-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Σημερα servis στα 2 χρονια (36.000χλμ) εχουμε και λεμε:Λαδια 5λιτ(5/30w),φιλτρο λαδιου,υγρα φρενων,Κ.Ε.Κ και φιλτρο πετρελαιου υστερα απο δικη μου απαιτηση (το φιλτρο ειχε τα μαυρα του τα χαλια) συνολο 133€ υλικα και 92€ εργατικα.Σε μια ωρα ειχα τελειωσει.Καλο ειναι το φιλτρο πετρελαιου να το αλλαζουμε συχνα γιατι τα πετρελαια μας ειναι χαλια παρολου που βαζω AVIN best action και απο το ιδιο πρατηριο...Ο τεχνικος μου ειπε σε 10,000χλμ ελεγχο στα μπροστινα τακακια γιατι δεν βγαζουν αλλο ενα χρονο.Στο σεατ ειχα αλλαξει στα 90.000χλμ και τωρα στα 45,000 θα ειναι off.Το φίλτρο καυσίμου το άνοιξες; Τι είδες και το χαρακτηρίζεις χάλια;
Στα πόσα χιλιόμετρα συστήνει η Suzuki την αλλαγή του; Εάν είναι χάλια όπως λες και βάζεις στο ίδιο πρατήριο, ξανασκέψου το πρατήριο.
Για τα τακάκια, εάν και στο προηγούμενο αυτοκίνητο που αναφέρεις κράτησαν 90Κ χλμ, στο καινούργιο με ίδιο οδηγό (και ίδια χρήση φαντάζομαι) ούτε τα μισά κάτι τρέχει. Εκτός από το βάρος/ ASR, μάλλον τα τακάκια ήταν ακατάλληλα για τον τρόπο οδήγησής σου -
Κατάμαυρο θα ήταν το φίλτρο.
Και στο vitara το δικό μου, το άλλαξα στις 20,000 και ήταν μαύρο σαν .....καλιακούδα.
Αν του lemouz είχε και μύξα πάνω, τότε ο βενζινάς είναι για κυνήγι.Τα τακάκια είναι tokico, και χαρακτηρίζονται μαλακά.Εξαρτάται αν σταματάς το όχημα με το κιβώτιο ή το αφήνεις να ρολλάρει και σταματάς κυρίως με τα φρένα.Nothing to worry, στο scooby (tokico και εκείνα) είχα αλλάξει τακάκια στις 25,000.
-
Σημερα servis στα 2 χρονια (36.000χλμ) εχουμε και λεμε:Λαδια 5λιτ(5/30w),φιλτρο λαδιου,υγρα φρενων,Κ.Ε.Κ και φιλτρο πετρελαιου υστερα απο δικη μου απαιτηση (το φιλτρο ειχε τα μαυρα του τα χαλια) συνολο 133€ υλικα και 92€ εργατικα.Σε μια ωρα ειχα τελειωσει.Καλο ειναι το φιλτρο πετρελαιου να το αλλαζουμε συχνα γιατι τα πετρελαια μας ειναι χαλια παρολου που βαζω AVIN best action και απο το ιδιο πρατηριο...Ο τεχνικος μου ειπε σε 10,000χλμ ελεγχο στα μπροστινα τακακια γιατι δεν βγαζουν αλλο ενα χρονο.Στο σεατ ειχα αλλαξει στα 90.000χλμ και τωρα στα 45,000 θα ειναι off.Αν το φίλτρο πετρελαίου ήταν κατάμαυρο κ με γλίτσα πάνω του υπάρχει θέμα. Έχω αλλάξει 2 φορές φίλτρο χωρίς να έχει βρωμιά ιδιαίτερη είτε αυτό είτε ή βάση του.
-
Σημερα servis στα 2 χρονια (36.000χλμ) εχουμε και λεμε:Λαδια 5λιτ(5/30w),φιλτρο λαδιου,υγρα φρενων,Κ.Ε.Κ και φιλτρο πετρελαιου υστερα απο δικη μου απαιτηση (το φιλτρο ειχε τα μαυρα του τα χαλια) συνολο 133€ υλικα και 92€ εργατικα.Σε μια ωρα ειχα τελειωσει.Tσαμπα...
-
Λογικά τα χιλιόμετρα για τακάκια μη σου πω και πολυ καλά κιόλας. Μην συγκρίνεις με παλιά άνω της δεκαετίας αμάξια... Έχουν αλλάξει τα υλικά
-
Το φιλτρο το εβγαλε μπροστα μου και ηταν καταμαυρο και ειχε και γλιτσα...Οπως μου ειπε σε ολα τα ντιζελ που αλλαζει φιλτρο ετσι ειναι και χειροτερα.Η suzuki προτεινει αλλαγη καθε 3 χρονια ή 60.000χλμ οποτε το αλλαξα πιο μπροστα.Τα τακακια της suzuki ειναι μαλακα γιατι ο τροπος οδηγησης δεν αλλαξε σε σχεση με το seat απλα εκεινο εκανε ολα τα χιλιομετρα Πατρων-Πυργου ενω το scross Σταυρουπολη-Αεροδρομιο....Αν καποιος φιλος εχει να προτεινει δυτικα καποιο πρατηριο τσεκαρισμενο για πιο καθαρο diesel ας βοηθησει δεν τους παντρευτηκαμε κιολας.
-
Χρηστική ερώτηση προς τους κατέχοντες το S-CROSS σαν νέος κάτοχος.
