-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Έτσι όπως μου άφησε το ελευθέρας ο πωλητής,πιστεύω πως αν έκανα και 30-40χλμ. μακριά δεν είχε πρόβλημα.Πρώτη φορά μου συνέβει (και χωρίς εκείνον μέσα).Έτσι μου έδωσαν test drive το Renegade και το C-HR....αμφότερα για 30' περίπου και έκανα ό,τι διαδρομή ήθελα, μόνος μου. Έβγαλα αρκετά καλά συμπεράσματα είναι η αλήθεια, τέτοια test drive είναι αρκετά βοηθητικά.
-
Έκδοση Τιμή
1.0 BoosterJet 112 PS GL €15.990
1.0 BoosterJet 112 PS GL+ €16.990
1.0 BoosterJet 112 PS GL+ Auto €19.650
1.0 BoosterJet 112 PS GL+ 4WD €19.450
1.0 BoosterJet 112 PS GL+ Auto 4WD €21.650
1.4 BoosterJet 140 PS GL+ €19.090
1.4 BoosterJet 140 PS GL+ Auto €21.650
1.4 BoosterJet 140 PS GL+ 4WD €21.450
1.4 BoosterJet 140 PS GL+ Auto 4WD €24.070
1.4 BoosterJet 140 PS GLX €22.250
1.4 BoosterJet 140 PS GLX 4WD €25.250
1.4 BoosterJet 140 PS GLX Sunroof €24.650
1.4 BoosterJet 140 PS GLX Sunroof Auto €27.650
1.4 BoosterJet 140 PS GLX Sunroof 4WD €27.990
1.4 BoosterJet 140 PS GLX Sunroof Auto 4WD €30.550 -
Στην σελίδα 83 τις έχουμε γράψει αναλυτικά τι τιμές...άλλαξε κάτι και τις ξαναέβαλες?
-
Προφανώς δεν θα βγάλει diesel μοντέλο....
Από κατανάλωση ο χιλιαρης ξέρουμε τι παίζει;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι λέει ρε παιδιά εδω για το 1.4 boosterjet allgrip στο 0:35
143 g/km co2 στο Combined NEDC
174 g/km co2 στο WLTP
Youtube VideoΒλέπω μέχρι και ο Δίας να αγοράζει τουρμπάτο ντιζελακι με χαμηλά τέλη αν ψάχνει για καινούριο αυτοκίνητο...
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Βλέπω μέχρι και ο Δίας να αγοράζει τουρμπάτο ντιζελακι με χαμηλά τέλη αν ψάχνει για καινούριο αυτοκίνητο... -
Μπα, δεν παίζει ντίζελ. Προτιμώ να ξηλώνομαι για τα τέλη, παρά να το ρίξω στο Θερμαϊκό από τα νεύρα μου. Πιο φτηνά θα μου έρθουν τα τέλη...
-
-
Πριν από μια εβδομάδα πέρασα από Βουλιαγμένης και σταμάτησα στη Suzuki. Μόλις είχαν φέρει ένα στην έκθεση και έριξα μια ματιά. Πρώτες εντυπώσεις (χωρίς να το έχω οδηγήσει).
**Κινητήρας, επιδόσεις **| Δεν το οδήγησα αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο και θα είναι κοντά στο scross. Άρα καλές επιδόσεις και αξιοπιστία. Το σήμα για το 1.4 4Χ2 μου είπαν ότι είναι στα 160 κάτι ευρώ.
Εξοπλισμός | Δίνει τα πάντα όλα σε καλές τιμές. Μιλάμε ότι με 22.500 έχεις το 1.4 full extra, μέχρι και Led φώτα και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός. Αν πας στο 4Χ4 είσαι στα 22 (με το μεταλλικό) στη μεσαία έκδοση που δεν τη λες και φτωχή.
Εσωτερικό |Το επάνω μέρος του ταμπλώ έχει πλέον μαλακό πλαστικό. Δε φτάνει. Η συνολική αίσθηση που σου αφήνει είναι ίδια με πριν και αποτελούσε και το βασικό του μειονέκτημα. Ήθελε λίγο ακόμα. Με ενοχλεί που έχει την ίδια αίσθηση με το Slash που ήδη έχω (όταν μπαίνεις μέσα και όχι στην οδήγηση), το οποίο είναι και αυτοκίνητο 11.000€.
Εξωτερική εμφάνιση | Έκαναν ένα απλό facelift, που ειδικά μπροστά είναι κοντά στο παλιό S. Σε κάθε περίπτωση μου αρέσει και θεωρώ ότι βελτιώθηκε (στα σημεία). Αν κάποιος δε γούσταρε το παλιό δε θα γουστάρει ούτε και αυτό.
