-
Και εγώ κυρίως ρώτησα για τα LED αι την ηλιοροφή που σκεφτόταν και εάν τα έβαλε πόσο πήγε η τελική τιμή.
Βγαίνει και σε ένα πολύ όμορφο μπλέ μεταλλικό.
-
Με γεια
Πες και ότι πήρες ένα σωστό χρώμα.... -
Ευχαριστώ παιδιά.Να είστε καλά.
Fiat 500x 1.3 150 ps cross TCT
Rosso passione
Full Led
Πανοραμική.
Αρχές Μαΐου μου είπαν έρχεται!Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Πόσο σου βγήκε τελική τιμή;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Rosso passione
Full Led
Πανοραμική.
Αρχές Μαΐου μου είπαν έρχεται!Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
\
Τούμπανο !!! τιμή ?
-
Rosso passione +Πανοραμική.
Ωραιοοοοοοοος!
-
Rosso passione
Full Led
Πανοραμική.
Αρχές Μαΐου μου είπαν έρχεται!Σούπερ τούμπανο...εξαιρετική επιλογή σε χρώμα και έξτρα εξοπλισμό (αυτά τα 2 έξτρα είναι αυτά που χρειάζεται!).
Εάν δεν σε πειράζει, μπορείς να μας πείς πόσο βγήκε τελική τιμή με την όποια έκπτωση?
-
25K.
Μαζί με τον επιπλέον φόρο.
Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης πάντως.Μέχρι και GPS έχει ,όλα τα συστήματα ασφαλείας,κάμερα οπισθοπορείας,adaptive cruise
Έλεγα να βάλω και ρεζέρβα ανάγκης αλλά θα έχανα αρκετό πορτ μπαγκαζ,σηκώνεται πολύ ο πάτος. Μπαίνει και μετά όμως και έτσι μπορείς να εναλλάσσεις τις δύο διαμορφώσεις...
Σκεφτόμουν και καφέ δέρματινο σαλόνι,όπως το Α5 ,αλλά έκανε άλλα 1300 ευρω..
Α !Με τη πανοραμική οροφή δεν έρχεται με τις ράγες οροφής,αλλά δε με νοιάζει .Εγκάρσιες μπάρες μπαίνουν κανονικά.
Μάλλον θα μπει κοτσαδόρος μετά για βάση ποδηλάτων. -
Καλησπέρα παιδιά.
Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός b suv και βλέποντας την διαφήμιση για τις άτοκες δόσεις πήγα και οδήγησα το 500x προχθές. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ όπως επίσης και το stonic. Πολύ δυνατό μου φάνηκε, στους χώρους ίσως είναι λίγο μικρό η ανάρτηση μου φάνηκε λίγο σκληρή αλλά σε γενικές γραμμές μου έκανε εντύπωση η τιμή του σε σχέση με τον εξοπλισμό δεδομένου του ότι ενδιαφέρομαι μόνο για αυτοματο συν ότι οι άτοκες δόσεις είναι μια καλή προσφορά.
Με προβληματίζει λίγο η μαρκα γιατί δεν είχε ποτέ φιατ και δεν έχω εμπειρία για την αξιοπιστία συν ότι το μοντέλο πλέον είναι λίγο παλιό αφού πάει κοντά στα 4 χρόνια που βγαίνει παρόλα αυτά μου αρέσει εμφανισιακά περισσότερο από όλα ακόμα και τα πιο φρέσκα που κυκλοφορούν όπως t roc ecosport κτλ.Πώς σας φαίνεται το αμάξι σε σχέση με τον εξοπλισμό τον ανταγωνισμό και η προσφορά με τις άτοκες;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εξαιρετικό VFM και μια χαρά αξιόπιστο είναι.
-
+1000
Και μένα το μόνο που με είχε χαλάσει στο 500Χ ήταν οι χώροι (λογικό για το μέγεθος του αυτοκινήτου) και κυρίως η σκληρή ανάρτηση. Κατά τα άλλα ήταν άψογο, ενώ πλέον έχει και πολύ καλό εξοπλισμό για την τιμή του.
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... irefly-dct
-
Βάζοντας τα Led γίνονται led και οι προβολείς ομίχλης ή είναι τόσο κατσαπλάδες που τους αφήνουν αλογόνου?
-
Αλογόνου...
-
Νέες εκδόσεις εξοπλισμού
Sport
https://www.drive.gr/news/agora/neo-fiat-500x-sport-stin-ellada-poso-kostizei-video
και Lounge
https://www.drive.gr/news/agora/oi-times-gia-anabathmismeno-fiat-500x
-
Το σπορτ ειναι πολυ δυνατο και καλη τιμη !
-
Οι νέες τιμές είναι πολύ καλές.
