα δικα μου.... χαχαχαχα....
εξι μηνες τα γαλλοχρεπο, εξι και ακομη βλεπουμε....
εχει οθονες ομως.... -
150 ευρώ όλα μαζί και εργασια;
-
-
Πολύ φθηνά δεν είναι;
Suzuki Vitara 2015