-
Ρε παιδιά, όχι πως δεν είναι όμορφο και μοδάτο, αλλά υπάρχει κόσμος που θα δώσει 26-28 χιλιάρικα για χειροκίνητο ντήζελ πεντακοσάρι Χ !?
Αυτό δεν το δίναν 22 χιλιάρικα με DCT ?
-
Βρωμάει η δουλειά... ανεβαίνουν οι τιμές στα θερμικά και ιδιαίτερα στα νέα diesel, ε θα τσιμπίσει και το καύσιμα πάνω τσουκου τσουκου. Ετοιμάσου να εξηλεκτριστείς με το ζόρι... Πρέπει να γίνει τζίρος ...
-
Πάντως οι τιμές του 500x είναι Ιταλίας. Θα δούμε όταν έρθουν εδώ (το λέω γιατί οι δικές μας είναι φθηνότερες ακόμη και 2000-3000 ευρώ)
-
Έχει ακούσει κάποιος πότε θα έρθει το νέο 500x και τι αλλαγές θα έχει από το ήδη υπάρχον;
-
https://www.fiat.it/fiat-500x/500x-yachting-yacht-club-capri
Νέα έκδοση, 500X cabrio, 'Yachting'. Πολύ όμορφο και ξεχωριστό.
-
Αυτό το 'Yachting' θα το κάνουν και δώρο τατουάζ ... σε πόσα σημεία το έβαλαν?
-
Πολύ ωραίο. Έτσι καλοκαιρακι και το ανοίγεις το απογευματάκι πηγαίνοντας για καφεδάκι παραλιακά. Απόλαυση.
-
Πολύ ωραίο αλλά με υφασματινη οροφή δε θα το έπαιρνα ποτέ.Το άνοιγμα δε το βλέπω και τόσο μεγαλύτερο απο την πανοραμική του δικού μας.
Το οποίο παρουσίασε δυστυχώς δυσλειτουργία σε ένα actuator του DCT ....Το οποίο Actuator αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης,
-
Έχει και την απομίμηση ξύλου τύπου 'yacht' στην κονσόλα.
Ο.κ., ωραία όλα αυτά,αλλά ας λανσάρουν και κανένα νέο κινητήρα mild/full hybrid με λίγο καλύτερες καταναλώσεις. Θα μου πεις βέβαια που να τους βρουν,αφού το group -Stellantis πλέον- ,έχει απαρνηθεί τα υβριδικά,πάει από θερμικά απ'ευθείας για ηλεκτρικά,οπότε και το 500x μάλλον είναι στο 'κύκνειο' άσμα του (όταν οι Ιταλοί βγάζουν κάτι τέτοιες designάτες εκδόσεις,τα μοντέλα οδεύουν προς το τέλος τους,το 'χω ξαναδεί και με την Αlfa (147,giulietta) τo έργο).
Πάντως για μένα, ήταν -και παραμένει- ωραίο τo 500x.
-
οπότε και το 500x μάλλον είναι στο 'κύκνειο' άσμα του (όταν οι Ιταλοί βγάζουν κάτι τέτοιες designάτες εκδόσεις,τα μοντέλα οδεύουν προς το τέλος τους,το 'χω ξαναδεί και με την Αlfa (147,giulietta) τo έργο).
Εννοείται αυτό! Τελευταίες πνοές 'ζωής' μπάς και πουληθούν όσα έχουν προγραμματιστεί για παραγωγή, πριν διακοπεί. Προς το τέλος του είναι, εκτός εαν βγεί τίποτα αμιγώς ηλεκτρικό.
-
Να φανταστώ 4κίνηση γιοκ κ αυτό πλέον έτσι;
-
Να φανταστώ 4κίνηση γιοκ κ αυτό πλέον έτσι;
Έβγαινε και 4κούνητο έ ? Μου είχε διαφύγει εντελώς. Νόμιζα μόνο το Renegade βάζανε
-
Έβγαινε 4κινητο (όπως το Rene με αυτ. κιβώτιο 9άρι) από το 2015/16-2018. Με το facelift κι έπειτα (2018- ), τέλος.