Είναι ναι όμως με άτοκο διακανονισμό;
Έχουμε γνώμη για τους 1.0 βενζίνη και 1.3 diesel που διατίθεται; Από κατανάλωση δηλαδή...
-
19' ζάντες?? Χαμηλωμένη ανάρτηση?? ΑΧΡΗΣΤΑ αμφότερα τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, που το κάνουν πολύ σκληρό και ανεβάζουν την τιμή χωρίς λόγο. Ας έβαζαν τα LED και 1-2 πράγματα ακόμα στην τιμή των €22.000. Η βλακεία δεν έχει σταματημό στην Φίατ και την εισαγωγική.
-
To βάζω κι εδώ μια και βρήκα το νήμα του:
Kοίταγα λίγο τον τιμοκατάλογο και τον config. της Fiat για το 500x Sport.
Επειδή το έχω δει 2-3 φορές τις φθηνότερες εκδόσεις (urban,cross) έχει καλή ποιότητα εσωτερικού,ωραία σχεδίαση και καθίσματα (προσωπικά μ'άρεσει κι εξωτερικά). Με 23.700 έχεις 1.3 με 150hp,αυτόματο (ο.κ. 2πλου συμπλέκτη,αλλά αυτομ.),'γλιτώνεις' τον ημιάκαμπτο πίσω κι έχεις επιπλέον κι αμορτισέρ FSD για καλύτερη ρύθμιση και -το κυριότερο-,ο πιο γεμάτος εξοπλισμός της κατηγορίας π.χ. Full LED,αλκαντάρα στο καντράν και στο τιμόνι,τα πάντα όλα σε ADAS,πίσω USB,μπροστά και πίσω αισθ.πάρκινγκ,κάμερα κ.τ.λ..To μεταλλικό 265 ευρώ (κι όχι 500-700άρια) και εργοστασιακός συναγερμός 130 (κι όχι 400-500). Τα δύο μείον είναι: το μικρό σχετικά πορτμπαγκάζ (αλλά για 3μελή οικογένεια νομίζω ότι παλεύεται) κι η υψηλότερη κατανάλωση στη βενζίνη κατά 1,5-2lt/100 (σε σχέση με τον ανταγωνισμό). Όμως για την κατανάλωση μπορείς με 800 ευρώ παραπάνω, -24.500- να πας στον γνωστό diesel του gruppo 1.6 120hp.
Αν λοιπόν είσαι ζευγάρι ή μικρή -με ένα τέκνο- οικογένεια και/ή δεν κάνεις πάνω από 10.000χλμ/έτος μπορείς να δεις τη βενζίνη.Αν πάλι κάνεις χλμ. το diesel με μικρή διαφορά χρημάτων,είναι μια ικανοποιητική πρόταση.
Υ.Γ.1 Kostis αν θες και μας διαβάζεις,γράψε λίγες εντυπώσεις μετά από 1μησι χρόνο συμβίωσης.
Υ.Γ.2 Φάνη και το cross είναι καλοεξοπλισμένο (με 17άρες για καλύτερη άνεση,αλλά χωρίς τα αμορτισερ FSD) σε καλή τιμή -21.950- και με ~700 ευρώ βάζεις τα Full Led κι είσαι ο.κ.
Στην Ιταλία το sport είναι με 18άρες, αλλά όπως όλες οι ελλην. αντιπροσωπείες,έχουν την μανία -για να μην πω κάτι χειρότερο- να φέρνουν τις αντίστοιχες εκδόσεις με τις μεγαλύτερες ζάντες,αντί να παραγγέλνουν άλλο,πιο χρήσιμο εξοπλισμό.
-
Ωραίο το 500x Sport!
Ροπή 270Nm από τις 1850 σ.α.λ.!
Από 8:45-13:35 έχει και τεχνική παρουσίαση κινητήρα και πλαισίου,αναρτήσεων (είναι σχεδόν ίδιο με Giulietta). Πολλαπλών συνδέσμων πίσω,αμορτισέρ Koni FSD (Frequency Selective Damping) που βοηθούν και στο κράτημα και στην άνεση παρά τις 19' ζάντες. Κατανάλωση το βασικό μείον 12-14km/lt (8,3-7,14lt/100km) που σε δύσκολες συνθήκες (τρέξιμο,πόλη) φτάνει και 10km/lt. Mε πολύ υπομονή είδε και 15km/lt.
Αναφέρει πως είναι το καλύτερο μοντέλο Fiat στην παραγωγή αυτή τη στιγμή.
Υ.Γ. Με 130km/h,6η ταχύτητα, στις 3.000 σ.α.λ. 13km/lt (7,69lt/100km). Αν ακούγεται κάποιος θόρυβος κύλισης,λέει πως οφείλεται στα ελαστικά που είναι χειμερινά αντί για τα κανονικά.
Fiat 500X