Πώς γίνεται να απενεργοποιήσω τα μπροστινά προβολάκια ομίχλης απ'το να ανάβουν αυτόματα
με το ξεκίνημα του κινητήρα ??
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχετε βάλει ανεμοθραύστες αν προτιμήσατε original απο Suzuki
η αν πήγατε σε after market λύση. -
Φιλε καλοταξιδο.Ανεμοθραυστες εβαλα climair 20€ πιο φθηνα απο την SUZUΚΙ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τωρα τα προβολακια εμενα εχει κουμπακι αριστερα κατω στο ταμπλο και τα αναβω απο εκει.Μηπως εχεις on τον διακοπτη;
-
Έρχεται facelift...
http://www.worldcarfans.com/1160211103880/suzuki-sx4-s-cross-facelift-leaked-via-dealer-presentationFrom my SMO72HD via Tapatalk
-
λιγο καλυτερο απο το τωρινο αλλα παει να μοιασει στο Peugeot 3008 που το θεωρω και αυτο ασχημο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Έρχεται facelift...
http://www.worldcarfans.com/1160211103880/suzuki-sx4-s-cross-facelift-leaked-via-dealer-presentationFrom my SMO72HD via Tapatalk
Γιατι το κανουν τωρα αυτο στα φαναρια και τις γρυλιες; Δλδ για να λεμε οτι καναμε fl; Σε αλλους αρεσει. ok
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
λιγο καλυτερο απο το τωρινο αλλα παει να μοιασει στο Peugeot 3008 που το θεωρω και αυτο ασχημο.οτιδήποτε θα ήταν καλύτερο από το τωρινό...
σίγουρα καλύτερο είναι το νέο -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Έρχεται facelift...
Καλυτερα να το αφησουν οπως ειναι το αμαξι, παρα αυτο
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Έρχεται facelift...
Συμφωνώ!Γιατί να θέλουν να το ασχημύνουν;...βέβαια γουστα ειναι αυτά...
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Έρχεται facelift...
Συμφωνώ!Γιατί να θέλουν να το ασχημύνουν;...βέβαια γουστα ειναι αυτά...
Γιατι δεν ειναι οπως παλια. Αν ηταν σε αλλες εποχες θα τους εβαζαν τους σχεδιαστες να κανουν χαρακιρι
-
Η να βαλουν νιντζα να τους καθαρισουν αθόρυβα..
Περα από την πλακα, το υπαρχων sx4 s-cross, το συμπαθω αρκετα (λογω του προηγουμενου αυτοκινητου μου που ηταν suzuki), εχει όμως πολλα περιθωρια βελτιώσεις εμφανησιακα και λιγα περιθωρια να γινει χειροτερο. Ε αυτοι καταφεραν και το κανανε χειροτερο (εμφανησιακα παντα).. Ας ελπισουμε ότι αυτή η φωτογραφια δεν είναι official.. -
Φοβερή φωτογραφία.
Πιθανόν δε θα είναι έτσι (προσευχές και θυμίαμα μαζί).Μισό λεπτό να μαζέψω τη μασέλα από το πάτωμα γιατί με αυτή την αιθέρια ομορφιά, έχασα το μπούσουλα.
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Η να βαλουν νιντζα να τους καθαρισουν αθόρυβα..
Περα από την πλακα, το υπαρχων sx4 s-cross, το συμπαθω αρκετα (λογω του προηγουμενου αυτοκινητου μου που ηταν suzuki), εχει όμως πολλα περιθωρια βελτιώσεις εμφανησιακα και λιγα περιθωρια να γινει χειροτερο. Ε αυτοι καταφεραν και το κανανε χειροτερο (εμφανησιακα παντα).. Ας ελπισουμε ότι αυτή η φωτογραφια δεν είναι official..Σωστος!! Τους ξεχασα τους Νιντζα. Θα κανανε τζαμπα εξασκηση.
Φοβερή φωτογραφία.
Πιθανόν δε θα είναι έτσι (προσευχές και θυμίαμα μαζί).Μισό λεπτό να μαζέψω τη μασέλα από το πάτωμα γιατί με αυτή την αιθέρια ομορφιά, έχασα το μπούσουλα.
Ηρακλη θα μπορουσαν ειδικα τωρα με την τεχνολογια να βαλουν 2 - 3 σχεδια που σκεφτονται και να ζητησουν την γνωμη του κοινου σε μορφη ψηφοφοριας. Δεν ειναι απαραιτητο να υιοθετησουν το αποτελεσμα της. Ομως θα επαιρναν ετσι μια γευση ας πουμε για το τι θα ηθελε ο κοσμος. Εδω πανε και τα σκανε σε εταιριες μαρκετινγκ για ερευνα αγορας, διαφημισεις κλπ. Δλδ δεν ειναι απλο να βγαλουν 2 σχεδια και να διαλεξει ο κοσμος; Να διαλεξει, ας το πω αλλιως, να δειξει ποιο θα ηθελε.
-
Οι σχεδιαστές της Suzuki Auto δεν σμιλευαν ποτέ το μέταλλο, ούτε παρουσίαζαν έργα τέχνης με ρόδες.[emoji38]
Απλώς αποδεκτά ήταν τα περισσότερα. Το ιδιο και αυτό.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όπως τα γράφεις φίλε Sbr.
Δεν ξέρω αλλά αυτή η μούρη μου άνοιξε την όρεξη για .....γυρόνια. Λέω να κτυπήσω 1-2.
SUZUKI SX4 SCROSS