Όπως είπα, δεν το οδήγησα οπότε δε μπορώ να πω κάτι περισσότερο (για ηχομόνωση. οδική συμπεριφορά κλπ).
Πρώτο συμπέρασμα. Έχει βελτιωθεί σε σημεία που και πριν ήταν δυνατό (καλός εξοπλισμός σε προσιτή τιμή) και στον κινητήρα, ενώ τα αρνητικά του παραμένει μάλλον τα ίδια. Όπως είχα διαβάσει και σε προηγούμενο post, αν βελτιώσουν λίγο ακόμα το εσωτερικό θα ανέβει επίπεδο.
-
Για μένα το μεγάλο μείον είναι ότι δεν βγαίνει πλέον diesel...
Καλή χρυσή η βενζίνη αλλά το diesel ειδικά για αυτούς που κάνουν χλμ είναι μονόδρομος!!!
Κατά τα αλλά έχει μια εικόνα πιο premium θα ελεγα...
Και πίσω τα φωτιστικά σώματα είναι πιο όμορφα!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μπηκα το ειδα την έκδοση gl+. Το πανω μερος ολο μαλακό πλαστικο, απομίμηση δέρματος. Τα κατω ολα σκληρα. Σε καποια σημεία δε θα έλεγα ότι είναι καλύτερο το φινίρισμα απο το duster I.. Αξιοπρεπείς οι χώροι και στο πορτπαγκαζ και στις πισω θεσεις. Για οικογενεια με δυο παιδια χωρις καροτσια και χωρις συχνες μετακομισεις σε ταξίδια ειναι μια χαρα. Καθισματα μπροστα πολυ ανετα για μένα, ωραιο τιμονι σε αίσθηση, η οθόνη και ολο το ταμπλό γύρω της φαινεται πιο ποιοτικό και σε καλό επίπεδο σε σχέση με τα πλαστικα των πορτων, οπως και τα κάτω πλαστικα. Στην εκδοση glx με το suede στις πορτες και δερμα στα υποβραχιονια θυρών και κεντρικό, λογικα θα βελτιωνεται η κατασταση. Αυτοματο παράθυρο νομιζω ηταν μονο του οδηγού. Γενικά το συμπαθώ.. Δεν το έχω οδηγήσει μονο το scross.πιστεύω θα ειναι παρόμοια. Θα το σκεφτομουν για αλλαγη το vitara στην έκδοση glx 1.4 2wd. 22500 με δωρεάν διχρωμια.
-
https://www.youtube.com/watch?v=oGOjaM1mHlI
https://www.youtube.com/watch?v=n-0Cp7Mt5pk
Παιδιά έχει βγάλει σε κανέναν με vitara, error με ένδειξη στην οθόνη
'Radar brake support fcn temporarily disabled'
Μου το έβγαλε στο baleno στο δρόμο και δεν λειτουργούσε το αυτόματο φρενάρισμα. Το έσβησα και το ξαναβαλα μπροστά και λειτουργεί κανονικά. Όπως και στο βιτάρα στο βίντεο. Έχετε καμία ιδέα; Μου έχει βγάλει παρόμοια ειδοποίηση άλλες 3 φορές για το cruise εδώ μέσα σε 2,5 χρόνια και στην αντιπροσωπεία λένε βλακείες του τύπου έφαγε κόλλημα σβήνεις, βάζεις μπροστά και ξεμπλοκάρει αλλά δεν θα δεχτώ άλλη τέτοια δικαιολογία. Έχετε παρόμοια εμπειρία;Ψάχνοντας βρίσκω αυτό...
https://www.honestjohn.co.uk/our-cars/s ... -at-least/ -
https://www.honestjohn.co.uk/our-cars/s ... -at-least/
Εδω λεει πως εγινε επαναπρογραμματσμος. Στο δικο σου τι εκαναν;
-
καλοκαιρι.
ζεστα.
καπου πανω απο τη παλαιοχωρα, χωμα πολυ...
το αφησα κατω απο δεντρο να μη καει ο κωλος μου μετα, οσο χτυπαγα ρακες.
ανεβηκαν πανω κατι γουάνα μπει κρι-κρι, βασικα γιδια με πετρα στο νεφρο, εφταναν το δεντρο που τους εμοιαζε πιτογυρο.
τρελαθηκανε στο κατουρημα.
