-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Τιμές έχουν ανακοινωθεί ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Στους αντιπροσώπους υπάρχουν αλλα οχι ακομα στο site...
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Πριν από 10 χρόνια περίπου σκεφτόμουν να αγοράσω το Murano , εδώ στην Ελλάδα είχε περίπου 60 χιλιάδες εκεί που έμενα είχε περίπου 30 χιλιάδες και το αυτόματο φυσικά ,το δε Murano εκεί ήταν είναι ένα φτηνό SUV
Πόσο κλέφτες μπορεί να είναι
Ένας σωστός αντιπρόσωπος πρεπει να πουλάει στην τιμή αγοράς συν το κέρδος του αλλιώς λέγεται μαυραγορίτηςSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Δεν ξέρεις μάλλον την ελληνική φορολογία.
Δεν φταίει ο αντιπρόσωπος. -
Στέφανε σε βλέπω όλο εκεί να ξανα γυρνάς!
Κανόνισε να ξεγελαστείς, να δώσεις την Χ1 και να βρεθείς με το ανανεωμένο QQ -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Κανόνισε να ξεγελαστείς, να δώσεις την Χ1 και να βρεθείς με το ανανεωμένο QQΜε τίποτα πια φίλε! Ασχολούμαι μονο λόγω του φορουμ και των καλών φίλων που απέκτησα εκεί.
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Οι ζάντες που φοράει είναι από το j10 το old stock !!!Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Καμία σχέση...
Είναι από τις extra του J11. Υπήρχαν και στο προf/l. Παρόμοιες σε στάνταρ πακέτο εξοπλισμού τις έχει και το Pulsar. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κανόνισε να ξεγελαστείς, να δώσεις την Χ1 και να βρεθείς με το ανανεωμένο QQΜε τίποτα πια φίλε! Ασχολούμαι μονο λόγω του φορουμ και των καλών φίλων που απέκτησα εκεί.
Όλα κι όλα, να τα λέμε και αυτά! Με το QQ αποκτάς φίλους!
Γιατί με τον ιδιοκτήτη QQ μπορείς να μοιραστείς την αγωνία σου για τον καινούργιο θόρυβο που εντόπισες, να περιγράψεις κοινά βιώματα, όπως την μπαταρία που σε άφησε το πρωί για την δουλειά, και ας σου την είχαν μετρήσει στην αντιπροσωπεία και την είχαν βρει εντάξει. Να νιώσεις βρε αδελφέ τον φόβο του φίλου ιδιοκτήτη QQ για το αβέβαιο μέλλον που του ξημερώνει...
Γιατί με την αγορά του QQ δεν αποκτάς απλά ένα αυτοκίνητο, αποκτάς φίλους!
Γιατί ακόμη και Χ1 να αγοράσεις μετά, πάλι τα φιλαράκια σου με τα QQ θα αποζητάς!
-
To QQ ειναι σταση ζωης τελικα, κατι σα το 2cv
-
Το είδα και εγώ από μακριά και όντως είναι ακόμα πιο όμορφο από το απερχόμενο και αυτό το μπλέ είναι καταπληκτικό...από μόνο του ικανός λόγος να αγοράσεις το αυτοκίνητο!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το είδα και εγώ από μακριά και όντως είναι ακόμα πιο όμορφο από το απερχόμενο και αυτό το μπλέ είναι καταπληκτικό...από μόνο του ικανός λόγος να αγοράσεις το αυτοκίνητο!!Είσαι λλλλιιιιίγγγγγοοοοοοοοοοοο υπερβολικός
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Το είδα και εγώ από μακριά και όντως είναι ακόμα πιο όμορφο από το απερχόμενο και αυτό το μπλέ είναι καταπληκτικό...από μόνο του ικανός λόγος να αγοράσεις το αυτοκίνητο!!
Είσαι λλλλιιιιίγγγγγοοοοοοοοοοοο υπερβολικός
Εεε ναι είμαι...προφανώς!! Το έγραψα για να τονίσω πόσο μου αρέσει (εμένα, καθαρά υποκειμενικό) το συγκεκριμένο χρώμα και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (αισθητικά).
