-
Επειδη παρακολουθω το νημα με προσοχη, θελω να πω πως δεν χρησιμοποιηθηκαν φανφαρες, εξυπνακισμοι ή λογοπαιγνια στα υπο εξεταση γραφομενα του luckies..Χρησιμοποιησε ξεκαθαρες λεξεις κλειδια που στοχευαν στα -λιγα μεν αλλα ουσιωδη για καποιους- προρρηθεντα αδυναμα σημεια του μοντελου..Προσωπικη αποψη εκφραζω κ μπορω να πω οτι καλυφθηκα απ τον συντοπιτη μου (σαλονικιος γαρ)! Αλλωστε η οικογενεια μου ειχε πανω απο 10 χρονια το baleno με τον 1.3 και καταθετω σαν παλιος 'σιδεροφαγος' οτι απεδειχθη ΣΚΥΛΙ...!!!
-
Χαιρετώ την παρέα,
Έχω διαβάσει όλο το νήμα και το παρακολουθώ από την αρχή, ως κάτοχος του Scross Allgrip GLX, έχω πει και τις υποκειμενικές απόψεις μου. Πήρα και θετικά σχόλια για αυτά που είπα αλλά και μερικά 'εχθρικά' τα οποία απαντήθηκαν τότε. Για τώρα θα πω κάποια πράγματα σκόρπια όπως μου'ρχονται, με βάση καποια από τα τελευταία σχόλια που διάβασα.
Επειδή δεν μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά. Ο φίλος luckies απλά μετάνιωσε που δεν πήρε το allgrip. Το 2Χ4 GL+ είναι καλό, αλλά το allgrip είναι το 'gem' της υπόθεσης. Δεν έχω σκοπό να επεκταθώ διότι είναι μάταιο. Την τετρακίνηση εγώ την θέλω και ξέρω και γιατί. Μαθηματικά θα τυχουν φορές που θα σε 'ξελασπώσει', ειδικά αν κινείσαι και συχνά σε ανάλογες συνθήκες. Το έχω πει και παλιότερα, ταπεινή μου γνώμη, crossover/τζιπ/suv χωρίς τετρακίνηση, δεν μου αρέσει.
Όσον αφορά τα ελαστκά το ξαναλέω για όποιον μπορει να ενδιαφέρεται 55αρια έβαλα με το που το πήρα και τέτοια θα ξαναβάλω τωρα που θα αλλάξω. Έχουν γραφτει με λεπτομέρεια τα πάντα.
Περίεργη ένδειξη 18 μήνες τώρα και 60.000χλμ δεν έχω δει, τα service οκ, μια τακάκια και κάτι φίλτρα.
Οι γυναίκες είναι όντως ο'τι να ναι στα περί αυτοκίνησης αλλά και στην οδήγηση γενικώς, αλλά τα τόσα εκκλησάκια σε στροφές για συγχωρεμένα παλικάρια είναι όλα... που μάλλον οδηγούσαν κανα χαμηλό απ'αυτά που στρίβουν καλά. Για να λέμε και ολόκληρες τις αλήθειες που και που.
Αυτά προς το παρόν, πολύ καλή χρονιά να έχετε όλοι με υγεία πάνω απ'ολα!
ΥΓ. Οι ανεμοθραύστες έχουν εξαλείψει τον θόρυβο του τριξίματος.
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
τα τόσα εκκλησάκια σε στροφές για συγχωρεμένα παλικάρια είναι όλα... που μάλλον οδηγούσαν κανα χαμηλό απ'αυτά που στρίβουν καλά. Για να λέμε και ολόκληρες τις αλήθειες που και που.
Αλλος ενας που τον πατησε απο πανω κανα χαμηλο σε κανα στροφιλικι και βγηκε να τα πει να ηρεμησει...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
τα τόσα εκκλησάκια σε στροφές για συγχωρεμένα παλικάρια είναι όλα... που μάλλον οδηγούσαν κανα χαμηλό απ'αυτά που στρίβουν καλά. Για να λέμε και ολόκληρες τις αλήθειες που και που.
Αλλος ενας που τον πατησε απο πανω κανα χαμηλο σε κανα στροφιλικι και βγηκε να τα πει να ηρεμησει...
Να'το το ψάρι πως τσιμπάει...Δεν είναι το scross αμάξι για γκαζιές στα στροφιλίκια μην αγχώνεσαι. Εκτός θέματος είσαι. Εκτός αν ήσουν εσύ ένας χαμηλός που προσπέρναγα πέρσι σε κάτι χιόνια που πήγαινε διαγώνια γλιστρώντας και είχε αλλάξει 40 χρώματα. Τότε σε δικαιολογώ.