-
Το 500 για μένα είναι πανέμορφο. Δυστηχώς δεν έχω την ίδια άποψη για το X
Βεβαια για μένα το ίδιο ισχύει και για το Mini και το Countryman
Ισως να με χαλάει που αυτά τα 2 μικρά τα βρίσκω τόσο υπέροχα και όμορφα που χαλανε οι γραμμές τους όταν τα φουσκώνουν δεν ξέρω. Είναι απλά η γνώμη μου
-
-
Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι πάντως.Αν και το είχαμε αγοράσει για δεύτερο ,τώρα το παιρνουμε και σε αρκετά ταξιδάκια.Ειδικά για εξορμήσεις σε νησιά είναι ότι πρέπει...Έχω βάλει και αποσπώμενο κοτσαδόρο για βάση ποδηλάτων και έχω κάνει και αρκετές εξορμήσεις σε χωματόδρομους που δε θα πήγαινε κανονικό επιβατικό μιας και έχει αρκετό ύψος και δε βρίσκει κάτω με τίποτα.Ειδικά σε κάτι νεροφαγώματα με εντυπωσίασε πόσο ανετα περασε.Πάντως δεν είναι για παραπάνω off road κυρίως λόγω της σχετικά σκληρής ανάρτησης.Στον ανοιχτό δρόμο είναι πολύ ξεκούραστο, ειδικά με το ACC είναι απόλαυση.
Είναι και κουκλί το άτιμο.
-
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/nea-ekdosi-yachting-gia-to-fiat-500x-video/
Εμένα μου αρέσει πολύ. Έχουμε καθόλου εντυπώσεις/feedback από τις υφασμάτινες κουκούλες των 500 Cabrio? Ποιότητα μηχανισμού/υφάσματος; Αντοχή στον χρόνο;
@kostis20 από αποθηκευτικούς χώρους είστε ικανοποιημένοι; (Λογικά ναι για να το παίρνετε στα ταξίδια)
-
Ναι πάρα πολύ.Όπως έχω ξαναγράψει έχει τόσο βαθύ πορτ μπαγκαζ που χωράει τις βαλίτσες όρθιες....Επίσης μπορείς να βγάλεις την εταζέρα και να κερδίσεις ακόμα λίγο ύψος,χωρίς να φαίνεται σχεδόν τίποτα μέσα στο πορτ μπαγκαζ.
Και στο εσωτερικό πολλές θήκες,δύο ντουλαπάκια αν και απουσιάζει το υποβραχιονιο και μια κλιματιζόμενη θηκη.
Επίσης φοβερα τα LED φώτα με την αυτόματη μεγάλη σκάλα.Κατανάλωση είμαστε στο 8,6 με χρήση κυρίως μέσα στην Αθήνα.
Α και κατι τελευταίο .Νομίζω οτι η τετρακίνηση σε αυτο το αυτοκίνητο δε θα προσθετε τίποτα ιδιαίτερο τελικά,εκτος αν μένεις Ελβετία στα βουνά ξερω γω αλλά και πάλι θα έβαζες χειμερινά ελαστικά.Απλά θα φορτωνόμουν το επιπλέον βάρος και το αθλιο 9αρι κιβώτιο.Για εκτός δρόμου που να χρειαζεται και 4κινηση απλά δεν κάνει λόγω αναρτήσεων.
-
Η τετρακίνηση σίγουρα θα βοηθούσε λάσπη/άμμο/χιόνι και ας έχει σκληρές αναρτήσεις (οι οποίες όμως μπορεί να έχουν καλή ελευθερία άρθρωσης, οπότε θα μπορούσε να περάσει και πιο 'κατσαρά' κομμάτια).
-
Νιώθεις ότι το ταλαιπωρείς το αμάξι Alex ...Δεν έχει νόημα να το βάζεις έκτος δρόμου.Μόνο περιστασιακά και οχι για πολύ μεγάλη απόσταση.Οτι θα βοηθούσε η τετρακίνηση είναι σίγουρο αλλά δεν εχει νόημα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.Χάνεις πολλά και κερδίζεις λιγα.
Προσωπικά πάντως είναι ακριβώς αυτο που θέλαμε .Για τα πιο σκληρα υπάρχει και το Cherokee το οποίο βεβαια εντός δρόμου είναι ψιλοδράμα...
Fiat 500X