οταν ξεκινησα, εφαγε και μπολικο χωμα, εγινε λασπη...
μετα ξαναφυγε το κιτρινο το λαμπακι οταν επλυναν οι πακι τη μασκα...ΑρΕς
γενικα, απο καιρο σε καιρο κολαει.
ή απο βρωμα μπροστα στο ρανταρ ή αμα το μπλεξεις σε κανενα υπογειο παρκιν με ασπρη μπογια στους τοιχους.
καθαριζει, σβηνεις-αναβεις και ειναι οκ... -
Lap, λένε ότι μπριζώνουν και ρυθμίζουν τις παραμέτρους του ραντάρ αλλά πολύ αμφιβάλλω.. Αυτοί δεν κατενε πράμα.. Γάτε εμένα δεν πιάνει μάκα ποτέ μπροστά πάντα γυαλισμένο είναι το μπαρενο.. Λες να το πείραξε ο αέρας του Μυλοποτάμου που βολταριζε σήμερα
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Lap, λένε ότι μπριζώνουν και ρυθμίζουν τις παραμέτρους του ραντάρ αλλά πολύ αμφιβάλλω.. Αυτοί δεν κατενε πράμα.. Γάτε εμένα δεν πιάνει μάκα ποτέ μπροστά πάντα γυαλισμένο είναι το μπαρενο.. Λες να το πείραξε ο αέρας του Μυλοποτάμου που βολταριζε σήμεραεσυ μυλοποταμο, εγω βιομηχανικη ζωνη περιστερι, να περιμενω τον πλακα να του δειξω τη μαλακια που εκανε. κλεβεις.
στα σχεδον σοβαρα τωρα, τι παιζει με το καλιμπραρισμα του ρανταρ: οποιος εχει προβλημα, συνηθως μετα απο στουκα, υπαρχει ενα - μονο ένα - μηχανημα στο ελλαντια που μπορει να το κανει. αρα κλεινεις ραντεβου και περιμενεις ποτε θα φερει απο αθηνα η αντιπροσωπεια το μηχανημα. συνηθως μεσα στη βδομαδα. αν χασεις το ραντεβου, θα περιμενεις με κιτρινο ταμπλω μεχρι να ξαναρθει ο κατρουγκαλος. -
Βρε μπας και το κατουραν στην αντιπροσωπεια.
-
Σιγά μην κάνει καλιμπραρισμα. Κάνα ριζετ θα του κάνουν όταν το μπριζώνουν και πολύ του είναι. Εδώ τα μαστόρια του επαλ είναι του στυλ μην διαβάζεις ότι γράφουν στο ίντερνετ εμείς ξέρουμε καλύτερα..
Ωστόσο ψάχνοντας βλέπω τελικά ότι αυτό το κάνουν κ τα μπαλένο και τα βιταρα κ τα sx
-
Kοιτώντας το ιταλικό site της Suzuki,έπαθα πλάκα με τη νέες μετρήσεις (ΝEDC και WLTP) των ρύπων για το Vitara και Scross (ειδικά στα 4κίνητα).
Συγκεκριμένα, για το νέο Vit 1.0 4wd κατά ΝEDC οι ρύποι είναι 129-133g/km και κατά WLTP 162-177g/km. Όπερ εστί μεθερμηνευόμενο στα ελληνικά τέλη κυκλοφορίας 238-246 ευρώ (NEDC) και 397-433 ευρώ (WLTP) !!Για το δικό μου Scross 1.4 4wd οι νέοι ρύποι είναι 141 και 164 δηλ. τέλη κυκλοφορίας 260 ευρώ (ΝΕDC) και 402 ευρώ (WLTP) ,ενώ εγώ πληρώνω με εκπομπές 127g/km, 152 ευρώ.
Αν συνεχίσει η εφαρμογή των υπαρχόντων συντελεστών στα τέλη και με τις νέες μετρήσεις εκπομπών ρύπων,μάλλον η τετρακίνηση -ακόμη και σε χαμηλά κυβικά-,έλαβε τέλος για πολλούς...Y.Γ. Λάθος μου τα τέλη του Vitara 1.0 4wd κατά ΝEDC.Τα σωστά είναι 155 ευρώ (αντί λανθασμένα 238) με 160 (αντί λανθασμένα 246).Τουλάχιστον, όσο ισχύει το NEDC για το 1000άρη είναι νορμάλ.
-
Εδω ειναι η λιστα κατα WLTP απο την Suzuki Αυστριας
https://www.suzuki.at/auto/service-info ... nformation
Suzuki Vitara 2015