-
Ο μονος λογος που το γραψα ειναι για να δεις ποσο απιστευτα κομπλεξικο ειναι αυτο που εγραψες... και φυσικα συνεχιζεις...
58 ποστ ειναι ολα κι ολα βεβαια..οποιος λιγο διαβασει καταλαβαινει...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο μονος λογος που το γραψα ειναι για να δεις ποσο απιστευτα κομπλεξικο ειναι αυτο που εγραψες... και φυσικα συνεχιζεις...58 ποστ ειναι ολα κι ολα βεβαια..οποιος λιγο διαβασει καταλαβαινει...
Πιστεύω οποιοσδήποτε αντικειμενικός θα γελάσει με τα ποστ μου. Κάτι κολλημένοι χωρίς ίχνος εξυπνάδας θίγονται από αυτά που λέω. Αν διαβάσει τα δικά σου 15.000 ((!!!) όμως... για ψυχιατρείο τον κόβω
-
**Να σταματήσει το off topic εδώ σας παρακαλώ.
**
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Διεγράφη προσβλητικό μήνυμα [mod]
Μην το συνεχίσετε. -
Πραγματικά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στο συγκεκριμένο νήμα, οι περισσότεροι κάτοχοι μπαίνουν για να κάνουν οδή στην φίρμα και το μοντελο της. Οι διθύραμβοι κάποιων έχουν αφήσει εποχή. Το γεγονός αυτό και μόνο προκαλεί. Μπαίνεις να γράψεις τη γνώμη σου σωστή ή λάθος και πέρα από κάποιες ήρεμες φωνές εισπράτεις την αίσθηση ότι μπήκες στην περιοχή των Σιου. Εντούτοις το αυτοκίνητο μπορεί να είναι και σίγουρα είναι καλό αλλά δεν είναι στις προτιμήσεις αρκετού κόσμου κυρίως λόγω εμφάνισης. Το κτίσιμο του όμως απευθύνεται στον οικογενειάρχη που θέλει με ασφάλεια και σβελτάδα να μεταφέρει την οικογένεια αλλά και να περαιώσει τις καθημερινές εργασίες του. Η πληθώρα από καλούδια σχεδόν σε κάθε έκδοση βοηθά για άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις με χαμηλά κόστη κατανάλωσης και δίχως ιδιαίτερες παραχωρήσεις σε θέματα άνεσης και πρακτικότητας. Ερώτηση πρώτη. Ειλικρινά τώρα μπορεί κανείς να το δει σαν suv? Δηλαδή αν το τοποθετήσεις δίπλα σε ένα renegade ή freelander ή qq ή το duster βλέπεις να έχει γραμμές που σε προδιαθέτουν για offroad χρήση; Ερώτηση δεύτερη. Τα χαμηλού προφίλ ελαστικά που μπορεί να φορέσει και μια ρύθμιση οδήγησης από ένα διακόπτη σε σπορ οδήγηση μπορούν να το κάνουν ισάξιο σε οδική συμπεριφορά με ένα αυτοκίνητο όπως το ford focus ή μια gullieta ή ένα golf ή ένα c4; Με τις ερωτήσεις δεν έχω σκοπό να προσβάλλω το αυτοκίνητο. Αντίθετα είναι ένα ξεχωριστό όχημα μιας νέας κατηγορίας που ακόμη έχει λίγα μέλη και όπως όλα δείχνουν θα αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά και ίσως κυριαρχήσει στα επόμενα χρόνια ως χρυσή τομή. Και οι πωλήσεις του φυσικά θα αυξηθούν. Η σύγκριση του πρέπει να γίνει με παρόμοιας φιλοσοφίας οχήματα ενώ θα πρέπει να λείψουν κατ΄εμέ ατυχείς συγκρίσεις με οχήματα άλλων κατηγοριών. Αδικούν πάνω από όλα το ίδιο το αυτοκίνητο. Στρίβει σίγουρα καλά αλλά όχι άριστα. Πατά χωμα όχι όμως χώμα απάτητο. Πηγαίνει στο χιονι αλλά όχι δεν προορίζεται να μεγαλουργήσει εκεί. Εχει σπορ διάθεση αλλά δεν προορίζεται για την ανάβαση της Ριτσώνας, της Κύμης ή της Παρνιθας. Είναι ταξιδιάρικο αλλά δεν περιμένεις να έχει την ησυχία μιας μπερλίνας της Γαλλικής σχολής. Συνολικά κερδισμένος όποιος το πάρει γιατί όμως μπορεί να καλύπτει ταυτογχρονα πολλές ανάγκες. Κοινώς ένα πολύ ισορροπημενο όχημα. Μένει να δούμε και την αξιοπιστία του σε βάθος χρόνου και χλμ.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πραγματικά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στο συγκεκριμένο νήμα, οι περισσότεροι κάτοχοι μπαίνουν για να κάνουν οδή στην φίρμα και το μοντελο της. Οι διθύραμβοι κάποιων έχουν αφήσει εποχή. Το γεγονός αυτό και μόνο προκαλεί. Μπαίνεις να γράψεις τη γνώμη σου σωστή ή λάθος και πέρα από κάποιες ήρεμες φωνές εισπράτεις την αίσθηση ότι μπήκες στην περιοχή των Σιου.Τα ίδια γινονται παντου, απλά όχι τόσο ινδιάνικα!
