-
Τουλάχιστον το ρολόι της gl+ δουλεύει
-
Δώσε μου ένα 1,2 τρικύλινδρο και αν δεν το κάψω ζωντανό στις ανηφόρες στις Ράχες ή στις Μικροθήβες ή στη μεγάλη ανηφόρα για Πολύμυλο Κοζάνης να μη με λένε japanese...
Εκεί vitara diesel 4η στο κιβώτιο και τάπα...
-
-
@japanese1 said in Suzuki Vitara 2015:
0-100 6,9secs, 200 άλογα, το βίντεο τα δείχνει ολα μετά το 9:00 λεπτό.
Και έχει κάνει και πολύ ωραίο βάψιμο διχρωμία και έχει τοποθετήσει και τα έξτρα..
-
Ωχ….μολις μου το εστειλε φιλος το λινκ.
Γατεεεεεεε!!! Τι εχεις να πεις; Πηρε η μπαλα και τα diesel μοτερ;
-
@japanese1 said in Suzuki Vitara 2015:
Ωχ….μολις μου το εστειλε φιλος το λινκ.
Γατεεεεεεε!!! Τι εχεις να πεις; Πηρε η μπαλα και τα diesel μοτερ;
απο το πρωι παιζει αυτο στο φορουμ ωρε....
https://forum.4troxoi.gr/post/11000086277 -
Χαρήκανε οι τρόφιμοι των συνεργείων με το μοντέλο που παίρνει ιστορικές πινακίδες από την αρχή λόγω παλαιότητας.
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Χαρήκανε οι τρόφιμοι των συνεργείων με το μοντέλο που παίρνει ιστορικές πινακίδες από την αρχή λόγω παλαιότητας.
Ιστορικές λόγω σπουδαιότητας μπορεί..
Σε έψαχναν στην ανακύκλωση σήμερα σε ένα γιαπί
-
Νέο φέισλίφτ Βιτάρα...
-
-
Ξέρω σε πίκρανα πολύ...
-
Δε θα ξεχάσω ένα φεγγάρι του 2017(άνευ σημασίας γιατί βρέθηκα εκεί),έξω από το Βερολίνο, σε ένα βενζινάδικο της εθνικής, να βλέπω κάτι νταλικέρηδες με Iveco, SCANIA και DAF να γελάνε με κάποιον συνάδελφό τους που είχε τράκτορα....Renault !!!
Εδώ για μια αλλαγή λαδιών πηγαίνεις, είσαι απο πάνω τους, και σου χαλάνε το κεφάλι της τάπας του κάρτερ επειδή σφίγγουν χωρίς ροπόκλειδο και θα πας στα μαστόρια τα δικά μας τα οποία 9 στα 10 σφίγγουν με την "εμπειρία" τους τις βίδες από το κεφαλάρι και τον κορμό του μοτέρ; Και μάλιστα σε φασόν καταστάσεις όταν περιμένουν 10-15 μοτέρ να περάσουν από "εγχείριση" στην κάθε αντιπροσωπεία;
Καλή τύχη στην PSA.
Με 275,000 χλμ το Ιταλικό μοτέρ και θέλω να του βάλω χέρι, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, για να καθαρίσω τις βαλβίδες και το ψυγείο EGR και το αναβάλλω διότι γνωρίζω ότι τα μαστόρια θα καργάρουν τις βίδες με καστάνια, χωρίς μάνιουλ χωρίς ροπόκλειδα, χωρίς...
-
Τα φορτηγά Renault εντωμεταξύ ανήκουν στην Volvo.
-
Θα με τρελάνει αυτή η suzuki. Πήγαινα σε πελάτη και κόλλησα πίσω από ένα Vitara να το κοιτάζω.
Λοιπόν έγραφε AllGrip και το πλαστικό με το φως ομίχλης στον προφυλακτήρα δεν ήταν χρωμέ, ούτε ασημένιο. Ήταν σκούρο γκρι άβαφο. Ο υπόλοιπος προφυλακτήρας ήταν μαύρος άβαφος.Τελικά τι παίζει με αυτά τα πλαστικά;;;;;
-
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
Θα με τρελάνει αυτή η suzuki. Πήγαινα σε πελάτη και κόλλησα πίσω από ένα Vitara να το κοιτάζω.
Λοιπόν έγραφε AllGrip και το πλαστικό με το φως ομίχλης στον προφυλακτήρα δεν ήταν χρωμέ, ούτε ασημένιο. Ήταν σκούρο γκρι άβαφο. Ο υπόλοιπος προφυλακτήρας ήταν μαύρος άβαφος.Τελικά τι παίζει με αυτά τα πλαστικά;;;;;
αναλογα την εκδοση και τα πιθανα αξεσουαρ
μεχρι gl+ ειναι αβαφο εκτος και αν βαλεις το προαιρετικο ασημι -
Με τα Suzuki πραγματικά ποτέ δεν έβγαλα άκρη. Άλλα δείχνουν οι φωτογραφίες, άλλα βλέπω στο δρόμο, άλλα λέτε εδώ μέσα... άλλα ντ'άλλα της Παρασκευής το γάλα.
Τέλος πάντων. Αυτά εμένα πραγματικά με κουράζουν, γέρος άνθρωπος που είμαι.
-
Σε πολλά μοντέλα η βασική έκδοση δεν έχει τα ίδια διακοσμητικά στοιχεία σε σχέση με τις πιο ακριβές , αυτό που μου έκανε εντύπωση σε Ford & Honda & νομίζω Peugeot είναι ότι οι βασικές ήταν πολύ "βασικές" και σε Design σε σχέση με τις υπόλοιπες .
Βλέπεις τον προφυλακτήρα και νόμιζεις ότι είναι Pro F/L μοντέλο . -
Μην το ψάχνεις φίλε Yem. Εγώ αναφέρθηκα στα vitara. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το θέμα. Ούτε στα φυλλάδια της Suzuki, ούτε στις εκθέσεις. Ότι κάτσει..
-
Θα καταλαβεις πως το βιταρα εξελιχθηκε οταν βγει μοντελο με μη ορατο το καζανακι της εξατμισης. Απο μονο του θα ναι μεγαλο βημα. Τεραστιο!
-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Θα καταλαβεις πως το βιταρα εξελιχθηκε οταν βγει μοντελο με μη ορατο το καζανακι της εξατμισης. Απο μονο του θα ναι μεγαλο βημα. Τεραστιο!
Ένα απωθημένο με τα καζανάκια θα το είχα και εγώ αν μετακινιόμουν συστηματικά με χημική τουαλέτα Ρουμάνικη..
Suzuki Vitara 2015