-
Απέξω ότι κάνει μόνο Φανη. Μέσα δεν ... μια από τα ίδια (πλην τιμονιού)
-
Απέξω ότι κάνει μόνο Φανη. Μέσα δεν ... μια από τα ίδια (πλην τιμονιού)Δεν διαφωνώ Στέφανε....εξάλλου δεν το έχω δει καν μέσα. Το εξωτερικό είπα ότι μου αρέσει πάρα πολύ...και πιστεύω ότι είναι ένα λόγος που πουλάει τόσο καλά.
-
Συμφωνώ και εγώ. Ο μόνος λόγος που έβγαλα το qashqai από τις επιλογές μου όταν έψαχνα ήταν 1. αυτά που είχα ακούσει για την ποιότητα μέσα, 2. το τιμόνι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ακόμα και με αυτά τα 2 όμως ήμουν στο τσακ να πάω για test drive. Τώρα που 1. έγινε ακόμα ποιο όμορφο, 2. άλλαξαν το τιμόνι και μου αρέσει πάρα πολύ 3. υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βελτίωσαν την ποιότητα μέσα, θα το έβαζα σίγουρα στις τελικές επιλογές μου.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ. Ο μόνος λόγος που έβγαλα το qashqai από τις επιλογές μου όταν έψαχνα ήταν 1. αυτά που είχα ακούσει για την ποιότητα μέσα, 2. το τιμόνι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ακόμα και με αυτά τα 2 όμως ήμουν στο τσακ να πάω για test drive. Τώρα που 1. έγινε ακόμα ποιο όμορφο, 2. άλλαξαν το τιμόνι και μου αρέσει πάρα πολύ 3. υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βελτίωσαν την ποιότητα μέσα, θα το έβαζα σίγουρα στις τελικές επιλογές μου.Επειδή πήγα και το είδα από κοντά αρκετά (του έκανα και το τεστ Θεοφράστου ) μην περιμένεις αλλαγή στην ποιότητα! Κάποια πιο παρατηρητικά παιδιά στο J11 Forum που ανέβηκε και σχετική παρουσιάση βίντεο διαπίστωσαν μάλιστα και πάλι κάποιες αστοχίες στο φινίρισμα!
Κάποια αλλα υλικά λένε ότι έχουν μόνο στην ακριβή έκδοση (ΤΕΚΝΑ) -
Το qq είναι πανέμορφο αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς. Χθες πάρκαρα δίπλα σε ένα μαυρο με φιμέ τζάμια το οποίο ήταν φρεσκοπλυμένο μάλιστα, σε κατάσταση βιτρίνας σα να λέμε! Η μέρα με την νύχτα ένα πράγμα... Anyway είναι από εκείνα τα suv που δεν χρειάζεσαι επιχειρήματα για να το πάρεις. Αρκούντως εντυπωσιακό, αρκούντως αξιόπιστο,με πολύ καλούς χώρους και πολλά ακόμη + που το κάνουν να είναι ο ξενοδόχος στην κατηγορία του. Πλήρης υπολογισμός δίχως αυτό δεν γίνεται στην κουβέντα περί crossovers.
-
Θα συμφωνήσω,δεν είναι τυχαίο που συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό.Τα όποια προβλήματα χει με τριγμούς δεν μπορεί να επισκιάσει την πολύ καλή του γενική εικόνα.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο, καθώς στα μάτια μου φαινόταν πιο 'σπορ' και πιο 'ελαφρύ' ως σχέδιο. Το νέο μου φαίνεται ότι πήγαν να το κάνουν πιο πολυτελές και premium, χωρίς να το πετυχαίνουν και χάνοντας και τον χαρακτήρα που είχε στην αρχή.
Πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς τις αλλαγές ουσίας που έπρεπε να κάνουν δεν τις έκαναν.