Ειμαστε λαός που στηρίζει μέχρι αηδίας τις επιλογές του και δεν δεχόμαστε την αντίθετη άποψη, την οποία κατηγορούμε, αποδομούμε και λοιδωρούμε με κάθε ευγενικό ή μη τρόπο!
Μιλάω στο α' πληθυντικό γιατί αυτό μας αφορά όλους! -
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου!
-
Ο Έλληνας θίγεται περισσότερο από κάθε τι άλλο για την ομάδα, τις...ερωτικές του επιδόσεις και το αυτοκίνητο/οδήγησή του! Σε αυτά μην τολμήσεις να του πεις ότι δεν είναι ο καλύτερος...σε σκότωσε! Και φαίνεται από το ότι σπάνια συζητά για αυτά τα θέματα...περισσότερο φωνάζει, τσακώνεται και έχει το ύφος ξερόλα...
Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο οδηγεί βεβαίως...γεγονός που τον καθιστά, κατά τη γνώμη μου, απαράδεκτο οδηγό χωρίς καμιά οδηγική παιδεία... -
-
+1000
αλλά το αποκλείω να οδηγούσε SX4!! -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πηγαίνει στο χιονι αλλά όχι δεν προορίζεται να μεγαλουργήσει εκεί..Γιατί δεν προορίζεται για χιόνι; με μια τετράδα χειμερινά ελαστικά σε συνδυασμό με την τετρακινηση δεν νομίζω να κολλήσει σε δρόμο με χιόνια... Και προσωπικά νομίζω για αυτή την χρήση προορίζεται... Για περιοχές με πολλά χιόνια ...
-
Φυσικά! Εχει και ρύθμιση για το χιόνι. Το ξέχασα...
-
-
Επειδη πραγματικα εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ να ερχομαστε σε αντιπαραθεση για ενα αυτοκινητο θα προτεινα ολοι μας να ειμαστε πιο προσεχτικοι στο τι γραφουμε.ΕΓΩ αν και διαβαζω αλλα τοπικ δεν μπηκα σε κανενα να γραψω την γνωμη ουτε να χαρακτηρισω καποιο αυτ/το καλο κακο ασχημο μετριο ουτε να προκαλεσω κανεναν γιατι σεβομαι κατ΄αρχην τα χρηματα που δωσαμε να το παρουμε, τον κοπο του καθενος μας....Αντιθετα βλεπω καποιους να μπαινουν εδω και πλην ελαχιστων εξαιρεσεων να κρινουν να χλευαζουν π.χ. το χρωμα του (πρασινο) αν στριβει αν πεταει αν περπαταει.....Το να πεις την γνωμη σου δεν ειναι κακο αλλα καμια φορα ο τροπος ειναι αυτος που μετραει....ΔΕΝ ειμαστε ουτε κανενα κλειστο κλαμπ ουτε ινδιανοι ουτε οπως ειχαν γραψει καποιοι στην αρχη οτι θα πλακωθουμε με το τοπικ Qashqai και φυσικα προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που καιγεται το σπιτι μου και παρακαλω να καει και του γειτονα....
-
Το μονο που θα γραψω και ευτυχως ειδα και καποιους προς το τελος της προηγουμενης σελιδας να κατανοουν την αποψη ειναι οτι ΓΕΝΙΚΑ κανεις δεν εχει δικαιωμα να λεει οτι του κατεβει χωρις να περιμενει αντιδραση και παραλληλα το γλυψιμο προς καταστασεις,ανθρωπους και αντικειμενα δε τους χαρακτηριζει ολους.
-
Στο δικό μου έχει πεταχτεί ένα πλαστικό του ταμπλό (δείτε φώτο). Κάνει και έναν ενοχλητικό θόρυβο σε τυχόν μικροανωμαλίες της ασφάλτου.
Θα πάω τη Δευτέρα στο σερβις.
SUZUKI SX4 SCROSS