Εντωμεταξύ τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να καθίσω πρώτη φορά στις πίσω θέσεις και δεν μου άρεσε ούτε η άνεση του, ενώ μου φάνηκε ότι δεν είναι και πρακτικό, μιας και δεν είχε ούτε μια ποτηροθήκη για να αφήσω ένα μπουκάλι νερό.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο, καθώς στα μάτια μου φαινόταν πιο 'σπορ' και πιο 'ελαφρύ' ως σχέδιο. Το νέο μου φαίνεται ότι πήγαν να το κάνουν πιο πολυτελές και premium, χωρίς να το πετυχαίνουν και χάνοντας και τον χαρακτήρα που είχε στην αρχή.Πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς τις αλλαγές ουσίας που έπρεπε να κάνουν δεν τις έκαναν.
Εντωμεταξύ τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να καθίσω πρώτη φορά στις πίσω θέσεις και δεν μου άρεσε ούτε η άνεση του, ενώ μου φάνηκε ότι δεν είναι και πρακτικό, μιας και δεν είχε ούτε μια ποτηροθήκη για να αφήσω ένα μπουκάλι νερό.
Για το πρώτο σκέλος της θέσης σου ισχύει το 'περί ορέξεως...', εφόσον το τι αρέσει ή όχι διαφέρει από άτομο σε άτομο.
Εγώ μεγαλύτερο 'παράπονο' έχω ότι δεν έχουν βάλει ακόμη τον 160άρη diesel αλλά από ότι φαίνεται με τις πωλήσεις που κάνει και με τους υπάρχοντες κινητήρες το αμάξι δεν βρίσκουν λόγο να βιαστούν και τρενάρουν και άλλο τον καινούριο. Μόλις δουν κάμψη...θα πετάξουν πάνω τον 160άρη και θα 'πετάει' και το QQ ακόμη περισσότερο...Αναφορικά με το δεύτερο σκέλος, επειδή έχω βάλει πίσω από εμένα (1.96) φίλο μου (1.89) και ήταν πολύ άνετα δεν μπορώ να συμφωνήσω. Δεν είναι Tiguan το QQ αλλά άνετο είναι σίγουρα. Τώρα το για τις ποτηροθήκες το βρίσκω τουλάχιστον υπερβολικό...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο, καθώς στα μάτια μου φαινόταν πιο 'σπορ' και πιο 'ελαφρύ' ως σχέδιο. Το νέο μου φαίνεται ότι πήγαν να το κάνουν πιο πολυτελές και premium, χωρίς να το πετυχαίνουν και χάνοντας και τον χαρακτήρα που είχε στην αρχή.
Πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς τις αλλαγές ουσίας που έπρεπε να κάνουν δεν τις έκαναν.
Για το πρώτο σκέλος της θέσης σου ισχύει το 'περί ορέξεως...', εφόσον το τι αρέσει ή όχι διαφέρει από άτομο σε άτομο.
Εγώ μεγαλύτερο 'παράπονο' έχω ότι δεν έχουν βάλει ακόμη τον 160άρη diesel αλλά από ότι φαίνεται με τις πωλήσεις που κάνει και με τους υπάρχοντες κινητήρες το αμάξι δεν βρίσκουν λόγο να βιαστούν και τρενάρουν και άλλο τον καινούριο. Μόλις δουν κάμψη...θα πετάξουν πάνω τον 160άρη και θα 'πετάει' και το QQ ακόμη περισσότερο...Αναφορικά με το δεύτερο σκέλος, επειδή έχω βάλει πίσω από εμένα (1.96) φίλο μου (1.89) και ήταν πολύ άνετα δεν μπορώ να συμφωνήσω. Δεν είναι Tiguan το QQ αλλά άνετο είναι σίγουρα. Τώρα το για τις ποτηροθήκες το βρίσκω τουλάχιστον υπερβολικό...
Βασιλη δεν είναι οτι δεν έχει χώρο πίσω το QQ αλλά δεν είναι τόσο καλη η απορρόφηση του ημιάκαμπτου απο πλευράς άνεσης! Και εμένα μου παραπονιόντουσαν για την άνεση τα παιδιά!
-
Βασιλη δεν είναι οτι δεν έχει χώρο πίσω το QQ αλλά δεν είναι τόσο καλη η απορρόφηση του ημιάκαμπτου απο πλευράς άνεσης! Και εμένα μου παραπονιόντουσαν για την άνεση τα παιδιά!
τότε παρανόησα Στέφανε!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]